2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben tekrar yatmayı deneyecem boğazım ağrıyacak sanırım napacam bilmiyorum.......................hoşçakalın.......................

bende sancı bekliyorum gelmiyo ya bebek 4 kilo olmuş bu gidişle sezeryan olmam inşallah...................................
cnm dr ların verdikleri kilo tam olmayabiliyo ya merak etme allah gönlüne göre versin istediğin gibi bi doğum olsun inaşallah..

sende sağsağlim kurtulursun inşallah cnm yaa kıyamam bebişine hepimizin az kaldı artıkk

yok canım ,benim 39 hafta bitiyo herşeyi denedim tık yok gelmeyince gelmiyo valla...........................................

senin günün gelmiş gerçi
yaa eskiden ayda bir gidiyoduk dr a şimdi değil 1 hafta 5 gün bile geçmiyor.
4-5 günde bir çağırıyo dr artık ama sanki aylarca bekliyomuşum gibi ....

yat valla zaten bende yatakla tuvalet arasında yaşıyorum
haklısın gelmeyince gelmiyo sancı mancı yok işte
çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi çıkıyo
dinozzocum hai bakalım ne zaman çıkıyosun yola inşallah hakkında hayırlısı olur

yat valla zaten bende yatakla tuvalet arasında yaşıyorum
haklısın gelmeyince gelmiyo sancı mancı yok işte
çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi çıkıyo
dinozzocum hai bakalım ne zaman çıkıyosun yola inşallah hakkında hayırlısı olur

yaa kızlar yine tuvalete gittim tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdının üzerinde çok hafif pembelik vardı çok açık renk ama pembee

ayy bağlantı gitti geldi 2 kere yollandı mesaj
ayy sanki üstümde fil oturuyo yaa bu kadar her tarafı ağrırmı insanın
şöyle uyusamda sancıyla uyansam ne güzel olur yaw
şenaya döndüm bende
sanırım bi dahaki sefere bende dr un bacağına yapışacam kurtar beni diye

saol cnm da sancı falan yok ya şimdilik hafif bi regl ağrım ve bel ağrım var sadece gerçi benim belimde ağrımazdı ama :uhm: panik yapmayayım gidicem nasılsa hastane çantamızı alalım yanımıza da bi de duş alayım hava aydınlanınca eşimde söölerim şimdi uyandırmanın bi anlamı yok çünkü en az 2 saat araba kullanacak zaten..

yaa kızlar yine tuvalete gittim tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdının üzerinde çok hafif pembelik vardı çok açık renk ama pembee

canım heyecan yapma biraz bekle sancı olacakmı veya su gelecekmi
yoksa zaten dr a gideceksin gerçi selinay senin 2. bebiş değilmiydi sen daha tecrübelisin ben duyduğumu söylüyom
su gelirse hemen çık.

:1shok: niye o kadar uzak bi yerden seçtin dr u yaa gerçekten sancılansan veya suyun gelse zor olmazmı
neyse uyandırma tabi kocanı zaten 7 de oraya varsanda dr felan bulamazsın 1-2 saat daha bekle bakalım

tuğçeninde yanılmıyosam nişanı gelmişti sapphirende ama 1 hafta sonra doğurdular
bence nişansa bile bikaç gün içinde gelir
aman ne zaman gelirse gelsin sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize yaa

aslında dr suyunda gelse panik yapma duşunu al eşyanı al yavaş yavaş gel dedi.ben zaten 1 hafta sonra anneme taşınacaktım artık aydına ordan 50 dk ama ne bileyim bööle olacağını..bi de tanıdığım herkes bu dr a gitti çok güvendiğim bi dr eşimde izmirli ondan..

dr una güveniyosan sorun yok aslında
neyse canım bende kaçıyorum
bizi habersiz bırakma hakkında hayırlısı olsun tekrar
inşallah güzel haberlerle dönersin

Arkadaşlar günaydın bende Temmuz anne adayıyım simdiden heyecan yapıyorum sizin yerinizde olsam neler yaparım bilmiyorum delikafadulden, her gün takip ediyorum mesajlarınızı, bugün size mesajlada olsa destek olmak istedim, umarım bebişlerinizi bir nefeste kucagınıza alırsınız, rahat bir dogum gecirirsiniz, dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq:

sağol arkadaşım patır patır dökülmeye başladık son zamanlar zor ve ağrılı geçiyor ne yazıkki hepimizin duaya ihtiyacı var zaten Allah sizlerin de yardımcısı olsun inşallah

saol güzelim ,,,
evet bizler için şu günler çok heyecanlı geçiyor..
acaba ne zaman doğum yapacağız.. yada sezeryan günü belli olanlar sıralarını bekliyor..

bu güzel heyecanları sizinde yakında yaşayacak olmanız çok güzel ..
daha 3 -4 ay var demeyin .. zaman çok çabuk geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…