2009 Nisan Anneleri buraya

saol megul
ay herkes dağılıyor bende kaçayım bari
oğluşumun eşyalarını yerleştireyim dolaplarına
hadi iyi geceleeeeeeeeeeeerrr

iyigeceler tatlı annişler
Çiçek habersiz bırakma bizi kap gel pazartesi randevusunu

kız bnm doktor ayı azcık dua et gece yatmadan önce nolur dilek de adamın tersi düzüne gelsin de kabul etsin pazartesi sezeryanı

Canım çok güzel olmuş kızının odası.Biz erkek annelerini imrendindir:))

kızımın ilk vesikalık fotoğrafı. aman nazar değmesin:)

Maşallah ona ne güzel poz vermiş.Yakında gerçek fotoğraflarını da görürüz inşallah.

Senin için kötü olmuş ama vardır bunda da bir hayır.

kızlar ben geldim bgn hastaneye gittik dr acil ameliyata girmiş çıkınca bi ameliyatı daha vardı en az 2-3 saat beklersiniz dediler bende popoma baka baka döndüm neyse yarın gidicem sinir oldum ihihihi

Demek yarına kaldı ha.Neyse yarın istediğin sonuçla dönersin inşallah.

herkese iyi geceler.. bi bakayım dedim... yarın görüşürüz inşallah.. Allah a emanet olun...

imdaatt...kızlar herkese günaydın demek isterdim ama daha hava bile karanlık tuvalete kalktım her zaman ki gibi ama kahverengi akıntılı bi sıvı buldum ama çok az parmak ucum kadar bu nişan mı delikafadulden biz daha çok küçüğüz daha erken ama ( şu anda ağrım sancım yok nolur yardıım edin bilenler cvp versin..

canım bende uykusuzluktan takılıyorum
erken değil canım gelişimi tamamlanmıştır merak etme
ama nişan gelince hemen doğurmak zorunda değilsin
bekle bakalım biraz ne olacak

ewet allahtan siz varsınız eşimi bile uyandırmadım sinehas seninde ilk gebeliğin mi nişan denilen şey bööle az mı geliyo ki?bi de benim bebek çok yukarda daha ama nasıl olucak ki bööle..

ay evet bende geldim heryerim ağrıyo valla,dinazzo bence doktora git yarın ne olur ne olmaz canım ztn söylesen çağığrır seni................................

bende sancı bekliyorum gelmiyo ya bebek 4 kilo olmuş bu gidişle sezeryan olmam inşallah...................................

zaten dr um izmir de ben milas dayım ama cuma sabah kontrolüm olduğu için bugün akşam yola çıkacaktık.o yüzden içim birazcık rahat bi de nişan geldikten sonra 2 saatle 1 hafta içinde bebek gelir demişti.ama eğer bu gerçekten nişansa şoktayım hiç bu kadar erken beklemiyordum bazı şeylerim bile hazır değil

bende 2 gündür hastanedeyim bebişin suyu azalmış demiştim daha önce şimdi zavallı bebişim tesbih böceğine dönmüş sıkışmış miniğim top gibi büzülmüş..
ilaç sayısını arttırdık biraz olsun hareket edebilmeye başladı durum düzelmeseydi sezeryana alacaktı dr.
sancı gelsede kurtulsak artık diye dua ediyoruz valla
benim rahatsızlıklarımın cefasını bebişte çekiyo

bende sancı bekliyorum gelmiyo ya bebek 4 kilo olmuş bu gidişle sezeryan olmam inşallah...................................

istemiyosan olmazsın işallah bende korkuyorum sezeryandan hakkımızda hayırlısı olsun..

ayy dur şoka girme hayırlısı olsun eşyalar sorun değil bebek geldikten sonrada alınır.
hevesten aldık zaten herşeyi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeter
gece gece hayacan yaptım şimdi bak..

allah hayırlısıyla doğurmak nasip etsin çok zor valla sinehasçım............

dinazzo olmayadabilir hayırlısı bakalım............................

ayy tuşlara zor basıyom valla sanrım ellerimde ayaklarımda tutmuyor artık
selinay doğumu nasıl hızlandıracaz yaa bugün eşimin yanına gittim biraz yordum kendimi ama sonuç sadece bel ve bacak ağrısı olarak geri döndü bana..
sanırım yorulmak işe yaramıyor bu son 2 hafta işkence çektim resmen offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…