canım maşallah emir bebeğe---
11 nisan da doğuruyormuşsun sen şimdi..
Ne güzel bir hediye...
Hadi şu muayeneden de kurtuldun. Darısı başımıza
evet çook güzel olur aslında..benim doğum günümde doğmadı ama evlilik yıldönümünde çok şık olurdu valla kaydirigubbakcemile3 ilk yıldönümünde bebek kaydirigubbakcemile2 bu arada muayeneden kurtulmuş sayılmam pek çünkü bundan sonra her randevuda bakacak :1shok::1no2:
valla canım ben artık hiçbi ağrıyı sızıyı yangıyı sorgulamıyorum nedendir diye.
heepsine hamilelikten doorunca geçicek diyorum
tabi yanılmam inş.:roflol:
canım zaten çok az bi zamanın kalmış panik yapma bence 4 gün daha sabret tansiiyonunda da bişey yokaaa evet ya görünmez olmuş. 38+2 yim. 38+6 da alıcak işte cmts sezaryen olucak kısmetse.
günaydın güzel annişler
dün bi arkadaşım doğum yaptı onun bebişine bakmaya gittik hastaneye
34+3 günlükken geldi yaramaz minnacık bişi doktordan bigün önce 30 nisana gün almışlar sezeryan için ertesi gün bebiş gelmiş :) Allahtan küveze falan almadılar usul usul uyuyodu
kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..
canım ya benim hgep 12-8 tansiyonum ama doktor normal dedi benim bildiğim 12-8 den sonrası yüksek ama ne bilim şimdi sen öle dedin telaş yaptı wallaadelikafaduldengünaydin nisan annişleriii... kasıklarımda sanki bişi varmış gibi yaaaabide gecen gün tansiyonum 12 8 cikti yüksek yani normalde 9 6yfalandii bişi olmaz insallh yaa..
canım ben dün gittim doktora benden de kan idrar istedi rütin kontrol dedi sordum ben neden diye önemli bişey değlmiş sadece kontrol içnmişkızlar ben hastaneden yeni geldim kan idrar tahlili falan 34. -36. hafta arası istemişti dr sizdende istemiş miydi??
aaaaaaaaaaaaaaaa hadi hayırlı olsun bi bebiş daha geldiiiiiihihoyyythihoyyytkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
ETOPRAK canım güzel haberleirne sevinidim.hadi bakalım gözün aydın.
Çok sevindim ya ne güzel bir haber bu.Bu arada Urla benden bikaç gün gerideydi sanki.Yaaa ben de dourmak istiyorum:))
Maşallah canım Emir bebeğe.
cnm senin ne istediğin önemli bırak doktoru yaakorkun yoksa dene derim bidaha böle şansın olmaz bir kere sezeryan olursan...
şirvan çok güzel olmuş maşallah cnm
iyi günlerde kullanın baran beyin odasını eşyalarıda sermişiz ben hala sermedim eşyaları hurçta duruyor
yalaaaaaan 1 nisannn inanmadım valla şaka yapıyodur akıllı hatta misafir olarak bizim neler yazdığımızı okuyo olabilir şu an :))
maşallah cnm oğluşuna
maşallah bebişeeee..
kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..
selam kızlar....
bu sabah erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım evi topladım ütü yaptım nevresim takımlarımızı bornozlarımızı falan yıkadım sonra bir ağırlık çöktü üstüme biraz ayatıyim dedim telefonlarım bir susmadı gerçekten urla doğum yaptı mı ? bugün benim doğum günüm oğlumuda bugün doğurmak isterdim ama nisan ayını tutturduk en azından şunun şurasında 10 nisanda kavuşacağım oğluma ....
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:deme yaa nıye her seferınde bakıyomuşşsenağlama
gecmıs olsun buarada catı muanesınıde bıtırmıssın dıcektımkı diğer kızların anlattıgı gıbı canın yandımı ne yaptı?
şirvancım baran beyin odası çook güzel olmuş maşallah güle güle güzel günler göre göre kullanın,halısıda çok güzel bende the winnie pooh un bu renklerini aradım ama bulamadım nerden aldın?
