2009 Nisan Anneleri buraya

ohh suyundanda koy dilek o zaman:) ay çok keyifliyim bugün
bööyle bi dengesizlik olabilri mi bi gün yıkılmış bi gün keyifli yaktı bizi bu hormonlar

dilekim zaten kilodum benim uzun zamandır arada sırılsıklam oluodu ama su tüketimini azaltmıştım keşke azaltmasydım yazık yavrukuşa suyu azalmış

inanamadım okadar mı azalmış neden önceden almamış ki doktor yavrum doğar doğamaz dikiş atılmış .ilk 1 ay acı hissi olmaz diyolar topuk kanı alınır sünnet oluracı duymaz diyolar ama yavrum kıyamam ki ben ona
benimde suyum sınırlara yakın karnım zaten aşağı düştü meğer o suy azlığından olurmuş dktor haftada kontorle çağırdı demek bukadar mühim:çok üzgünüm:

heee heee boşuna oy vermediniz bana

neeee..bebişe 3 dikiş mi....

benim evde berbat bir durumda...nasıl temizlenecek...gözümde büyüyor valla

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet canım zavallı kızıma hayat acı yüzünü doğar doğmaz 3 dikişle göstermişti.
ama derler ya bebeklerin acı hissi çok olmuyo yeni doğduğunda ondan herhalde pek sorun çıkarmadı hemen iyileşti. ama ben cıngar çıkarmıştım bebeğimin kafasını kestiniz diye. aslında bi suçları yoktu ama anne olunca panter emel oluyo insanlülülülülülü

bu arada benim ev haleyola geldiyse bütün evler gelir korkma canım temizlenir.

dilekim zaten kilodum benim uzun zamandır arada sırılsıklam oluodu ama su tüketimini azaltmıştım keşke azaltmasydım yazık yavrukuşa suyu azalmış

aman dikkat et canım benim azalmış idrar tahlili istedi doktor protein kaçağı mı ne varmı diye keton diye bi zıkkım pozitif çıktı işte o benim bebişin kilo alımını engelliyo ben iyom bebeğe yaramadan idrardan gidiyo yani öffffff aman dikkat et sende

evet canım ya hiç sorma bu haftalarda artık tek önemli şey bebişlerin suyu. gerisi boş yok kilosu yok sancısı en önemlisi yeterli su.aman dikkatet su içmek ihmale gelmez
kızlarrrrr

ooff off eskiden bööle şeyler var mıymış yaaa

çiçek ben artık humana çay içmeyede başladım sezeryanda süt 3-4 gün geç gelecek biliyosun di mi dedi doktor. bende bunun üzerine kapalı kanal falan varsa açsın diye humana still çaya başladım günde 2 fincan.

bide gögüs ucu için krem hala başlamadım siz ne yaptınız kızlar.
Dün ayva çekirdeği koydum suya yarın jelleşirse onu kullanmaya başlayayım diyorum

sorma çiçek eskiden nasıl çatır doğuruyolarmış gözünebakıyoz binbir garip şey
alaha şükür gene bugüne geldik
bende sezeryan olucam rezene çayına başladım bide hurma yemeye süt için

sorma çiçek eskiden nasıl çatır doğuruyolarmış gözünebakıyoz binbir garip şey
alaha şükür gene bugüne geldik
bende sezeryan olucam rezene çayına başladım bide hurma yemeye süt için

evet ya rezene çayıda almıştım dur ben de ondan da içiyim.

bebek bakım beslenme kitabı aldım bugün okumaya başladımda orda eğer bebek sırf dudaklarıyla göğüs ucunu değil ağzıyla göğsü kavrarsa göğüs ucu zedelenmez ve yara olmazmış eğer yara olursa en iyi gelen şey pamuğa anne sütünden damlatıp onunla silip temizlemekmiş

aa ben aldım ondan başlamak lazımmı bende başliim yarın ne kadar içiosun peki

gögüs kremi doktorda yazmıştı ama bende başlamadım onlar yumuşatıyo ucu diye korktum.sonuçta yumuşaması değil aslında sertleşmesi lazım.Geçen tv de bi doktor arada alkolsürün doğumdan 1 hafta falan önce gögüs uçları sertleşsin diyodu. benim doktora sordum gerek yok dedi. herbiri bişey söylüyo bende kk ya güvendim burda birkaç kişi daha ayva çekirdeğinden bahsetmişti doğal diye ona başlıycam.Asyacenk'in söylediğini de duymuştum annesütü sürmek lazım diye. ama o çatlak olunca yapılıyo hrehalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…