2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.

birde şöyle düşün güzelimmm
yarın bu saatlarde meleğine kavuşacaksın...
kollarında olacak.. ve biz senden haber bekliyeceğiz....

bu arada bebişin ismi ne olacaktı...

Son düzenleme:
bugün hiç bitmez şimci :) heyecandan Allah yardımcın olsunn sağlıcakla kuzunu al kollarına hihoyyyt korkma korkma delikafadulden
işin kötüsü dün geceden beri nezle grip karışımı bişeyim sabah dr a gittim sprey falan bişeyler verdi. öksürük başlicak gibi gittti benim dikişler.

gırtlak uğruna yapmayacağım şey yok

günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen de doğurursun kesin Allah yardımcın olsun

hahaha merak etme yaaa ben ayrıntılarıyla anlatırım sana

merhaba arkadaşlar ben hala şiş göbeğim doğurmadım :). artık herkes arıyor doğurdun mu diye ama tık yok. milleti kandırıyorum ben aslında hamile de değilim. delikafadulden

maşallah canım .. Hadi hayırlı olsun günü de belirlemişsiniz...

merhaba arkadaşlar ben hala şiş göbeğim doğurmadım :). Artık herkes arıyor doğurdun mu diye ama tık yok. Milleti kandırıyorum ben aslında hamile de değilim. Delikafadulden

güzelim bak selinayın sancıları tutmaya başlamış,,
sizin aranızda kaç gün vardı.....

günaydın
ben geçmişe gidip geleyim
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

mısafırlere tuzlu,şekerlı kurabıye ışını erkenden yaptık tabıkı erkendende bıtırdık,şımdı tekrar yapacaz,allahtankı tarıf bellı dışarda satılandan güzel oluyor valla,selınay gırerse sancıların nasıl olduğunu yazsın mutlaka ya,hasta felan olmayın anacım dıkkat edın kendınıze yahu

valla ben arada yedım sucuk hatta ben ıstemesemde kaan yedırdı bışey olmaz ıyı pışmış dıye,kendısı vazgeçemedığınden ortak ettı alışsınmış bızım çocuğumuz olduğundan alışması lazım tabı bende acıdan vazgeçmedım bılmıyorum ortaya karışık ne çıkacak bende çığ köfte hastası olarak etsızı hıç ıdare etmedı ama ne yapalım az kaldı,süt verırkende yıyemem sonrada gözünü çıkarırım olayın hehehehe,köfte burda görünüyosun ne ınatmışın sende bı değıştırmedın şu avatarı delı ettın benı ha

nofrtosa koyulanlardanmı yaptınız kıı
bizede versene tarifini cokacimcoook

bu arada benım karnımın alt tarafı göbış çevrem çatır çatır çatladı,böburlenıyodum ohhh çatlamadım ne güzel dıye ama malesef çatladım ama bışeyde kullanmadım kremdı yağdı,dr sordum zaten çatlayacaksa çatlar dedı bende üstünde durmadım fakat dız ıçı yol yol kırmızı onlar geçermı bılmem varıs felan değılde sankı yastık kullanmadığımdan oldu,son 2 haftadır kullanıyorum yastığı bakalım

kıs yok buzluk böreğı felan yapmadık onu yapacazda normal sıgara böreğı sarar gıbı yapıp atacaz onda bışı yok bu tuzlu sımıt ve kurabıye

Ah cım ya akşam akşam yorulmuşsun.Üzüldüm valla.

ya şirvan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben hiç aşermedim şu zamana kadr ama bugün yataktan bi sucuk kokusuyla kalktım noluo lan die sanki bütün ev sucuk kokuyo:) ayy kocama aldırıp pişirip yesemmi deliricem valla

Çiçek çok istiyorsa canın ye biraz.İyi pişirirsin birşey olmaz.

bende aş ermedim şekerim..
canım çok istediyse. yap ye. abartma ama..

şunun şurasında ne kaldı..
bende doğumdan sonra yiyeceklerinin arasında
mangalda sucuk ekmek....
kokoreç
midye dolma
çiğköfte

Allahım ne güzel şeyler onlar.BEnim de listemde bunlar.cokacimcoook

günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................

Amanıııııııııııın.Hadi bakalım hayılısı olsun.
Ama ama ama bizim günlerimiz aynı.Ben de istiyorum sancı.

günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.

Canımbenim korkma.Kesilip dikilmeyi değil de bebeğine sarılacağı anı düşün.Bu herşeye değer.

Maşallah kızına.

benim doktor en fazla 41 i görebilirsin, ondan sonra birşekilde hallederiz dedi. ne demek istedi sormadım sezeryan mı suni sancımı bilemedim. bilmek de istemiyorum zaten inşallah onlara gerek kalmadan kendiliğinden geliverirler.

Allah analı babalı büyütsün. maşllah. benimde dün aklıma gelmişti bursalı bi arkadaşa vardı benden önce bayadır girmiyor naptı acaba diye merak ediyordum.

maşallah canım .. Hadi hayırlı olsun günü de belirlemişsiniz...

güzelim bak selinayın sancıları tutmaya başlamış,,
sizin aranızda kaç gün vardı.....

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

ben selinaydan 2 gün ilerdeydim. kısmet bakalım. hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah.

sabah sabah bende maydonoz ve roka tohumu almıştım pazardan onları ektim bir saksıya balkona koydum inşallah olurlar. evin içi çiçek bahçesine döndü zaten. iş güç yok çiçek bakıp duruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…