2009 Nisan Anneleri buraya

canım doğum günün kutlu olsun nice senelere bebeğin ve eşinle beraber mutluluklar diliyorum...
canım ben o yöntemlere karşıyım dünyanın binbir türlü hali var. bence bu yöntem yerine spiral filan taktır ben öyle yapıcam..

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.......geçmiş okuyamıyorum ama sanırım şenay doğuma gitti....Allah yavrularına tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah....

canım hoşgeldin. hayırlı uğurlu olsun idilin dünyaya gelmiş darısı başımıza artık.

hava güzel tabiii ,,
tüm karılar gezmeye gitti,,,
kıçınızın üztüne oturmayın sakın....

ben malüm çalışıyorum burda sabit kaldım ...
eee haftaya görürsünüz siz artık..

valla şirvan ne yalan söleyim evde olmak gibisi yok. kendimi daHA enerjik hisediyorum sıkılacağımı düşünüyordum ama şu ana kadAr hiç sıkılmadım bakalım senin için nasıl olucak evde olmak.
hehe valla du bakalım bi ilkini yaşasın zorlukları sorumlulukları olay değil.. bende şimdi diyorum arka arkaya iki tane olsun ama yaşayınca görücek bakalım. kaydirigubbakcemile3

kızlar ben birazdan perinotologtaki randevum için çıkıcama raç kullanmakta istemiyorum ama otobüslede yol hiç çekilmez gelince haber veririm.
canım güzel habherlerle gelirsin inşallah.. :ecrin_bebek:

bu saatten sonra artık mart annesi de olamayız herhalde. nisan anneleri bayağı bir dayandı gibi. biz yalancı çıkmayacağız inşallah nisan annesiyiz dedik nisan annesi olacağız.
canım ben senden bekliyordum martta gelir bebeğin diye bide kızlar daha erken doğuyor ya. ama gerçekten mart anneleri şubatın yarısında 15/20 kişi olmuşlardı hepsi erken doğum bizde öyle olmadı.

ay sabahtan beri doktordayım yaaaaaa şenay doğurmuş hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah....................................................

canım haberler nasıl.. senin normal doğumdu dimi..

ben de öyle aşırı şişmedim diyorım ama..
akşam eve gidip çorablarımı çıkartınca sanki biraz varmış gibi geliyor....

tuzu bende azaltım.. birde iş yerinde olunca çok su içiyorum..
su gidip almaya üşeniyorum artık....

senin takvimi göremiyorum MegulCüm....

nasıl gidiyor şeker ?? bir de mide yanması yeni mi başlamıştı acaba bende yok da acaba bu hft.dan sonra o da mı başlayacak Çok üzgünüm çoook

megulün takvimi benimle aynı,, ama o sezeryan olacağı için - daha erken doğum yapacak..
benimde 1-2 ay oldu mide yanmalarının başlaması

telefondan direktif almaya çalış Urladan delikafadulden
nasıl fikir

telefonda eğlenceli olmaz....

Ooofff..ooffff..!! Sancı sancı nereye kadar sürcek. Çatlicam yakında!
Annemler geldi bugün biraz evimi toparladı, yemek falan ayarladı 1-2 günlük sağolsun. Perşembeye anneannem ameliyat oluyomuş. Bebeğime diyorum bekle bak bizim günümüz 9 nisan, sakın önce gelmekaydirigubbakcemile2

şirvan yavrum sen nasıl dayandın bugüne kadar yaa. bizim gğnlerimiz yakın ve tahminimce senin karnın benden büyüktür. en son öyleydi. ben klavyeye eğilemiyorum göğüs altım ağrıyordu 34 te bıraktım 2 haftadır rahatım. bravo valla 37 ye kadar çalışabilenlere helal olsun diyorum. :1shok:

april geçmiş olsun canım benimde ara ara çok sancım oluyor bazen gece uykumdan uyandırıyor. bazıları doğuma hazırlık sancılarını daha sık yaşıyor sanırım. sanki regl olucakmışım ama bi türlü olamamışım gibi bi ağrı bu regl ağrılarını unutmuştum 9 aydır. oğlum tekrar hatırlatmaya başladı sağolsun.. -tatlicadiarzu- senin sezeryanmıydı. tam gün vermiş doktorun ondan soruyorum.

