2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar....

bu sabah erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım evi topladım ütü yaptım nevresim takımlarımızı bornozlarımızı falan yıkadım sonra bir ağırlık çöktü üstüme biraz ayatıyim dedim telefonlarım bir susmadı gerçekten urla doğum yaptı mı ? bugün benim doğum günüm oğlumuda bugün doğurmak isterdim ama nisan ayını tutturduk en azından şunun şurasında 10 nisanda kavuşacağım oğluma ....

kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..

ya acildeki dr ööle dedi mesela bu sezeryan gününü beklemeyebilir dedi ama benim dr sezeryan yanlısı heralde ne bilim yaaaaaaa

cnm senin ne istediğin önemli bırak doktoru yaakorkun yoksa dene derim bidaha böle şansın olmaz bir kere sezeryan olursan...

şirvan çok güzel olmuş maşallah cnm
iyi günlerde kullanın baran beyin odasını eşyalarıda sermişiz ben hala sermedim eşyaları hurçta duruyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş

yalaaaaaan 1 nisannn inanmadım valla şaka yapıyodur akıllı hatta misafir olarak bizim neler yazdığımızı okuyo olabilir şu an :))

maşallah cnm oğluşuna
maşallah bebişeeee..

hoşgeldin canım sabah sabah ne çok iş yapmışsın.

sen de hoşgeldin canım.
şu lohusa depresyonu filan diye bişi yokmuş lafına bayıldım saol canım ben çok korkuyodum çünkü.

şirvan ben aradım hastaneyi, ama muayeneden itibaren 10 gün içinde bir daha gitmiş olacağım için. randevu vermedi. kontrol sayılıyor dedi. ücrette almıyorlar o zaman geçen sefer de öyle olmuştu. istediğiniz saatte gelebilirsiniz dedi. sabah 9 da orda olacağım inşallah. doğurmazsam tabi ozamana kadar.

hoşgeldin canım ya.ne güzel uykusuzluğa rağmen annelik insana herşeyi unutturuyo demek ki.gel 14 nisan gel.:Saruboceq:

hastanede hala kızcagızın cok cılelı gecıyor hamılelıgı doktorlar 32 haftayı gecmesını beklıyorlardı ıkızler onu baya zorladı allah yardımcısı olsuna.s.

Allah yardımcısı olsun.zor bi hamilelik geçiriyo bildiğim kadarıyla.inşallah hayırlısı ile kavuşur yavrularına.:Saruboceq:

şırvan eğer doğruysa bence sende yavaştan al ıznını yoksa böle ızın ertesı çıkacak baran alışık olmayınca evde oturmaya

valla benimde aklıma gelmiyor değil...

bigudi54 sizin dırımkızı ne alemde?herşey yolunda mı?bazen girip bakıyorum.

iyi iyi maşallahı var..
Dün akşam birlikteydik..

şirvan odan çok güzel olmuş. Geçen gün seni gördüm rüyamda bize gelmişsin bebeğin odasına bakayım falan diyorsun. Demekki buna kısmetmiş meğer ben baran beyin odasını görecekmişim.

baran beyi - alır geliriz bir gün inşallah

yeni yaşın kutlu olsun ... Mutlu seneler...

aminnnnnnnnnn

banada şaka gibi geldi .. Ama gene de hayırlı olsun..
Kurtulmuş.. Ege bebek mutluluk getirsin bir ömür boyu ..

Bu arada sende aç yerleştr artık eşyalarını canım...

Ben hala çanta hazırlamadım....kaydirigubbakcemile2 Evin halılarını bile Pazertesi verdim yıkamaya. Haftaya geldiğinde bile sermiycem. Bebişim her şeyi tamam ama ben daha pijama almadım.....Bi mağazadan haber bekliyorum. O nu da alırsam bişey kalmıycak......

