ya kızlar bende de bugün başladı buğazımda bir yanma var midemde değil ama çook kötü bişeyy bebişdenmi oluyo aacabaaa???
çiçek kıs herkese puan verebiliyorum bi sana veremiyorum hep. önce başkasına verin diyo
gerçi benim puanlarım da işe yaramıyo ama olsun eğleniyorum:)
Herkese iyi geceler.Nasılsınız görüşmeyeli?
Herkese iyi geceler.Nasılsınız görüşmeyeli?
:çok üzgünüm:kızlaaaaaaar psikopata bağladım ya tansiyon ölçüp duruyorum 10 dakkada bir ay naapsam gidip aldırtsam mı yarın. 13 olmadı hiç en fazla 11.5 falan ama korkuyorum ben farketmeden yükselir mi diye. ööööööööööf nerden çıktı bu tansiyon yaaa benim 9 a 6 falandı hep
:çok üzgünüm:kızlaaaaaaar psikopata bağladım ya tansiyon ölçüp duruyorum 10 dakkada bir ay naapsam gidip aldırtsam mı yarın. 13 olmadı hiç en fazla 11.5 falan ama korkuyorum ben farketmeden yükselir mi diye. ööööööööööf nerden çıktı bu tansiyon yaaa benim 9 a 6 falandı hep
Sınır hamileler için 14-9.Eğer bu değerleri aşmazsa sorun yok.Eğer aşarsa gebelik zehirlenmesi başlıyor.Bir de devamlı ölçümde tansiyorun oynatıyor canım.Bence kendini de bebişi de sıkıntıya sokma derim.Ablam gebelik zehirlenmesi geçirdi oradan biliyorum.Onu hastaneye götürdüğümüzde tansiyonu 17 idi.
Bu arada takvimin görünmüyor.Ne kadalıksın sezeryan mı olacaksın?
valla bende ishal var enerjide var ama gezmek için hacıyorum heheheasya al bende de o kadar valla ne yiyeceğimi şaşırdım bebeiş kilo alsın diye ama dediğin gibi yapısal sanırım.
didemcim gelmiş hoşgelmiş. demir bebek çok iştahlı sanırım maşallahhh.. ne güzel yavrusuna kavuştu darısı başımıza artık..
çiçek canım dinlen bol bol uzan senin doğum yaklaştı sanırım. allah hayırlısını versin inşllah.
kızlar. doğumun belirtileri :
ishal- aslında doğal lavman görevi görüyormuş bağırsaklar temizleniyor.
son günlerde ortaya çıkan bir enerji.- buda aslında doğum sırasında kullanmak için verlen bir enerjiymiş. fakat bayanların çou bunu temizlik yapmak için kullanıyorlarmış. aslında bu enerjiye doğumda ihtiyacımız olduğu için bunu boşa kullanmamak lazım mış..
bunları duydum daha duyduğunuz varsa yazarmısınız.
bu arada ishal bende de var.. kafamçokkarıştı
oo maşallah cnm demir bebişe ne güzel kilosu...kızlar ben de geldim
Doktora gittik sabah.
Nst kağıdım çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi sıfır sancıyla çıktı.
Bebeğin suyu gayet iyi dedi doktor.
Beyefendinin kilosu 3400 olmuş(tabi doğruysa ultrason)
Bu arada sezeryan tarihimiz değişti 06.04.2008 saat 12:30 da buluşuyoruz oğluşla.
Çiçek konuş doktorla aynı gün girelim yaaaaaa.
ayy yazık yaaa nedir bu kadının çektiği birilerinin ahınımı aldı ne :)))yaa kızlar şenay hala doğuma girmemişşş
ankarada - yazıcıoğlunun cenazesinden dolayı trafik berbatmış..
doktor trafikte kalmış..
ayyy ben doğuracam heeeeeeeee ..........
Eminim sen kendi başına ve eşinin yardımızla engüzel şekilde bakacaksın bebeğine hiç canını sıkma .
Çiçek bence de sen adamın kulağını çek. Eğer kilosuyla ilgili bir sorun yoksa söyle salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır, siz yorulmadan pazartesi verin can'ı kucağıma de.
Bakarsın insafa gelir.
Bu arada Aslan burcu nasıl bi burç. demir'in yükseleni Aslan olacakta.delikafadulden
:içelim:aynen havalara girdim şimdisositosositoşakkıdıooo aslan lider ruhludur çok iyidir sıcakkanlıdır severim aslanları
aslan burcu bence çok iyi bir burç tanıdığım aslanlar hep çok zeki akıllı çok çalışan ve süsüne püsüne çoook düşkün kişiler cnm (kız olsun erkek olsun)....
ben sol yanıma yatarken bacak arama yastık koyuyorum arası kapanınca göbeğim zorluyor sende öyle bir dene istersen...
çiçek sen de ne güzel dozkanla beraber doğurmuş olursun, aynı gün inş dr kabul eder...
Şenay doğuracam dedikçe allahta dur daha zamanı var diyor sanırım
sultan nerleerde yine mi gezmeye gitti bu kız.maşallah .ben odadan odaya zor geçiyorum her yerim ağrıyo.
dilekten sonra buda başımıza gezginci çıktı...
gerçi bu kesin süslenmek için bişeyler bakıyordur....
süslü karııya oyüzdeen ...
aaa - sende kendini iyice serdin . odadan odaya zor geçiyorum derken..
bende bu hafta zorlanıyorum açıkçası...
gerçi psikolajikmi anlamadım..
sen işe gidip gelirken doğuracaksın diyorlar.
o kadar çok duydum ki bu lafıı gerçek olmasından korkmaya başladım
ama diyorum ki ya 24 günüm var..
tamam 24 gün olmasın - oğlum lütfen 1 hafta daha dayan - ananım yapması gereken işler var.. .:ecrin_bebek:
oyy canlarım benim inşallah sütü bol olur bebişlerde güzel güzel emerler..Şimdi hastaneden geliyorum.Şenay ablam canım oldukça bitkin uyuyor.Miniklerimiz çok iyiler.biri 2450 biri 2550. Birbirinden o kadar farklıki ikiside.
Bide ememiyolarsütü yok.Sağacaklar bakalım.çok cicişler yaa
kızlar iyi akşamlar ben geldim...
akşam perinatologla randevumuz çok iyi geçti bebeğin kilosu inşallah kesindir 3612 kg dedi yüzü tombul tombul olmuş 8 nisan dahil istediğin tarihte sezeryan olabilirsin dedi kocişle karnmızı doyurduk evimize geldik araç kullanmak zorlaştı ama otobüslerden daha iyi trafik maganda dolu işte böyle biraz geçişi okiyim.
ya ben sıze bışey soracam şu sola yatma davası varya ben hep sağdayım ya,solda ben nefes alamıyorumkı bebek oksıjenı rahat alsın,aklıma gelınce dönüyorum ama tahmın edersınızkı zaten her saat başı yanlar acıyor dıye dönüyorum ama uzun süre hep sağdayım nerdeyse sonuna geldık ama ıçım rahat değıl sız ne yapıyosunuz
çiçek nie sezeryan oluyosun sen yaa bak bebek hazır aşağı inmiş git çatır çatır doğur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?