2009 Nisan Anneleri buraya

neyse bir daha anlatayım. Benim kızın kafası hep haftasına göre 1-2 hafta büyük çıkıyordu. Hatta eşim dalga geçiyordu koca kafalı olacak diye. (biri daha vardı kk da kafası büyük nasıl doğuracam diye üzülen kimdi şimdi hatırlayamadım) bu hafta gittiğimiz de kafası haftasına göre bayağı bi küçük çıktı. :S. şaşırdık. ama hep büyük çıkıyordu dedim doktora oda doğum kanalına girerken kafası küçülebiliyor dedi. Yani kafası büyük diye üzülmeyelim kızlar, doğumda kafası küçülebiliyormuş. Allahın mucizesi işte.

ayyy ben bendelikafadulden

benim veletin kafası hep 2 hafta önden gidiyor maşallah :)

bizim doktorda dedi koca kafalı olcak falan die
ama erkek bebeklerin böle olur genellikle dedi
ne bileyim bende dedim o kafayı ben nasıl çıkartçam

zaten hamur gibi oluyo başlarıda yumuşacık işte benim velet girseydi tam doğum kanalına kafası orda şekil alacaktı hemen çıkacaktı bizimki yan yatıyor hala

aynen kızlar beni de deli etti. neyse alıntılarım duruyo en azından
ben gece kaç kere tuvalete kalkıyorum bizimkinin ruhu duymuyor.pofur pofur uyuyor.
benim ki de canım hiiiç umru değil. bazen diyorum senden hiç bi beklentim yok. bişey olursa kendi başımın çaresine bakıcam diye.

komik şey delikafadulden

ben de sabah istiyorum. hatta bu gece çok ağrım vardı yine. of ya şu anda hiç uğraşamam doğurmaya sabaholsun diye düşündüm. düşünsenize uykulu uykulukaydirigubbakcemile3

slm güzel anneciklerrrrrrra.s.

canım harika olmulş odasııı güle güle kullanın

[
sağol canım

aynenbizim ki de bazen çok hareketli oluyor. görenler inanamıyo. bana da yaramaz bi kız mı geliyo ne.

canım benim de eğitimlerde birebir çocuk dr. larından duyduğum sütün % 95 i su olduğundan verilmesine gerek olmadığı. ben de yazın çok sıcakta veririm diye düşünüyodum. ama yazın bebeği doğanlara sordum vermedik dediler.

ben de başlıyım bari ya. poşet çaymı alıyosunuz. gerçek rezenemi

ek gıda verilirken verilebilir canım artık
takma canım bişeycik olmaz.az hareket etmesi değil hiç hareket etmemesi önemli biliyosun.

iyi hadi hayırlısı

ovtemizkan ya nişan su gelmedikten sonra ben artık sancılara takmıyorum.baksana çiçek bi haftadır sancıdan kıvranıyo bugün doktora gitti herhangi bişey yok.
ben de ben de hergün sancım var. 40. haftaya girdim. ne su ne nişan.bekliyoz bakalım

arkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum

evet canım. k vitamini pıhtılaşma için gerekli bi vitamindir. normalde bağırsaklarda bakteriler tarafından üretilir. ama yeni doğanda henüz böyle bir üretim yoktur. bizim bişey söylememize gerek yok. doğumdan hemen sonra aşı olarak bebeklere yapılır ilk muayenesi bakımı yapılırken. göbek bağı kesilince kanamanın durması için gereklidir. mesela göbekte kanama olursa 2. doz uygulanır falan.

hadi hayırlısı canım. ipuçları tamam gibi.

bende çok enerjiktim birden enerji fln bitti nsaıl doğuracam bilmiyom.....................................
ben de bi kaç gün öncesine kadar enerjiktim ama. şu iki gündür canım hiçbişey yapmak istemiyor

ben sata göre kabul ediyorum. ultrasonun en başta söylediği tarihler doğruymuş zaten. o da ben de aynı çıkıyodu

bendim o bendim bakalım bize ne diyecek bebişimin kafası için

sonunda yazabildim bişeyler.
benim de bebeğin bedeni sağda ayakları solda duruyo. kafası neredeyse 32 den beri aşağıda. ama ortadamı sağdamı solda mı kanaldamı ben bilmiyorum. dr. da bişey söylemedi. ama bazen sağ kasığımda bişeylerin kıpırdandığını hissediyorum. kanala girmediyse nasıl doğacak bu bebiş ya. p.tesi kontrolüm var. dr o zamna kadar hala kendiliğinden başlamazsa yine de normal doğurturuz dedi. ama ben perşembeye kadar bekleyelim dicem çünkü tam 40 hafta o zaman doluyo. ya ben suni sancıyla doğurmak istemiyorum. şu 3 günde bişeyler olsun ne olur artık.

ben ikisinin ortalamasını alıyorum kaydirigubbakcemile2
ultrasona göre 1/5 sata göre 5/5 mayıs erken doğarsa diyede nisan anneleri arasına katıldım tamamen muallakta benim bebiş.....

Herkese merhabalar.Bugün durumlarınız nasıl bakalım? Son iki günüm gece çok sancım oldu ama düzene girmedi bir türlü...
Hayırlısı artık :))))))))

geldim ayolll:)
sabah yazdım ya bu sabah iyi kalktım sanki günlerdir sürünen ben deildim tabii doktora gittik pek sancı çıkmadı 6 sına alıoduk aslında bebişi ama ameliyathane doluymuş hep o yüzden 7 si oldu aman olsun bayaa bi az kaldı. şu 4 gün de de ağrım sızım olmazsa çok sevinicem.

Ay benide uyuz eti bu site bugün, ne okuduğumu anladım ne yazabildimdelikafadulden
Ya benim bebek p.tesi ultrasonda 39 gözüküyodu, oysa 37+5 di. Şimdi 39 u ciddiye alırsam bu sancılar her an çıkacak demek oluyo. Ama 37+5 i düşünürsem haftaya 39 olcak demek bu o zamanda 9 nisan için içimde bi umut oluyo. Ay kafam karıştı valla-tatlicadiarzu-

bu kızda geziyor sonra eve gelince sancım var diyor....

gerçi bu sabah kalktığında sancısı yoktu..

bende sanki yanındaymışım gibi konuşuıyorum baksanıza yaaa..

yokmuş diyim bariii

kızlar napiim ev hastaneye çok uzak sabahtan kocamla çıktım şimdide onunla döndüm işe gittik beraber. bi sürü çiğ yufka yedim midem bulandı çok iğrenç bi insanım

evet erkek bebekler 40 hafatayı geçirebiliyormuş

çiçek hadi hayırlı olsun cnm sende randevulaştın bebişinle oh ne güzel
günde 3 litre su mu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…