2009 Nisan Anneleri buraya

evet kadındoumcuydu ay ne bilim kafam karışık yarın gidip biraz beynini yiicem doktorun bakalım nolucak acı çekiom ben yaaaaaaaaaaa

herkese ii akşamlar

iyi akşamlar canım

adet tarihine göre en son doğuracaklardan biride benim
bana gelene kadar burda kimse kalmıcak kime haber vercem ben herkes bebişleriyle uğraşıyor olacak

o zaman ben gidip 3-5 hastane dolaşiim çatı muayenesi yaptırmak istiorum die birinden biri bebeği rahatsız ederde belki çıkar artık:):tomato:

adet tarihine göre en son doğuracaklardan biride benim
bana gelene kadar burda kimse kalmıcak kime haber vercem ben herkes bebişleriyle uğraşıyor olacak

nolucak canım bizlere haber verirsin bebişlerin sorunları topiği açarız yakında hem daha kilo vercez beraber:) onada topik açıcaz

eşimin yakın bir arkadaşının bebeği oldu dün
benimkide çok heyecanlandı
nerdeyse ilk defa böle heyecanlı görüyorum benimkini

benim doktorda sezeryan yapsa bile 39.haftada yapıyormuş
kısmetse ben bursada jimer hastanesinde yapıcam kızlar doğumu jimer hastanesinin web sitesinde bebeklerin resimlerini koyuyorlar haberiniz olsun ben doğum yapınca haber veririrm ordan bakarsınız bebğime inşallah

eşimin yakın bir arkadaşının bebeği oldu dün
benimkide çok heyecanlandı
nerdeyse ilk defa böle heyecanlı görüyorum benimkini

ayy baba oluo onlarda ama yaaa :)

canım ben hep burdayımmmm

canım romantik gördüm seni:)
beni de sevin

ne zaman dourcaksın sen gülüm

valla bilmiyorumki çiçek 10 gün sonra falan kontrole gidicem bakçak benim veletin yüzü kanala doğru dönmüşmü olmazsa son hafataya kadar beklicez dahada dönmezse sezercik

pardoın maç izlioprum da kafayı yedim:) gol attı milli takımımız oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

valla bilmiyorumki çiçek 10 gün sonra falan kontrole gidicem bakçak benim veletin yüzü kanala doğru dönmüşmü olmazsa son hafataya kadar beklicez dahada dönmezse sezercik

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alaalı da başka bişey istemem

vardır bi hayır ama sinir bi durum.öksürüğün geçene kadar sen zaten normal doğum yaparsın canım ya.haftan bitmiş zaten.

kızlar ben geldim bgn hastaneye gittik dr acil ameliyata girmiş çıkınca bi ameliyatı daha vardı en az 2-3 saat beklersiniz dediler bende popoma baka baka döndüm neyse yarın gidicem sinir oldum ihihihi

hadi hayırlısı biz acele ettikçe hep bi terslik çıkıyo.sabretmemiz lazım sanırım.

çok aptal duygular var bende bu akşam yaa nedense içimden ağlamak geliyor
ama nedenini bende bilmiyorum çok sıkıldım

ooofffffffffff sorma ben de aynıyım.aynı zamnda barut gibiyim.
bende geldim...
ama yaprak dökümünü seyrediyorummm

bizim evde bugün maç var.valla beyimiz de galmiş yok mu hatun gız bi kahven çayın diyip duruyo.bi çay koyayım garibime ben bari.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…