erkek cnm hayırlısı bakalım ne zaman gelecek 38 de zorlanmaya başladı arkd.baksana herkes hemen doğurmak istiyor, bende de şişlik yok diyordum bacaklarım tamamen odun gibi oldu zorlaşıyor gün geçtikçe.....
ay ne güzel. 2 gün var. biz de sıra bize geldi diye bekliyoruz. sen bizden e öndeymişsin. hayırlısı olsun canımHerkese merhabalar.Bugün durumlarınız nasıl bakalım? Son iki günüm gece çok sancım oldu ama düzene girmedi bir türlü...
Hayırlısı artık :))))))))
inşallah çok ağrın olmaz canım. ne güzel günün tam belli oldu artık. ben de istiyom yageldim ayolll:)
sabah yazdım ya bu sabah iyi kalktım sanki günlerdir sürünen ben deildim tabii doktora gittik pek sancı çıkmadı6 sına alıoduk aslında bebişi ama ameliyathane doluymuş hep o yüzden 7 si oldu aman olsun bayaa bi az kaldı. şu 4 gün de de ağrım sızım olmazsa çok sevinicem.
Allah seni napmasın kız çiçek. Miden ağrıycak şimdi dekızlar napiim ev hastaneye çok uzak sabahtan kocamla çıktım şimdide onunla döndüm işe gittik beraber. bi sürü çiğ yufka yedim midem bulandı çok iğrenç bi insanım
kaç kilo aldın cnm ben 13 kilo şu ana kadar aldım daha bir ay var bakalım kaçla bitiricemBende de 38 de sancılar başladı ama o zamandan beri düzene girmiyor.Bende hiç şişlik olmadı.Zaten fazla kiloda almadım.Ama uyku yok yaklaşık 15 gündür.
kaç kilo aldın cnm ben 13 kilo şu ana kadar aldım daha bir ay var bakalım kaçla bitiricem
evet canım herkes arayıp soruya daha doğurmadınmı diye. teyzemin kızının da haftasonu düğünü var. teyzem dua ediyo haftaya olsun diye çünkü anneme ihtiyacı var. çok komiğiz yaaliye83 sağol.Etraftaki herkes benimle birlikte bir heyecan içinde bekliyor.Normal doğumu beklemek de ayrı bir zevkmiş :)))))))
canım az kaldı yapıcam zaten pazara kadar bişey olmazsa. 2 gün öncesine kadar baya iş yapıyodum zaten ama bişey olmadı. pazar günü maksimum yorucam kendimi. bari p.tesi doğurtursa dr. son temizliğim bu vesileyle de yapılmış olur.:lepi:aliye hayat siz şimdi gidin koltukların yerlerini değiştirin tamammı beliniz ağrıyana kadar
sonra yerleri silin eğilerek viledayla değil ona göre
bakın bu önerilerimi yabana atmayın rumeliliye söyledim 2 gün sonra doğum yaptı ona görekaydirigubbakcemile3
evet erkek bebekler 40 hafatayı geçirebiliyormuş
çiçek hadi hayırlı olsun cnm sende randevulaştın bebişinle oh ne güzel
günde 3 litre su mu delikafadulden
neyse bir daha anlatayım. Benim kızın kafası hep haftasına göre 1-2 hafta büyük çıkıyordu. Hatta eşim dalga geçiyordu koca kafalı olacak diye. (biri daha vardı kk da kafası büyük nasıl doğuracam diye üzülen kimdi şimdi hatırlayamadım) bu hafta gittiğimiz de kafası haftasına göre bayağı bi küçük çıktı. :S. şaşırdık. ama hep büyük çıkıyordu dedim doktora oda doğum kanalına girerken kafası küçülebiliyor dedi. Yani kafası büyük diye üzülmeyelim kızlar, doğumda kafası küçülebiliyormuş. Allahın mucizesi işte.
geldim ayolll:)
sabah yazdım ya bu sabah iyi kalktım sanki günlerdir sürünen ben deildim tabii doktora gittik pek sancı çıkmadı6 sına alıoduk aslında bebişi ama ameliyathane doluymuş hep o yüzden 7 si oldu aman olsun bayaa bi az kaldı. şu 4 gün de de ağrım sızım olmazsa çok sevinicem.
bu sitede bugün bişey var sizede oluyomu
Herkese merhaba!Geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.
Beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama,doğum yaptım.29 Mart 23:45 te minik kuzuma kavuştum.Darısı bekleyenlerin başına inşallah,herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar.
aaaaaa ceyo jimerdemi yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?