yarın beni kesicekler canımcım epiduralle ben söylerim size. hadi yırttın yine çiçekhihoyyyt
günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.
işin kötüsü dün geceden beri nezle grip karışımı bişeyim sabah dr a gittim sprey falan bişeyler verdi. öksürük başlicak gibi gittti benim dikişler.bugün hiç bitmez şimci :) heyecandan Allah yardımcın olsunn sağlıcakla kuzunu al kollarına hihoyyyt korkma korkma delikafadulden
bilmezmiyim bilirim tabii ama sadece yemeği.....
kızım sen ne kadar hamaratsın öyle .... maşallah kıçını kaşı ...
benim içimden gelmiyor oyalayıcı şeyleri yapmayı..
belki de vaktimin kısıtlı olmasından kaynaklanıyor.. hep pratk şeyler yapıyorum..
günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................
günaydınn hamişlerr
bizde kızımla uyanıp geldik dün doktordaydık sıpamız 3200 gr olmuş
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
işin kötüsü dün geceden beri nezle grip karışımı bişeyim sabah dr a gittim sprey falan bişeyler verdi. öksürük başlicak gibi gittti benim dikişler.
maşallah canım .. Hadi hayırlı olsun günü de belirlemişsiniz...günaydınn hamişlerr
Ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: Seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
merhaba arkadaşlar ben hala şiş göbeğim doğurmadım :). Artık herkes arıyor doğurdun mu diye ama tık yok. Milleti kandırıyorum ben aslında hamile de değilim. Delikafadulden
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNgünaydın
ben geçmişe gidip geleyim
mısafırlere tuzlu,şekerlı kurabıye ışını erkenden yaptık tabıkı erkendende bıtırdık,şımdı tekrar yapacaz,allahtankı tarıf bellı dışarda satılandan güzel oluyor valla,selınay gırerse sancıların nasıl olduğunu yazsın mutlaka ya,hasta felan olmayın anacım dıkkat edın kendınıze yahu
Kız ÇİÇek ormanda dana kesİp - sucukmu yapıyosun....
Nereye kayboldun geneeee
çekiştirmeyin gız beni ben yemek hazırladım sonra arkadaşlar geldi hep beraber apar topar bebiş görmeye gittik geldik
sular kesikti evden çıkarken eve bi gördüm foşur foşur tazyikli su sesler meğer musluğu açık bırakmışım banyoyu su basmış onu temizledik 2 saat sofrayı bile toplamamıştım onu topladım bulaşıkları yerleştirdim
bu arada msnim açık kalmış herkes yazmış cvp alamayınca çok merak etmişler
cep telimde yoktu yanımda
herkes panik olmuş çok heyecanlı bi akşamdı yaneee
ya şirvan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç aşermedim şu zamana kadr ama bugün yataktan bi sucuk kokusuyla kalktım noluo lan die sanki bütün ev sucuk kokuyo:) ayy kocama aldırıp pişirip yesemmi deliricem valla
bende aş ermedim şekerim..
canım çok istediyse. yap ye. abartma ama..
şunun şurasında ne kaldı..
bende doğumdan sonra yiyeceklerinin arasında
mangalda sucuk ekmek....
kokoreç
midye dolma
çiğköfte
günaydın kızlar benim sancılar 15 dakikada bir geliyo bu gün,sanırım akşama giderim doğuma bu gidişle size hbr veririm..............................
günaydın kızlaaaaaaaaar yarın bu saatlerde beni kesmiş dikmiş olacaklar. tırsıyorum beeeeeeeeeeeeen. imdaaaaaaaaaaat.
günaydınn hamişlerr
ben epidural sezeryan istediğim için doktor 17 nisanda alalım dedi benim kocuşta 4 gün daha dayansın 21 nisan olsun boğa burcu olsun dedi :) şimdilik 21 nisana gün aldık tabi daha erken gelmesse kasılmalarım hala devam ettiği için ilaç kullanmaya devam ediyorum.
çiçek benden önce doğum yapcaksın senden haber bekliycem epidural sezeryan olcaktın sanırım sende tecrübelerini anlat bize hemencik çok zor olursa vazgeçiyim :asigim: seni kobay yapmış gibi oldum ama idare ediver :dance:
sonunda yazabildim bişeyler.
benim de bebeğin bedeni sağda ayakları solda duruyo. kafası neredeyse 32 den beri aşağıda. ama ortadamı sağdamı solda mı kanaldamı ben bilmiyorum. dr. da bişey söylemedi. ama bazen sağ kasığımda bişeylerin kıpırdandığını hissediyorum. kanala girmediyse nasıl doğacak bu bebiş ya. p.tesi kontrolüm var. dr o zamna kadar hala kendiliğinden başlamazsa yine de normal doğurturuz dedi. ama ben perşembeye kadar bekleyelim dicem çünkü tam 40 hafta o zaman doluyo. ya ben suni sancıyla doğurmak istemiyorum. şu 3 günde bişeyler olsun ne olur artık.
Herkese merhaba!Geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.
Beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama,doğum yaptım.29 Mart 23:45 te minik kuzuma kavuştum.Darısı bekleyenlerin başına inşallah,herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar.
maşallah canım .. Hadi hayırlı olsun günü de belirlemişsiniz...
güzelim bak selinayın sancıları tutmaya başlamış,,
sizin aranızda kaç gün vardı.....
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?