2009 Nisan Anneleri buraya

içim sıkılı benim bugün ya hayır olsun

hayırdır inşallah çiçek... benim de bugün işte son günüm yapmam gereken çok iş var stres oldum wallla....

halletmem gereken bi konu var bakalım işte,,, napacağım dua edin hemencecik çözülüversin bitsin....inşallahh:Saruboceq:

çiçek doktora gideceksin ya onu düşün .ne güzel bebeğini göreceksin.bastır ayın 6 sına al sezeryan gününü.hem çok ağrın var doktorun da kabul eder.bu durumda 5 güncük sonra annesin.

saol güzelim ,,
benim çantam hala hazır değil,
baranın eksikleri bitti allaha şükür,,

gerçi ne koyacaklarım belli, dolapta duruyor öyle..
sadece çantaya konacak...

sanki çantam hazır olunca hemen doğuracakmışım gibi geliyor....

kız bu haftayı tamamlasaydın ya...
sen c.tesi çalışıyomusun normalde....

benimde normalde cuma günü son ama ..
ben pazartesi gidip rapor alacağım..

3 günlük maaşın yatsın...
baranıma bişeyler alırım...

çiçek doktora gideceksin ya onu düşün .ne güzel bebeğini göreceksin.bastır ayın 6 sına al sezeryan gününü.hem çok ağrın var doktorun da kabul eder.bu durumda 5 güncük sonra annesin.

çiçek - şimdi sezeryan gününü nasıl değiştiririm diye düşünüyordur..

dilek nasıl benden önce doğurur diye stress yapmıştır..delikafadulden delikafadulden

Günaydın
Şirvan Baran'ın odası çok güzel olmuş.Halının boyutu bence de iyi.
Çiçek rahat ol biraz.Yakında herşey çok gzel olacak bunu unutma.

kızlar ben hastaneden yeni geldim kan idrar tahlili falan 34. -36. hafta arası istemişti dr sizdende istemiş miydi??

ilkten aklıma gelmedi o... hayırlısı artıl randevumu aldım müdürlerime söledimmm. kısmett. napalımm... sonradan aklıma geldii ... ptesi gitsem diyee.. neyse artıkk:)sengözlerimebaksanab

kızlar ben hastaneden yeni geldim kan idrar tahlili falan 34. -36. hafta arası istemişti dr sizdende istemiş miydi??

yok canım benden tahlil falan istemedi doktorum ama ayın 7 sizde randevum var.37+4 oluyorum heralde o zaman ister.çünkü bi hafta sonra da sezeryan günüm oluyor.:dance:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
şirvancım maşallah baran beyin odasına çok güsel hazırlamışsınız güle güle kullansın
bence de halının boyu iyi. ilerde büyüyüp yerde oynamaya başlayınca da güsel güsel minderler alırsın baran a.
dinozzocum doktor 36. haftada benden de kan tahlili istedi ama idrar istemedi.
o da benim kanım düşük olduğu içindi yani

aaaaaaaaaaaaaaa harıka bır haber verdın valla çıçek kıs,sankı kapı komşum doğurmuş gıbı heyecan yaptım,ben bılıyorum senın derdını sıkıntını çıçek şenay gıttı aksıyon az sende sıkıldın tabı bak nasıl kendıne geldın demı,yavaş yavaş sıra bıze gelıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…