normal doğum istiyorum ben ozaman tansiyonun çıkabilyormuş sanirim oyüsden mi ki.. bilmiyorum umarim hersey yolundadir ....
doktoruna sor istersen.. senin doğum şekli nasıl...
hallettim büyük bir kısmınıöğleden önce çok sevindim içim rahatladı yanii...
aman şirvancım allah korusun öyle şeyleri aklına getirme.... sadece dua et.... allah bizi ve bebişlerimizi sağ salim kurtarsın diyee.... negatif düsünme .....
sen de mi ayrılıyosun canım.habersiz bırakma bizi ama. herşey gönlüncr olsun.Allah kurtarsın canımbugün son günüm yarın yada cuma uğrayıp raporumu veririimm.. nete giremeyeceğim fazla evde internet yok..sizi çok özlüyeceğim arasıra cafeden girerim belkimmm.. ben doğuruca kime haber vercem kii.... kimsenin teli yok bende... belkim kardesime sölerim o buraya yazar bebişim olduğunda...
anladım cnm benim sezeryan olacağı için çok önemli değil heralde ayyy ne biliğm yaa habire bişeyler çıkıp duruyooodelikafadulden ama senin normal doğum olacağı için allah yardımcın lsun cnm :Saruboceq:
sen de mi ayrılıyosun canım.habersiz bırakma bizi ama. herşey gönlüncr olsun.Allah kurtarsın canım
canım ben nstde sancı çıkmaynca üzülüyorum ama seni görünce de üzülüyorum senin haline. senin halin çok daha zor o kadar sancı çekiyorsun ama sonuç yok. Allah yardımcın olsun. En hayırlı zamanda kolay bir şekilde kavuşursun inşallah bebişine :1hug:
ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...
doğum anında kötü bişey olmasından çok korkuyorum...
eve elleri boş dönmek beni çok korkutuyor...
eşime söylediğimde bana saçma saçma düşünme diyor...
allaha şükür şimdiye kadar herşeyimiz gayet iyi,,oğlum bir problem çıkarmadı bana..
ama ne bilim işte gene salak salak düşünmeye başladım..
ben zaten hep böyleyim.. herşeyin en kötüsünü düşünür..
kendime eziyet ederim.. salağım ben yaaa
ALLAH KİMSEYE ÇOÇUĞUNUN ACISINI YASATMASIN...
ONLARIN ACISIYLA BİZLERİ SINAMASIN...
ben bunları yazdım ama ;
sizlerin içinide karartıysan kusura bakmayın....
ben lohusalık deprasyonun dan korkmuyorum da...
doğum anında kötü bişey olmasından çok korkuyorum...
eve elleri boş dönmek beni çok korkutuyor...
eşime söylediğimde bana saçma saçma düşünme diyor...
allaha şükür şimdiye kadar herşeyimiz gayet iyi,,oğlum bir problem çıkarmadı bana..
ama ne bilim işte gene salak salak düşünmeye başladım..
ben zaten hep böyleyim.. herşeyin en kötüsünü düşünür..
kendime eziyet ederim.. salağım ben yaaa
ALLAH KİMSEYE ÇOÇUĞUNUN ACISINI YASATMASIN...
ONLARIN ACISIYLA BİZLERİ SINAMASIN...
ben bunları yazdım ama ;
sizlerin içinide karartıysan kusura bakmayın....
Maşallah canımArtık gelse iyi olur.Kocaman da olmuş zaten.
Ay ne güzellerdir şimdi ya.Maşallah onlara
selınaycım maşallah bebışıne allahım nazardan esırgesın,kıs normal zor olmayacakmı ya,bende normal ısteyenlerdenım ama benımkı zor dedı,gerçı gelmek ıstedıkten sonra bebış ne şekılde olacaksa olur demı,şenaycım yorgundur tabıkı ya kolaymı vucut bırden zayıf düşüyor doğumdan sonra,ay bakamadım geçmışe bakıım geleyım
ya ben sıze bışey soracam şu sola yatma davası varya ben hep sağdayım ya,solda ben nefes alamıyorumkı bebek oksıjenı rahat alsın,aklıma gelınce dönüyorum ama tahmın edersınızkı zaten her saat başı yanlar acıyor dıye dönüyorum ama uzun süre hep sağdayım nerdeyse sonuna geldık ama ıçım rahat değıl sız ne yapıyosunuz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar ben kaçanzi dr a gidiorum enn pespaye enn çirkin ve enn acılı görünen halimle
doktorrrrrrrr doğurt beni die bağırıcamhadi öptüm kalın sağlıcakla:)
bugün son günüm yarın yada cuma uğrayıp raporumu veririimm.. nete giremeyeceğim fazla evde internet yok..sizi çok özlüyeceğim arasıra cafeden girerim belkimmm.. ben doğuruca kime haber vercem kii.... kimsenin teli yok bende... belkim kardesime sölerim o buraya yazar bebişim olduğunda...
bugün son günüm yarın yada cuma uğrayıp raporumu veririimm.. nete giremeyeceğim fazla evde internet yok..sizi çok özlüyeceğim arasıra cafeden girerim belkimmm.. ben doğuruca kime haber vercem kii.... kimsenin teli yok bende... belkim kardesime sölerim o buraya yazar bebişim olduğunda...
herkes birbir gidiyo yaw
evlerinde interneti olanlar bile giremiyor doğurunca cnm nasıl gideceksin hamiş hamiş nete
tek tek dökülüyoruz yaw:a015:
nisana girdik işte günlere göre karakterler bakalım veletler hangi gün gelecekler...
1 Nisan Ağırbaşlı
2 Nisan İdealist
3 Nisan Dayanıklı
4 Nisan Kararlı
5 Nisan İş bitirici
6 Nisan Deneyci
7 Nisan Coşkulu
8 Nisan Vicdanlı
9 Nisan Ölçüsüz
10 Nisan Gözüpek
11 Nisan Politik
12 Nisan Sosyal
13 Nisan Kutsal
14 Nisan Gelenekçi
15 Nisan İnsancıl
16 Nisan Komik
17 Nisan Ciddi
18 Nisan Savunmacı
19 Nisan İradeli
20 Nisan Mücadeleci
BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)
21 Nisan Sorumlu
22 Nisan Sağlam
23 Nisan Ürkek
24 Nisan Korumacı
25 Nisan Maddeci
26 Nisan Terbiyeli
27 Nisan Yeterli
28 Nisan Sadık
29 Nisan Hüzünlü
30 Nisan Vazifeşinas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?