2009 Nisan Anneleri buraya

hadi güle güle şirvan evden gir çatlak çiçekte daha gelmedi
bua arada şenay diğer kızının ismini zeren koymuş yeni gördüm

kocasının işyerinde durcaktı die okumuştum çiçeği
bu göbekler kaç katı büyüklüğüne çıktı deri uzadı genişledi
bu bebekler çıkınca bu deriler nereye gidiyor hala anlamış değilim yaa
çatlaklarım oldu
inşallah göbeğim kalmaz

ben balonmuş gibi düşünüyorum:)
balonu da şişiriyoruz sonra havasını alınca hemen hemen eski haline dönüyo
ama tabi bi miktar esneme oluyo mecburen. onu da ancak sporla filan sıkılaşmak lazım

kızlar benim haftalardayken doktora haftada birmi gidiyosunuz
benimki yine 2 hafta sonraya çağırdıda :S

sağol canım.bak sen söyleyince aklıma geldi. ben de telsiz. buhar makinesi termometre ateşölçer falan almadım. benim de eksiğim kalmış oluyo böylece. tam değil herşeyi

canım güzelmiş işin gerçekten. ama hayırlısı olsun. daha iyisi olur inşallah.

canım üzüldüğün şeye bak. bişey olmamış zaten. olmadı dediğin gibi biçorba bi makarna tamam işte.

muhtara laf yok süper çalışıyo valla.

canım üzgünüm ama başta içi ilk bşaldığında sarkık bişey oluyo ama inşallah çabuk toparlarız. sarmak korse falan giymek lazım. herkes te aynı olmuyo ama ben yine de sezeryanda daha çok göbek kaldığını düşünüyorum

38 den sonra haftada 1 yada duruma göre şekil 1a da bendeniz gibi 3-4 günde 1 çağırıyo. p.tesi gittik, cuma bidaha gitcez. Bu arada çatı muayenem yapıldı 36 da, 37 de acıklık var mı diye bikez daha muayene oldum sanırım bu gidişimizde de bakıcak gibi açılmaya.-tatlicadiarzu-
Ay benim sıpa benle dalga geçiyo, daha doğmadan aklımı aldı bakalım doğunca ne çorap örcek bize. Babam sürekli torunum torunum diyo ay çağırma diyorum daha erken, o çağırdıkça sanki duyuyo sıpa sancı gönderiyo anasınakaydirigubbakcemile

Herkese tekrar merhaba. Ben eve geldim ama minişim hala karnımda. Öksürdüğüm için yapmadılar sezaryen. 1 gece boşuna yatıp, 15 saat aç kalıp üstüne lavmanı da yaptırıp gerisin geri eve geldik. Bizim vuslat pazartesiye kaldı. Doğuran herkese hayırlı olsun dileklerimle. Güle güle büyütsünler miniklerini.

Ah canım ya ne zor senin durumun Hayırlısı olsun tabi, üzülme vardır bi keramet bu ertelenme işinde de..

ayyyyyyyyyyy kızlar şimdi bi arkadaş geldi 9 aylık oldu bebeği
karnını gösterdi ağlayacağım geldi
çatlamış ezilmiş büzülmüş inanamadım gözlerime :a015:
kız daha 21 yaşında bide aman Allahımkafamçokkarıştı

lambayı eşimle birlikte süsledik
çok güzel olmuş odanız canım. güle güle kullansın cibinlikte ayrı bi güzel. ben de odaya şıkır şıkır taşlı bir lamba almıştım abarttım mı acaba diye düşünüyordum ama seninkini görünce iyiki almışım dedim. çok güzelll olmuş elinize sağlık.

mrb kızlar nasılsınızzz ben takip ediyorum sizleri arada ama herzaman giremiyorumm annemde kaldığım için şenaydaa doğurmuş allah sağlıklı uzun ömür versinn bebişlerinee darısı başımızaa kaydirigubbakcemile2bu son haftalar geçmek bilmiyorrr allahım hepimize sağlıkla bebişerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn :Saruboceq:

cnm hoşgeldin evet ne zamandır görünmüyosun
saçların nasıl oldu
sağol güzel dileklerin için..a.s.

kızlar ben geldim bgn hastaneye gittik dr acil ameliyata girmiş çıkınca bi ameliyatı daha vardı en az 2-3 saat beklersiniz dediler bende popoma baka baka döndüm neyse yarın gidicem sinir oldum ihihihi

ben de kuzeniminkini görmüştüm aynen öyle. ama üzülme çok bazılarında da aynen eskiye dönüyo nasıl oluyosa

sağol canım.odadaki ayaklı köşe lambasının takımını alıcaktık. ama 100 tl falandı.böylesi hem neredeyse bedavaya geldi hem de bizim kendi el emeğimiz olması bizi mutlu etti
kızlar ben geldim bgn hastaneye gittik dr acil ameliyata girmiş çıkınca bi ameliyatı daha vardı en az 2-3 saat beklersiniz dediler bende popoma baka baka döndüm neyse yarın gidicem sinir oldum ihihihi
hoşgeldin canım neyse geç olsun güç olmasın dicez napalım

benimde aşağı tarafa ara ara giren bıçak saplanması gibi ağrım oluyor

arkadaşım geldi ne kadar var dedi 25 gün dedim tam olarak
ama göbeğin aşağı inmiş 10 gün içinde gelir dedi
içimden dedim seni ayaklı ultrason seni heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…