eda_edanur arkadaşım senin bebekte mi zayıf kaç kilo kaçıncı haftada?
ne biliyim canım ya oluyo işte bazen böyle. dün akşam elveda rumeli dizisinde zarifenin bebeği oldu. çok tatlı bişeydi. dediğin gibi bi kaç sn gördüm belki ama. ağlatmaya yetti benicanım sıkılma az kaldı.. bebeğin geliyor senin bizden de yakın. ara ara bende çok duygusallaşıyorum. özellikle tv de yeni doğan bebekleri görünce.. çok güzel oluyorlar. oğlumu kucağıma aldığımı hayel ediyorum başlıyorum ağlamaya. :asigim:
tam çıkıyordum sorunu gördüm. benimki en küçüğü sanırım... senağlama 35. haftada 2200 gramdı doktor küçük protein ağırlıklı beslen dedi. her sabah yumurta süt peynir. akşam veya öğlen öğününde kırmızı et yiyeceksin dedi. öyle yapıyorum haftaya kontrolüm var inşallah kilo almıştır biraz. :a015:
canım senin benden bi adım önde bebeğin biizm oğluş 36da 2100 aman takmıyım diyom kafama sağlığı ii olsun amann aynı şeyleri düşünüp duruyom olsun ne yapalım canı yerinde olsuntam çıkıyordum sorunu gördüm. benimki en küçüğü sanırım... senağlama 35. haftada 2200 gramdı doktor küçük protein ağırlıklı beslen dedi. her sabah yumurta süt peynir. akşam veya öğlen öğününde kırmızı et yiyeceksin dedi. öyle yapıyorum haftaya kontrolüm var inşallah kilo almıştır biraz. :a015:
selam kızlar. kimsecikler kalmamış burada. sanırım çiçek var sadece.
uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyodum. artık herşeyden sıkıldım. çok bunaldım. bi de az önce doğum hikayelerini okudum. bi başladım ağlamaya. iyi geldi. rahatladım biraz.
naber çiçek?
evet yaaa tahmin edebiliyorum.. çok zorlanıyorsundur artık iş yerinde. neyse son 4 gün ondan sonra rahatsın ev keyfi yaparsın.
bigudiye selam..
kızlar çatlayan var mı aranızda bende şükür allaha daha hiç çatlak yok. hiç krem yağ filan da kullanmadım. ablam bundan sonra kullan son gün bile çatlarsın diyor. gözümü korkuttu bende başlıcam yağlanmaya. -tatlicadiarzu-
ya ben poseidon denizi merak ediyorum dğum yapmıştı o bebeği nasıl.. girmiyor sanırım bebekle ilgilenmekten... :bbo:
canım senin benden bi adım önde bebeğin biizm oğluş 36da 2100 aman takmıyım diyom kafama sağlığı ii olsun amann aynı şeyleri düşünüp duruyom olsun ne yapalım canı yerinde olsun
maşallah maşallah. Allah bozmasın. Hep gül. Kayınvaliden gelmedi mi yoksa?canımm benim bilgisayar açıktı ben içerdeydim:) benim ağrılarım var ama moralim garip bi şekilde yüksek herşeye aptal aptal gülüorum yaa
canım ben de çatlamadım bu saatten sonra da çatlamayız zaten
hayırsız o valla:)
kızlar biz onları öyle bi beslerizki topaç olurlar takmayn kafaya
Hayırlı haberlerle gel canım.
Eveeeeeeeet.Gerçekten nisan annesi olacağızdelikafadulden
Eeee Selinay anlat bkalım.Kaç kilo olmuş senikaydirigubbakcemile3n tosuncuk
canım doğum günün kutlu olsun nice senelere bebeğin ve eşinle beraber mutluluklar diliyorum...
canım ben o yöntemlere karşıyım dünyanın binbir türlü hali var. bence bu yöntem yerine spiral filan taktır ben öyle yapıcam..
canım hoşgeldin. hayırlı uğurlu olsun idilin dünyaya gelmiş darısı başımıza artık.
valla şirvan ne yalan söleyim evde olmak gibisi yok. kendimi daHA enerjik hisediyorum sıkılacağımı düşünüyordum ama şu ana kadAr hiç sıkılmadım bakalım senin için nasıl olucak evde olmak.
hehe valla du bakalım bi ilkini yaşasın zorlukları sorumlulukları olay değil.. bende şimdi diyorum arka arkaya iki tane olsun ama yaşayınca görücek bakalım. kaydirigubbakcemile3
canım güzel habherlerle gelirsin inşallah.. :ecrin_bebek:
canım ben senden bekliyordum martta gelir bebeğin diye bide kızlar daha erken doğuyor ya. ama gerçekten mart anneleri şubatın yarısında 15/20 kişi olmuşlardı hepsi erken doğum bizde öyle olmadı.
canım haberler nasıl.. senin normal doğumdu dimi..
mucize meyve ya hurma.
ben hamileliğimin başında çok yiyordum ama sonlara doğru doğumu başlatabiliyor diye yemiyorum artık.
süt salgısını başlattıına göre de doğumdan sonra tekrar başlarım yemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?