çiçek bence sen normal doğurursun tabi sezeryanı istemezsen
benim eğer normal doğum sancılarım başlamazsa bebekte pozisyona girerse ben suni sancıyla normal doğumu başlatılmasını istiyorum bi dnemek istiyorum en azından o duyguyu tatmak istiyorum
hem acildeki adam kadın doğumcumu bakalım
ama parmak atmak el sokmak başka bişey cnm
herkese ii akşamlar
şu çatı muayene olayı çok önemli aslında bilmeyen acemi ebe falan yaparsa bebeği rahatsız edip doğumun o an başlamasına sebep olabiliyo bii arkadaşım özel hastanede hemde 37.haftada bu şekilde doğum yapmak zorunda kaldı
adet tarihine göre en son doğuracaklardan biride benim
bana gelene kadar burda kimse kalmıcak kime haber vercem ben herkes bebişleriyle uğraşıyor olacak
adet tarihine göre en son doğuracaklardan biride benim
bana gelene kadar burda kimse kalmıcak kime haber vercem ben herkes bebişleriyle uğraşıyor olacak
canım ben hep burdayımmmm
eşimin yakın bir arkadaşının bebeği oldu dün
benimkide çok heyecanlandı
nerdeyse ilk defa böle heyecanlı görüyorum benimkini
canım ben hep burdayımmmm
ne zaman dourcaksın sen gülümbenim doktorda sezeryan yapsa bile 39.haftada yapıyormuş
kısmetse ben bursada jimer hastanesinde yapıcam kızlar doğumu jimer hastanesinin web sitesinde bebeklerin resimlerini koyuyorlar haberiniz olsun ben doğum yapınca haber veririrm ordan bakarsınız bebğime inşallah
valla bilmiyorumki çiçek 10 gün sonra falan kontrole gidicem bakçak benim veletin yüzü kanala doğru dönmüşmü olmazsa son hafataya kadar beklicez dahada dönmezse sezercik
valla bilmiyorumki çiçek 10 gün sonra falan kontrole gidicem bakçak benim veletin yüzü kanala doğru dönmüşmü olmazsa son hafataya kadar beklicez dahada dönmezse sezercik
Herkese tekrar merhaba. Ben eve geldim ama minişim hala karnımda. Öksürdüğüm için yapmadılar sezaryen. 1 gece boşuna yatıp, 15 saat aç kalıp üstüne lavmanı da yaptırıp gerisin geri eve geldik. Bizim vuslat pazartesiye kaldı. Doğuran herkese hayırlı olsun dileklerimle. Güle güle büyütsünler miniklerini.
kızlar ben geldim bgn hastaneye gittik dr acil ameliyata girmiş çıkınca bi ameliyatı daha vardı en az 2-3 saat beklersiniz dediler bende popoma baka baka döndüm neyse yarın gidicem sinir oldum ihihihi
çok aptal duygular var bende bu akşam yaa nedense içimden ağlamak geliyor
ama nedenini bende bilmiyorum çok sıkıldım
bende geldim...
ama yaprak dökümünü seyrediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?