2009 Nisan Anneleri buraya

erkek cnm hayırlısı bakalım ne zaman gelecek 38 de zorlanmaya başladı arkd.baksana herkes hemen doğurmak istiyor, bende de şişlik yok diyordum bacaklarım tamamen odun gibi oldu zorlaşıyor gün geçtikçe.....

Bende de 38 de sancılar başladı ama o zamandan beri düzene girmiyor.Bende hiç şişlik olmadı.Zaten fazla kiloda almadım.Ama uyku yok yaklaşık 15 gündür.

ÇıÇEKÇıÇEK Hayırlısı olsun.Nedne normal istemiyorsun doğumu?
APRıL16 ultrasona takılma.Benbimde bir ara farklı çıkmıştı dokotrum bir milim bile oynatsak değerleri değişir.Önemli olan sat demişti.

Çiçek çok şükür iyi olmana sevindim. İşallah sabreder oğlun.
Erkekler güya geç gelir diolar ama bu sitedekiler bi tuhaf:) Kızlarda erkeklerde kimse tutturamadı doğum tarihini. Sezeryalar bile erken doğuyo burada. Birinde sancı olunca zincirleme herkes de tutuyo. Ay bu nisan anneleri dengesiz, çocukları ondan öyle.
15 gündür çatladım sancıdan ortada bişi yok. Doğuma gün aldık diye seviniyorum benim sıpa kesin o tarihte de bişey uydurur doğmazkaydirigubbakcemile3

Herkese merhabalar.Bugün durumlarınız nasıl bakalım? Son iki günüm gece çok sancım oldu ama düzene girmedi bir türlü...
Hayırlısı artık :))))))))
ay ne güzel. 2 gün var. biz de sıra bize geldi diye bekliyoruz. sen bizden e öndeymişsin. hayırlısı olsun canım

inşallah çok ağrın olmaz canım. ne güzel günün tam belli oldu artık. ben de istiyom ya
kızlar napiim ev hastaneye çok uzak sabahtan kocamla çıktım şimdide onunla döndüm işe gittik beraber. bi sürü çiğ yufka yedim midem bulandı çok iğrenç bi insanım
Allah seni napmasın kız çiçek. Miden ağrıycak şimdi de

aliye83 sağol.Etraftaki herkes benimle birlikte bir heyecan içinde bekliyor.Normal doğumu beklemek de ayrı bir zevkmiş :)))))))

kaç kilo aldın cnm ben 13 kilo şu ana kadar aldım daha bir ay var bakalım kaçla bitiricem

Toplamda 11 kilo aldım.Ama bu 11 kilonun 3 ü son aya ait.Hep son ay fazla kilo alınır derlerdi ama inanmazdım.Yemeğimin miktarı değişmediği halde kilo artışı çok hızlı oldu son ay.

aliye hayat siz şimdi gidin koltukların yerlerini değiştirin tamammı beliniz ağrıyana kadar
sonra yerleri silin eğilerek viledayla değil ona göre
bakın bu önerilerimi yabana atmayın rumeliliye söyledim 2 gün sonra doğum yaptı ona görekaydirigubbakcemile3

aliye83 sağol.Etraftaki herkes benimle birlikte bir heyecan içinde bekliyor.Normal doğumu beklemek de ayrı bir zevkmiş :)))))))
evet canım herkes arayıp soruya daha doğurmadınmı diye. teyzemin kızının da haftasonu düğünü var. teyzem dua ediyo haftaya olsun diye çünkü anneme ihtiyacı var. çok komiğiz ya

canım az kaldı yapıcam zaten pazara kadar bişey olmazsa. 2 gün öncesine kadar baya iş yapıyodum zaten ama bişey olmadı. pazar günü maksimum yorucam kendimi. bari p.tesi doğurtursa dr. son temizliğim bu vesileyle de yapılmış olur.:lepi:

Benimkini de kafası hep büyük çıkıyordu.Bakalım pazartesi küçülmüş olacak mıdelikafadulden

Hayoırlı olsun canım.Bişey kalmadı zaten 7 sine.

bu sitede bugün bişey var sizede oluyomu

Olmaz mı.Sürekli hata veriyor.klava:

Herkese merhaba!Geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.
Beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama,doğum yaptım.29 Mart 23:45 te minik kuzuma kavuştum.Darısı bekleyenlerin başına inşallah,herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar.

Canım demek aldın bebeğini.Allah analı babalı büyütsün.Vaktin varsa ayrını istiyoruzdelikafadulden

cnm çok sevindim ya Allah analı babalı büyütsün
sezeryanmı normalmi
jimerdemi yaptın?
kızmıydı senin bebiş
nasıl bebiş iyimi nasıl oldu
çok sordum bağışla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…