2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan temizlikçi gelince sen evden çık valla yoksa insan boş boş dolanarak bile yoruluyo

98 kiloluk eşimin bile atletleri dar geliyor bana artık...

Urla mı doğurdu dediniz ben mi yanlış anladım.

aliye oda çok güzel olmuş canım o güzel yatakta bebeişini öpüp kokladığın günleride görürsün inş.

aynen şirvan benim eşimde 98 kiloda ve atletler dar geliyo göbekten ama omuzlar bosbol :))

evet ama bence şaka yapıyor

bu kadar kıyafeti giymeye sıra gelecek mi bakalım. ama hepsi büyük beden. o yüzden giyer heralde

halıyıda bulup uydurana kadar canım çıktı valla

cnm yaaaa maşallah ne güzelde poz vermiş şuna baak yaaa 41 kere maşallah
valla kızlara ayrıcalık nne güzel odaları kokoş oluyor tüyler falan süper çok beğendim:lepi:

aliiyecim öncelikle kızın çok şeker çıkmış,, allah nazarlardan saklasın...

ben sultan karısına süsl gacı demekle boş konuşmadığımı bir kez daha ispatlandı..
kokoş oluyor dimi sultan ..

bu kadar kıyafeti giymeye sıra gelecek mi bakalım. ama hepsi büyük beden. o yüzden giyer heralde

halıyıda bulup uydurana kadar canım çıktı valla

aliye kııııııııııııııııız bu ne eşyalara bak anam maşallah
ben bu kadar almadım yaaakafamçokkarıştı

hade hade sende benim gibisin yerimseniben

canım kelebeğin yatağı çok güzel olmuş.
ama bebek eve gelmeden yatak hazırlanmaz derler....

çatlak karı 1 nisan şakası yapmadıysa - doğurdu...
sağol canım. ya evet bişeyler yarım kalması gerekirmiş bi de. ama o uyku seti öyle çanta içinde durdukça dürtüyodu beni. tam bitmemiş oluyo ya işler. illa tamamlıcam. Allah'a emanet canım ya. Hazırladık işte.

aliyecim çok güsel olmuş kızının odası maşallah
güle güle uyusun büyüsün içinde
sağol canım. amin hepimizinkiler inşallah.

sağol canım. amin. az kaldı sırayla hepimiz görücez o günleri Allah'ın izniyle.
ya ben de ilk okuduğumda şaka gibi geldi ama uzatmazdı böyle ya.ben de diyodum zaten 1 nisanda doğurmıyım haber verdiğim kimse inanmaz

aliyeCim çok güzel olmuş prensesimizin odası gerçekten kız odası bir başka oluyor.....
canım teşekkürler. öyle oluyor gerçekten

ALİYE çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın .

aliye maşallah ne güzel poz vermiş senin cadıcık öyle.

cnm yaaaa maşallah ne güzelde poz vermiş şuna baak yaaa 41 kere maşallah
valla kızlara ayrıcalık nne güzel odaları kokoş oluyor tüyler falan süper çok beğendim:lepi:
evet canım ya. bizimki hep böyle gösterdi yüzünü. siz bazen diyosunuz ya eliyle kapadı arkasını döndü falan hiç olmadı öyle. cinsiyetini de hemne gösterdi zaten. sultan ölçüsüz değil de utamnaz bizim kız heralde ne dersinkaydirigubbakcemile3

amin canım.
bence de sultan sen de var hafif süslülük. bi kızın olacak olsaydı görürdük o zaman:)

aliye kııııııııııııııııız bu ne eşyalara bak anam maşallah
ben bu kadar almadım yaaakafamçokkarıştı

hade hade sende benim gibisin yerimseniben
evet çok oldu arada hediyeler var. teyzesi de tutamıyo kendini habire alıyo. artık yasakladım ama. ben de almıyorum 2- 3 aydır. başta kudurmuştum ama:)

aliye çok cici kızın odası maşallah şanslı sıpa bunlar :)
resimde çok cici nazar değmesin prensese
valla canım şimdikiler çok şanslı. çok şükür Allah bu imkanı verdi de yapabildik.sağol canım

aliyecim halın tam uymuş,, dolandığına değimiş canım ...

senin halından tam boşlukları kapatmamış ,
benim bir büyüğünü almama gerek yokmuş...

sen çok yaşa beee aliye...

sultan hanım gördün müüü

süslü gacı seni hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…