2009 Nisan Anneleri buraya

ayva çekirdeği sertleştirmek için mi kanallarımı açıyo suya koyup 1 gün bekletip mi sürülcek onuda yapalım en fazla yararı olmaz doğal şey sonuçta zararı olmasında

ayva çekirdeği sertleştirmek için mi kanallarımı açıyo suya koyup 1 gün bekletip mi sürülcek onuda yapalım en fazla yararı olmaz doğal şey sonuçta zararı olmasında

valla sertleştiriyo mu bilmiyorum ama en azından doğal diye başlıycam yarın.
ben yarım bardak suya 2 ayvanın çekirdeklerini koydum jelleşti. onu sürcem .

bu arada didem81 gülsuyuna koyun demişti ama ben normalsuya koydum.
oda doğumdan 1 hafta önce başlayın demişti.
umarım işe yarar.
Çünkü ben sezeryan olucam ve süt gelmediği için mecburen durmadan emzirmeyi yada pompayla çekmeyi deniycez baya yıpranacak yani.

sapphire bebeğin çok tatlı yaaaaaaaa.
inattan mı saçları kalkmış havaya . çok şeker görünüyo ağzı yüzü çok tatlı maşallah

Şirvan demek Ege nin sesini duydun. Kız o doğduda duyulacak kadar yüksek sesle ağlamayıda mı becerdi. Acaba annesine mi benzedi merak ettim.
Bu arada doğuranlar kime benzediğinide yazsa keşke bebeklerin böylece bir istatistik daha yaparız mesela kızlar babaya oğlanlar anneye benziyor yüzde bilmem kaç gibi heheeh.
Düşünsenize sonuçta bisürü hamiş var burdan daha iyi test ortamımı olur. Memleket hamişlerine bir katkımız olur di mi yaaaaaaaaaa

6 nisan dozkan
7 nisan çiçek
8 nisan ?
9 nisan april
10 nisan rosereyy
11 nisan özlem

selinay - s_ebru normal doğum yapar..

ben göğsüme kolanya ile kompleks yapıyorum...,,
akşam da krem sürüyorum... ,,,

seminerde böyle yapın demişlerdi

evet canım çok şeker di valla.. çok heyecanlı

urla emzirmeye çalışıyomuş.. kucağındaydı....

telefonu açtığımda kız şaka yapmıyosun dimi gerçekten doğurdunmu dedim ...
evet nisanın ilk bebeği dedi..
o anda egenin sesi duyuldu..,

tamam inandım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…