kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar,
şenayın ikizleri hayırlı olsun, bende yanılanlardanım..iki tane fıstığı olmuş, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
şirvan baranın odası çok güzel olmuş ellerine sağlık, iyi günlerde kullanın inşallah..bu arada seminerdeki hemşire söylemişti ya bebek odasına halı sermeyin diye..o yüzden bırak küçük olsun.
Dün dr daydık..önce nst çekildi, ya ben normalde sancıdan çatlıyorum nst de hiç bi halt çıkmadı sadece bi yerde 60 a çıktı sancılar o kadar..veee çatı muayenesi olduk..dr.um iyi allahtan, söyledim ilk kez muayene oluyorum diye sakin ol derin bi nefes al dedi ama insan yinede çok kasılıyo..neyse açılmam yok henüz, ama rahim ağzı yumuşamış artık bebek rahatça kafasını rahime sokup doğabilir dedi.çatın normal doğum için müsait dedi..yani bu durumda normal doğumu engelleyecek şimdilik bir sebep yok.emir beyimiz 2950 gr olmuş, yani 10 günde 300 gr almış..dr. çok iyi dedi, çook fazla kilo almıyo buda normal doğumu kolaylaştırır dedi.tahmini 3500 gr falan doğar dedi, suyu iyi, plesantası eskimemiş henüz dedi..bütün herşey normal ve iyi durumda..çatı ağrısından ölüyorum dedim, artık bu haftalarda olacak dedi..bizim sıpanın hiç biryeri ultrason cihazının ekranına sığmayınca dr. Artık yüzünü falan görüntülemeye çalışmayı bıraktı, ölçümleri yaptı sadece..zaten kafa çok aşağıda uğraştı kadıncağız yüzünü görelim diye ama olmuyo artık dedi.10 gün sonraya 11 nisan a randevu verdi, ki bizim evlilik yıldönümümüz 11 nisan :)))
çok uzattım kusura bakmayın kızlar..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
buyrun önden sizi alalım çiçek hanım:)
Kız Şaka yapıyor olmasın ..
BugÜn 1 nİsan - bu akıllı karııı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar,
şenayın ikizleri hayırlı olsun, bende yanılanlardanım..iki tane fıstığı olmuş, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
şirvan baranın odası çok güzel olmuş ellerine sağlık, iyi günlerde kullanın inşallah..bu arada seminerdeki hemşire söylemişti ya bebek odasına halı sermeyin diye..o yüzden bırak küçük olsun.
dün dr daydık..önce nst çekildi, ya ben normalde sancıdan çatlıyorum nst de hiç bi halt çıkmadı sadece bi yerde 60 a çıktı sancılar o kadar..veee çatı muayenesi olduk..dr.um iyi allahtan, söyledim ilk kez muayene oluyorum diye sakin ol derin bi nefes al dedi ama insan yinede çok kasılıyo..neyse açılmam yok henüz, ama rahim ağzı yumuşamış artık bebek rahatça kafasını rahime sokup doğabilir dedi.çatın normal doğum için müsait dedi..yani bu durumda normal doğumu engelleyecek şimdilik bir sebep yok.emir beyimiz 2950 gr olmuş, yani 10 günde 300 gr almış..dr. çok iyi dedi, çook fazla kilo almıyo buda normal doğumu kolaylaştırır dedi.tahmini 3500 gr falan doğar dedi, suyu iyi, plesantası eskimemiş henüz dedi..bütün herşey normal ve iyi durumda..çatı ağrısından ölüyorum dedim, artık bu haftalarda olacak dedi..bizim sıpanın hiç biryeri ultrason cihazının ekranına sığmayınca dr. artık yüzünü falan görüntülemeye çalışmayı bıraktı, ölçümleri yaptı sadece..zaten kafa çok aşağıda uğraştı kadıncağız yüzünü görelim diye ama olmuyo artık dedi.10 gün sonraya 11 nisan a randevu verdi, ki bizim evlilik yıldönümümüz 11 nisan :)))
çok uzattım kusura bakmayın kızlar..
merhaba arkadaşlar. Bugün yine kontrolüm vardı. Bebek için 3130 gr dedi. Inşallah doğrudur. 3 kiloyu ilk defa geçtik bakalım hayırlısı. Bayağı aşağıya inmiş tabi bebiş ama nst de yine hiç sancı çıkmadı. Bebek kıpır kıpırdı sadece. Geçen sefer uyudu diye bu sefer fındık ceviz hurma falan yiyip gitmiştim. Bomba etkisi yaptı herhalde bebeğe. Tekrar alttan muayene yapacaktı ama yapmadı. Pazartesi gel o zaman bakalım dedi. Suyu biraz azalmış dedi. Geçen hafta ise çok suyu var rahat rahat yeter bize diyordu. Suyu arka taraftada toplanmış olabilir dedi. Bol bol su içecekmişim. Su problemi olursa diye pzt çağırdı. Yoksa 1 hafta sonra derdi hep. Gerçi bir hafta sonra 40 hafta olucam zaten. Her gittiğimde haftamı yazıyor. Bu sefer 39 yazdı bende bakalım daha kaça kadar çıkacağız dedim. En fazla 41 olur dedi daha fazla bekletmeyiz bir şekilde doğururuz dedi. Işte bugünlük maceramızda böle. :cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?