canım kelebeğin yatağı çok güzel olmuş.
Urla mı doğurdu dediniz ben mi yanlış anladım.
98 kiloluk eşimin bile atletleri dar geliyor bana artık...
Urla mı doğurdu dediniz ben mi yanlış anladım.
kızımın ilk vesikalık fotoğrafı. aman nazar değmesin:)
cnm yaaaa maşallah ne güzelde poz vermiş şuna baak yaaa 41 kere maşallah
valla kızlara ayrıcalık nne güzel odaları kokoş oluyor tüyler falan süper çok beğendim:lepi:
bu kadar kıyafeti giymeye sıra gelecek mi bakalım. ama hepsi büyük beden. o yüzden giyer heralde
halıyıda bulup uydurana kadar canım çıktı valla
hade hade sende benim gibisin yerimsenibenaliiyecim öncelikle kızın çok şeker çıkmış,, allah nazarlardan saklasın...
ben sultan karısına süsl gacı demekle boş konuşmadığımı bir kez daha ispatlandı..
kokoş oluyor dimi sultan ..
sağol canım. ya evet bişeyler yarım kalması gerekirmiş bi de. ama o uyku seti öyle çanta içinde durdukça dürtüyodu beni. tam bitmemiş oluyo ya işler. illa tamamlıcam. Allah'a emanet canım ya. Hazırladık işte.canım kelebeğin yatağı çok güzel olmuş.
ama bebek eve gelmeden yatak hazırlanmaz derler....
çatlak karı 1 nisan şakası yapmadıysa - doğurdu...
sağol canım. amin hepimizinkiler inşallah.aliyecim çok güsel olmuş kızının odası maşallah
güle güle uyusun büyüsün içinde
sağol canım. amin. az kaldı sırayla hepimiz görücez o günleri Allah'ın izniyle.aliye oda çok güzel olmuş canım o güzel yatakta bebeişini öpüp kokladığın günleride görürsün inş.
aynen şirvan benim eşimde 98 kiloda ve atletler dar geliyo göbekten ama omuzlar bosbol :))
evet ama bence şaka yapıyor
canım teşekkürler. öyle oluyor gerçektenaliyeCim çok güzel olmuş prensesimizin odası gerçekten kız odası bir başka oluyor.....
ALİYE çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın .
aliye maşallah ne güzel poz vermiş senin cadıcık öyle.
evet canım ya. bizimki hep böyle gösterdi yüzünü. siz bazen diyosunuz ya eliyle kapadı arkasını döndü falan hiç olmadı öyle. cinsiyetini de hemne gösterdi zaten. sultan ölçüsüz değil de utamnaz bizim kız heralde ne dersinkaydirigubbakcemile3cnm yaaaa maşallah ne güzelde poz vermiş şuna baak yaaa 41 kere maşallah
valla kızlara ayrıcalık nne güzel odaları kokoş oluyor tüyler falan süper çok beğendim:lepi:
amin canım.aliiyecim öncelikle kızın çok şeker çıkmış,, allah nazarlardan saklasın...
ben sultan karısına süsl gacı demekle boş konuşmadığımı bir kez daha ispatlandı..
kokoş oluyor dimi sultan ..
evet çok oldu arada hediyeler var. teyzesi de tutamıyo kendini habire alıyo. artık yasakladım ama. ben de almıyorum 2- 3 aydır. başta kudurmuştum ama:)aliye kııııııııııııııııız bu ne eşyalara bak anam maşallah
ben bu kadar almadım yaaakafamçokkarıştı
hade hade sende benim gibisin yerimseniben
valla canım şimdikiler çok şanslı. çok şükür Allah bu imkanı verdi de yapabildik.sağol canımaliye çok cici kızın odası maşallah şanslı sıpa bunlar :)
resimde çok cici nazar değmesin prensese
amin canım.
bence de sultan sen de var hafif süslülük. bi kızın olacak olsaydı görürdük o zaman:)
evet çok oldu arada hediyeler var. teyzesi de tutamıyo kendini habire alıyo. artık yasakladım ama. ben de almıyorum 2- 3 aydır. başta kudurmuştum ama:)
valla canım şimdikiler çok şanslı. çok şükür Allah bu imkanı verdi de yapabildik.sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?