saol güzelim ,,,
evet bizler için şu günler çok heyecanlı geçiyor..
acaba ne zaman doğum yapacağız.. yada sezeryan günü belli olanlar sıralarını bekliyor..
bu güzel heyecanları sizinde yakında yaşayacak olmanız çok güzel ..
daha 3 -4 ay var demeyin .. zaman çok çabuk geçiyor...
Tahmin edebiliyorum ne kadar zor oldugunu ama en azından cok kısa bi süre sonra sonlanacagını bilmekte güsel... Biz daha sıkıntılı günlere yeni basladık bıdı bıdı etmeye de baslarıs yakında, hele siz bi rahatça atlatında bu dönemi 4.sıradayıs, peşinizdeyiss delikafadulden
Bizi simdiden görseniz gülersiniz, bence sırf eglenmek için bile girilir o dönem bizm topiğe kaydirigubbakcemile3 Süper panik ve bıdı bıdı olur heralde
nereye kızım saat daha kaç
Olur mu canım o zamana kadar biz geri dönmiş kendimize gelmiş oluruz senin bebeğinin heyecanını da tabiki hep bereber yaşıycaz bize haber verceksin tabikiii
Çiçek valla bende artık hiç dayanamıyorum bunalım filimleree
Şirvan Baran!ın odasına bayıldım çok güzel olmuş.
Babası başta naz yapmıştı ama sonra en kralından yapmış odayı üzmeyin ya babişlerii.-tatlicadiarzu-
kızlar ya urlanın haberini bulamadım kim verdi urla doğurdu haberini.
Ben ona dedim cumayı falan bekletmez doktor diye kızdı beni heyecanlandırıyosun boşuna dedi.
Şirvan da kızmıştı herkesi doğurtuyon diye heheeh
imdaatt...kızlar herkese günaydın demek isterdim ama daha hava bile karanlık tuvalete kalktım her zaman ki gibi ama kahverengi akıntılı bi sıvı buldum ama çok az parmak ucum kadar bu nişan mı delikafadulden biz daha çok küçüğüz daha erken ama( şu anda ağrım sancım yok nolur yardıım edin bilenler cvp versin..
ayy tuşlara zor basıyom valla sanrım ellerimde ayaklarımda tutmuyor artık
selinay doğumu nasıl hızlandıracaz yaa bugün eşimin yanına gittim biraz yordum kendimi ama sonuç sadece bel ve bacak ağrısı olarak geri döndü bana..
sanırım yorulmak işe yaramıyor bu son 2 hafta işkence çektim resmen offf
şirvan sana rüyamı anlatiim da gül biraz:)
güya benim silikonlarım varmış tamammı biri düşmüş karnımda duruo eyvaaah diorum ben doğurucam bu memeyle nasıl emziricembööle aşağıdan yukarı doğru çekip sütyene yerleştirmeye çalışıorum bu sefer olmuo patlıo eyvah diorum hem sezeryan olup hem yeni silikon takarlar mı acaba diorum
bu arada dün akşam o estetikleri gösteren kanal varya onu izlemiştik eşimle sanırım etkisinde kalmışım:)
kızlar ben kaçıorum yine inşallah bugün doktoru öldürmemöptüm hepinizi mucuk
günaydın hepinize...
kahvaltımı yaptım geldim topaç gibi bi sağa bi sola sabah oldu ama sabahları çok yorgun ve bitkin uyanıyorum kızlar benim doğum haftaya cuma doktorla son ne zaman görüşmeliyim 36 haftalıktı en son gittiğimde 15 gün sonra gel demişti.
günaydın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?