2009 Nisan Anneleri buraya

ya benımde perşembe kontrolüm allahım yardım etsın hepımıze,canım bendede var o yanma hatta dün öğlen 9 ayda bır sefer ıstıfra etmeyen ben çıkardım ve tansıyonum düştü,hemen dr.aradım sıvı al uzan bebeğın hareketlerını dınle devam ederse ara dedı çok şükür bı daha olmadı

ya kızlar bende de bugün başladı buğazımda bir yanma var midemde değil ama çook kötü bişeyy bebişdenmi oluyo aacabaaa???

hımm bilmem ki şekercim

çiçek kıs herkese puan verebiliyorum bi sana veremiyorum hep. önce başkasına verin diyo
gerçi benim puanlarım da işe yaramıyo ama olsun eğleniyorum:)

canım demekkiş daha önce puan vermişsin bana o yüzden ööle oluo

Bugün kontorlum vardı sancım var ama açılma henüz başlamamış.Doktor hastaneden fazla uzaklaşma dedi.Malum ev Avcılarda hastane Göztepe de :))).Cuma tekrar gideceğim kontrole.Zaten cumartesi süre doluyor.En fazla bir hafta beklerim olmazsa suni sancı o da olmazsa sezeyan dedi doktor.Hayırlısı bakalım.Ama baskı çok fazla beklemez herhalde o zamana kadar.
Çiçek senin ağrılar nasıl oldu?Ruveydax hoşbulduk :)))

:çok üzgünüm:kızlaaaaaaar psikopata bağladım ya tansiyon ölçüp duruyorum 10 dakkada bir ay naapsam gidip aldırtsam mı yarın. 13 olmadı hiç en fazla 11.5 falan ama korkuyorum ben farketmeden yükselir mi diye. ööööööööööf nerden çıktı bu tansiyon yaaa benim 9 a 6 falandı hep

Sınır hamileler için 14-9.Eğer bu değerleri aşmazsa sorun yok.Eğer aşarsa gebelik zehirlenmesi başlıyor.Bir de devamlı ölçümde tansiyorun oynatıyor canım.Bence kendini de bebişi de sıkıntıya sokma derim.Ablam gebelik zehirlenmesi geçirdi oradan biliyorum.Onu hastaneye götürdüğümüzde tansiyonu 17 idi.

canım ya madem yükselmiyo o kdar rahat olmaya çalış sen de biraz. bu kadar stres yapma

cnm bendede ondan şüphelendi dr ama idrarda protein çıkmadı o yüzden sadece tansiyonu kontrol et dedi bebek hareketleri iyi olduğu sürece bişey olmaz heralde dimi? kıpır kıpır. cmts alıcaklar zaten bişey olmaz heralde ya.

Evet bebek hareketlerini kontrol et.Zaten az bir zaman kalmış.Bu kadar sürede birşey olmaz sıkma canın sen....

valla bende ishal var enerjide var ama gezmek için hacıyorum hehehe

oo maşallah cnm demir bebişe ne güzel kilosu...
hadi gözünaydın demek sende buluşuyorsun oğluşunla

yaa kızlar şenay hala doğuma girmemişşş

ankarada - yazıcıoğlunun cenazesinden dolayı trafik berbatmış..
doktor trafikte kalmış..

ayyy ben doğuracam heeeeeeeee ..........
ayy yazık yaaa nedir bu kadının çektiği birilerinin ahınımı aldı ne :)))

aslan burçları çok iyidir hiç tereddüt ertme dozkancım ben şahsen aslan burcuyumda öhm öhm::)))şakkıdı

ooo aslan lider ruhludur çok iyidir sıcakkanlıdır severim aslanları
:içelim:aynen havalara girdim şimdisositosositoşakkıdı

teşekkürler aslan burçlarıyla ilgili olanları iltifat olarak alıyorumşakkıdı

sultan nerleerde yine mi gezmeye gitti bu kız.maşallah .ben odadan odaya zor geçiyorum her yerim ağrıyo.

gezmelerdeyimm valla havalar çok güzel kaydirigubbakcemile2

aaaa benmiyim süslü aşk olsun iiki şalvar giydik hehehehhihoyyytlülülülülülü

Şimdi hastaneden geliyorum.Şenay ablam canım oldukça bitkin uyuyor.Miniklerimiz çok iyiler.biri 2450 biri 2550. Birbirinden o kadar farklıki ikiside.
Bide ememiyolarsütü yok.Sağacaklar bakalım.çok cicişler yaa
oyy canlarım benim inşallah sütü bol olur bebişlerde güzel güzel emerler..

araba sürmen artık çok tehlikeli bebek çok sıkışıyor
maşşallah bebeğin kilosu güzel

valla özlem sağ sol 50 kere dönüyorum sola yatıyorum ama valla yanlarım çürüdü hep yana yatılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…