imdaatt...kızlar herkese günaydın demek isterdim ama daha hava bile karanlık tuvalete kalktım her zaman ki gibi ama kahverengi akıntılı bi sıvı buldum ama çok az parmak ucum kadar bu nişan mı delikafadulden biz daha çok küçüğüz daha erken ama( şu anda ağrım sancım yok nolur yardıım edin bilenler cvp versin..
Arkadaşlar günaydın bende Temmuz anne adayıyım simdiden heyecan yapıyorum sizin yerinizde olsam neler yaparım bilmiyorum delikafadulden, her gün takip ediyorum mesajlarınızı, bugün size mesajlada olsa destek olmak istedim, umarım bebişlerinizi bir nefeste kucagınıza alırsınız, rahat bir dogum gecirirsiniz, dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq:
şirvan sana rüyamı anlatiim da gül biraz:)
güya benim silikonlarım varmış tamammı biri düşmüş karnımda duruo eyvaaah diorum ben doğurucam bu memeyle nasıl emziricembööle aşağıdan yukarı doğru çekip sütyene yerleştirmeye çalışıorum bu sefer olmuo patlıo eyvah diorum hem sezeryan olup hem yeni silikon takarlar mı acaba diorum
bu arada dün akşam o estetikleri gösteren kanal varya onu izlemiştik eşimle sanırım etkisinde kalmışım:)
canım dün arkadaşlar urla doğumu tetikliyormuş yazıyordu..
hurma yesen ..
şirvan 2 gün sonra ne var muayene mi sezeryan mı ?
günaydın kızlar
Arkadaşlar günaydın bende Temmuz anne adayıyım simdiden heyecan yapıyorum sizin yerinizde olsam neler yaparım bilmiyorum delikafadulden, her gün takip ediyorum mesajlarınızı, bugün size mesajlada olsa destek olmak istedim, umarım bebişlerinizi bir nefeste kucagınıza alırsınız, rahat bir dogum gecirirsiniz, dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq:
hayda kimse yok burda -- yanlız başıma takılıyorumm..
bu arada sabaha karşı burda bir yoğunluk yaşanmış..
4 de bende tuvalete kalktımmm... bilseydim yanınıza gelirdim..
kızlar ben kaçıorum yine inşallah bugün doktoru öldürmemöptüm hepinizi mucuk
merhaba arkadaşlar benim karnım dünden beri iyice gerildi. çok acıyor. en sonunda çatlatacak galiba kızım. hafif hafif kırmızılıklar da olmuş çatlattı herhalde.
merhaba arkadaşlar benim karnım dünden beri iyice gerildi. çok acıyor. en sonunda çatlatacak galiba kızım. hafif hafif kırmızılıklar da olmuş çatlattı herhalde.
hoşgeldin komşum a.s.günaydın kıslar
ay deli oldum sabahtan beri bağlantı yoktu nolduysa çözemedim bi türlü.
neyse şimdi geldi de rahatladım
sağol canım. gerçekten kız odaları biraz öyle oluyo. inşallah canım. gerçek fotoğraflarını görmek için ben de sabırsızlanıyorum.Canım çok güzel olmuş kızının odası.Biz erkek annelerini imrendindir:))
Maşallah ona ne güzel poz vermiş.Yakında gerçek fotoğraflarını da görürüz inşallah.
Senin için kötü olmuş ama vardır bunda da bir hayır.
Demek yarına kaldı ha.Neyse yarın istediğin sonuçla dönersin inşallah.
evet canım ya. yeter senin de bebişin de bu hastalıklardan çektiği. haftan da baya ilerlemiş zaten. dr. yakında alır bebeğini inşallah.ayy bağlantı gitti geldi 2 kere yollandı mesaj
ayy sanki üstümde fil oturuyo yaa bu kadar her tarafı ağrırmı insanın
şöyle uyusamda sancıyla uyansam ne güzel olur yaw
şenaya döndüm bende
sanırım bi dahaki sefere bende dr un bacağına yapışacam kurtar beni diye
hayırlı haberlerle dön inşallah.kızlar ben kaçıorum yine inşallah bugün doktoru öldürmemöptüm hepinizi mucuk
Sen yine de ye bence.Süt salgılanmasını da sağlıyormuş ya.Doğum çantasına bile koyun yazıyordu.
benim doktorda sezeryan yapsa bile 39.haftada yapıyormuş
kısmetse ben bursada jimer hastanesinde yapıcam kızlar doğumu jimer hastanesinin web sitesinde bebeklerin resimlerini koyuyorlar haberiniz olsun ben doğum yapınca haber veririrm ordan bakarsınız bebğime inşallah
30. haftama girdim ama bende hala tık yok..sanırım çok memnun yerinden bizim prenses..herkes haber bekliyo ama bende sancı mancı hiç bisşey yok...
hayırlı olsun ..
sende çatlaklar arasına katıldın sonunda delikafadulden
hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile2hoşgeldin komşum a.s.
ay ben de aksine çok seviyorum hurmayı yememek için kendimi zor tutuyodum. hastane çantama koymuştum.evet canım yicem inşallah ta pek sevmiyorum hurmayı o yüzden erteleyip duruyorum. dolapta koca bir poşet duruyo yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?