2009 Nisan Anneleri buraya

Tahmin edebiliyorum ne kadar zor oldugunu ama en azından cok kısa bi süre sonra sonlanacagını bilmekte güsel... Biz daha sıkıntılı günlere yeni basladık bıdı bıdı etmeye de baslarıs yakında, hele siz bi rahatça atlatında bu dönemi 4.sıradayıs, peşinizdeyiss delikafadulden

Benim eşimde 12 nisan dogumlu, güzel bebişlerinizle aynı burçtan, hayatımda tanıdıgım en kararlı, en mülayim, en düzgün insan. Ama bilas inatçııı oluyo koç burçlarıııkaydirigubbakcemile3

valla inşallah atlatalım bide temmuz başında yazarız size hayırlı doğumlar diye:)

Bizi simdiden görseniz gülersiniz, bence sırf eglenmek için bile girilir o dönem bizm topiğe kaydirigubbakcemile3 Süper panik ve bıdı bıdı olur heralde

şirvan sana rüyamı anlatiim da gül biraz:)
güya benim silikonlarım varmış tamammı biri düşmüş karnımda duruo eyvaaah diorum ben doğurucam bu memeyle nasıl emziricem bööle aşağıdan yukarı doğru çekip sütyene yerleştirmeye çalışıorum bu sefer olmuo patlıo eyvah diorum hem sezeryan olup hem yeni silikon takarlar mı acaba diorum

bu arada dün akşam o estetikleri gösteren kanal varya onu izlemiştik eşimle sanırım etkisinde kalmışım:)

nereye kızım saat daha kaç

güzelim ben çalışıyorum hala --- haftaya bende sizlerle gece takılcam merak etme şekerim..

teşekkürler dilekcim..
benim koca hep böyledir zaten ..
ilk hayır der.. üstüne gitsem inatlaşır, kavga ederiz..
ama aradan zaman geçince benim dediğimi yapar...
artık huyunu çöözdüm ona göre davranıyorum...

kız sen bana da dedin. işten çıkınca hemen doğurma diye..
salı günü temizlik yaptıracağım o günüde atlatım..
ondan sonra ne zaman istersen doğururum....

canım heyecanlanma - bende hemen doğum olmaz diye biliyorumm..
bizleri habersiz bırakma ....

bu arada akşam bir yaramazlık yapmadınız değilmi ???

canım dün arkadaşlar urla doğumu tetikliyormuş yazıyordu..
hurma yesen ..

hem ona takılmışsın . hemde göğüslerim büyümedi diyorsun ya.. o na takıldın..
merak etme doğumdan sonra süt verirken inekler gibi şişersin..

hayda kimse yok burda -- yanlız başıma takılıyorumm..

bu arada sabaha karşı burda bir yoğunluk yaşanmış..

4 de bende tuvalete kalktımmm... bilseydim yanınıza gelirdim..

günaydın hepinize...

kahvaltımı yaptım geldim topaç gibi bi sağa bi sola sabah oldu ama sabahları çok yorgun ve bitkin uyanıyorum kızlar benim doğum haftaya cuma doktorla son ne zaman görüşmeliyim 36 haftalıktı en son gittiğimde 15 gün sonra gel demişti.

valla bende sabahları çok zor kalkıyorum..
hatta bu sabah yataktan kalkarken dayan şirvan son 2 gün dedim..

dğer konuya gelince bende bilmiyorum valla ..
bende en son 35 haftalıkken gitttim..

günaydın arkadaşlar.

günaydın.. şekerim..

delikafaduldenGünaydın arkadaşlar.....
doğru söylüyorsun valla şirvan bende bu sabah çok zorlandım hala da ayıldım sayılmaz, ben hftyada gelicem 10 a aldım rndv, sayılı gün çabuk geçermiş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…