2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben kaçanzi dr a gidiorum enn pespaye enn çirkin ve enn acılı görünen halimle
doktorrrrrrrr doğurt beni die bağırıcam hadi öptüm kalın sağlıcakla:)

Hayırlı haberlerle dön canım.

Hay maşallah ne çok iş yapmışsın.
Doğum günün kutlu olsun.

Sağol canım moral verdin bize.Kendine ve Melis'e iyi bak.

Canım hepimizin aklından böye kötü düşünceler geçiyor.Yalnız değilsin yani.ınşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bugün bi açıp okuyamadımya aklım sizde kaldı evde hummalı çalışma devam ediyor.
Kızmazsanız biri söyleyebilir mi var mı önemli bi havadis. Sordu kaçtı gibi olmasın ama valla bakamadım çok iş var çokkkk.

yokk güzelimm bir havadis...

bu arada çiçek mesaj attı. dr'un. ameliyatı varmış. .
kontrolü yarına kalmış.....

bunların nedir doktorlardan çektiği delikafadulden

Son düzenleme:
cnm önemli birşey yok en azından benim takip ettiğim kadarıyla işine devam et cnm....

bende çıkayım yürüyeyim bari biraz. hava ısındı göbek iyice şişti. ne giyeceğim şimdi ben eşimin dolabına bir göz atayım bari. :jeyyar:

teşekkür ederim kızlar.
Umarım akşama iyi olurumda sohbete katılabilirim.
Kadın yapıyo temizliği ama etrafında dolanmaktan oram buram ağrıdı ya.
bi iş yaptığımda yok aslında.
Ayyy canı burnuna gelip daralanların doktorlar hep sukoyverdi nedir bu kızların çektiği ya.

annem gelecek aslında ama ben de doğumdan sonra daha çok kalsın daha lazım olur diye erken çağırmak istemiyorum. boşuna beklemesin başımda. uff çok karışık işler. pazar akşamı falan gelirsin dedim ama bakalım nasıl olacağım o güne kadar. en fazla 2 hafta kalabilirim falan diyor çünkü. o gittikten sonra kayınvalidem gelecek. o daha çok kalabilir onu bağlayan pek işi yok.

allah kolaylık versin canım..
sen böyle yazınca ben haftaya nesıl yaptırıcam onu düşünüyorum kara kara...

kız odası başka bir güzel oluyor....
dün dolanırken ... kızların cicileri daha güzel ,, daha çok çeşit var....
erkeklere yok bişeyyy :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…