2009 Nisan Anneleri buraya

valla ara ara sancı giriyor hem sviniyorum hem üzülüyorum yaa
kızlar 9 aydır aynı bdendeydik bebeklermizle şimdi ayrılma vakti
çok özlicem onun içimdeki hareketlerini

çok aptal duygular var bende bu akşam yaa nedense içimden ağlamak geliyor
ama nedenini bende bilmiyorum çok sıkıldım

valla ara ara sancı giriyor hem sviniyorum hem üzülüyorum yaa
kızlar 9 aydır aynı bdendeydik bebeklermizle şimdi ayrılma vakti
çok özlicem onun içimdeki hareketlerini

valla beim artık çok canım yanıo onun hareketlerinden bu beden ikimize dar gelio çıksında dışarda seviim valla ya:)

evet canım bende saç bakımı bölümünde bir yağ buldum onu hazırlayıp saçıma sürüyomm inşallah düzelecekk delikafadulden:enbuyukkk:

evet bi de hepsini kızlar denemiş o yüzden test edilmiş formüller hem herşeyin doğal bi çözümü avr ben turp suyunu denemiştim çok hızlı uzatıo saçı.

çok aptal duygular var bende bu akşam yaa nedense içimden ağlamak geliyor
ama nedenini bende bilmiyorum çok sıkıldım

sultanım bende aynıyım sorma sanırım sona yaklaşıoruz ya ondan kaynaklanıo nolucak korkusu diye düşünüorum.

bende yaprak dökümünü seyrediyorum
çiçek ya ben senin sezeryana takmış durumdayım niye sezeryan yaw
vazgeç bak bebek gelecek belliki sinyalleri veriyor
korkuyormusun normal doğumdan

bende yaprak dökümünü seyrediyorum
çiçek ya ben senin sezeryana takmış durumdayım niye sezeryan yaw
vazgeç bak bebek gelecek belliki sinyalleri veriyor
korkuyormusun normal doğumdan

tamam da bak mesela en son çatı muayenesi yapıldı ya acilde adam rahimağzını bulamadı ya o kdr gerideymişki rahimağzı milleti parmaklıolar bende bayaa bi eli girdi!!!!!!

çiçek bence sen normal doğurursun tabi sezeryanı istemezsen
benim eğer normal doğum sancılarım başlamazsa bebekte pozisyona girerse ben suni sancıyla normal doğumu başlatılmasını istiyorum bi dnemek istiyorum en azından o duyguyu tatmak istiyorum

hem acildeki adam kadın doğumcumu bakalım
ama parmak atmak el sokmak başka bişey cnm

şu çatı muayene olayı çok önemli aslında bilmeyen acemi ebe falan yaparsa bebeği rahatsız edip doğumun o an başlamasına sebep olabiliyo bii arkadaşım özel hastanede hemde 37.haftada bu şekilde doğum yapmak zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…