zekasını etkileyebilir demiş dr, zor allah sorunlu hamilelik yaşatmasın amniyosentez yapalım demiş zaten Çok üzgünüm çoooksorun olsaydı şimdiye kadar bizde açık verirdi.çünkü bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk aylarındaki bebek kayıplarının başında tsh hormonu ile ilgili isorunlar geliyo.
troid Bursasucum veya guatr da diyebiliriz.tsh ne kızlar?
bende dün yatarken bebek öyle bi yerime tekme attıki ayyy diye bağırıp zıpladım
eşim benden çok zıpladı ne oluyo ne oluyo diye şaşkın şaşkın zıpladı :))ay çok güldüm dün akşam onun o haline :))
bide bebek ağlarsa başka odaya gidecekmiş benimki ne olda işe gidiyormuş
bende dedim ssanki ben bebeği alıp gittiğin odaya gelemicem gıcıklığına takip ederim seni valla dedim hehehe
megulCüm dikkat et kendine gerçi benim de sanki boğazımda başlayacak gibi ama inş.olmam.....
Hamişler bir soru TSH ölçümlerini kaç kere yaptırdınız ??
eşimden şikayetler başladı, uyutmuyormuşum. 1 saatte ancak dönebildiğim ve dönerken de tüm yatak zangır zangır sallandığı için her seferinde uyanıyor. bişi mi var diye merakla soruyor her seferinde, sadece dönüyorum yaaaa. bide bebek olunca ağlasa da ben uyurum ki diyor göreceğiz bakalım benden önce kalkar kesin.
şenay ne zaman çıkacakmış hastaneden haber var mı şirvan?
kızlar dışarı çıkmak istiyorum ama yemiyor evimi süpürdüm toz aldım tuvalet banyo derken bittim havada biraz tuhaf aman bana sorun lazım işte...
urladan haber var mı muhtar,şenaycık ne oldu acaba .....
ay ben de dönerken hep uyanıyo kociş kaç gündür. şikayet etmiyo ama ben sinir oluyorum bi panikle dönüyo noldu diyo. ay nolcak ya dönüyorum ya tuvalete kalkıyorum. bişi olsa öle sakin mi kalkarım kaydirigubbakcemile
ben gece kaç kere tuvalete kalkıyorum bizimkinin ruhu duymuyor.pofur pofur uyuyor.
bana öyle bişey yapılmadı galiba yaaa
ama beni her gören sende guatr mı var diyor :uhm:
benim kocamda bugünlerde hiç olmadığı kadar heyecanlı belki bebek doğunca oda elinden düşürmücek ama gıcık işte benim koca:)
ay ben de dönerken hep uyanıyo kociş kaç gündür. şikayet etmiyo ama ben sinir oluyorum bi panikle dönüyo noldu diyo. ay nolcak ya dönüyorum ya tuvalete kalkıyorum. bişi olsa öle sakin mi kalkarım kaydirigubbakcemile
sabah eşim kıyafet seçiyor ne giyecem ne giyecem diye dönüp duruyor..
ben hiç umursamadan çıktıp odadan sonun da gelmiş bana ben ne giyecem şirvan dedi..
patladım.. inadına mı yapıyosun ben hergün aynı kıyafetleri giyiyorum sıkıldım artık.
-- herneyse giyindi çıktık. araba çok yakışıklı olmadım dimi dedi..(98 kiloyla nasıl yakışıklı olacaksa)
şurda 20 günün kaldı. yakışıklılığı göreceksin.. pabucun dama atılacak dedim....
ayy ben bunları şimdi niye yazdım .. bilmiyorum..
içimden yazmak geldi..
canım harika olmulş odasııı güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?