2009 Nisan Anneleri buraya

sorun olsaydı şimdiye kadar bizde açık verirdi.çünkü bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk aylarındaki bebek kayıplarının başında tsh hormonu ile ilgili isorunlar geliyo.

kızlar dışarı çıkmak istiyorum ama yemiyor evimi süpürdüm toz aldım tuvalet banyo derken bittim havada biraz tuhaf aman bana sorun lazım işte...

urladan haber var mı muhtar,şenaycık ne oldu acaba .....

tsh ne kızlar?
bende dün yatarken bebek öyle bi yerime tekme attıki ayyy diye bağırıp zıpladım
eşim benden çok zıpladı ne oluyo ne oluyo diye şaşkın şaşkın zıpladı :))ay çok güldüm dün akşam onun o haline :))

bide bebek ağlarsa başka odaya gidecekmiş benimki ne olda işe gidiyormuş
bende dedim ssanki ben bebeği alıp gittiğin odaya gelemicem gıcıklığına takip ederim seni valla dedim hehehe

sorun olsaydı şimdiye kadar bizde açık verirdi.çünkü bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk aylarındaki bebek kayıplarının başında tsh hormonu ile ilgili isorunlar geliyo.
zekasını etkileyebilir demiş dr, zor allah sorunlu hamilelik yaşatmasın amniyosentez yapalım demiş zaten Çok üzgünüm çoook

troid Bursasucum veya guatr da diyebiliriz.
benim eşim o konuda iy,i ben bakarım oğluma diyor ben nasıl bakıcam filan dedikçe.... tabi bakalım uykusuz kalmalar artınca ne olacak

megulCüm dikkat et kendine gerçi benim de sanki boğazımda başlayacak gibi ama inş.olmam.....

Hamişler bir soru TSH ölçümlerini kaç kere yaptırdınız ??

o neydi yaaa???
testleri de çabuk unuttum.

şikayet ediyorsa gitsin başka oda da yatsın...

şenay ne zaman çıkacakmış hastaneden haber var mı şirvan?

kızlar dışarı çıkmak istiyorum ama yemiyor evimi süpürdüm toz aldım tuvalet banyo derken bittim havada biraz tuhaf aman bana sorun lazım işte...

urladan haber var mı muhtar,şenaycık ne oldu acaba .....

dün şenayı aradığımda bugün de hastanedelerdi.. belki bugün çıkar.. bilmiyorummm
urlayıda dün aradım.. tel kapalıydı..

ben gece kaç kere tuvalete kalkıyorum bizimkinin ruhu duymuyor.pofur pofur uyuyor.

den dönerken eşime tutunup döndüğüm halde.. uyanmıyor..

yada uyanıyorda - ses çıkarmıyor..
zaten haftada -2*3 gün ayrı yatıyoruz..

bana öyle bişey yapılmadı galiba yaaa
ama beni her gören sende guatr mı var diyor :uhm:

benim kocamda bugünlerde hiç olmadığı kadar heyecanlı belki bebek doğunca oda elinden düşürmücek ama gıcık işte benim koca:)

inşallah sorun çıkmaz arkadaşında canım
topuk kanı alacaklar ya arkadaşlar zaten onun amacı da bebekte troid hormonu ölçümü yapmak ve bi sorun varsa hemen tedaviye başlamak.
bebeğin zeka gelişim açısından önemli.

sabah eşim kıyafet seçiyor ne giyecem ne giyecem diye dönüp duruyor..
ben hiç umursamadan çıktıp odadan sonun da gelmiş bana ben ne giyecem şirvan dedi..
patladım.. inadına mı yapıyosun ben hergün aynı kıyafetleri giyiyorum sıkıldım artık.

-- herneyse giyindi çıktık. araba çok yakışıklı olmadım dimi dedi..(98 kiloyla nasıl yakışıklı olacaksa)

şurda 20 günün kaldı. yakışıklılığı göreceksin.. pabucun dama atılacak dedim....

ayy ben bunları şimdi niye yazdım .. bilmiyorum..
içimden yazmak geldi..

benim eşimde benden meraklı bebeğe. ne zaman gelecek doğurmayacak mısın diye sorup duruyor. gündüzleri bir kere arıyor napıyorum diye her seferinde doğurdun mu diyor? belki hemen doğarmış hastaneye bile gitmezmişim. evet doğurdum diyorum eve gelince seversin :).

eşimle konuşurken inşallah sancılar gece tutmaz dedim. birde doktoru ara, hastaneye çağır geldimi gelmedimi onun telaşını yaşa..

inşallah gündüz olur diye böyle konuşuyorum..

tamam şirvan sus,, heyecanlandım demez mi..
halbuki ne kadar da sakin duruyor....

benimkide şikayetten değil meraktan sorup duruyor.

:) arkadaşları ile buluşmaya falan gidecekse benimki de sen çıkar bişiler onları giyeyim diyor. kime beğendireceklerse kendilerini artık baba oluyorlar hala güzellik derdindeler. gerçi çocuklu erkekler daha rağbet görürler ama neyse artık. bi atalım şu kiloları güzelleşelim bırakmayız peşlerini artık.

Günaydın.....Hala içimde bi canavar yaşıyo, umarımda 7 gün daha kalacak sabrı gösterir:Saruboceq: diye sabah duamızı ettikten snra.. Var mı doğuran? Ben artık alıştım sancılara olmayınca garip geliyo, gece yine savaştık bebeğimle, sanki içimde bi ateş topu vardı, bi o yana bi bu yana. Nefes bile zor aldım. Bugün ananem ameliyat olucak sanırım bana söylemiyolar ama ben yakın takipteyim. Aklım onda, sabah konuştum ben mühim değilim sen önemlisin diyo canım yaasenağlama
Biraz geçmişe bakınim de yazarım yine. Şu topuk kanı işi önemli de bir sürü önemli konu var o teleşla umarım atlamayız.

eve sitede bir sorun vardı..
ama iyi oldu.. ben de bu arada yemeğe gittim geldim..
böyle bir şey kaçırmamış oldum...

kızlar bebişlerin hareketleri nasıl..

benim geçen haftalara göre sanki biraz azaldı gibi,,

gene hareket ediyor, etmiyor değilde.. eskiden daha çok bir hareket ediyordu..

zavallımının yeri daraldı. kocaman oldu tabii..
2 büklüm dışarı çıkmayı bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…