AYY BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM . BUGİDİ54 KIZINI SORUYOSUN ZANNETMİŞTİM..
BENDE ONU CEVAPLIYORUMM..
BU ARADA DÜN AKŞAM BİZ BUGİDİ54 BULUŞACAĞIM DEDİM. YA..
BULUŞTUK.. İKİ GEBEŞ KARI OPTİMUMDA DOLANIYOR..
HERNEYSE YEMEK YEMEĞE ÇIKTIK..
BU ARADA KAÇAMAK YAPIP MC GİTTİK. KOCA BİR MENÜ ALMAK İÇİN..
KASADA KAVGA EDİYORUZ. PARAYI SEN VERECEN BEN VERECEM DİYE..
KASİYER KIZLAR DA BİZE BAKIYOR...
EEE DEDİMM SEN DUR BAKIM ORDA - BENİMKİ ERKEK - SENİN KIZA PARA ÖDETİRMİ ..
BÖYLELİK LE BARAN İLK KEZ BİR KIZI (YAĞMURU) YEMEK ISMARLAMIŞ OLDU..
ÇOK ÇAPKIN OLACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
KASİYERLER SİZ ARKADAŞMISINIZ DİYE SORDU.
BİZDE EVET DEDİK...
BİRLİKTEMİ YAPMAYA KARAR VERDİNİZ. DEĞİNCE BİZ KOPTUK..
ONLARDA TABİİİ. ..
çok eğlendım çokkkk:1hug:ama bı hamburgere kanmaz bızım kız ona göre daha dogmadan anne karnında basladı zilli kendıne yemek ısmarlatmaya:roflol:
SENİN KIZ ÇOK CİLVELİ OLACAK... BU GİDİŞLE BAKSANA ANASININKARNINDA BİLE RAHAT DURMUYOR...
ay canım maşallah yavruna kocaman olmuş.. darısı başımıza artık benimkide büyümüştür inşallah haftaya çarşamba kontrolüm var.kızlar iyi akşamlar ben geldim...
akşam perinatologla randevumuz çok iyi geçti bebeğin kilosu inşallah kesindir 3612 kg dedi yüzü tombul tombul olmuş 8 nisan dahil istediğin tarihte sezeryan olabilirsin dedi kocişle karnmızı doyurduk evimize geldik araç kullanmak zorlaştı ama otobüslerden daha iyi trafik maganda dolu işte böyle biraz geçişi okiyim.
ay canım inş. hemen halledersin işleri bende son gün baya stres yapmıştım. eksik bişey kalmasın diye uğraştım.hayırdır inşallah çiçek... benim de bugün işte son günüm yapmam gereken çok iş var stres oldum wallla....
halletmem gereken bi konu var bakalım işte,,, napacağım dua edin hemencecik çözülüversin bitsin....inşallahh:Saruboceq:
ay canım benim yaaa .... allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun. kavuştu oğluna. maşallahh.. darısı başımıza artık.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
galetacım maşallah kızına sağlığı iyi olsunda accık yaramaz oluvers,n önemli değil.. bizde uykusuz gecelere hazır olalım şimdidden. ben çok uyuyorum şimdilerde. hiç uykusuzluk problemi yaşamadım.kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..
sağolun teyzoşlar...teşekkür ederiz..
uyku mu o ne ki :1shok: onu zaten unuttuk son zamanlarda...napalım ya, hep böle sorunlu olmıcaklarki, ben hep küçücük elleriyle bana sarılıp "annem" diyeceği günleri hayal ediyorum..banada hikaye gibi geliyor lohusalık depresyonu, daha doğrusu bizler için hikaye..o istenmeyen bi bebek için yada ana-baba sorunlu bi evlilik yaşıyosa olabilir, ama allaha şükür hepimiz mutlu aileleriz ve bebeklerini çok seven anneleriz..
iyiki doğduuuuuuun, daha nice mutlu senelere bebeğinle inşallah...
