selam kızlar.daha geçmişi okumadım. ama sanırım urla doğum yapmış. ama o sezeryan olacaktı sanki. normal mi doğurmuş. hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Hadi artık ya bize sıra gelsin. Ben de istiyorum, ben de ben de...
sabah sağlık ocağına gittim kaşıntılarım hala geçmedi. Yarın test yapıcaklar. Bakalım ne çıkacak
ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...
doğum anında kötü bişey olmasından çok korkuyorum...
eve elleri boş dönmek beni çok korkutuyor...
eşime söylediğimde bana saçma saçma düşünme diyor...
allaha şükür şimdiye kadar herşeyimiz gayet iyi,,oğlum bir problem çıkarmadı bana..
ama ne bilim işte gene salak salak düşünmeye başladım..
ben zaten hep böyleyim.. herşeyin en kötüsünü düşünür..
kendime eziyet ederim.. salağım ben yaaa
ALLAH KİMSEYE ÇOÇUĞUNUN ACISINI YASATMASIN...
ONLARIN ACISIYLA BİZLERİ SINAMASIN...
ben bunları yazdım ama ;
sizlerin içinide karartıysan kusura bakmayın....
S_EBRU
şimdi aklıma takıldı. geçen hafta suyun gayet iyi demişti, doktor,, şimdi azalmış dedi ya..
peki bu arada - çok mu akıntın oldu.??
su içmen diğer haftalara göre dahamı azdı...???
allaha şükür şimdiye kadar herşeyimiz gayet iyi,,oğlum bir problem çıkarmadı bana..
ben bunları yazdım ama ;
kız sultan nerdesin gene...
gezmeleremi gittin yoksa ,,,
,ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...
ben bunları yazdım ama ;
ay ben hiç dikat etmedim ama genelde gece yatarken hıçkırıyor ve bende sinir oluyorummmmm :dance::dance:niye sordun cnm :uhm:kızlar bişeycik soracağım..
bebişleriniz ne kadar sıklıkla hıçkırıyorr ?????????
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
canım ilacı yeni kullanmaya başladın di mi.?ancak geçer.benim de karaciğer enzimlerime bakmışlardı.şükür bişey çıkmamıştı.inşallah sende de çıkmaz bi sorun.yaşadığım için biliyorum çok sıkıntılı bi durum Allah yardımcın olsun.
şirvan duygularıma çok güzel tercüman olmuşsun.sanırım o korkuyu hepimiz yaşıyoruz.Allah a tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
cnm ya Allah korusun böyle şeyler düşünme yaaa Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
valla canım çok sıkılıyor şirvan canım hep dışarı çıkmak istiyor boğuluyorum evde
birazdan çıkçam zati arkadaş doğum yaptı karşı siteden 1 hafta oldu hala gidemedim bi gidiyim bebeği görmeye
,
canım bende çok korkuyorum inanki ama kimseyle paylaşmıyorum çünkü aynen seninde dediğin gbi saçma düşünce diyecekler işde insan her zaman bir de kötü yanını dşünüyor ama şunada inanıyorumk hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzzzzz
:1hug:
ay ben hiç dikat etmedim ama genelde gece yatarken hıçkırıyor ve bende sinir oluyorummmmm :dance::dance:niye sordun cnm :uhm:
günde bir seans falan hıçkırıyor benimki bu sıralar
günde 1 kere kesin hıçkırıyor
belki 2
genelde gece hıçkırıyo.günde 1 ya da 2 kere.neden sordun şirvan.ha bazı günler hiç hıçkırmadığı da oluyor .
Amin canım. Sanırım hepimizde aynı endişe var. Ben de hep kötü senaryocuyumdur. Ama dile getirmek hatta aklımdan bile geçirmek istemiyorum. Hemen aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum öyle düşünmeye başlayınca. Allah'ın dediği olacak ne desek boş ama dediğin gibi Allah kimseyi wvlat acısıyla sınamasın canım.ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...
ben bunları yazdım ama ;
canım benim ilacı 6-7 gündür kullanıyorum ama hiçbir değişiklik azalma olmadı, hatta arttı. O yüzden dayanamayıp gittim sağlık ocağına. Ebeler de aynı şeyleri anlattı. Doğurunca geçecek dediler. Bu yüzden çok istiyorum artık doğurmayı. Sen de aynısını yaşadığın için çok iyi anlıyosun beni. sağol canım. çok sinir bozucu bişey ya.canım ilacı yeni kullanmaya başladın di mi.?ancak geçer.benim de karaciğer enzimlerime bakmışlardı.şükür bişey çıkmamıştı.inşallah sende de çıkmaz bi sorun.yaşadığım için biliyorum çok sıkıntılı bi durum Allah yardımcın olsun.
şirvan duygularıma çok güzel tercüman olmuşsun.sanırım o korkuyu hepimiz yaşıyoruz.Allah a tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
canım takip ettiğim kadarıyla günde 2 yada 3 posta oluyor. her gün aynı değil tabi. Bugün sabah hıçkırdı. Az önce de hıçkırıyodu. Bi de akşam da oluyo genelde.kızlar bişeycik soracağım..
bebişleriniz ne kadar sıklıkla hıçkırıyorr ?????????
canım ya benim hgep 12-8 tansiyonum ama doktor normal dedi benim bildiğim 12-8 den sonrası yüksek ama ne bilim şimdi sen öle dedin telaş yaptı wallaadelikafadulden
ay canım maşallah yavruna kocaman olmuş.. darısı başımıza artık benimkide büyümüştür inşallah haftaya çarşamba kontrolüm var.
ay canım inş. hemen halledersin işleri bende son gün baya stres yapmıştım. eksik bişey kalmasın diye uğraştım.
ay canım benim yaaa .... allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun. kavuştu oğluna. maşallahh.. darısı başımıza artık.
galetacım maşallah kızına sağlığı iyi olsunda accık yaramaz oluvers,n önemli değil.. bizde uykusuz gecelere hazır olalım şimdidden. ben çok uyuyorum şimdilerde. hiç uykusuzluk problemi yaşamadım.
şirvan baranın odasına bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık. halıda iyi bence kocaman olmasına gerek yok. bu şekilde gayet şık durmuş.
s-ebru canım sen son haftaya girmişsin 39 dasın inşallah bu ara sancıların gelir. biran önce doğum yaparsın. bebeğinin kilosuda iyi normal doğum için. bol bol su iç.
ben bunları yazdım ama ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?