2009 Nisan Anneleri buraya

canım maşallah emir bebeğe---

11 nisan da doğuruyormuşsun sen şimdi..
Ne güzel bir hediye...

Hadi şu muayeneden de kurtuldun. Darısı başımıza

evet çook güzel olur aslında..benim doğum günümde doğmadı ama evlilik yıldönümünde çok şık olurdu valla kaydirigubbakcemile3 ilk yıldönümünde bebek kaydirigubbakcemile2 bu arada muayeneden kurtulmuş sayılmam pek çünkü bundan sonra her randevuda bakacak :1shok::1no2:

Kızlar gireli çok oldu ama biraz geçmişi okuyim dedim. Urlaya çok sevindim yaaa hayırlı olsun bebişi. etoprak maşallah bebişine, sende sıraya girdin yani:)
Çiçek işallah iyi haberlerle gelir. Ebrucum bence her an hazır ol sende sıradasın baksana 39 olmuşsun:)
Sanırım ben doğuramicam, içimde kalcak diye arada şaka yapıyorum gerçek olcak:) Yine sancı sancı sancııııı..Sıpa kudurup duruyo içerdedelikafadulden Şu ara dursun istiyorum aslında, günümüz 9 nisan planlı programlı gitsek ne iyi olur ama kısmetkaydirigubbakcemile2

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:deme yaa nıye her seferınde bakıyomuşşsenağlama

gecmıs olsun buarada catı muanesınıde bıtırmıssın dıcektımkı diğer kızların anlattıgı gıbı canın yandımı ne yaptı?

valla canım ben artık hiçbi ağrıyı sızıyı yangıyı sorgulamıyorum nedendir diye.
heepsine hamilelikten doorunca geçicek diyorum
tabi yanılmam inş.:roflol:

ayy inşll. hamileliklden sonra hepsi geçerrr yoksa ben kafayı yicem-tatlicadiarzu-

aaa evet ya görünmez olmuş. 38+2 yim. 38+6 da alıcak işte cmts sezaryen olucak kısmetse.
canım zaten çok az bi zamanın kalmış panik yapma bence 4 gün daha sabret tansiiyonunda da bişey yok

maşallah bebişe sabırsızmış kaydirigubbakcemile3 ama ne güzel küveze almamışlar demekki gelişimini tamamlamış

vücutlarımız ne kadar ilahi ya 9 ay hamilelik geçiriyossun süt gelmiyor ama doğum yapınca geliyor
Allah çok büyük yaa hepimizin sütü bol bol olsun bebeklerimiz emsin yarasın inşallah

aay inşallah bizde lohusalık sendromu yok deriz senin gibi kafamız sağlam olsun bari de bebişlerimize bakarken vücudumuz yorulsun yani önemli değil :))

günaydin nisan annişleriii... kasıklarımda sanki bişi varmış gibi yaaaa bide gecen gün tansiyonum 12 8 cikti yüksek yani normalde 9 6yfalandii bişi olmaz insallh yaa..
canım ya benim hgep 12-8 tansiyonum ama doktor normal dedi benim bildiğim 12-8 den sonrası yüksek ama ne bilim şimdi sen öle dedin telaş yaptı wallaadelikafadulden

kızlar ben hastaneden yeni geldim kan idrar tahlili falan 34. -36. hafta arası istemişti dr sizdende istemiş miydi??
canım ben dün gittim doktora benden de kan idrar istedi rütin kontrol dedi sordum ben neden diye önemli bişey değlmiş sadece kontrol içnmiş

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
aaaaaaaaaaaaaaaa hadi hayırlı olsun bi bebiş daha geldiiiiiihihoyyythihoyyyt

ETOPRAK canım güzel haberleirne sevinidim.hadi bakalım gözün aydın.

Çok sevindim ya ne güzel bir haber bu.Bu arada Urla benden bikaç gün gerideydi sanki.Yaaa ben de dourmak istiyorum:))

Maşallah canım Emir bebeğe.

sağolun teyzoşlar...teşekkür ederiz..

uyku mu o ne ki :1shok: onu zaten unuttuk son zamanlarda...napalım ya, hep böle sorunlu olmıcaklarki, ben hep küçücük elleriyle bana sarılıp "annem" diyeceği günleri hayal ediyorum..banada hikaye gibi geliyor lohusalık depresyonu, daha doğrusu bizler için hikaye..o istenmeyen bi bebek için yada ana-baba sorunlu bi evlilik yaşıyosa olabilir, ama allaha şükür hepimiz mutlu aileleriz ve bebeklerini çok seven anneleriz..

iyiki doğduuuuuuun, daha nice mutlu senelere bebeğinle inşallah...

