kızlar ben kaçanzi dr a gidiorum enn pespaye enn çirkin ve enn acılı görünen halimle
doktorrrrrrrr doğurt beni die bağırıcamhadi öptüm kalın sağlıcakla:)
selam kızlar....
bu sabah erken kalktım kocişime kahvaltı hazırladım evi topladım ütü yaptım nevresim takımlarımızı bornozlarımızı falan yıkadım sonra bir ağırlık çöktü üstüme biraz ayatıyim dedim telefonlarım bir susmadı gerçekten urla doğum yaptı mı ? bugün benim doğum günüm oğlumuda bugün doğurmak isterdim ama nisan ayını tutturduk en azından şunun şurasında 10 nisanda kavuşacağım oğluma ....
kızlar herkese selam.. kusura bakmayın geçmişi çok okuyamıyorum bu sıpa bende dahil evdeki diğer 5 kişinin vaktini oldukça alıyor... şimdi hazır uyumuşken bakayım bi dedim. doğum yapanlar olmuş urla filan sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... doğum yapacaklarada allah kolaylık versin... kızlar 4 gündür toplam 10 saat uyku anca uyumusumdur kendinizi hazırlayın...gaz sorunu başlı başına problem valla... yarın doktor kontrolümüz var melisimizin.. bakalım doktor teyzesi kızım için ne diyecek...bu arada lohusa depresyono falan diye bişey de yokmuş, bazen ben bu çocuğa nasıl bakıp büyütücem diye korkuyorum içimden ağlamak geliyor ama onu beşiğinde meleklere gülümserken görünce hepsi uçup gidiyor... çok güzel bi duygu annelik... allah hepinize yaşatsın bi an önce..
ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...
doğum anında kötü bişey olmasından çok korkuyorum...
eve elleri boş dönmek beni çok korkutuyor...
eşime söylediğimde bana saçma saçma düşünme diyor...
allaha şükür şimdiye kadar herşeyimiz gayet iyi,,oğlum bir problem çıkarmadı bana..
ama ne bilim işte gene salak salak düşünmeye başladım..
ben zaten hep böyleyim.. herşeyin en kötüsünü düşünür..
kendime eziyet ederim.. salağım ben yaaa
ALLAH KıMSEYE ÇOÇUĞUNUN ACISINI YASATMASIN...
ONLARIN ACISIYLA BıZLERı SINAMASIN...
ben bunları yazdım ama ;
sizlerin içinide karartıysan kusura bakmayın....
kızlar nasılsınız bugün bi açıp okuyamadımya aklım sizde kaldı evde hummalı çalışma devam ediyor.
Kızmazsanız biri söyleyebilir mi var mı önemli bi havadis. Sordu kaçtı gibi olmasın ama valla bakamadım çok iş var çokkkk.
cnm önemli birşey yok en azından benim takip ettiğim kadarıyla işine devam et cnm....kızlar nasılsınız bugün bi açıp okuyamadımya aklım sizde kaldı evde hummalı çalışma devam ediyor.
Kızmazsanız biri söyleyebilir mi var mı önemli bi havadis. Sordu kaçtı gibi olmasın ama valla bakamadım çok iş var çokkkk.
bence de sinir bir durumyokk güzelimm bir havadis...
bu arada çiçek mesaj attı. dr. ameliyatı varmış. .
kontrol yarına kaldı...
bunların nedir doktorlardan çektiği delikafadulden
bende çıkayım yürüyeyim bari biraz. hava ısındı göbek iyice şişti. ne giyeceğim şimdi beneşimin dolabına bir göz atayım bari. :jeyyar:
ayyy ebru dikkat et ya sen son haftadasın
tek başına çıkma kızz
allah kolaylık versin canım..teşekkür ederim kızlar.
Umarım akşama iyi olurumda sohbete katılabilirim.
Kadın yapıyo temizliği ama etrafında dolanmaktan oram buram ağrıdı ya.
bi iş yaptığımda yok aslında.
Ayyy canı burnuna gelip daralanların doktorlar hep sukoyverdi nedir bu kızların çektiği ya.
bende çıkayım yürüyeyim bari biraz. hava ısındı göbek iyice şişti. ne giyeceğim şimdi beneşimin dolabına bir göz atayım bari. :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?