2009 Nisan Anneleri buraya

tüh ya boşuna mı kıvrandık o kdr ben acil köşelerinde süründüm

ayyy kızlardan bizden duyup kullanmayı düşünenler vardı..uyarılım baride almasınlar nolur nolmaz..100% yulaf ezmesi zararlı demiyoruz, ama tüm deliller şuanda yulafı işaret ediyo...bende diyorum ay bugün çok enerjiğim, bide ishalim, yoksa bebek mi gelecek???

keşke gelse canım ya! artık dayanılır gibi değil..zaten biz şenaylada konuşuyoduk, küvezden kurtılacak kadar olsunlar hemen doğsunlar diye ki artık allaha şükür girmezler kolay kolay küveze.. sevinmiştim hafiften geliyomu diye, hayal kırıklığına uğradım şimdi..neyse öyle olsun bakalım...

bende kaçıyorum, benimki koltukta sızdı..git yatağa yat diyorum sen yatmazsan yatmam diyo..yatırayım yerine koca bebeğimi...

iyi gecelerrrrr....

Uyudunuz mu hepiniz? Bugün bu site beni sinir etti. Zaten gerginim-tatlicadiarzu-
Bizde sabah dr.a gidicez, ananem ameliyat olamadı ve ne zaman olacağı da belli değil, benim sancım var yine, kociş huysuzluk yapıyo aaayy yangın var diye bağırıcam..

Çocukta bunaldı hıçkırıyo sinirden garibim
Yatıyorum bende yoksa bugün bitmez, zaten sabah karşı bende uyanıyorumgamyoncuiremsu

maşallah cnm eceye
oy ne güzel seninde günün belli oldu hadi gözün aydınn

all bende de o kadar ,,, sanki kaç senelik arkadaş gibiyiz....
bencede seviyorum siziiiiiiiii..............:1hug::asigim::asigim::asigim:

aynen cnm ya gece kalkıyorum boğazım küçük dilim yapışmış gırtlağıma :))

bide gögüs ucu için krem hala başlamadım siz ne yaptınız kızlar.
Dün ayva çekirdeği koydum suya yarın jelleşirse onu kullanmaya başlayayım diyorum

valla bende de göğüs kremi var ama aklıma gelmiyor sürmek
gülsuyu aldırdım içine ayva çekirdeği koyup 3 gün bekleticem krem gibi oluyomuş didem demişti deniyecem onu...

ya manyak onlar göbek deliğinden silikon takıolarrrrrrrrrrr ben şok oldum izlerken kabusum oldu işte:)

bende bende........:asigim::asigim::asigim:

iyi geceler kızlar.. muhabbetler uzayıp gitmiş yine uykum gelmedi benim bugün ablam vardı hiç giremedim. yaramaz yiğenimi sevdim. geçmişi okuyum bakalım neler olmuş.. :sm_confused:

sultan hala yemek mi hazırlıyor koçisineee

sultan bence doğurt beni kocişşş die üstüne atlamıştır:)

sanada ii geceler..

sen hala düzenli olarak yiyomusun çiçek yulaf ezmesini cokacimcoook

sultan msn de bu arada lülülülülülü

çekiştirmeyin gız beni ben yemek hazırladım sonra arkadaşlar geldi hep beraber apar topar bebiş görmeye gittik geldik

sular kesikti evden çıkarken eve bi gördüm foşur foşur tazyikli su sesler meğer musluğu açık bırakmışım banyoyu su basmış onu temizledik 2 saat sofrayı bile toplamamıştım onu topladım bulaşıkları yerleştirdim
bu arada msnim açık kalmış herkes yazmış cvp alamayınca çok merak etmişler
cep telimde yoktu yanımda
herkes panik olmuş çok heyecanlı bi akşamdı yaneee

kızlar anca bitirdim geçmişi. delikafadulden ay kimsse kalmamış. güldüm kendime bu saatte tek başına neyse herşey yolunda egenin sesini duymuşsun şirvan. maşallah yaa bebeğine kavuştu. resimlerini merak ediyorum.....
toprak canım bende de uzun süredir ishal var. doğumla alakalı olabileceini zannetmiyorum.
çiçek canım sezeryan tarihin kesinleşmiş. hadi gözün aydın.
şirvan bebek hareketlerine takılma güzelim. sonuçta hareket ediuor. benimde bazı günler çok az hareket ediyor. bazen de devamlı dönüp duruyor. aklına kötü şeyler getirme canım..
ebru ve selinay inşallah bir an önce sancılarınız gelir kızlar.. bebişler büyüdü nazlanıyorlar.

aklımda kalanlar bunlar. hadi bu gecede kapanışı ben yapıyım. tabi birileri 4 te kalkıp yazmazsa. -tatlicadiarzu- hepinizi öpüyorum. iyi geceler. sabaha görüşürüzzz.....

6 nisan dozkan
7 nisan çiçek
8 nisan ?
9 nisan april
10 nisan ?
11 nisan özlem

amanımmm önümüzdeki hafta hergüne bir doğum var....

tabiii bu arada s_ebruda doğum yapar...

günaydın herkeseee şirvancım benide unutmayın benimde 6 nisan

kızlar sürmelim neden kapsama alanı dışında diyo odamı cezalı

günaydın her zamanki gibi bu saatte ben varım.....

haftaya görürsünüz saat kaçta giriyorum topiğe diyecem...

ama...

haftaya siz bebişlerinizle uğraşıyor olacaksınız..
bizimi düşüneceksiniz..

sultanla beraber takılırız artık... .
sultan canım arkadaşım.. uyuyormusun sen halaaa

ya şirvan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben hiç aşermedim şu zamana kadr ama bugün yataktan bi sucuk kokusuyla kalktım noluo lan die sanki bütün ev sucuk kokuyo:) ayy kocama aldırıp pişirip yesemmi deliricem valla

ya şirvan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben hiç aşermedim şu zamana kadr ama bugün yataktan bi sucuk kokusuyla kalktım noluo lan die sanki bütün ev sucuk kokuyo:) ayy kocama aldırıp pişirip yesemmi deliricem valla

bende aş ermedim şekerim..
canım çok istediyse. yap ye. abartma ama..

şunun şurasında ne kaldı..
bende doğumdan sonra yiyeceklerinin arasında
mangalda sucuk ekmek....
kokoreç
midye dolma
çiğköfte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…