canım doğum günün kutlu olsun nice senelere bebeğin ve eşinle beraber mutluluklar diliyorum...RESOLVE 31 sağol canım ama ilk bebeğim annemi yanımda istiyorum kayınvalidem ankaraya gitti orda evleri var ve kayınpederim alzaymır hastası altına falan yapıyor kadıncağızın işi başından aşkın ama ben allahımdan yardım istiyorum bana güç kuvvet versin hepsinin üstesinden gelirim aaa arkadaşlar yarın benim doğum günüm ben koç kadınıyım herzman kendimi çok güçlü hissederdim ve altından kalkamayacağım hiç bir iş yoktu ama bebeğim olunca ne biliyim çok karışık duygular allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım ben o yöntemlere karşıyım dünyanın binbir türlü hali var. bence bu yöntem yerine spiral filan taktır ben öyle yapıcam..Kızlar ya ben de bişey danışmak istiyorum size. Doktor bugün sezeryanı konuşurken istersen sezeryan sırasında tüpleride bağlayalım doğum kontrolüde kökten çözmüş oluruz dedi.
Eşim gelememişti randevuya evde konuşun karar verin ona göre isterseniz bağlayalım dedi.
Sizin tüpleri ağlatmakla ilgili bilginiz fikriniz var mı??
Başka çocuk istemiyoruz ama konuyuda çok iyi bilmiyorum.
kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.......geçmiş okuyamıyorum ama sanırım şenay doğuma gitti....Allah yavrularına tez zamanda kavuşmak nasip etsin inşallah....
hava güzel tabiii ,,
tüm karılar gezmeye gitti,,,
kıçınızın üztüne oturmayın sakın....
ben malüm çalışıyorum burda sabit kaldım ...
eee haftaya görürsünüz siz artık..
hehe valla du bakalım bi ilkini yaşasın zorlukları sorumlulukları olay değil.. bende şimdi diyorum arka arkaya iki tane olsun ama yaşayınca görücek bakalım. kaydirigubbakcemile3bizim herif...
bunu doğur haziranda 2. için çalışmalara başlayalım diyip duruyor...
kafayı mı ne yedi anlamadım. .
ben en eksik 2 sene geçmeden yapmam dedim..
aşkın yaşın var .. demezmi terbiyesiz ...
(azmış bu adam bence o yüzden böyle konuşuyor)
millet 50 doğuruyor be artık...
canım güzel habherlerle gelirsin inşallah.. :ecrin_bebek:kızlar ben birazdan perinotologtaki randevum için çıkıcama raç kullanmakta istemiyorum ama otobüslede yol hiç çekilmez gelince haber veririm.
canım ben senden bekliyordum martta gelir bebeğin diye bide kızlar daha erken doğuyor ya. ama gerçekten mart anneleri şubatın yarısında 15/20 kişi olmuşlardı hepsi erken doğum bizde öyle olmadı.bu saatten sonra artık mart annesi de olamayız herhalde. nisan anneleri bayağı bir dayandı gibi. biz yalancı çıkmayacağız inşallah nisan annesiyiz dedik nisan annesi olacağız.
ay sabahtan beri doktordayım yaaaaaa şenay doğurmuş hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah....................................................
benim de son bir hftdır şişmeye başladı kendi ayakkabılarımın içine hala giriyor özellikle akşama doğru....
işyerinde tabureye uzatıyorum, suyu bol ve tuzu kısmaya çalışıyorum genede çok şişme olmadı diyorlar çevremdekiler bana....
senin takvimi göremiyorum MegulCüm....
nasıl gidiyor şeker ?? bir de mide yanması yeni mi başlamıştı acaba bende yok da acaba bu hft.dan sonra o da mı başlayacak Çok üzgünüm çoook
telefondan direktif almaya çalış Urladan delikafadulden
nasıl fikir
Ooofff..ooffff..!! Sancı sancı nereye kadar sürcek. Çatlicam yakında!
Annemler geldi bugün biraz evimi toparladı, yemek falan ayarladı 1-2 günlük sağolsun. Perşembeye anneannem ameliyat oluyomuş. Bebeğime diyorum bekle bak bizim günümüz 9 nisan, sakın önce gelmekaydirigubbakcemile2
Ooofff..ooffff..!! Sancı sancı nereye kadar sürcek. Çatlicam yakında!
Annemler geldi bugün biraz evimi toparladı, yemek falan ayarladı 1-2 günlük sağolsun. Perşembeye anneannem ameliyat oluyomuş. Bebeğime diyorum bekle bak bizim günümüz 9 nisan, sakın önce gelmekaydirigubbakcemile2
şirvan yavrum sen nasıl dayandın bugüne kadar yaa. bizim gğnlerimiz yakın ve tahminimce senin karnın benden büyüktür. en son öyleydi. ben klavyeye eğilemiyorum göğüs altım ağrıyordu 34 te bıraktım 2 haftadır rahatım. bravo valla 37 ye kadar çalışabilenlere helal olsun diyorum. :1shok:
april geçmiş olsun canım benimde ara ara çok sancım oluyor bazen gece uykumdan uyandırıyor. bazıları doğuma hazırlık sancılarını daha sık yaşıyor sanırım. sanki regl olucakmışım ama bi türlü olamamışım gibi bi ağrı bu regl ağrılarını unutmuştum 9 aydır. oğlum tekrar hatırlatmaya başladı sağolsun.. -tatlicadiarzu- senin sezeryanmıydı. tam gün vermiş doktorun ondan soruyorum.
aprilcim seni artık bende çok iyi anlıorum ooooofff offf valla
canım ananen için şimdiden acil sifalar diliyorum. umarın kısa bir sürede toparlar.....
ayy sus kız -- allah isteyene versin ..
şenayın halini gördükçe - zor valla
tamam bir tane daha çoçuk istiyorum ama en eksik 2 sene sonra...
allah kısmet eder oda kız olursa çok mutlu olurum...
kız ben seni sabah göremeyince ... bişey oldu zannettim..
evet artık nisana geçiş yapıyoruz..
hepiniz dökülün artık...
bu arada selim doğum yapmaya hastaneye gittiğinde bana mutlaka haber ver..
hastaneye gelicem..
merak ediyorum senin erkek fatma kızını ............
canım ananen için şimdiden acil sifalar diliyorum. umarın kısa bir sürede toparlar....
canım şimdiye kadar iyiydi de bu hafta kötü be güzelim...
baranda içerde sıkıldı herhalde.. o hareket ettikçe --canım çok acıyorr...
alltan açılacak çıkacak zannediyorum.
yada yanların çatlak yerlerim yırtılacak zannediyorum..
bu hafta kesin aşağıda velet...
ikide bir tuvalete gidiyorum.
tamam canım haber veririm. eşime de tembihledim şirvana en azından mesaj at diye. mırın kırın etti ama en sonunda tamam dedi. inşallah unutmaz. bu kadar bekliyor insan koca bi bebek çıkacak sanır ama bizimki minicik :)
selam kızlar. kimsecikler kalmamış burada. sanırım çiçek var sadece.
uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyodum. artık herşeyden sıkıldım. çok bunaldım. bi de az önce doğum hikayelerini okudum. bi başladım ağlamaya. iyi geldi. rahatladım biraz.
naber çiçek?
canım seninkinin kilosu nasıl bide doğum nasıl olucak sezeryan normal belli mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?