ya walla haklısın haa kız mahvoldu ama dokto yine 7 nisnda alacak doğumaovtemizkan ya nişan su gelmedikten sonra ben artık sancılara takmıyorum.baksana çiçek bi haftadır sancıdan kıvranıyo bugün doktora gitti herhangi bişey yok.
ya bende ilk defa duydum bizim doktora söylememize gerek yok heraldearkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum
benim kız da öyle ne nefes alabiliyorum ne uyuyabiliyorum,çook bunaldım bugün yaa.Her sabah 5 ile 8 arası full ayaktayım,psikolojim bozuldu ya:çok üzgünüm:
serappppppppppppppppppppppp
niye bişey yazmıyorsun bakımmmmmmmmmmmm
canımcım senin 37 hafta olmuş benim daha 36 bize ne oluyor kaydirigubbakcemile3
geçmişi okimde öle yazim dedim..ya ben bugün süperim ya!! çatı ağrısı bacak ağrısı sancı mancı yok hihoyyyt sabah 6 da kalktım, mutfağımı falan toparladım, ufak tefek işlerimi yaptım..birazdanda ütü var azıcık onu yapıp banyo yapıcam.o kadar iyi hissediyorum ki kendimi!artık hiç geçmeyecek sanıyordum bu ağrılar benneyaptımki eşim geç gelecek bugün sınav gözetmenliği var, sabah beni böyle görünce zamanı geldi heralde dedi..bende yok canım nerdeee dedim ama içimede bi kurt düşmedi değil, dünden beri ishalim çünkü..benim sıpada çok oynak bu aralar, ayaklar yanlardan fırlıyor, eşim şok oluyor, çözemedik karnımda nasıl bir hal aldığını kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım amin
:)))
magnezyum bende aldım ama hiç içmedim gerek varmı neden içiyosun şirvan
sende normal düşünüyosun dimi
hadi hayırlısı bakalım .. işaret te gelse tamam.. ..geçmişi okimde öle yazim dedim..ya ben bugün süperim ya!! çatı ağrısı bacak ağrısı sancı mancı yok hihoyyyt sabah 6 da kalktım, mutfağımı falan toparladım, ufak tefek işlerimi yaptım..birazdanda ütü var azıcık onu yapıp banyo yapıcam.o kadar iyi hissediyorum ki kendimi!artık hiç geçmeyecek sanıyordum bu ağrılar benneyaptımki eşim geç gelecek bugün sınav gözetmenliği var, sabah beni böyle görünce zamanı geldi heralde dedi..bende yok canım nerdeee dedim ama içimede bi kurt düşmedi değil, dünden beri ishalim çünkü..benim sıpada çok oynak bu aralar, ayaklar yanlardan fırlıyor, eşim şok oluyor, çözemedik karnımda nasıl bir hal aldığını kaydirigubbakcemile3
ehe bütün belirtiler tamam. fazla enerji, ishal:)
bakalım doğum ne zaman olcak ona göre bu belirtiler doğru mu değil mi öğrenmiş oluruz
serap yoksa bu enerji doğum önecsi enerjisimi kııııııııııııızzdelikafadulden
ehe bütün belirtiler tamam. fazla enerji, ishal:)
bakalım doğum ne zaman olcak ona göre bu belirtiler doğru mu değil mi öğrenmiş oluruz
çiçek yine nerelerde geziyor gelse ya evine zilli
bende çok enerjiktim birden enerji fln bitti nsaıl doğuracam bilmiyom.....................................
hadi serap hadi serap hadiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
ana yarın 39 hafta oluyor .... yani 40 hafta
şu kolbastı çok hoşuma gidiyo ya.ne güzel oynuyolar.youtube dan izliyorum.
Urlayı aradım ....
Ege nİn sesİnİ duydummmm
emmeye ÇalıŞıyomuŞ,, mÜsaİt deĞİldİ,,
sonra yenİden konuŞuruz dedİmmm..
Kız gerÇekten doĞurmuŞ.. Nİsan 1 Şakası yapmamıŞ...
Sesİ İyİ gelİyordu...
ÇİÇekten mesaj geldİ...
Sezeryan tarİhİ 7 nİsan - saat 8 de ..
6 nİsana aldıramamıŞ,, anca 1 gÜn Öne ÇekebİlmİŞ,
kız ÇİÇek bİraz daha aÇındırsaydın ya kendİnİ ....
canım benim şimdide oynuyor ,,, oynamasına ..
randevumu 2 gün keyfimden erteledim ya..
bişey olurmu korkusu sardı.. ben de buna taktım işte..
bu arada biz galiba isme karar verdik
oğluşumun ismini
kerem koyacam sanırım
anlamı :Asalet asillik soyluluk. Cömertlik el açıklığı lütuf bence çok güzel
ayrıca gereksiz bilgilerde :)))
KEREM Türkiye'de en çok kullanılan 238. isim (... 236. gonca, 237. müge, 238. kerem, 239. selda, 240. nuray, ...). Ülkemizde yaklaşık her 982 kişiden birinin adı KEREM ve ismin yaygınlık oranı binde 1.02.
KEREM adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 02-04-2009 14:43 itibariyle yaklaşık 73,521 kişinin isminin KEREM olduğu ve KEREM isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1212 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
KEREM adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 KEREM yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada KEREM sayısı her yıl 4 kişi artıyor.
KEREM Türkiye'nin en yaygın 238. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 238. ad ise Glen ismi. KEREM adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 236. Laurence 237. Theresa 238. Glen 239. Clark 240. Melvin isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir. laelaelaelaelae
arkadaşlar okuduğum kitapta bebek doğduktan sonra bir saat içinde hastane tarafından k vitamini verilmelidir yazıyo.bilginiz var mı bu konuda.ben ilk kez duyuyorum
eveeeeeeeeet döner yedim oh :teytey:
geçmişi okimde öle yazim dedim..ya ben bugün süperim ya!! çatı ağrısı bacak ağrısı sancı mancı yok hihoyyyt sabah 6 da kalktım, mutfağımı falan toparladım, ufak tefek işlerimi yaptım..birazdanda ütü var azıcık onu yapıp banyo yapıcam.o kadar iyi hissediyorum ki kendimi!artık hiç geçmeyecek sanıyordum bu ağrılar benneyaptımki eşim geç gelecek bugün sınav gözetmenliği var, sabah beni böyle görünce zamanı geldi heralde dedi..bende yok canım nerdeee dedim ama içimede bi kurt düşmedi değil, dünden beri ishalim çünkü..benim sıpada çok oynak bu aralar, ayaklar yanlardan fırlıyor, eşim şok oluyor, çözemedik karnımda nasıl bir hal aldığını kaydirigubbakcemile3
6 NİSAN - DİLEK
7 NİSAN - ÇİÇEK
8 NİSAN da kim vardı yaaaa
9 nisan da beniiiimmmm
Çiçeğe sevindim ya işallah hayırlısıyla kurtulur. Bu arada aklıma bişi geldi ben bu magnezyumu 1-2 haftadır az içiyorum sıkıldım artık ilaçlardan. Aklıma geldi acaba o nedenlemi sancım oldu? Ne diyosunuz. O kasları kontrol ediyo ya kasılma için falan..
Bide bi sou daha ultrasonun söylediğ tarihimi kabul ediyosunuz yoksa sat.ne göre olan tarihi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?