ya atlattık diye seviniyodum ama salak kafa işte, kadın nereden anlayacak her defasında açılmam var mı diye mecbur bakacak... senağlama neyse ya katlanıcaz şeker..çatala koca göbekle çıkmak zor oluyo, bide çatı muayenesi yapıcanı söylüyo zaten bi önceki muayenede..hazırlıklı ol diye..etek giy mutlaka, komple soyunmak daha sinir bozucu olur bence..ben etekle gittim sıyrılıyosa yukarı sıyır, çıkarma eteği dedi..hem giyinmekte daha kolay oluyo..ellerine tentürdiyot sanırım bi sıvı döküyo, bi elinin parmaklarıyla önce vajina duvarlarına bakıyo..herhangi bişi varmı diye bastırıyo falan o zaman rahatsız oluyo insan biraz, sonra iki parmağını v yapıyo, açılma varmı diye bakıyo..işte sana detaylı çatı muayenesi -tatlicadiarzu-

CANIM BİZ ÜSKÜDAR DAN BİR MAĞAZADAN ALDIK..
AMA DÜN GECE BİR BÜYÜĞÜ VARMI DİYE İNTERNETTEN ARADIK.
BEBEK MARKET DİYE BİR SİTE VAR - ORDA VAR...

ay canım maşallah yavruna kocaman olmuş.. darısı başımıza artık benimkide büyümüştür inşallah haftaya çarşamba kontrolüm var.

ay canım inş. hemen halledersin işleri bende son gün baya stres yapmıştım. eksik bişey kalmasın diye uğraştım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
ay canım benim yaaa .... allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun. kavuştu oğluna. maşallahh.. darısı başımıza artık.
galetacım maşallah kızına sağlığı iyi olsunda accık yaramaz oluvers,n önemli değil.. bizde uykusuz gecelere hazır olalım şimdidden. ben çok uyuyorum şimdilerde. hiç uykusuzluk problemi yaşamadım.

şirvan baranın odasına bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık. halıda iyi bence kocaman olmasına gerek yok. bu şekilde gayet şık durmuş.
s-ebru canım sen son haftaya girmişsin 39 dasın inşallah bu ara sancıların gelir. biran önce doğum yaparsın. bebeğinin kilosuda iyi normal doğum için. bol bol su iç.

BU KADARCIK YANİİİ -----

kafamçokkarıştı

ayy şu lohusalık dönemi beni çok korkutuyordu içimi rahatlattın cnm eminim çok güzel bir duygudur annelik az kaldı zaten yavaş yavaş annelik duygusunu tatmaya başladık doğurmadan doğuran arkadaşlar sayesinde:asigim::asigim:

vücutlarımız ne kadar ilahi ya 9 ay hamilelik geçiriyossun süt gelmiyor ama doğum yapınca geliyor
Allah çok büyük yaa hepimizin sütü bol bol olsun bebeklerimiz emsin yarasın inşallah
ya evet ya bencede ne kadar ilginç dimi :uhm:ama bazı hamilelerde daha doğum yapmadan süt gelebiliyormşş ne bilim ben öle duydu

S_EBRU

şimdi aklıma takıldı. geçen hafta suyun gayet iyi demişti, doktor,, şimdi azalmış dedi ya..

peki bu arada - çok mu akıntın oldu.??

su içmen diğer haftalara göre dahamı azdı...???

evet canım yaaa ... zaten bebek başlı başına bi mucize ve hepimizi mucizelerimize kavuşuyoruz çok az kaldı. hihoyyyt

ayy toprak yaaa ben çatalda baktıklarını bilmiyordum. bencede kesin etekle gitmek lazım. daha rahat hisseder kendini benim doktor bi öncekinde yapıcam demişti ama gidince yapmadı. bende hiiiçç sesimi çıkartmadım. ne gerek varsa en son sancı varken bakması lazım bence bazen çok gereksiz geliyor böle ayrıntılar.

selam kızlar.daha geçmişi okumadım. ama sanırım urla doğum yapmış. ama o sezeryan olacaktı sanki. normal mi doğurmuş. hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Hadi artık ya bize sıra gelsin. Ben de istiyorum, ben de ben de...
sabah sağlık ocağına gittim kaşıntılarım hala geçmedi. Yarın test yapıcaklar. Bakalım ne çıkacak

canım ben nstde sancı çıkmaynca üzülüyorum ama seni görünce de üzülüyorum senin haline. senin halin çok daha zor o kadar sancı çekiyorsun ama sonuç yok. Allah yardımcın olsun. En hayırlı zamanda kolay bir şekilde kavuşursun inşallah bebişine :1hug:

ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...

doğum anında kötü bişey olmasından çok korkuyorum...

eve elleri boş dönmek beni çok korkutuyor...

eşime söylediğimde bana saçma saçma düşünme diyor...
allaha şükür şimdiye kadar herşeyimiz gayet iyi,,oğlum bir problem çıkarmadı bana..

ama ne bilim işte gene salak salak düşünmeye başladım..
ben zaten hep böyleyim.. herşeyin en kötüsünü düşünür..
kendime eziyet ederim.. salağım ben yaaa

ALLAH KıMSEYE ÇOÇUĞUNUN ACISINI YASATMASIN...
ONLARIN ACISIYLA BıZLERı SINAMASIN...

ben bunları yazdım ama ;
sizlerin içinide karartıysan kusura bakmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…