ya atlattık diye seviniyodum ama salak kafa işte, kadın nereden anlayacak her defasında açılmam var mı diye mecbur bakacak... senağlama neyse ya katlanıcaz şeker..çatala koca göbekle çıkmak zor oluyo, bide çatı muayenesi yapıcanı söylüyo zaten bi önceki muayenede..hazırlıklı ol diye..etek giy mutlaka, komple soyunmak daha sinir bozucu olur bence..ben etekle gittim sıyrılıyosa yukarı sıyır, çıkarma eteği dedi..hem giyinmekte daha kolay oluyo..ellerine tentürdiyot sanırım bi sıvı döküyo, bi elinin parmaklarıyla önce vajina duvarlarına bakıyo..herhangi bişi varmı diye bastırıyo falan o zaman rahatsız oluyo insan biraz, sonra iki parmağını v yapıyo, açılma varmı diye bakıyo..işte sana detaylı çatı muayenesi -tatlicadiarzu-
ya evet ya bencede ne kadar ilginç dimi :uhm:ama bazı hamilelerde daha doğum yapmadan süt gelebiliyormşş ne bilim ben öle duyduvücutlarımız ne kadar ilahi ya 9 ay hamilelik geçiriyossun süt gelmiyor ama doğum yapınca geliyor
Allah çok büyük yaa hepimizin sütü bol bol olsun bebeklerimiz emsin yarasın inşallah
evet canım yaaa ... zaten bebek başlı başına bi mucize ve hepimizi mucizelerimize kavuşuyoruz çok az kaldı. hihoyyytvücutlarımız ne kadar ilahi ya 9 ay hamilelik geçiriyossun süt gelmiyor ama doğum yapınca geliyor
Allah çok büyük yaa hepimizin sütü bol bol olsun bebeklerimiz emsin yarasın inşallah
uyku mu o ne ki :1shok: onu zaten unuttuk son zamanlarda...napalım ya, hep böle sorunlu olmıcaklarki, ben hep küçücük elleriyle bana sarılıp "annem" diyeceği günleri hayal ediyorum..banada hikaye gibi geliyor lohusalık depresyonu, daha doğrusu bizler için hikaye..o istenmeyen bi bebek için yada ana-baba sorunlu bi evlilik yaşıyosa olabilir, ama allaha şükür hepimiz mutlu aileleriz ve bebeklerini çok seven anneleriz..
ya atlattık diye seviniyodum ama salak kafa işte, kadın nereden anlayacak her defasında açılmam var mı diye mecbur bakacak... senağlama neyse ya katlanıcaz şeker..çatala koca göbekle çıkmak zor oluyo, bide çatı muayenesi yapıcanı söylüyo zaten bi önceki muayenede..hazırlıklı ol diye..etek giy mutlaka, komple soyunmak daha sinir bozucu olur bence..ben etekle gittim sıyrılıyosa yukarı sıyır, çıkarma eteği dedi..hem giyinmekte daha kolay oluyo..ellerine tentürdiyot sanırım bi sıvı döküyo, bi elinin parmaklarıyla önce vajina duvarlarına bakıyo..herhangi bişi varmı diye bastırıyo falan o zaman rahatsız oluyo insan biraz, sonra iki parmağını v yapıyo, açılma varmı diye bakıyo..işte sana detaylı çatı muayenesi -tatlicadiarzu-
Kızlar gireli çok oldu ama biraz geçmişi okuyim dedim. Urlaya çok sevindim yaaa hayırlı olsun bebişi. etoprak maşallah bebişine, sende sıraya girdin yani:)
Çiçek işallah iyi haberlerle gelir. Ebrucum bence her an hazır ol sende sıradasın baksana 39 olmuşsun:)
Sanırım ben doğuramicam, içimde kalcak diye arada şaka yapıyorum gerçek olcak:) Yine sancı sancı sancııııı..Sıpa kudurup duruyo içerdedelikafadulden Şu ara dursun istiyorum aslında, günümüz 9 nisan planlı programlı gitsek ne iyi olur ama kısmetkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?