kızımın ilk vesikalık fotoğrafı. aman nazar değmesin:)
Herkese tekrar merhaba. Ben eve geldim ama minişim hala karnımda. Öksürdüğüm için yapmadılar sezaryen. 1 gece boşuna yatıp, 15 saat aç kalıp üstüne lavmanı da yaptırıp gerisin geri eve geldik. Bizim vuslat pazartesiye kaldı. Doğuran herkese hayırlı olsun dileklerimle. Güle güle büyütsünler miniklerini.
kızlar ben geldim bgn hastaneye gittik dr acil ameliyata girmiş çıkınca bi ameliyatı daha vardı en az 2-3 saat beklersiniz dediler bende popoma baka baka döndüm neyse yarın gidicem sinir oldum ihihihi
imdaatt...kızlar herkese günaydın demek isterdim ama daha hava bile karanlık tuvalete kalktım her zaman ki gibi ama kahverengi akıntılı bi sıvı buldum ama çok az parmak ucum kadar bu nişan mı delikafadulden biz daha çok küçüğüz daha erken ama( şu anda ağrım sancım yok nolur yardıım edin bilenler cvp versin..
bende sancı bekliyorum gelmiyo ya bebek 4 kilo olmuş bu gidişle sezeryan olmam inşallah...................................
zaten dr um izmir de ben milas dayım ama cuma sabah kontrolüm olduğu için bugün akşam yola çıkacaktık.o yüzden içim birazcık rahat bi de nişan geldikten sonra 2 saatle 1 hafta içinde bebek gelir demişti.ama eğer bu gerçekten nişansa şoktayım hiç bu kadar erken beklemiyordum bazı şeylerim bile hazır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?