canım eşinle ayrı olmanız çok zor ama sabret be az kalmış. onun için daha zor seni arıyordur. sen tyine ailenin ynındasın neyse az kalmış.. sen ne zamana kadar ordasın 40 çıkıncamı dönüceksiniz istanbula.
ah be canım sorma ıst evde kardeşım onun kız arkadaşı,oğluşumuz pascalla beraber kalıyor eşım bugün kardeşım aradı özlem ya çağır artık kaan abıyı askerlığımde yaşamadım ben bu kadar tertıp düzen çok sıkıldık dıyor eşşoğleşşek,bızımkı zaten tıtız bıde stres eklenınce tabı gelyodur burunlarından güldüm ne yapabılırımkı ıyıkı onlar var yoksa oyalanamazdıda,ben 40 ı çıkaracam dıye düşünmekteyım canımcım babamız bızı alana kadar kalırız yada artık plan yapmıyorum tahmın edersınkı,
hıç sorma ışte azıcık daha beklesem menepoza gırecem delikafadulden laf aramızda bende 31ım bebek haberınden önce azıcık sınır yapsam bak erken menepoza gırdım yıne ter bastı derdımGünaydın arkadaşlar ....gune yeni bir bebiş haberi ile başladık maşallah s_ebru da sağ salim yavrusuna kavuşmuş ..gerisi biz bekleyenlerin başına...
april canım dualarımız seninle ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Oslem valla kızzz anne oluyoruz ben inanamıyorum...daha biz cocuğuz gibi geliyor (gerci ben 30 yaşıma girdim ama ruhum genc)
evet canım geçecek bende ınanıyorum depreşıklığım var ışte bugün akşama sabaha dolunaymı var negünaydınlar..
bugün yoğun duygu seli yaşanıyor bakıyorumda :))) valla ben ve oğulcumda doğmaya ve doğurmaya yönelik hiç bi girişim olmadığından hala heyacan yapamıyorum..eh tarihte belli değil, sanki daha çok varmış gibi geliyor...geceleri uyuyabilmek için gündüzleri yoruyorum birazcık kendimi, süper oluyo gece arada tuvalet için kalkıp sonra bi güzel uyuyorum..yoksa her gece kek yapılmazki ama di mi anacım:))) arada gidip evin içindeki işlerle uğraşıyorum arada da yazdıklarınızı okuyorum..
çiçek kavuştu oğluna, selinde kavuşmuş..ben hala yıkayıp ütülediğim tulumları seviyorum içi boş boş..ülen sıpa sen bi doğ hayırlısıyla bak ben sana ne yapıyorum!!her telefon eden doğurdun mu kız diye soruyo artık onlarada uyuz oluyorum, açmıyorum telefonları!!! asabiyim ben galiba bugün neyse!
özlem herşeyin hayırlısını iste canım, bugünlerde geçecek..hem böyle şeyler insanları birbirine daha çok bağlar..ilerde vay be diyerek ve gülümseyerek hatırlayıp kızınıza anlatacaksınız bu yaşadıklarınızı :)
emel şu uyuz kaynanana söyle : misafirliğe geldiysen ben müsait değilim, benimde hizmete ihtiyacım var diye..ya hem niye yapıyosun ki, acıkan acıkınca başının çaresine bakar..böyle zamanlarda eşine de acıma, şimdi yazık o da aç kalacak diye yaparsın işin içinden çıkamazsın..hem ağlamayan çocuğa meme vermezler, söyle açıkça..konuş kaynananla..yoksa böyle sinir olduğunla kalırsın, hemde inatlaşıp durursunuz, aranız kötü olur..her zaman açıkça konuşmak daha iyidir..ya herşey kopar yada düzelir :)))
kıs hayırlısı sultan bekleme öyle ya,o gelmek ısterse zaten sen ıstesende durmaz anacım :lepi: bu arada aferım şırvana ne hakıkatlı kızmış ha gıttı ha ebrunun yanına helal olsuna.s.şu sancı neyse hiç gelmiyecek gibi geliyor sanki 40 haftaya kadar bekleyecekmişim gibi...(
ya kızlar bana iki gundur resmen ates basıyorrrr ...menapozlular gibi terliyom...balkonlara atmak geliyor kendimi de hastalanmayayım diye zor tutuyom kendimi
bursasu masallah necok puanın olmus oyle...kıskandımmmmm:jeyyar:
ay çok tırstım bu yazdından Allah korusun yaa bende zaten doktoru dinlerim ALLAH korusun vallah
Daha vaktin var ama dönmezse haftaya mutlaka gün al derim ben. Bekleyip sezeryan olmak daha sinir bozucu olmaz mı?....
Doğumunu bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum....
S.Ebru bebişine kavuşmuş. Darısı tüm bekleyenlerin başına....
Selinay bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?