Şenay kızların çok tatlı maşallah......
canım senin doum bugünmü yarınmıydı. ay tadını çıkar canım yaaa bitti işte sonuna geldsin hayırlısıyla evinide taşıdın. yeni eve yeni bebek geliyor. hatta cinsiyetide belli değil daha onuda bugün öğreniceksin. süper. :teytey:
canım senin doğum yarın herhalde allah hayırlı şekilde kurtarsın benimde cuma sabahı inşallah bende o kadar karmaşık duygular içindeyimki sinir,duygusallık öfke ne bileyim ya allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
hadi gözün aydın april bak öyle böyle geçti sonunda sağsalim şükür
dualarımız seninle sağlıklı bir doğum inş. ve darısı bizim başımıza:Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar ....gune yeni bir bebiş haberi ile başladık maşallah s_ebru da sağ salim yavrusuna kavuşmuş ..gerisi biz bekleyenlerin başına...
april canım dualarımız seninle ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Oslem valla kızzz anne oluyoruz ben inanamıyorum...daha biz cocuğuz gibi geliyor (gerci ben 30 yaşıma girdim ama ruhum genc)
Günaydın herkeslere....
Malum biz ben ve bebeğim yani bugün karman çormanız. Garibim o da hissediyo anasından çıkcağını sanırım. Çok garip hisler içindeyim, hem sinirli hem mutlu hem üzgün hem endişeli ne bilim işte 9 aylık serüvenimiz bitiyo. Allah herkeslere yarım etsin, doğuracaklara bebek isteyenlere...
Ben yine yazmaya çalışırım bugün telaş var bizde. Kocişte çok heyecanlı işe bile gidemiyo:)) Dr.la konuştuk sabah herşey hazır yani. Öğlen annemle bi kuaför yaparız, sonrada sabırsız bekleyiş işte.... Dua edin bana, lütfen. Bende sürekli dua ediyorum hepimiz içina.s.
ben nostaljı yaptım baksana megulcum,benım şafak 3 anacım baksana halıme şaşırdım ıyıce,sabah eşımle konuştuk aynı ben ama oda ınanamıyor sence başarabılecekmıyız dedım,özlem bende ınanamıyorum ama başarırız heralde dedı,güldüm halımıze,bu arada ben hatırlarsan normalde ıstanbulda oturuyorum ama ışımız bozulunca anıden hemde tepetaklak şekılde bende mersıne annemlerın yanına geldım doğuma,normalde annemler gelecektı ama plan kurmayacaksın ışte yarın ne getırecek bellı olmuyor,neyse ıyıyız çok şükür,hıı nerde kalmıştım ışte kaan hala ıstanbulda canım benım,3 gün kaldı hala gelecek aklı burda ama oradakı ışlerıde ayarlaması lazım,bende sen bızı merak etme ıyıyız ışıne bak dıyorum ama ıçım ıçımı yıyor yanı,o kendını sıkıyor ben sıkıyorum konuşurken yutkuna yutkuna bır oluyoruz,ay ben çok depreşığım bugün heeeeeeeeeee,dıyeceğım oydukı anne olacas kıs bız eşlerımızde baba ınanamıyorum halaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk kızlar pc takıldı sinir oldum ya.................................
kızlar bu arada benim nstede bile hiç sancı çıkmıyodu biliyosunuz,birden geliyo sancılar bende hiç doğmayacak bebiş sanmıştım...........................................[/QUOT
dün bend de hiç sancı çıkmadı ama şimdi garip bi sancım var.dışarı çıkacaktım korkuyorum.biraz beklicem bakalım düzzenli mi diye.bize dua et selinay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?