2009 Nisan Anneleri buraya

bursa su nun geçmişteki bi yazısını okudum normal doğum istiyor allah gönlüne göre versin inşallah ama vakumdan bahsetmişsin benim erkek kardeşim vakumla ve çok zor doğumla dünyaya gelmiş 3 yaşında şaşılık oldu kadere bak o da şimdi bir baba oğlu 3 yaşında aynı kendine benzeyen çok harika bir oğlu var keremimiz keremde vakumla ve zor bir doğumla dünyaya geldi o da babası gibi 2,5 yaşında aniden gözlerinde şaşılık oldu o kadar üzüldük ki yavrum ufacıkken şaşılk ameliyatı oldu eşim doktor zor ve vakumla doğumlarda beyinde ve gözlerde problem olma olasılığı çok yüksek diyor hele ki bebek iriyse kardeşim 4300 oğluda 4400 doğdular bence bazen doktoru dinlemek iyidir.

evet şirvan bebişlerimiz beraber gidiyo.şu kayınvalidenin hiçbişey almaması olayını biz de yaşıyoruz malesef.hiçbişey yapmıyolar ama herşeyi bekliyolar sinir oluyorum.

offf çok gıcık bi durum daha önce benim başıma da gelmişti kadın gittikten sonra kaç saat kendim kzıa kıza temizlik yapmıştım yeniden.klava:

ay hıçbırgün aklıma gelmezdı ben gençkızken dıye söze başlayacağım ama oluyomuş ışte,ben gençkızken annem hep akşam yatmaz sabah kalkmaz derdı gece uyku tutmazdı anacım kıtap okurdum,tv ızlerdım ılla sabahlayacam hele bıde arkadaşlar varsa offfff gözünü çıkarırdık mesela ıçmek ıçın yada duyulmaması gereken şeyler konuşacaksak ılla gece olacak sabahlanacak e halıyle kalkamazdık öğlene kadar yatardık,ay nerden nereye geldım bende depreştım heeeeeeeeeeee

slm kızlar şirvan s_ebrunun bebeğini görmeye gidiyormuş hastaneye beni merake tmeyin diyor haberiniz olsun mıhtar sağlam doğurmamış:)) bende kahvaltı bile etmeden geldim buraya

ben nostaljı yaptım baksana megulcum,benım şafak 3 anacım baksana halıme şaşırdım ıyıce,sabah eşımle konuştuk aynı ben ama oda ınanamıyor sence başarabılecekmıyız dedım,özlem bende ınanamıyorum ama başarırız heralde dedı,güldüm halımıze,bu arada ben hatırlarsan normalde ıstanbulda oturuyorum ama ışımız bozulunca anıden hemde tepetaklak şekılde bende mersıne annemlerın yanına geldım doğuma,normalde annemler gelecektı ama plan kurmayacaksın ışte yarın ne getırecek bellı olmuyor,neyse ıyıyız çok şükür,hıı nerde kalmıştım ışte kaan hala ıstanbulda canım benım,3 gün kaldı hala gelecek aklı burda ama oradakı ışlerıde ayarlaması lazım,bende sen bızı merak etme ıyıyız ışıne bak dıyorum ama ıçım ıçımı yıyor yanı,o kendını sıkıyor ben sıkıyorum konuşurken yutkuna yutkuna bır oluyoruz,ay ben çok depreşığım bugün heeeeeeeeeee,dıyeceğım oydukı anne olacas kıs bız eşlerımızde baba ınanamıyorum halaaaaaaaaaaaaa

ay çok tırstım bu yazdından Allah korusun yaa bende zaten doktoru dinlerim ALLAH korusun vallah

bu arada senin temizlikçi tam sopalıkmış valla
ben kaçtım kahvaltı etçem
sakin yine buralar...

Günaydın herkeslere....
Malum biz ben ve bebeğim yani bugün karman çormanız. Garibim o da hissediyo anasından çıkcağını sanırım. Çok garip hisler içindeyim, hem sinirli hem mutlu hem üzgün hem endişeli ne bilim işte 9 aylık serüvenimiz bitiyo. Allah herkeslere yarım etsin, doğuracaklara bebek isteyenlere...
Ben yine yazmaya çalışırım bugün telaş var bizde. Kocişte çok heyecanlı işe bile gidemiyo:)) Dr.la konuştuk sabah herşey hazır yani. Öğlen annemle bi kuaför yaparız, sonrada sabırsız bekleyiş işte.... Dua edin bana, lütfen. Bende sürekli dua ediyorum hepimiz içina.s.

canım eşinle ayrı olmanız çok zor ama sabret be az kalmış. onun için daha zor seni arıyordur. sen tyine ailenin ynındasın neyse az kalmış.. sen ne zamana kadar ordasın 40 çıkıncamı dönüceksiniz istanbula.

