ya acildeki dr ööle dedi mesela bu sezeryan gününü beklemeyebilir dedi ama benim dr sezeryan yanlısı heralde ne bilim yaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar,
şenayın ikizleri hayırlı olsun, bende yanılanlardanım..iki tane fıstığı olmuş, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
şirvan baranın odası çok güzel olmuş ellerine sağlık, iyi günlerde kullanın inşallah..bu arada seminerdeki hemşire söylemişti ya bebek odasına halı sermeyin diye..o yüzden bırak küçük olsun.
dün dr daydık..önce nst çekildi, ya ben normalde sancıdan çatlıyorum nst de hiç bi halt çıkmadı sadece bi yerde 60 a çıktı sancılar o kadar..veee çatı muayenesi olduk..dr.um iyi allahtan, söyledim ilk kez muayene oluyorum diye sakin ol derin bi nefes al dedi ama insan yinede çok kasılıyo..neyse açılmam yok henüz, ama rahim ağzı yumuşamış artık bebek rahatça kafasını rahime sokup doğabilir dedi.çatın normal doğum için müsait dedi..yani bu durumda normal doğumu engelleyecek şimdilik bir sebep yok.emir beyimiz 2950 gr olmuş, yani 10 günde 300 gr almış..dr. çok iyi dedi, çook fazla kilo almıyo buda normal doğumu kolaylaştırır dedi.tahmini 3500 gr falan doğar dedi, suyu iyi, plesantası eskimemiş henüz dedi..bütün herşey normal ve iyi durumda..çatı ağrısından ölüyorum dedim, artık bu haftalarda olacak dedi..bizim sıpanın hiç biryeri ultrason cihazının ekranına sığmayınca dr. artık yüzünü falan görüntülemeye çalışmayı bıraktı, ölçümleri yaptı sadece..zaten kafa çok aşağıda uğraştı kadıncağız yüzünü görelim diye ama olmuyo artık dedi.10 gün sonraya 11 nisan a randevu verdi, ki bizim evlilik yıldönümümüz 11 nisan :)))
çok uzattım kusura bakmayın kızlar..
maşallah bebişeeee..merhaba arkadaşlar. bugün yine kontrolüm vardı. bebek için 3130 gr dedi. inşallah doğrudur. 3 kiloyu ilk defa geçtik bakalım hayırlısı. bayağı aşağıya inmiş tabi bebiş ama nst de yine hiç sancı çıkmadı. bebek kıpır kıpırdı sadece. geçen sefer uyudu diye bu sefer fındık ceviz hurma falan yiyip gitmiştim. bomba etkisi yaptı herhalde bebeğe. tekrar alttan muayene yapacaktı ama yapmadı. pazartesi gel o zaman bakalım dedi. suyu biraz azalmış dedi. geçen hafta ise çok suyu var rahat rahat yeter bize diyordu. suyu arka taraftada toplanmış olabilir dedi. bol bol su içecekmişim. su problemi olursa diye pzt çağırdı. yoksa 1 hafta sonra derdi hep. gerçi bir hafta sonra 40 hafta olucam zaten. her gittiğimde haftamı yazıyor. bu sefer 39 yazdı bende bakalım daha kaça kadar çıkacağız dedim. en fazla 41 olur dedi daha fazla bekletmeyiz bir şekilde doğururuz dedi. işte bugünlük maceramızda böle. :CüvCüv:
pazartesi saat kaçta gidiyosun kontrole --
ben saat 9 da ordayım
selam kızlar....
bu sabah erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım evi topladım ütü yaptım nevresim takımlarımızı bornozlarımızı falan yıkadım sonra bir ağırlık çöktü üstüme biraz ayatıyim dedim telefonlarım bir susmadı gerçekten urla doğum yaptı mı ? bugün benim doğum günüm oğlumuda bugün doğurmak isterdim ama nisan ayını tutturduk en azından şunun şurasında 10 nisanda kavuşacağım oğluma ....
kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..
bigudi54 sizin dırımkızı ne alemde?herşey yolunda mı?bazen girip bakıyorum.
kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..
hastanede hala kızcagızın cok cılelı gecıyor hamılelıgı doktorlar 32 haftayı gecmesını beklıyorlardı ıkızler onu baya zorladı allah yardımcısı olsuna.s.
şırvan eğer doğruysa bence sende yavaştan al ıznını yoksa böle ızın ertesı çıkacak baran alışık olmayınca evde oturmaya
bigudi54 sizin dırımkızı ne alemde?herşey yolunda mı?bazen girip bakıyorum.
şirvan odan çok güzel olmuş. Geçen gün seni gördüm rüyamda bize gelmişsin bebeğin odasına bakayım falan diyorsun. Demekki buna kısmetmiş meğer ben baran beyin odasını görecekmişim.
selam kızlar....
