2009 Nisan Anneleri buraya

şeynay çok tatlı prenseslerin maşallah
saolsun şirvan göndermiş resimlerini bayıldım pamuklarına rabbim nazarlardan korusun

Canım yarın doğum kısmetse. Sende doğuracak güne gel anlarsın beni, pek de sevinemiyo insan.. Tarif edilmez bişey bu, yaşanırhihoyyyt Cinsiyet konusunda da söylemiştim belkide süpriz olmaaaaazzzzdelikafadulden

Canım çok sağol, Allah seninde yardımcın olsun. Karışık bişey ya garip böyle bilmekte hem iyi hem kötü..kısaca allah yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın april bak öyle böyle geçti sonunda sağsalim şükür
dualarımız seninle sağlıklı bir doğum inş. ve darısı bizim başımıza:Saruboceq:

Bursasu canım çok teşekkür ederim. Şu yarın hayırlısıyla geçsin sağsağlim bi görim kuzumu başka bişi yok istediğim.
Bu arada senin doğum konusunda bende fikrimi söyliyim.Öncelikle dr.una güven ama içinde bi şüphe varsa aşka bi dr.unda fikrini al derim. Ve kesinlikle çok kasma bu işi, gerekiyosa ol sezeryanı. Bak bende kasmadım, normal doğum için çokda ciddi engellerim yoktu ama işte ufacık bi kan sorunu, nefes sorunundan dolayı kestirecem kendimidelikafadulden

Teşekkür ederim, darısı başına canım..

canım ya ne heyecandır şımdı geceyı düşünemıyorum haftaya burda buluşurus kıhkıhkıh,benımkı hafta sonu bebışı olacak oleyyyyy

Kızlar ben kaçıyorum biraz işler var dışarda yapcak..gelince görüşürüz tekrar. Tabi arada benim bebek gelmek istemezse süpriz yapıp. Malum bunların sağları solları belli olmuyo

dualarımız seninle canım .Allah yardımcın olsun.ne güzel sen de kavuşuyorsun meleğine artık.

az kaldı be güzelim azıcık daha sabredin.inşallah onmdan sonra herşey çok daha güzel olacak.

sayfalar hiç ilerlememiş.hava çok güzel sanırım herkse kendini dışarı atıverdi.ben de az önce geldim baktım en son benim yazdığım sayfa duruyo.

megul, cicekcicek+, iyuksel, sinehas, zeyned

kızlaaaaaaaaaaar konuşsanıza ya
az kişiyiz ama yazışalım zaman hiç geçmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…