2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın kızlar
Gece mesaisi varmış burda.Ben de uyanıktım o saatlerde.Keşke girseymişim.Yatakta dönüp durmak hiç hoş değildi.

Panik yapma tatlım.Bugün doktoruna gideceksin nasılsa.Bizi habersiz bırakma sakın.

Teşekkür ederiz.İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Hah hahha.Komikmiş cidden.

canım dün arkadaşlar urla doğumu tetikliyormuş yazıyordu..
hurma yesen ..

Ben doğumu kolaylaştırıyor diye 1 aydır hurma yiyorum ama tık yok.Her gün bugün de doğmadı diye söylenip duruyorum:)

Ben evimde olduğum zaman sürekli orası temizlenecek yok perdeler yıkanacak banyoyu temizle halılarımda kirlendi gibi bi vesvese geliyor içime fakat evde yapayalnızım kendime psikolojik olarak rahat vermiyorum hamilelik öncesi iş yapmayı çok seviyordum ama şimdi çok zor kadın alıcam ama başında beklemekte yoruyor insanı evim piste değil aman ne bileyim zaman azaldıkça bişeylere takıyorum işte bide benima ailede lakabım domestos esra çamaşır suyunu çok seviyorum içimden şimdi bütün perdelerimi yıkamak geçiyor ama güneşlikleri ütülemeden asamam biraz kendime geleyim belki yaparım.

günaydın kızlar.ben de sabah sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım sonuçları yarın alıcam.
bi geçmişe bakıp geliyim ben.
bu arada hurmadan bahsetmişsiniz. ben de bugünlerde yesemmi diye düşünüyodum. son bir haftada işe yararmı ki. benanber 1 aydır yediğine göre benim 1 hafta yemem işe yaramaz heralde

merhaba arkadaşlar benim karnım dünden beri iyice gerildi. çok acıyor. en sonunda çatlatacak galiba kızım. hafif hafif kırmızılıklar da olmuş çatlattı herhalde.

sağol canım inşallah sizde bizim zamanlara kolayca gelirsiniz........................................

hayda kimse yok burda -- yanlız başıma takılıyorumm..

bu arada sabaha karşı burda bir yoğunluk yaşanmış..

4 de bende tuvalete kalktımmm... bilseydim yanınıza gelirdim..

ay gelseydin kız valla...........................................

kızlar ben kaçıorum yine inşallah bugün doktoru öldürmem öptüm hepinizi mucuk

iyi haberlerle gel canım...............................

merhaba arkadaşlar benim karnım dünden beri iyice gerildi. çok acıyor. en sonunda çatlatacak galiba kızım. hafif hafif kırmızılıklar da olmuş çatlattı herhalde.

olsun canım bişe olmaz son zamanlar ztn fazla çatlamazsın...............................

günaydın kıslar
ay deli oldum sabahtan beri bağlantı yoktu nolduysa çözemedim bi türlü.
neyse şimdi geldi de rahatladım

sağol canım. gerçekten kız odaları biraz öyle oluyo. inşallah canım. gerçek fotoğraflarını görmek için ben de sabırsızlanıyorum.

evet canım ya. yeter senin de bebişin de bu hastalıklardan çektiği. haftan da baya ilerlemiş zaten. dr. yakında alır bebeğini inşallah.

kızlar ben kaçıorum yine inşallah bugün doktoru öldürmem öptüm hepinizi mucuk
hayırlı haberlerle dön inşallah.

Sen yine de ye bence.Süt salgılanmasını da sağlıyormuş ya.Doğum çantasına bile koyun yazıyordu.

evet canım yicem inşallah ta pek sevmiyorum hurmayı o yüzden erteleyip duruyorum. dolapta koca bir poşet duruyo yoksa.

bizim akraba da orda yaptı doğumu 14 şubatta, orda resmi var. çok hoş oluyor mesaj falan atabiliyorsun bebişlere

30. haftama girdim ama bende hala tık yok..sanırım çok memnun yerinden bizim prenses..herkes haber bekliyo ama bende sancı mancı hiç bisşey yok...

biz aynı günüz senle. benimde sancım falan yok sadece artık iyice aşağıya baskı yapıyor. birden fırlayacak herhalde

hayırlı olsun ..

sende çatlaklar arasına katıldın sonunda delikafadulden

çok da umrumda değil zaten napalım çatlak olacaksak olacağız artık. zaten bikini giyecek halim yoktu. mayo giyebilirsem bu kilolarla ona şükür.

ben de hurma yiyorum hergün. canım tatlı istediğinde hurma yiyorum hemen kesiyor insanın içini zaten çok tatlı oluyorlar.

hoşgeldin komşum a.s.
hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile2

evet canım yicem inşallah ta pek sevmiyorum hurmayı o yüzden erteleyip duruyorum. dolapta koca bir poşet duruyo yoksa.
ay ben de aksine çok seviyorum hurmayı yememek için kendimi zor tutuyodum. hastane çantama koymuştum.
bişi yapmıyosa ben demi yemeye başlasam acaba:uhm:

eskiden erken doğurmayayım diye herşeyi yapıyordum magnezyum falan içiyordum. artık 2 haftadır doğurabilmek için herşeyi yapmaya başladım. hurmadır yürüyüştür. ama kısmet işte. sabır sınaması yapıyor bize bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…