evet şimdi gelelim yorumlara... bu arada kimsede kalkmamış .. tembel karılar.....
canım haftaya kadar bekle derim..şayet dönmezse...sezeryan ol derim...
son dakkikaya kadar bekleyip sezeryan olmak beni uyuz ediyor....
kız günlerimizin aynı olduğu gibi,, bebişlerimizin kilolarıda aynı..bende pazartesi kontrole gitttim...2900 gr mış... maşallah bebişlere...
al bende de o kadar ... bizimkide sadece bir yelek mi hırkamı ne ördü...
oğlumun herşeyini bizimkiler yaptı...
kayınvalidemin inancı..sağlıkla doğsun ... hepsini yaparız.. doğmadan alınmazmış..
alınacak ne kaldıysa..... 3ün birini alırlar artık :)))
kızlar dün saat 8,30 da temizlik için bir kadın geldi 22 yaşında beni mahvetti dün sinirimden tansiyonum fırladı kadın temizliğe gelmiş yok ben başka evlerde halı sildiysem cam silmem yok cam sildiysem koltuk silmem bizim apt görevlisinin eşi akşam saat 8 de zor çıktı evde ve mutfağım kaldı 8 den sonra temizlik yaptım bide uyuşuk yapılan temizlik hiç içime sinmedi allahtan halılarımın çoğunu yıkatmıştım ondan çok ben yoruldum belim boynum ağrıyor karnım acıktı annem kalksada kahvaltı yapsak
bursa su nun geçmişteki bi yazısını okudum normal doğum istiyor allah gönlüne göre versin inşallah ama vakumdan bahsetmişsin benim erkek kardeşim vakumla ve çok zor doğumla dünyaya gelmiş 3 yaşında şaşılık oldu kadere bak o da şimdi bir baba oğlu 3 yaşında aynı kendine benzeyen çok harika bir oğlu var keremimiz keremde vakumla ve zor bir doğumla dünyaya geldi o da babası gibi 2,5 yaşında aniden gözlerinde şaşılık oldu o kadar üzüldük ki yavrum ufacıkken şaşılk ameliyatı oldu eşim doktor zor ve vakumla doğumlarda beyinde ve gözlerde problem olma olasılığı çok yüksek diyor hele ki bebek iriyse kardeşim 4300 oğluda 4400 doğdular bence bazen doktoru dinlemek iyidir.
ben nostaljı yaptım baksana megulcum,benım şafak 3 anacım baksana halıme şaşırdım ıyıce,sabah eşımle konuştuk aynı ben ama oda ınanamıyor sence başarabılecekmıyız dedım,özlem bende ınanamıyorum ama başarırız heralde dedı,güldüm halımıze,bu arada ben hatırlarsan normalde ıstanbulda oturuyorum ama ışımız bozulunca anıden hemde tepetaklak şekılde bende mersıne annemlerın yanına geldım doğuma,normalde annemler gelecektı ama plan kurmayacaksın ışte yarın ne getırecek bellı olmuyor,neyse ıyıyız çok şükür,hıı nerde kalmıştım ışte kaan hala ıstanbulda canım benım,3 gün kaldı hala gelecek aklı burda ama oradakı ışlerıde ayarlaması lazım,bende sen bızı merak etme ıyıyız ışıne bak dıyorum ama ıçım ıçımı yıyor yanı,o kendını sıkıyor ben sıkıyorum konuşurken yutkuna yutkuna bır oluyoruz,ay ben çok depreşığım bugün heeeeeeeeeee,dıyeceğım oydukı anne olacas kıs bız eşlerımızde baba ınanamıyorum halaaaaaaaaaaaaa
Günaydın herkeslere....
Malum biz ben ve bebeğim yani bugün karman çormanız. Garibim o da hissediyo anasından çıkcağını sanırım. Çok garip hisler içindeyim, hem sinirli hem mutlu hem üzgün hem endişeli ne bilim işte 9 aylık serüvenimiz bitiyo. Allah herkeslere yarım etsin, doğuracaklara bebek isteyenlere...
Ben yine yazmaya çalışırım bugün telaş var bizde. Kocişte çok heyecanlı işe bile gidemiyo:)) Dr.la konuştuk sabah herşey hazır yani. Öğlen annemle bi kuaför yaparız, sonrada sabırsız bekleyiş işte.... Dua edin bana, lütfen. Bende sürekli dua ediyorum hepimiz içina.s.
Günaydın herkeslere....
Malum biz ben ve bebeğim yani bugün karman çormanız. Garibim o da hissediyo anasından çıkcağını sanırım. Çok garip hisler içindeyim, hem sinirli hem mutlu hem üzgün hem endişeli ne bilim işte 9 aylık serüvenimiz bitiyo. Allah herkeslere yarım etsin, doğuracaklara bebek isteyenlere...
Ben yine yazmaya çalışırım bugün telaş var bizde. Kocişte çok heyecanlı işe bile gidemiyo:)) Dr.la konuştuk sabah herşey hazır yani. Öğlen annemle bi kuaför yaparız, sonrada sabırsız bekleyiş işte.... Dua edin bana, lütfen. Bende sürekli dua ediyorum hepimiz içina.s.
Günaydın herkeslere....
canım senin doğum yarın herhalde allah hayırlı şekilde kurtarsın benimde cuma sabahı inşallah bende o kadar karmaşık duygular içindeyimki sinir,duygusallık öfke ne bileyim ya allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?