2009 Nisan Anneleri buraya

anladım cnm benim sezeryan olacağı için çok önemli değil heralde ayyy ne biliğm yaa habire bişeyler çıkıp duruyooodelikafadulden ama senin normal doğum olacağı için allah yardımcın lsun cnm :Saruboceq:

sen de mi ayrılıyosun canım.habersiz bırakma bizi ama. herşey gönlüncr olsun.Allah kurtarsın canım

amin inşallah canım yaa.... heyecan yapıyorum.....

sen de mi ayrılıyosun canım.habersiz bırakma bizi ama. herşey gönlüncr olsun.Allah kurtarsın canım

evet ayrılıyorumm. haber ederimm sizleride merak ederim zaten... ara sıra bakmaya çalışırımm... amin
hepimizi Allah kurtasın inşallah..

ŞirvanCım Baran beyin odası tek kelimeyle süperrrrrrr......
Çiçek saat kaçta gelecek dr' dan...
Bazı rahatsız hamişler var inş.en kısa sürede düzelirler....
Doğum günü kutlayan arkd.adını unuttum kusura bakma cnm nice nice mutlu yıllara....
Urla yaptı yapacağını gene 1 nisan şakası gibi allah analı babalı büyütsün inş,hepimizin ki....

Aklımda kalanlar bunlar atladıklarım varsa özürrrrrrrr

Şirvan ya bende Urla gibi olmaktan çok korkuyorum, izin ertesi doğurmak istemiyorum sen doğurma emi bende seni takip ediyorum çünkü......

Sağol canım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Senin de işallah sorunsuz olur doğumun.. Üzülme sancın yok diye bence bi anda gelcek ve bi anda doğurucan:))

Ay Şirvan benimde bazen aklıma geliyo böle saçma şeyler ama hemen itiyorum uzağa. Allah korusun hepimizin bebeklerini

Urla şenay tuğçe napıyolar acaba? Çiçekte iyi haberlerle gelse bi bende onu merak ediyorum. Bu haftasonuda çok doğum olcak gibi. Herkes bi avazda kurtulsun Allahım:Saruboceq:

canım böle şeyler düşünme arada benimde aklıma geliyoır. hemen başlka şeyler düşünüyorum. çünkü genelde öyle bi düşünceye dalarsam. daha köt seneryolar üretip kendi kendimi üzüyorum. geçen bende bana bişwy olursa diye dşündüm. oğluma kim bakar filan sonra oturup ağladım salak gibi. artık düşünmküyorum böyle şeyler. iyice duygusallaştık hamileliğin son günleri. ben muhsin yazıcıoğluna ve kaybolan gazeteciyede çok üzüldüm çok ağladım. eşim izletmiyordu haberleri. sağ sağlim geçseydik şu günleri. :a015:

Maşallah canımArtık gelse iyi olur.Kocaman da olmuş zaten.

Ay ne güzellerdir şimdi ya.Maşallah onlara

sağol canım bencede artık gelsin inşallah................................................

inşallah normal doğurabiliris canım...........................

valla bende sağa yatıyom doktora sordum bişe olmaz dedi......................................

maşallah canım odanıza çok güzel olmuş..................................

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
urla aradıı dün sabaha karşı sancılanmış ve doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşş

yalannnnnnnnn 1 nisan şakası bu gün kim doğursa inanmam...................................

kızlar ben kaçanzi dr a gidiorum enn pespaye enn çirkin ve enn acılı görünen halimle
doktorrrrrrrr doğurt beni die bağırıcam hadi öptüm kalın sağlıcakla:)

hayırlı haberlerle dön canım benim............................................

ay sendemi gidiyosun yaaa habersiz bırakmayın bizi bari..................................

herkes birbir gidiyo yaw
evlerinde interneti olanlar bile giremiyor doğurunca cnm nasıl gideceksin hamiş hamiş nete
tek tek dökülüyoruz yaw:a015:

herkes birbir gidiyo yaw
evlerinde interneti olanlar bile giremiyor doğurunca cnm nasıl gideceksin hamiş hamiş nete
tek tek dökülüyoruz yaw:a015:

zaten bundan sonra da doğururum:))))) 1 2 hafta sürmez kızım gelir gibi geliyor bana
tabi kısmet nezamansa bilemem ama...

nisana girdik işte günlere göre karakterler bakalım veletler hangi gün gelecekler...

1 Nisan Ağırbaşlı
2 Nisan İdealist
3 Nisan Dayanıklı
4 Nisan Kararlı
5 Nisan İş bitirici
6 Nisan Deneyci
7 Nisan Coşkulu
8 Nisan Vicdanlı
9 Nisan Ölçüsüz
10 Nisan Gözüpek
11 Nisan Politik
12 Nisan Sosyal
13 Nisan Kutsal
14 Nisan Gelenekçi
15 Nisan İnsancıl
16 Nisan Komik
17 Nisan Ciddi
18 Nisan Savunmacı
19 Nisan İradeli
20 Nisan Mücadeleci

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)
21 Nisan Sorumlu
22 Nisan Sağlam
23 Nisan Ürkek
24 Nisan Korumacı
25 Nisan Maddeci
26 Nisan Terbiyeli
27 Nisan Yeterli
28 Nisan Sadık
29 Nisan Hüzünlü
30 Nisan Vazifeşinas

Bursasu bayıldım ya süper bişii..hakikaten doğru benim kociş 4 nisan oldukça kararlı bi adamdır ama sıpam 9 nisanda doğarsa ölçüsüz mü olcak? Yandım bendelikafadulden

benim sıpacıkta son güne kadar beklerse 27 nisan yeterli olacak
23 nisan da olmasında ürkekmiş baksana erkek adam ürkek olurmu hiçç
ayy kızlar ölçüsüz olmasın ya hemde kız çocuk değiştirin doğum tarihlerini ):)

şenayda 31 martta oldu ya onada inatçı yazıyordu
gerçektende inatçı çıktı bebişler

benim abimde 24 nisan da doğmuş korumacı diyor onun içinde çok doğru
kızlar bu karakterler gerçekten doğru çıkıyor
mesela annemin karakterinede külyutmaz diyo gerçekten öyle hehehe

valla ya ölçüsüz kız olurmu hiç. bi de doğru çıkıyo diyosun sultan. yok yok 9 unda gelmesin sakın daha önce gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…