2009 Nisan Anneleri buraya

canım ilacı yeni kullanmaya başladın di mi.?ancak geçer.benim de karaciğer enzimlerime bakmışlardı.şükür bişey çıkmamıştı.inşallah sende de çıkmaz bi sorun.yaşadığım için biliyorum çok sıkıntılı bi durum Allah yardımcın olsun.

şirvan duygularıma çok güzel tercüman olmuşsun.sanırım o korkuyu hepimiz yaşıyoruz.Allah a tevekkül etmekten başka çaremiz yok.

S_EBRU

şimdi aklıma takıldı. geçen hafta suyun gayet iyi demişti, doktor,, şimdi azalmış dedi ya..

peki bu arada - çok mu akıntın oldu.??

su içmen diğer haftalara göre dahamı azdı...???

evet o ilginç biraz. akıntım biraz çoğaldı orası doğru. Ama su içmem de bir değişiklik yok. havalar ısındı belki terleme artmıştır. bir de doktor arka tarafta kalmış olabilir dedi suyu için ultrasonda tam göremiyor sonuçta. 1 hafta idare eder dedi ama tedbir olarak pzt çağırdı yine de. geçen sefer de bu sefer de suyum için detaylı ultrasona götürdü beni (nst odasından da ileride bir odaya). detaylıda daha iyi ölçüm yapabiliyormuş. su çok önemli diyor

kız sultan nerdesin gene...

gezmeleremi gittin yoksa ,,,

cnm ya Allah korusun böyle şeyler düşünme yaaa Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
valla canım çok sıkılıyor şirvan canım hep dışarı çıkmak istiyor boğuluyorum evde

birazdan çıkçam zati arkadaş doğum yaptı karşı siteden 1 hafta oldu hala gidemedim bi gidiyim bebeği görmeye

,
canım bende çok korkuyorum inanki ama kimseyle paylaşmıyorum çünkü aynen seninde dediğin gbi saçma düşünce diyecekler işde insan her zaman bir de kötü yanını dşünüyor ama şunada inanıyorumk hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzzzzz
:1hug:

genelde gece hıçkırıyo.günde 1 ya da 2 kere.neden sordun şirvan.ha bazı günler hiç hıçkırmadığı da oluyor .

onları çok sevdiğimiz için kötü bişey yakıştıramıyorz....
allah herkese sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar nasip ederi..
kızlar sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın..........

kızlar sebamed den numune istemiştik yaaa.

bana mail gelmiş ... aktarıyorum .

Sayın Sebamed Dostu;

Sebamed ürünlerinin, Doktor ve Eczacılara tanıtımı için az sayıda tıbbi tanıtım mümessili ile çalışmaktayız. Tıbbi tanıtım mümessilleri çalıştıkları Doktor ve Eczacılara 10 & 20 Ml’lik tanıtım numunelerinden vermektedirler. Doktor ve Eczacılarda bu numuneleri hastalarına denemeleri için verebilmektedirler.

Siz Sebamed Dostu, sebamed ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi ve bu numunelerden edinmek isterseniz :

Her Ayın Son Pazartesi saat 16.00’da
19 Mayıs Mah. Öğretmen Haşim Çeken Cad. No:17 Şişli / ıstanbul adresindeki şirket merkezinde
Eczacı Saltuk Alev ve Biyolog Hasan Uygul tarafından tüketici bilgilendirme toplantısı yapılmaktadır. 0212 213 46 50 nolu şirket telefonu arayarak kaydınızı yaptırınız ve bu toplantılara katılınız.

ay ben hiç dikat etmedim ama genelde gece yatarken hıçkırıyor ve bende sinir oluyorummmmm :dance::dance:niye sordun cnm :uhm:

günde bir seans falan hıçkırıyor benimki bu sıralar

günde 1 kere kesin hıçkırıyor
belki 2

genelde gece hıçkırıyo.günde 1 ya da 2 kere.neden sordun şirvan.ha bazı günler hiç hıçkırmadığı da oluyor .

benimde günde 1-2 kez falan hıçkıryor..

yada dahamı fazla hatırlamıyorum.. hiç kendimi dinlemedim..

ama sanki çok sık hıçkırıyomuş geldi.. yok yok 1-2 kez hıçkırıyor..

sizleri merak ettim..

ha bana da sebamedden örnek ürün gelmişti bak untmuşum.ben zaten sebamed aldım.şampuanı losyonu sabunu ve pişik kremini aldım.58 tl tuttu.numune olarak da minik minik koymular ama aynı üründen 3 tane falan göndermişler.en az 2 - 3 hafta idare ederler.

Amin canım. Sanırım hepimizde aynı endişe var. Ben de hep kötü senaryocuyumdur. Ama dile getirmek hatta aklımdan bile geçirmek istemiyorum. Hemen aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum öyle düşünmeye başlayınca. Allah'ın dediği olacak ne desek boş ama dediğin gibi Allah kimseyi wvlat acısıyla sınamasın canım.

canım benim ilacı 6-7 gündür kullanıyorum ama hiçbir değişiklik azalma olmadı, hatta arttı. O yüzden dayanamayıp gittim sağlık ocağına. Ebeler de aynı şeyleri anlattı. Doğurunca geçecek dediler. Bu yüzden çok istiyorum artık doğurmayı. Sen de aynısını yaşadığın için çok iyi anlıyosun beni. sağol canım. çok sinir bozucu bişey ya.

kızlar bişeycik soracağım..

bebişleriniz ne kadar sıklıkla hıçkırıyorr ?????????
canım takip ettiğim kadarıyla günde 2 yada 3 posta oluyor. her gün aynı değil tabi. Bugün sabah hıçkırdı. Az önce de hıçkırıyodu. Bi de akşam da oluyo genelde.

canım ya benim hgep 12-8 tansiyonum ama doktor normal dedi benim bildiğim 12-8 den sonrası yüksek ama ne bilim şimdi sen öle dedin telaş yaptı wallaadelikafadulden

normal doğum istiyorum ben ozaman tansiyonun çıkabilyormuş sanirim oyüsden mi ki.. bilmiyorum umarim hersey yolundadir ....
doktoruna sor istersen.. senin doğum şekli nasıl...

hallettim büyük bir kısmınıöğleden önce çok sevindim içim rahatladı yanii...

aman şirvancım allah korusun öyle şeyleri aklına getirme.... sadece dua et.... allah bizi ve bebişlerimizi sağ salim kurtarsın diyee.... negatif düsünme .....

bugün son günüm yarın yada cuma uğrayıp raporumu veririimm.. nete giremeyeceğim fazla evde internet yok..sizi çok özlüyeceğim arasıra cafeden girerim belkimmm.. ben doğuruca kime haber vercem kii.... kimsenin teli yok bende... belkim kardesime sölerim o buraya yazar bebişim olduğunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…