2009 Nisan Anneleri buraya

valla ben gece çış olayı yüzünden akşam 10 dan sonra ıçmemeye çalışıyorum ,gün ıçınde yeterlı mıktarda alıyorum zaten e akşam portakal süt derken yınede sıvı gırıyor zaten

merhaba kızlar.
Çiçek kader arkadaşım senin doktor ayırdı mı bizi şimdi.
Demir Can'ın abisi mi olacak birgünle.

kızlar şu çatı muayenesinden korktum valla sezeryan olacaklar yapmasalar olmaz mıymış acaba doğumu zaten planlıyor doktor ne gereği var anlamadım.

ya benim kendi doktorum bakamdı ben acile sanırım doğuruorum die gidince acildeki dr bakmıştı:)

6 nisan dozkan
7 nisan çiçek
8 nisan ?
9 nisan april
10 nisan ?
11 nisan özlem

amanımmm önümüzdeki hafta hergüne bir doğum var....

tabiii bu arada s_ebruda doğum yapar...

sürprizlerde olacak tabiiki:)

bende gece kalkmamak için içmeyeyim diyorum ama zaten çok terlediğim için ağzım kuruyo yine kalkıyorum sonuç değişmiyohihoyyyt

kızlar şu çatı muayenesinden korktum valla sezeryan olacaklar yapmasalar olmaz mıymış acaba doğumu zaten planlıyor doktor ne gereği var anlamadım.

canımcım kesin sezeryansa yapmaya biliyolar yani sancın rahatsızlığın olmazsa yapmıyolar sezeryan gününe kadar akıllı uslu durursa bebiş sorun yok yani.
benim çatıya bakmadı doktor.

ya ben ne kadar su ıçsemde o ağız ve boğaz kuruluğu geçmıyor arkadaşlar,şırvan şeker yıne ış başındasın valla küçük çaplı lıste hazır allah ıyılığını versın emı

dilekim iç ama su bak benim suyum azalmış

dediğim gibi akşam yatmadan içmesemde gece yata kalka yine 1 litreyi buluyorum.
ayy zaten suyun bitmesinden çok korkuyorum.Kızımda suyum çok azalmıştı düşün sezeryanda çocuk rahim duvarına yapıştığı için kafasına neşter geldi ve daha doğar doğmaz 3 dikiş atıldı çok kötü olmuştum.Bu sefer inşallah öyle bişey yaşamam.:ecrin_bebek:

Çiçek çok su iç de düzelsin ya bebeğin suyu. Bide çok yorma kendini ayakta çok dolanma nasıl olsa az kaldı sıkın kızlar dişinizi.

Şirvan bu arada sana kolay gelsin canım ben nihayet 2 günde evin temizliğini bitirttim ama arada bende bittim valla. Gerçi ben baya bi ihmal etmiştim evi toparlatmak uzun ve yorucu oldu.Aman dikkatet uzak durmaya çalış temizlik yapılırken gir bi odaya uzan arada kalk bak. ben deli gibi yerimde durmadım hertarafım ağrıyo boş dolanmaktan.

6 nisan dozkan
7 nisan çiçek
8 nisan ?
9 nisan april
10 nisan ?
11 nisan özlem

amanımmm önümüzdeki hafta hergüne bir doğum var....

tabiii bu arada s_ebruda doğum yapar...

Amanın bu arada süpriz yapan olmazsa liste başıyımmm:1shok:

ya kızlar selinaydan haber var mı?
baya baya geçti haftası ya kızcağız sezeryana doğru yol alacak bu gidişle bebiş kocaman olacak.kaydirigubbakcemile

aman Allah korusun yavrularımızı

Çiçek çok su iç de düzelsin ya bebeğin suyu. Bide çok yorma kendini ayakta çok dolanma nasıl olsa az kaldı sıkın kızlar dişinizi.

ay evet dilek yaa kutsal damacanamla yaşiicam doğurana kadar

çiçek bende bir süredir bardakla içiyodum suyu tekrar 1.5 litrelik şişede içmeye başladım sanki o zaman daha çok içiyorum bide yanımda dolaştırıyorum valla evin içinde heheh

heee heee boşuna oy vermediniz bana

neeee..bebişe 3 dikiş mi....

benim evde berbat bir durumda...nasıl temizlenecek...gözümde büyüyor valla

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…