2009 Nisan Anneleri buraya

yaa kızlar yazdım ama - canınız isterse kusura bakmayın.. zaten şunun şurasında ne kaldı...
biraz daha sıkalım dişimizi....

bende aş ermedim şekerim..
canım çok istediyse. yap ye. abartma ama..

şunun şurasında ne kaldı..
bende doğumdan sonra yiyeceklerinin arasında
mangalda sucuk ekmek....
kokoreç
mide dolma
çiğköfte

offffffffffff süper yaa hepsine bayılırım ya senin anne tarafın antepliydi sanırım anteplilerin yağlı köftesi var kesin bilirsin ben ondan yapıorum bazen canım çiğköfte tarzı bişey isteyince

offffffffffff süper yaa hepsine bayılırım ya senin anne tarafın antepliydi sanırım anteplilerin yağlı köftesi var kesin bilirsin ben ondan yapıorum bazen canım çiğköfte tarzı bişey isteyince

bilmezmiyim bilirim tabii ama sadece yemeği.....

kızım sen ne kadar hamaratsın öyle .... maşallah kıçını kaşı ...

benim içimden gelmiyor oyalayıcı şeyleri yapmayı..

belki de vaktimin kısıtlı olmasından kaynaklanıyor.. hep pratk şeyler yapıyorum..

günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................

günaydın nisan anneleri..

ben aslında mayıs annesiyim ama siz bizlerden ileride olduğunuz için bi kaç soru sormak istedim..

bi kaç gündür bebişimin hareketleri çok azaldı, acaba haftalar ilerledikçe böyle bi azalma oluyo mu? bu normal mi? yoksa doktoruma mı gideyim..

bi de sizin doktorlarınız sizi 36. haftadan itibaren haftada 1 kere m, görmek istedi?

bana yine 2 hafta sonra gel dedi:uhm:

cevap verebilirseniz çok sevinirim..
hepimizi allah bi avazda kurtasınhihoyyyt

aaa . evet doğurun biriniz canım ...

heyecan yaşayalım ...

dün de doğum haberi almadık.. zaten

bu arada dün deniz ne yaptı acaba???

heber yok dimi

inşallah canımcım hayırlsıyla hepimiz bir anda kurtuluruz............................................

tam adamına sordun güzelim..
dün taktığım konuydu bu dersime çalıştım.. istersen dünkü yazıları da okuyailirsin...

bebek hareketleri sonlara yaklaştıkça azalıyormuş gibi oluyor..
fakat hareket ettiklerinde de artık canımızı açıtıyorlar....
bebişler artık kocaman oldu.. yerleri daraldı.. çünkü...
... sen içini ferah tut.........
benimki dünküne inat sabahtan beri hareketli baya...
dün onun da canının sıktım herhaldeki.. al sana hareket diyor

kızlar şimdi telefonuma mesaj geldi...

ahaa dedim bir doğum haberii var ne güzel demeye kalmadan...

bilgi mesajıymış..

tüm heyecanım gitti.....

resmen sizlerden haber bekliyorum...

günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.

günaydınn hamişlerr
bizde kızımla uyanıp geldik dün doktordaydık sıpamız 3200 gr olmuş
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.

çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:

çok teşekkür ederim..
ben bi geçmişi okuyayım o zamana.s

yarın beni kesicekler canımcım epiduralle ben söylerim size. hadi yırttın yine çiçekhihoyyyt

günaydın kızlar bugün erken geldım demı hehehehe sapphıreın bebeğı harıka allahım esırgesın onu çok tarz maşallah,sağlıkla gelsın tüm meleklerımız,öpüyorum şımdılık kahvaltıdayım düne baka baka gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…