canım senin doum bugünmü yarınmıydı. ay tadını çıkar canım yaaa bitti işte sonuna geldsin hayırlısıyla evinide taşıdın. yeni eve yeni bebek geliyor. hatta cinsiyetide belli değil daha onuda bugün öğreniceksin. süper. :teytey:

canım senin doğum yarın herhalde allah hayırlı şekilde kurtarsın benimde cuma sabahı inşallah bende o kadar karmaşık duygular içindeyimki sinir,duygusallık öfke ne bileyim ya allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

hadi gözün aydın april bak öyle böyle geçti sonunda sağsalim şükür
dualarımız seninle sağlıklı bir doğum inş. ve darısı bizim başımıza:Saruboceq:

ayy s_ebru doğum yapmış.. canım yaa biraz zormuş sanırım şirvan helal olsun kalkıp gitmişsin görmeye.. oda çok mutlu olur eminim. neyse haberleri getirir artık.
valla benim kayınvalidede hiçbişey almadı daha. bişeyde beklemiyorum. her gittiğimdede soruyor eksik neyi var diye bende sayıyorum şu bu ama bişey aldığı yok.sanırım doğumda bilezik takıcak onlarda öyleymiş adet ondan almıyor gibi geliyor..

Günaydın arkadaşlar ....gune yeni bir bebiş haberi ile başladık maşallah s_ebru da sağ salim yavrusuna kavuşmuş ..gerisi biz bekleyenlerin başına...

april canım dualarımız seninle ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Oslem valla kızzz anne oluyoruz ben inanamıyorum...daha biz cocuğuz gibi geliyor (gerci ben 30 yaşıma girdim ama ruhum genc )

günaydınlar..

bugün yoğun duygu seli yaşanıyor bakıyorumda :))) valla ben ve oğulcumda doğmaya ve doğurmaya yönelik hiç bi girişim olmadığından hala heyacan yapamıyorum..eh tarihte belli değil, sanki daha çok varmış gibi geliyor...geceleri uyuyabilmek için gündüzleri yoruyorum birazcık kendimi, süper oluyo gece arada tuvalet için kalkıp sonra bi güzel uyuyorum..yoksa her gece kek yapılmazki ama di mi anacım:))) arada gidip evin içindeki işlerle uğraşıyorum arada da yazdıklarınızı okuyorum..

çiçek kavuştu oğluna, selinde kavuşmuş..ben hala yıkayıp ütülediğim tulumları seviyorum içi boş boş..ülen sıpa sen bi doğ hayırlısıyla bak ben sana ne yapıyorum!!her telefon eden doğurdun mu kız diye soruyo artık onlarada uyuz oluyorum, açmıyorum telefonları!!! asabiyim ben galiba bugün neyse!

özlem herşeyin hayırlısını iste canım, bugünlerde geçecek..hem böyle şeyler insanları birbirine daha çok bağlar..ilerde vay be diyerek ve gülümseyerek hatırlayıp kızınıza anlatacaksınız bu yaşadıklarınızı :)

emel şu uyuz kaynanana söyle : misafirliğe geldiysen ben müsait değilim, benimde hizmete ihtiyacım var diye..ya hem niye yapıyosun ki, acıkan acıkınca başının çaresine bakar..böyle zamanlarda eşine de acıma, şimdi yazık o da aç kalacak diye yaparsın işin içinden çıkamazsın..hem ağlamayan çocuğa meme vermezler, söyle açıkça..konuş kaynananla..yoksa böyle sinir olduğunla kalırsın, hemde inatlaşıp durursunuz, aranız kötü olur..her zaman açıkça konuşmak daha iyidir..ya herşey kopar yada düzelir :)))

ay seninde az kaldı yaa sıra bze geliyor yavaş yavaş. :lepi:

Bursasu canm ben de yazılanlardan etkilendim ve derim ki riske atma dr. dinle artık sezeryanlarda noral kadar rahar olabiliyor...tabi herleyin en iyisi normal olan Rabbim biz kadınlara böyle bir guc vermiş ama bu gibi durumlarda en doğrusu dr. dinlemek...Haftaya kadar bekle bence belki bizim kandırıkçı sıpa şak diye döner...:lepi:

pazartesi gel dedi muayeneye bakalım dönmüşmü
dönmediyse istediğin bi gün alırız dedi
pazartesi adam akıllı bi konuşayım bakalım
ne yapçağımı hiç bilmiyorum
dönmezse normal düşünmüyorumda son ana kadar sancılarım gelene kadar bekleyeyim diyorum hemen giderim hastanye bakarlar dönmemişse hemen sezeryana alırlar diyorum fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…