benim çatım su akıtıo böööööööööö
kızlar benim sezeryan 10 nisaaaaan......
dediğim gibi akşam yatmadan içmesemde gece yata kalka yine 1 litreyi buluyorum.
ayy zaten suyun bitmesinden çok korkuyorum.Kızımda suyum çok azalmıştı düşün sezeryanda çocuk rahim duvarına yapıştığı için kafasına neşter geldi ve daha doğar doğmaz 3 dikiş atıldı çok kötü olmuştum.Bu sefer inşallah öyle bişey yaşamam.:ecrin_bebek:
heee heee boşuna oy vermediniz bana
neeee..bebişe 3 dikiş mi....
benim evde berbat bir durumda...nasıl temizlenecek...gözümde büyüyor valla
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dilekim zaten kilodum benim uzun zamandır arada sırılsıklam oluodu ama su tüketimini azaltmıştım keşke azaltmasydım yazık yavrukuşa suyu azalmış
inanamadım okadar mı azalmış neden önceden almamış ki doktor yavrum doğar doğamaz dikiş atılmış .ilk 1 ay acı hissi olmaz diyolar topuk kanı alınır sünnet oluracı duymaz diyolar ama yavrum kıyamam ki ben ona
benimde suyum sınırlara yakın karnım zaten aşağı düştü meğer o suy azlığından olurmuş dktor haftada kontorle çağırdı demek bukadar mühim:çok üzgünüm:
dilekim zaten kilodum benim uzun zamandır arada sırılsıklam oluodu ama su tüketimini azaltmıştım keşke azaltmasydım yazık yavrukuşa suyu azalmış
aman dikkat et canım benim azalmış idrar tahlili istedi doktor protein kaçağı mı ne varmı diye keton diye bi zıkkım pozitif çıktı işte o benim bebişin kilo alımını engelliyo ben iyom bebeğe yaramadan idrardan gidiyo yani öffffff aman dikkat et sende
çiçek sen bi arada ishal oldun zaten onunda etkisi vardır bence ya
sorma çiçek eskiden nasıl çatır doğuruyolarmış gözünebakıyoz binbir garip şey
alaha şükür gene bugüne geldik
bende sezeryan olucam rezene çayına başladım bide hurma yemeye süt için
çiçek ben artık humana çay içmeyede başladım sezeryanda süt 3-4 gün geç gelecek biliyosun di mi dedi doktor. bende bunun üzerine kapalı kanal falan varsa açsın diye humana still çaya başladım günde 2 fincan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?