2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben kacıyorum kociş koltukta uyudu götürüp yatırmak lazım gitmez o şimdi kendi başına.
belki gecenin ilerleyen zamanlarında bende gelirim zira gece 4 te burda herkes artık.

ya ben sana yulaf ezmesine devam ediyo musun diye soracaktım? bende başlamıştım yemeye ama son iki gündür yemiyorum..düne kadar bende senin gibi sancıdan kıvranıyodum, bugün süper hissediyodum kendimi...acaba ????

olabilir aslında ama öyle bi etkisi olduğu yazmıo!!! aslında bu doğum sonrası için önerilen bişeydi acab hata mı ettik doğumdan önce yemekle bilmiomki

herkese ii geceler uykum yok ama başım ağrıyo inceden elim ayağımda pek şişti dinleneyim bari
tüm anne adyalrına sorunsuz geceler

bu yulaf ezmesini sordum aslında gebelikte bi sorun çıkarır mı diye ve çıkarmaz aksine kabızlığı önlemek için hamilelerin tüketmesi gerekir dediler..ben kullanırken bağırsaklarda bi işe yaramadı, 2 gün kullanmadım dünden beri çalışıyo baarsaklar..ama çok sancım vardı, hele çatı ağrısından kıvranıyodum..şimdi bu yulaftan şüphe ediyorum, çünkü sende çok ağrım var diyodun çiçek..

valla doğru söylüosun şuan benimde ağrım yok mesela hımmm yemiyelim bari doğurana kadar. aaa valla hiç düünmemiştim ama doğru yulaftan olabilir

bencede yulaftan oldu bu! çünkü senden 1 gün sonra bende alıp hergün yemeye başlamıştım, sıkıldım son günlerde ama yerken her allahın günü kıvranıyodum..nst ye bağlandım hiç sancı çıkmadı benimde..tamam bence bulduk suçluyu :)) doğumdan sonraya bırakalım bari bu yulaf işini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…