Ben de kız demiştim mutlulukla büyütür İnşallah....:Saruboceq:
Biz sabırsızlıkla beklerken doğuranlarda böyle diyor. Hayırlısı bakalım....sositososito

Odası her şeyiyle çok güzel.... Heyecanını çok iyi anlıyoruz......:1hug:

urla arayınca unuttum herşeyiii ayy doğurmuş nasıl sevindimm

Bu aya ne güzel başladık.Hep böyle güzel geçer inşallah....:hooray:

kızlar ben kaçanzi dr a gidiorum enn pespaye enn çirkin ve enn acılı görünen halimle
doktorrrrrrrr doğurt beni die bağırıcam hadi öptüm kalın sağlıcakla:)

Gönlüne göre haberlerle dönmen dileğiyle...hihoyyyt

İYİKİ DOĞDUNNNNNN:dance:

Melisimize iyi bak. Depresyonda neymiş......kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar... herkes iyidir inşallah...

ayy urla nın bebiş doğmuş hayırlı olsun inşallah analı babalı....

şirvan oğluşunun odası çooook süper.... güle güle kullanın.. bence de halı ideal... Ruveydanın dediği gibi minder falan atarsınız sonra....

hastanede hala kızcagızın cok cılelı gecıyor hamılelıgı doktorlar 32 haftayı gecmesını beklıyorlardı ıkızler onu baya zorladı allah yardımcısı olsuna.s.

AYY BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM . BUGİDİ54 KIZINI SORUYOSUN ZANNETMİŞTİM..
BENDE ONU CEVAPLIYORUMM..

BU ARADA DÜN AKŞAM BİZ BUGİDİ54 BULUŞACAĞIM DEDİM. YA..
BULUŞTUK.. İKİ GEBEŞ KARI OPTİMUMDA DOLANIYOR..
HERNEYSE YEMEK YEMEĞE ÇIKTIK..
BU ARADA KAÇAMAK YAPIP MC GİTTİK. KOCA BİR MENÜ ALMAK İÇİN..

KASADA KAVGA EDİYORUZ. PARAYI SEN VERECEN BEN VERECEM DİYE..
KASİYER KIZLAR DA BİZE BAKIYOR...

EEE DEDİMM SEN DUR BAKIM ORDA - BENİMKİ ERKEK - SENİN KIZA PARA ÖDETİRMİ ..
BÖYLELİK LE BARAN İLK KEZ BİR KIZI (YAĞMURU) YEMEK ISMARLAMIŞ OLDU..
ÇOK ÇAPKIN OLACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

KASİYERLER SİZ ARKADAŞMISINIZ DİYE SORDU.

BİZDE EVET DEDİK...

BİRLİKTEMİ YAPMAYA KARAR VERDİNİZ. DEĞİNCE BİZ KOPTUK..

ONLARDA TABİİİ. ..

DOĞURMAZSAK KARŞILARIZ İNŞ.
DOĞURSANDA HASTANEDE OLURSUN ÇIKARIM YUKARI ARTIK...

şirvancım baran beyin odası çook güzel olmuş maşallah güle güle güzel günler göre göre kullanın,halısıda çok güzel bende the winnie pooh un bu renklerini aradım ama bulamadım nerden aldın?

kızlar ya o kadar yazdım gıttı yazdıklarım verı tabanı zıkkımıymış allahım delı oldum ya,serapcım maşallah emır bebeğe kılosu gayet ıyı normal olacakolması zaten başlı başına avantaj sezeryanda ne kadar yok deselerde süt geç gelıyor anacım ışte evelsı gün doğum yapan arkadaşın dün öğlene doğru gelmış resmen sütü gerçı bünye meselesı ama olsun,canım sıkıldı ama yanı benım dr da sezeryan gıbı görünüyor dedı ya,bızım kontrolumuz yarın,ya unuttum ışte sılınırmı o ka yazı ya,başka bır arkadaşımız daha gıdıp gelmıştı ama unuttum ebrumuydu acaba ya,suyu azalmış dıyen sıkma canını canımcım sende bol su ıç dınlen kılosuda ıı maşallah,stres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…