üzülme cnm vardır herşeyde bir hayır, bende çalışamam diyordum ama Şirvan gibi sonuna kadar gidiyorum ben bile şaşıyorum bu durumuma .....işte salaklaık kendime ait odam vardı
bilgisayarım herşeyim karışanım görüşenim yoktu
üniversitede bölüm sekreteriydim
nazlıyım biraz heralde ilk başlarda bende çok halsizlik yaptı bebek dayanamadım sabahları kalkamıyordum
ya hareketli oluncamı hiç bilmiyorumda
bazen sanki altıma işerrmişim gibi afedersiniz akıntım oluyor sbebeğin suyu olabilirmi diye düşünüyorum çünkü beyaz bir sıvı
üzülme cnm vardır herşeyde bir hayır, bende çalışamam diyordum ama Şirvan gibi sonuna kadar gidiyorum ben bile şaşıyorum bu durumuma .....
2 gün cnm eğer sarılık veya başka birşeyi yoksa...olabşlirmi bilmiyorum ama. bahsettiğin sıvıdan bende de var. ama sanırım bebeğin suyu gelse çok fazla geliyormuş. yani 1 kova su akıyor diyorlar. bilmiyorum artık mart annelerinde öyle okudurdum.. ama bazı durumlarda az az da geldiği oluyormuş. benimki normal akıntı sanırım. sen daha iyi anlarsın.
kızlar. bende size saphire soracaktım pazartesi doğum yapacaktı sezeryan. demek olmuş doğum. ben senayıda merak ediyorum. iyidir inşallah. sezeryan olanlar ne kadar kalıyor hastanede.
ya bende çok kararsız kaldım zaten çalışıp çalışmamaya rapor süresinden sonra kararımı vericem....canım bende çalışacaktım 37 ye kadar. ama devamında bu işyerini düüşünmediğim için 34 te bıraktım. bide bebek 1,5 - 2 yaşına gelsin istiyorum. ondan sonra işe giricem. bakalım kısmet ama o yaşlarına kadar yanında olmam lazım .
ya kızlar moralim çok bozuk yemek yapıyordum düdüklüde yaktım bi türlü beceremiyorum bu düdüklü işini. kaydirigubbakcemile sonra yemeği duduklüden çıkarıp başka tencereye aldım. ğpişmeye devam ediyor. ama hiç olmadı sanki yanık kokarmıki. hiç olmadı makarna haşlıycam akşama benim adam yemek seçmez. offf yaaa beceriksizmiyim neyim yaa... kafamçokkarıştı
mıhtar uyuma mahalleye sahip çık :roflol: :))
ne moralini bozuyorsun cnm ya hamilelikte herşey normal üzülmene değmez delikafaduldenya kızlar moralim çok bozuk yemek yapıyordum düdüklüde yaktım bi türlü beceremiyorum bu düdüklü işini. kaydirigubbakcemile sonra yemeği duduklüden çıkarıp başka tencereye aldım. ğpişmeye devam ediyor. ama hiç olmadı sanki yanık kokarmıki. hiç olmadı makarna haşlıycam akşama benim adam yemek seçmez. offf yaaa beceriksizmiyim neyim yaa... kafamçokkarıştı
2 gün cnm eğer sarılık veya başka birşeyi yoksa...
canım sen merak etme ben mahalleme sahip çıkıyorum..
biraz önce şenayla konuştum..
bugünde hastane de kalacakmış..
bebişler iyiymiş, sadece biraz hırıltıları olmuş. şimdilik küveze koymuşlar ,,,
ama durumları allaha şükür iyiymişşş..
---
urlayıda aradım..
fakat telefonu kapalıydı.. (yaa ben bu kızın doğurduğuna inanmıyorum ama neyse)
işte salaklaık kendime ait odam vardı
bilgisayarım herşeyim karışanım görüşenim yoktu
üniversitede bölüm sekreteriydim
nazlıyım biraz heralde ilk başlarda bende çok halsizlik yaptı bebek dayanamadım sabahları kalkamıyordum
ellerin dert görmesin Şirvan erkek çocuklar geç doğar diyorlar ama gene baya erkek var ....
kızma cnm şaka yaptık..
maşallah ikizlerimize yaa şenayıda özledim
urla bizi kekliyor bence
bu arada kızlar yemek yedim ya hep yazcam unutuyorum ne zaman yemek yesem aradan 20 dk.sonra falan bebek başlıyor hıçkırmaya
hani annenin yedikleri amnion sıvısına karışıyomuş ya tadı ne yersen öyle oluyormuş herlade bebişte içiyor suyu başlıyor sonra hıçkırmaya
inşallah doğru kararı verirsin canım bende bir süre kararsızdım ama bebeğimi kendim büyütmek istiyorum en azında 2 yaşına gelene kadar.. mesleğimde muhasebe olduğu için iş imkanı geniş. o yüzden direk bıraktım işi. hayırlısı olsun inşallah..ya bende çok kararsız kaldım zaten çalışıp çalışmamaya rapor süresinden sonra kararımı vericem....
şimdilik yerime eleman bulmaya çalışıyorlar, diğer arkd.yetiştiremez diye işleri bakalım artık....
öle yaptım zaten diğer kısmı pişirdim pişmiş tadına bakmadım inşallah olmuştur. ben yeni yeni yemek yapmaya başladım evde yeni kalıyorumya ondan önce genelde evde yemezdik şimdi tencere yemekleri zor geliyor. neyse öğrenicem inşallah.ayy cnm ne üzülüyosun yaa
yemeğin yanmış kısımlarını ayırsaydın işte kokarsa yemezsiniz ne olcak bi akşamda makarna yiyin
canım benim yaaa inşallah iyi olsunlar. kıyamam ikizlere şenayın iyi olmasına sevindim bebeklerindecanım sen merak etme ben mahalleme sahip çıkıyorum..
biraz önce şenayla konuştum..
bugünde hastane de kalacakmış..
bebişler iyiymiş, sadece biraz hırıltıları olmuş. şimdilik küveze koymuşlar ,,,
ama durumları allaha şükür iyiymişşş..
---
urlayıda aradım..
fakat telefonu kapalıydı.. (yaa ben bu kızın doğurduğuna inanmıyorum ama neyse)
ne moralini bozuyorsun cnm ya hamilelikte herşey normal üzülmene değmez delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?