bende aş ermedim şekerim..
canım çok istediyse. yap ye. abartma ama..
şunun şurasında ne kaldı..
bende doğumdan sonra yiyeceklerinin arasında
mangalda sucuk ekmek....
kokoreç
mide dolma
çiğköfte
amaan aldıriim azcık yiyim nolcakki
offffffffffff süper yaa hepsine bayılırım ya senin anne tarafın antepliydi sanırım anteplilerin yağlı köftesi var kesin bilirsin ben ondan yapıorum bazen canım çiğköfte tarzı bişey isteyince
günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................
günaydın nisan anneleri..
ben aslında mayıs annesiyim ama siz bizlerden ileride olduğunuz için bi kaç soru sormak istedim..
bi kaç gündür bebişimin hareketleri çok azaldı, acaba haftalar ilerledikçe böyle bi azalma oluyo mu? bu normal mi? yoksa doktoruma mı gideyim..
bi de sizin doktorlarınız sizi 36. haftadan itibaren haftada 1 kere m, görmek istedi?
bana yine 2 hafta sonra gel dedi:uhm:
cevap verebilirseniz çok sevinirim..
hepimizi allah bi avazda kurtasınhihoyyyt
tam adamına sordun güzelim..
dün taktığım konuydu bu dersime çalıştım.. istersen dünkü yazıları da okuyailirsin...
bebek hareketleri sonlara yaklaştıkça azalıyormuş gibi oluyor..
fakat hareket ettiklerinde de artık canımızı açıtıyorlar....
bebişler artık kocaman oldu.. yerleri daraldı.. çünkü...
... sen içini ferah tut.........
benimki dünküne inat sabahtan beri hareketli baya...
dün onun da canının sıktım herhaldeki.. al sana hareket diyor
günaydınn hamişlerr
bizde kızımla uyanıp geldik dün doktordaydık sıpamız 3200 gr olmuş
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?