- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
cnm dr ların verdikleri kilo tam olmayabiliyo ya merak etme allah gönlüne göre versin istediğin gibi bi doğum olsun inaşallah..bende sancı bekliyorum gelmiyo ya bebek 4 kilo olmuş bu gidişle sezeryan olmam inşallah...................................
bende 2 gündür hastanedeyim bebişin suyu azalmış demiştim daha önce şimdi zavallı bebişim tesbih böceğine dönmüş sıkışmış miniğim top gibi büzülmüş..
ilaç sayısını arttırdık biraz olsun hareket edebilmeye başladı durum düzelmeseydi sezeryana alacaktı dr.
sancı gelsede kurtulsak artık diye dua ediyoruz valla
benim rahatsızlıklarımın cefasını bebişte çekiyo
yat valla zaten bende yatakla tuvalet arasında yaşıyorum
haklısın gelmeyince gelmiyo sancı mancı yok işte
çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı gibi çıkıyo
dinozzocum hai bakalım ne zaman çıkıyosun yola inşallah hakkında hayırlısı olur
yaa kızlar yine tuvalete gittim tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdının üzerinde çok hafif pembelik vardı çok açık renk ama pembee
saol cnm da sancı falan yok ya şimdilik hafif bi regl ağrım ve bel ağrım var sadece gerçi benim belimde ağrımazdı ama :uhm: panik yapmayayım gidicem nasılsa hastane çantamızı alalım yanımıza da bi de duş alayım hava aydınlanınca eşimde söölerim şimdi uyandırmanın bi anlamı yok çünkü en az 2 saat araba kullanacak zaten..
aslında dr suyunda gelse panik yapma duşunu al eşyanı al yavaş yavaş gel dedi.ben zaten 1 hafta sonra anneme taşınacaktım artık aydına ordan 50 dk ama ne bileyim bööle olacağını..bi de tanıdığım herkes bu dr a gitti çok güvendiğim bi dr eşimde izmirli ondan..
Arkadaşlar günaydın bende Temmuz anne adayıyım simdiden heyecan yapıyorum sizin yerinizde olsam neler yaparım bilmiyorum delikafadulden, her gün takip ediyorum mesajlarınızı, bugün size mesajlada olsa destek olmak istedim, umarım bebişlerinizi bir nefeste kucagınıza alırsınız, rahat bir dogum gecirirsiniz, dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?