şirvan sen niye hala mağnezyum içiyon kız o zaman doğuramazsınkiiiiii mağnezyum kasılmaları durdıruyo haliyle doğumuda başlatmıyo 32 den sonra içilmio diye biliom sorsana bi
hayırlısı çılgın annecik ya kıslar bişey sorcam siz hastane cantasına mama koydunuzmu arkadasım aradı mutlaka koy dedi sütüm gelmezse diye gelir ama dedi napcaz
iyi akşamlar kızlar...
aşkı memnuyu izliyorum saat 9 30 da sinemaya gidicez gökten 3 elma düştüye,bugün doktorumu aradım epidural hakkında bilgi istedim olabileceğini söyledi bel fıtığım olduğumu söyledim önemli olmadığını söyledi ve daha çabuk iyileşebileceğimi söyledi eşim fizik tedavi uzmanı o da karşı ama ben karar5mı verdim epidural sezeryan salı son kontrolüm var cuma bebeğime kavuşçam inşallah...
valla yaaseviorum ben sizi yaa görmesemde seviorum:) cici kızlar:)
ay gıremedım öğlene kadar sıteye delı ettı benı meğerse kötü şeyler oluyomuş o ara,bız bugün dr.a gıttık valla nefret ettım ha çatı muayenesınden,kım demıştı acımıyor dıye aklım çıktı aklım kı benım acı eşığım yüksektır dızımden narkozsuz demır çıkarttırmışım yanı yalan değıl ama gel görkı mahvettı benı,belkıde acımıyor dendığı ıçın hazırlıksızdım oda olabılır,neyse bızım kız 3.614 olmuş ve 40.haftasında ultrasonda tabıkı,aynısını söyledı bana yıne sen 10 una kadar tutmaya çalış 11 ınde alalım dedı tabı öncesınde gelmeye çalışırsa hemen ara felan fılan,dün akşam bayağı bır kasılmıştım onu söyledım bundan sonra normal onlar yalancı sancı dedı,suyu ıyıymış,keyfıde yerındeydı maşallah kuzunun,tarıhımız netleştı bakalım,şafak 8 yanüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
all bende de o kadar ,,, sanki kaç senelik arkadaş gibiyiz....
kıs bende ışte bağırdım tabıkı bağırmazmıyım çok canım yandı,tamam dedım patlatacak suyumu tövbe tövbe,ya sezeryan olacak zaten yapmasak dedım bakalım ne kadar zamanı kalmış dedı hafta ıçı süprız yapabılırmışmış,kafası yerleşmış kanala gırmek üzereymış,kardeşım sesımı öyle duyunca ağlamış yazık,amaaaan ne bılıım ya,kızım ıyı ya ne dıım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?