Bu sabah erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım evi topladım ütü yaptım nevresim takımlarımızı bornozlarımızı falan yıkadım sonra bir ağırlık çöktü üstüme biraz ayatıyim dedim telefonlarım bir susmadı gerçekten urla doğum yaptı mı ? Bugün benim doğum günüm oğlumuda bugün doğurmak isterdim ama nisan ayını tutturduk en azından şunun şurasında 10 nisanda kavuşacağım oğluma ....
kızlar herkese selam.. Kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. Doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... Doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... Kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... Yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. Bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... Allah hepinize yaşatsın bi an önce..
cnm senin ne istediğin önemli bırak doktoru yaakorkun yoksa dene derim bidaha böle şansın olmaz bir kere sezeryan olursan...
şirvan çok güzel olmuş maşallah cnm
iyi günlerde kullanın baran beyin odasını eşyalarıda sermişiz ben hala sermedim eşyaları hurçta duruyor
yalaaaaaan 1 nisannn inanmadım valla şaka yapıyodur akıllı hatta misafir olarak bizim neler yazdığımızı okuyo olabilir şu an :))
maşallah cnm oğluşuna
maşallah bebişeeee..
şirvan bebeğinin odası çok güzel olmuş güle güle kullanın..bakıyorum hazırlıkklar bitiyor az kalmış bi ikimizin hastane çantası yoktu ya :))) bende dün akşam hazırladım artık çantaları bi kaç eksiğimiz var sadece..
çiçek dün de benim inanaılmaz içim sıkılıyordu çık azıcık dolan istersen çoook iyi geliyor hava da güzel
ben doğru tahmin etmişim 2 kız demiştim....:dance:..........
şirvancım küçük idille uğraşmak zor ama keyifli......geceleri pek seviyor hanım abla....gündüz uykucu.....içinizde iken melek gibiymişiz meğer......şimdi leyla gibiyim desem yeri....
urla arayınca unuttum herşeyiii ayy doğurmuş nasıl sevindimm
kızlar ben kaçanzi dr a gidiorum enn pespaye enn çirkin ve enn acılı görünen halimle
doktorrrrrrrr doğurt beni die bağırıcamhadi öptüm kalın sağlıcakla:)
selam kızlar....
bu sabah erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım evi topladım ütü yaptım nevresim takımlarımızı bornozlarımızı falan yıkadım sonra bir ağırlık çöktü üstüme biraz ayatıyim dedim telefonlarım bir susmadı gerçekten urla doğum yaptı mı ? bugün benim doğum günüm oğlumuda bugün doğurmak isterdim ama nisan ayını tutturduk en azından şunun şurasında 10 nisanda kavuşacağım oğluma ....
hastanede hala kızcagızın cok cılelı gecıyor hamılelıgı doktorlar 32 haftayı gecmesını beklıyorlardı ıkızler onu baya zorladı allah yardımcısı olsuna.s.
şirvan ben aradım hastaneyi, ama muayeneden itibaren 10 gün içinde bir daha gitmiş olacağım için. randevu vermedi. kontrol sayılıyor dedi. ücrette almıyorlar o zaman geçen sefer de öyle olmuştu. istediğiniz saatte gelebilirsiniz dedi. sabah 9 da orda olacağım inşallah. doğurmazsam tabi ozamana kadar.
serap sana bışı soracam hoşgeldın öncelıkle arkadaşım,senın soyadın zer anlamında olanmı face te var ama güvenıp ekleyemedım emın olmadan
s-ebru canım ya senin 39 haftan mı biiti.her an doğum olabilir zaten di mi?
AYY BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM . BUGİDİ54 KIZINI SORUYOSUN ZANNETMİŞTİM..
BENDE ONU CEVAPLIYORUMM..
BU ARADA DÜN AKŞAM BİZ BUGİDİ54 BULUŞACAĞIM DEDİM. YA..
BULUŞTUK.. İKİ GEBEŞ KARI OPTİMUMDA DOLANIYOR..
HERNEYSE YEMEK YEMEĞE ÇIKTIK..
BU ARADA KAÇAMAK YAPIP MC GİTTİK. KOCA BİR MENÜ ALMAK İÇİN..
KASADA KAVGA EDİYORUZ. PARAYI SEN VERECEN BEN VERECEM DİYE..
KASİYER KIZLAR DA BİZE BAKIYOR...
EEE DEDİMM SEN DUR BAKIM ORDA - BENİMKİ ERKEK - SENİN KIZA PARA ÖDETİRMİ ..
BÖYLELİK LE BARAN İLK KEZ BİR KIZI (YAĞMURU) YEMEK ISMARLAMIŞ OLDU..
ÇOK ÇAPKIN OLACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
KASİYERLER SİZ ARKADAŞMISINIZ DİYE SORDU.
BİZDE EVET DEDİK...
BİRLİKTEMİ YAPMAYA KARAR VERDİNİZ. DEĞİNCE BİZ KOPTUK..
ONLARDA TABİİİ. ..
çok eğlendım çokkkk:1hug:ama bı hamburgere kanmaz bızım kız ona göre daha dogmadan anne karnında basladı zilli kendıne yemek ısmarlatmaya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?