2009 Nisan Anneleri buraya

ovtemizkan ya nişan su gelmedikten sonra ben artık sancılara takmıyorum.baksana çiçek bi haftadır sancıdan kıvranıyo bugün doktora gitti herhangi bişey yok.
ya walla haklısın haa kız mahvoldu ama dokto yine 7 nisnda alacak doğuma

arkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum
ya bende ilk defa duydum bizim doktora söylememize gerek yok heralde

benim kız da öyle ne nefes alabiliyorum ne uyuyabiliyorum,çook bunaldım bugün yaa.Her sabah 5 ile 8 arası full ayaktayım,psikolojim bozuldu ya:çok üzgünüm:

canımcım senin 37 hafta olmuş benim daha 36 bize ne oluyor kaydirigubbakcemile3

serappppppppppppppppppppppp

niye bişey yazmıyorsun bakımmmmmmmmmmmm

geçmişi okimde öle yazim dedim..ya ben bugün süperim ya!! çatı ağrısı bacak ağrısı sancı mancı yok hihoyyyt sabah 6 da kalktım, mutfağımı falan toparladım, ufak tefek işlerimi yaptım..birazdanda ütü var azıcık onu yapıp banyo yapıcam.o kadar iyi hissediyorum ki kendimi!artık hiç geçmeyecek sanıyordum bu ağrılar benneyaptımki eşim geç gelecek bugün sınav gözetmenliği var, sabah beni böyle görünce zamanı geldi heralde dedi..bende yok canım nerdeee dedim ama içimede bi kurt düşmedi değil, dünden beri ishalim çünkü..benim sıpada çok oynak bu aralar, ayaklar yanlardan fırlıyor, eşim şok oluyor, çözemedik karnımda nasıl bir hal aldığını kaydirigubbakcemile3

ehe bütün belirtiler tamam. fazla enerji, ishal:)
bakalım doğum ne zaman olcak ona göre bu belirtiler doğru mu değil mi öğrenmiş oluruz

sağol tatlım amin

:)))
magnezyum bende aldım ama hiç içmedim gerek varmı neden içiyosun şirvan

sende normal düşünüyosun dimi

kasılmaları önlesin diye içiyorum..

hadi hayırlısı bakalım .. işaret te gelse tamam.. ..

bakalım doğum ne zaman olcak ona göre bu belirtiler doğru mu değil mi öğrenmiş oluruz

bugün doğum haberi almadık zaten .. serapı doğurtalım en iyisi

serap yoksa bu enerji doğum önecsi enerjisimi kııııııııııııızzdelikafadulden

ya kızlar inşallah doğuma işarettir bunlar..kimse yanlış anlamasın ama ben artık zor dayanıyorum.çok canım yanıyodu kaç gündür, resmen kıvranıyodum..ne yatabiliyodum nede yattığım yerden kalkabiliyordum ama bu sabah süper uyandım valla..bu ağrılar hayatımın bi parçası oldu diye düşünmeye başlamıştım artık ama bugün yoklaaaaaar :sm_cool:

bende çok enerjiktim birden enerji fln bitti nsaıl doğuracam bilmiyom.....................................

şu kolbastı çok hoşuma gidiyo ya.ne güzel oynuyolar.youtube dan izliyorum.

benimde inşallah sağ salim doğurayım biraz iyileşeyim ilk yapacağım işlerden biri kolbastı oyununu denemek olacak. acayip özeniyorum izlerken. içim gidiyor yapmak için ama korkudan kıpırdayamıyorum
delikafadulden

Aman da aman Ege bize ses vermiş:))

Hadi hayırlısı olsun.1 gün hiç yoktan iyidir.

canım benim şimdide oynuyor ,,, oynamasına ..

randevumu 2 gün keyfimden erteledim ya..
bişey olurmu korkusu sardı.. ben de buna taktım işte..

Şirvan kafanı takmasana.Hareket ediyormuş işte daha ne istiyorsun.Herşey yolunda merak etme.

İsmiyle yaşasın inşallah.

arkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum

Ben hiç duymadım.CADIARZU

eveeeeeeeeet döner yedim oh :teytey:

Oh sana afiyet olsun, Kerem'e yarasın.

Enerji ve ishal.Yoksa, yoksa...delikafadulden

6 NİSAN - DİLEK
7 NİSAN - ÇİÇEK
8 NİSAN da kim vardı yaaaa

9 nisan da beniiiimmmm
Çiçeğe sevindim ya işallah hayırlısıyla kurtulur. Bu arada aklıma bişi geldi ben bu magnezyumu 1-2 haftadır az içiyorum sıkıldım artık ilaçlardan. Aklıma geldi acaba o nedenlemi sancım oldu? Ne diyosunuz. O kasları kontrol ediyo ya kasılma için falan..
Bide bi sou daha ultrasonun söylediğ tarihimi kabul ediyosunuz yoksa sat.ne göre olan tarihi mi?

bana 2 hafta önce falan doktorum bırakmamı söylemişti magnezyumu. kasılma olması iyi demişti hatta dalga bile geçti benle içeyim mi diye sorunca doğurmayacak mısın içinde mi tutacaksın demişti. Ama senin durum farklı, bir sor istersen doktoruna belki seni biraz rahatlatır. Ben sata göre olan tarihi kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…