sanada ii geceler..
sen hala düzenli olarak yiyomusun çiçek yulaf ezmesini cokacimcoook
sultan msn de bu arada lülülülülülü
bencede yulaftan oldu bu! çünkü senden 1 gün sonra bende alıp hergün yemeye başlamıştım, sıkıldım son günlerde ama yerken her allahın günü kıvranıyodum..nst ye bağlandım hiç sancı çıkmadı benimde..tamam bence bulduk suçluyu :)) doğumdan sonraya bırakalım bari bu yulaf işini..
ay gıremedım öğlene kadar sıteye delı ettı benı meğerse kötü şeyler oluyomuş o ara,bız bugün dr.a gıttık valla nefret ettım ha çatı muayenesınden,kım demıştı acımıyor dıye aklım çıktı aklım kı benım acı eşığım yüksektır dızımden narkozsuz demır çıkarttırmışım yanı yalan değıl ama gel görkı mahvettı benı,belkıde acımıyor dendığı ıçın hazırlıksızdım oda olabılır,neyse bızım kız 3.614 olmuş ve 40.haftasında ultrasonda tabıkı,aynısını söyledı bana yıne sen 10 una kadar tutmaya çalış 11 ınde alalım dedı tabı öncesınde gelmeye çalışırsa hemen ara felan fılan,dün akşam bayağı bır kasılmıştım onu söyledım bundan sonra normal onlar yalancı sancı dedı,suyu ıyıymış,keyfıde yerındeydı maşallah kuzunun,tarıhımız netleştı bakalım,şafak 8 yanüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bencede seviyorum siziiiiiiiii..............:1hug::asigim::asigim::asigim:all bende de o kadar ,,, sanki kaç senelik arkadaş gibiyiz....
ya ben ne kadar su ıçsemde o ağız ve boğaz kuruluğu geçmıyor arkadaşlar,şırvan şeker yıne ış başındasın valla küçük çaplı lıste hazır allah ıyılığını versın emı
bide gögüs ucu için krem hala başlamadım siz ne yaptınız kızlar.
Dün ayva çekirdeği koydum suya yarın jelleşirse onu kullanmaya başlayayım diyorum
ya manyak onlar göbek deliğinden silikon takıolarrrrrrrrrrr ben şok oldum izlerken kabusum oldu işte:)
bende bende........:asigim::asigim::asigim:ya sanal manal ama valla ben çok benimsedim burdaki hamişleri.
Biri doğurunca acayip keyifleniyorum heyecanlanıyorum.
Birlikte çıkılan bi yolda güzel sonlara ulaşmak çok duygulandırıyo beni.
hele ete kemiğe bürünmüş bebiş fotoğrafları tüm gerçekliğiyle çıkınca
fotoğraf bölümünde herşey daha bi gerçek oluyo. sonuçta sanal hayal alemi
ama bizler çok güzel bir gerçeği hep beraber yaşadık iyiki varsınız ya.
Bu hamileliğimin güzel geçmesinin bir nedenide burdaki hamişler
hepiniz sağolun kızlar.:içelim:
sultan hala yemek mi hazırlıyor koçisineee
sultan bence doğurt beni kocişşş die üstüne atlamıştır:)
sanada ii geceler..
sen hala düzenli olarak yiyomusun çiçek yulaf ezmesini cokacimcoook
sultan msn de bu arada lülülülülülü
6 nisan dozkan
7 nisan çiçek
8 nisan ?
9 nisan april
10 nisan ?
11 nisan özlem
amanımmm önümüzdeki hafta hergüne bir doğum var....
tabiii bu arada s_ebruda doğum yapar...
ya şirvan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç aşermedim şu zamana kadr ama bugün yataktan bi sucuk kokusuyla kalktım noluo lan die sanki bütün ev sucuk kokuyo:) ayy kocama aldırıp pişirip yesemmi deliricem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?