2009 Nisan Anneleri buraya

amaaan boşver caanım ya.evim temizdiyosun.rahatına bak işte.ben de severim domestosu.

çıkım artık dimi ,, 36+6 oldum bugün..

iş yerinde doğuracağım bu gidişle...

e yani şirvan çık izne artıkın

günaydın kızlar

günaydın sultan.

günaydın kıslar
ay deli oldum sabahtan beri bağlantı yoktu nolduysa çözemedim bi türlü.
neyse şimdi geldi de rahatladım

günaydın ruveyda.

ben hala üzerimdeki kırıklığı atamdım.bi gün iyim bi gün dökülüyorum anlmadım gitti.bugün boğazlarım da acıyor.hapşırıp duruyorum.

evet megul dikkat et bak jeandarkı öksürüyo diye sezeryanını ertelemişler
sıcak süt iç sahlep iç ii gelir

içiyorum canım.ama bitki çayları bal falan diyetten dolayı yasak.bi ballı zencefil beni kendime getirir ama işte terslik.ilerlerse ne yaparım bilmiyorum.12 gün var sezeryan tarihime inşallah o zamana kadar daha iyi olurum.

megulCüm dikkat et kendine gerçi benim de sanki boğazımda başlayacak gibi ama inş.olmam.....

Hamişler bir soru TSH ölçümlerini kaç kere yaptırdınız ??

eşimden şikayetler başladı, uyutmuyormuşum . 1 saatte ancak dönebildiğim ve dönerken de tüm yatak zangır zangır sallandığı için her seferinde uyanıyor. bişi mi var diye merakla soruyor her seferinde, sadece dönüyorum yaaaa. bide bebek olunca ağlasa da ben uyurum ki diyor göreceğiz bakalım benden önce kalkar kesin.

megulCüm dikkat et kendine gerçi benim de sanki boğazımda başlayacak gibi ama inş.olmam.....

Hamişler bir soru TSH ölçümlerini kaç kere yaptırdınız ??

ben 2 kere yaptırdım ama teee en başta 3. ayda falan. ilki biraz yüksek çıktı diye 2. yi yaptırmıştı doktor. o normal çıkınca bi daha istemedi.

ay ben de dönerken hep uyanıyo kociş kaç gündür. şikayet etmiyo ama ben sinir oluyorum bi panikle dönüyo noldu diyo. ay nolcak ya dönüyorum ya tuvalete kalkıyorum. bişi olsa öle sakin mi kalkarım kaydirigubbakcemile

sevrey benim tedaviye başlamadan önce bi kere yapıldı tsh testim.bi daha yapılmadı.nedne sordun?
cnm arkd.yeni hamile sayılır prof.gitmişti o zaman yaptırmamış dr, şimdi 2 li testleri yaparken kötü çıkmış hem ikili testi hemde tsh si, netde incelerken bir sitede 3 ayda bir yaptırmak gerekir sonradan da çıkabiliyormuş diye okudum da .... banada ilk gittiğimde bir kere yaptırıldı normal çıkmıştı sizlerede bir danışayım dedim..

canım çok güldüm allah iyiliğini versin durumlar hep aynı birazcık rahatsız oluversin beyfendiler biz neler çekiyoruz evet bizden önce kalksınlar ama ben zannetmiyorum ben çocuksuzluk özlemi yaşamadım eşimden dolayı şimdi iki yaramaz erkek çocuğu olacak evde ....

evet ya sinir oluyorum bende bazen kızıyorum nereye gidebilirim her akşam nereye gidiyorsam sonra öyle dedim diye üzülüyorum da, dönmek işkence gibi valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…