Ben evimde olduğum zaman sürekli orası temizlenecek yok perdeler yıkanacak banyoyu temizle halılarımda kirlendi gibi bi vesvese geliyor içime fakat evde yapayalnızım kendime psikolojik olarak rahat vermiyorum hamilelik öncesi iş yapmayı çok seviyordum ama şimdi çok zor kadın alıcam ama başında beklemekte yoruyor insanı evim piste değil aman ne bileyim zaman azaldıkça bişeylere takıyorum işte bide benima ailede lakabım domestos esra çamaşır suyunu çok seviyorum içimden şimdi bütün perdelerimi yıkamak geçiyor ama güneşlikleri ütülemeden asamam biraz kendime geleyim belki yaparım.
çıkım artık dimi ,, 36+6 oldum bugün..
iş yerinde doğuracağım bu gidişle...
günaydın kızlar
günaydın kıslar
ay deli oldum sabahtan beri bağlantı yoktu nolduysa çözemedim bi türlü.
neyse şimdi geldi de rahatladım
sezeryan olsaydım şimdiye alırlardı bebeği, kurtaracakmışım çatlamadan tühhh -tatlicadiarzu-
ben hala üzerimdeki kırıklığı atamdım.bi gün iyim bi gün dökülüyorum anlmadım gitti.bugün boğazlarım da acıyor.hapşırıp duruyorum.
megulCüm dikkat et kendine gerçi benim de sanki boğazımda başlayacak gibi ama inş.olmam.....
Hamişler bir soru TSH ölçümlerini kaç kere yaptırdınız ??
eşimden şikayetler başladı, uyutmuyormuşum. 1 saatte ancak dönebildiğim ve dönerken de tüm yatak zangır zangır sallandığı için her seferinde uyanıyor. bişi mi var diye merakla soruyor her seferinde, sadece dönüyorum yaaaa. bide bebek olunca ağlasa da ben uyurum ki diyor göreceğiz bakalım benden önce kalkar kesin.
cnm arkd.yeni hamile sayılır prof.gitmişti o zaman yaptırmamış dr, şimdi 2 li testleri yaparken kötü çıkmış hem ikili testi hemde tsh si, netde incelerken bir sitede 3 ayda bir yaptırmak gerekir sonradan da çıkabiliyormuş diye okudum da .... banada ilk gittiğimde bir kere yaptırıldı normal çıkmıştı sizlerede bir danışayım dedim..sevrey benim tedaviye başlamadan önce bi kere yapıldı tsh testim.bi daha yapılmadı.nedne sordun?
eşimden şikayetler başladı, uyutmuyormuşum. 1 saatte ancak dönebildiğim ve dönerken de tüm yatak zangır zangır sallandığı için her seferinde uyanıyor. bişi mi var diye merakla soruyor her seferinde, sadece dönüyorum yaaaa. bide bebek olunca ağlasa da ben uyurum ki diyor göreceğiz bakalım benden önce kalkar kesin.
evet ya sinir oluyorum bende bazen kızıyorum nereye gidebilirim her akşam nereye gidiyorsam sonra öyle dedim diye üzülüyorum da, dönmek işkence gibi valla....ay ben de dönerken hep uyanıyo kociş kaç gündür. şikayet etmiyo ama ben sinir oluyorum bi panikle dönüyo noldu diyo. ay nolcak ya dönüyorum ya tuvalete kalkıyorum. bişi olsa öle sakin mi kalkarım kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?