2009 Nisan Anneleri buraya

eda_edanur arkadaşım senin bebekte mi zayıf kaç kilo kaçıncı haftada?

tam çıkıyordum sorunu gördüm. benimki en küçüğü sanırım... senağlama 35. haftada 2200 gramdı doktor küçük protein ağırlıklı beslen dedi. her sabah yumurta süt peynir. akşam veya öğlen öğününde kırmızı et yiyeceksin dedi. öyle yapıyorum haftaya kontrolüm var inşallah kilo almıştır biraz. :a015:

ne biliyim canım ya oluyo işte bazen böyle. dün akşam elveda rumeli dizisinde zarifenin bebeği oldu. çok tatlı bişeydi. dediğin gibi bi kaç sn gördüm belki ama. ağlatmaya yetti beni

inşallah büyümüştür canım bebişin. hadi iyi akşamlar

canım senin benden bi adım önde bebeğin biizm oğluş 36da 2100 aman takmıyım diyom kafama sağlığı ii olsun amann aynı şeyleri düşünüp duruyom olsun ne yapalım canı yerinde olsun

canımm benim bilgisayar açıktı ben içerdeydim:) benim ağrılarım var ama moralim garip bi şekilde yüksek herşeye aptal aptal gülüorum yaa

canım ben de çatlamadım bu saatten sonra da çatlamayız zaten

ya ben poseidon denizi merak ediyorum dğum yapmıştı o bebeği nasıl.. girmiyor sanırım bebekle ilgilenmekten... :bbo:

hayırsız o valla:)

canım senin benden bi adım önde bebeğin biizm oğluş 36da 2100 aman takmıyım diyom kafama sağlığı ii olsun amann aynı şeyleri düşünüp duruyom olsun ne yapalım canı yerinde olsun

kızlar biz onları öyle bi beslerizki topaç olurlar takmayn kafaya

maşallah maşallah. Allah bozmasın. Hep gül. Kayınvaliden gelmedi mi yoksa?

benim de karnım hiç çatlamadı ama son bi haftada bacaklarımda ve belimde çatlak oldu. karnıma çatlak önleyici krwm bacaklarıma bebe yağı sürmüştüm.şimdi de sanırım bacaklarım için bi çatlak kremi almalıyımbenneyaptımki

Hayırlı haberlerle gel canım.

Eveeeeeeeet.Gerçekten nisan annesi olacağızdelikafadulden

Eeee Selinay anlat bkalım.Kaç kilo olmuş senikaydirigubbakcemile3n tosuncuk

kız sölemeye utanıyom valla 4 kilocuk..................................................

normal istiyorum canım ama 1 hafta daha durursa zor sanırım.................................................

Şimdi hastaneden geliyorum.Şenay ablam canım oldukça bitkin uyuyor.Miniklerimiz çok iyiler.biri 2450 biri 2550. Birbirinden o kadar farklıki ikiside.
Bide ememiyolarsütü yok.Sağacaklar bakalım.çok cicişler yaa

maşallah ya bebişlere
diğer kıza da maşallah yani son ana kadar göstermedi kendini
sütü de gelir şenayın inş. en kısa zamanda

mucize meyve ya hurma.
ben hamileliğimin başında çok yiyordum ama sonlara doğru doğumu başlatabiliyor diye yemiyorum artık.
süt salgısını başlattıına göre de doğumdan sonra tekrar başlarım yemeye.

ben de ekledim az önce çantaya konulacaklar listeme:)
benim daha bi iki eksiğim var çantamda aklıma geldikçe kaydediyorum bilgisayara soora ordan bakıp tamamlıyorum

ay ben koyamıyorum bagaja ya:)
diyorum ki ya benim sancım mancım gelirse olur da kociş de gelemicek bi yerde olursa filan diye korkuyorum.
gerçi sonuçta hastaneye yetişir de olsun benim çantam evde yanımda dursun bişi olursa annemle biz alırız çantamızı gideriz:)

ihihih benim o çantayı gördükçe sinirim bozuluodu devamlı açıp açıp karıştırıodum artık karıştıracak bişey kalmadı evde

gerçi zaten senin kociş olmadan gitmek gibi durumun olmas heralde
kociş yetişemezse ebeyi hazırlamıştın ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…