canım ananen için şimdiden acil sifalar diliyorum. umarın kısa bir sürede toparlar....

canım şimdiye kadar iyiydi de bu hafta kötü be güzelim...
baranda içerde sıkıldı herhalde.. o hareket ettikçe --canım çok acıyorr...
alltan açılacak çıkacak zannediyorum.
yada yanların çatlak yerlerim yırtılacak zannediyorum..
bu hafta kesin aşağıda velet...
ikide bir tuvalete gidiyorum.

ben iş çıkışı - mayıs annesi olan arkadaşım vardıya bigudi54 onla buluşacağım..
beraber yemek yiyecez.. .

bakalım onun göbek nasıl olmuş...

Evet canım beklerse sıpa 9 nisanda epidural sezeryan olcam.

aprilcim seni artık bende çok iyi anlıorum ooooofff offf valla

Sanki bebek lavabo açmak için kullanılan pompalar gibi sürekli kafasıyla aşağıyı itiyo bende aşağıdan onu itiyorum bakalım kim kazanıcak, inatçı koçlar bunlardelikafadulden

canım ananen için şimdiden acil sifalar diliyorum. umarın kısa bir sürede toparlar.....

amin canım sağol, tek isteğim ben doğurmadan o ameliyat olup hayırlısıyla çıksın hastaneden de annemde torununun tadını çıkarabilsin. Hayırlısı bakalım...

selam kızlar. kimsecikler kalmamış burada. sanırım çiçek var sadece.
uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyodum. artık herşeyden sıkıldım. çok bunaldım. bi de az önce doğum hikayelerini okudum. bi başladım ağlamaya. iyi geldi. rahatladım biraz.
naber çiçek?

tamam canım haber veririm. eşime de tembihledim şirvana en azından mesaj at diye. mırın kırın etti ama en sonunda tamam dedi. inşallah unutmaz. bu kadar bekliyor insan koca bi bebek çıkacak sanır ama bizimki minicik :)

evet yaaa tahmin edebiliyorum.. çok zorlanıyorsundur artık iş yerinde. neyse son 4 gün ondan sonra rahatsın ev keyfi yaparsın.
bigudiye selam..

kızlar çatlayan var mı aranızda bende şükür allaha daha hiç çatlak yok. hiç krem yağ filan da kullanmadım. ablam bundan sonra kullan son gün bile çatlarsın diyor. gözümü korkuttu bende başlıcam yağlanmaya. -tatlicadiarzu-

canım seninkinin kilosu nasıl bide doğum nasıl olucak sezeryan normal belli mi.

canım sıkılma az kaldı.. bebeğin geliyor senin bizden de yakın. ara ara bende çok duygusallaşıyorum. özellikle tv de yeni doğan bebekleri görünce.. çok güzel oluyorlar. oğlumu kucağıma aldığımı hayel ediyorum başlıyorum ağlamaya. :asigim:

şenay sağolsun 2 kız doğurarak kız nüfusunun artmasını sağladı. nerdeyse eşit gibi oldu dimi kız erkek oranı :)

glnm kvrck kız aşşağıda gördüm ismini nasılsın uzun zamandır görüşmüyorduk. inşallah herşey yolundadır. :1hug:

canım seninkinin kilosu nasıl bide doğum nasıl olucak sezeryan normal belli mi.

geçen hafta 2900 falandı. ufak bi bebek olacak dedi. 3000 kilo civarında olur dedi. ama daha iyi rahat doğurursun dedi. çok şükür şimdilik herşey normal. normal doğum yapabilecek gibiyim Allahtan bir sorun çıkmazsa. ama bi problem olursa da yapacak bişi yok sezeryanda olurum. kısmet ve hayırlısı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…