2009 Nisan Anneleri buraya

selam güzel nisan anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
kızlar tecrübenize dayanarak bişey sorucam sizlere, pazar günü ben biraz iş yaptım, iş dediğim de yorucu bişey yapmadım ama ayakta fazla kaldım belim falan cok agrıdı. ertesi gün de doktor kontrolüm vardı(3 aylık hamileyim bu arada). doktor ultrasona bakar bakmaz, sancın mı var senin yormuşsun bebeği iş mi yaptın dedi. rahmim kasılmış, tümsek gibi olmuş bebişimin gövdesi o tümsekte, başı da alağı düşmüş toparlayamıyo kendini çocuk rahatsız yani. doktor magnezyumla minoset yazdı. 10 gün yat kalkma dinlen geçer dedi. ama ben bebişimi öyle görünce çok fena oldum kızlar ya şimdi de içim içimi yiyo, düzelir değil mi bana akıl verin. böyle iş yapınca ağrınız oldu mu hiç sizinde?

çok riskli bir dönemdesin bebeğine yaptığın haksızlık cnm yaa yazık daha ne ki o
:1no2:

bu evreler önemlidir kendini yorma ayakta falanda kalma bel ağrın olur normaldir o kadar yorulmaya
kendine ve bebeğine biraz özen göster cnm çok kızdım sana sonradan pişman olursun Allah korusun..
düzelir tabiki ama kendini kasma sen kendini kastıkça ve strese sktukça bebeğin erkilenecektir
rahat ol bebeğini düşün bişey olmaz Allah ın izniyle

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. ben 4 aylık olana kadar ağır iş yapmadım cam silmek ağır bişey kaldırmak halı koltuk silmek gibi ama ara aylarda yaptım 5/6/7/8 de şimdi yine yapmıyorum fazla sadece cam sildim yavaş yavaş. işlerini 1 günde hızı hızlı yapmak yerine günlere böl çok yormamış olursun kendinide bebeğinide.

kızlar herkesler yatmış... saat de 1,00 olmuş. ay benim şafak 16 oldu bu arada 1 gün daha geçti heycan dorukta. ay gedacım yaa kaynanana çok sinir oldum. bence eşini hiç karıştırma kaynanala aranda hallet çünkü erkekler anlamaz daha çok sinir olursun. bir iş yapacağın zaman anne gel yemek yapalım sen bana yardım et filan de. ben öle yapardım. hiçte çekinmem direk sölerim. neyse canım inşallah düzeltir kendini.
kızlar yarın da evde değilim. teyze kızına gidicem. akşama dönebilirsem uğrarım. herkesi öpüyorum... iyigeceler bende yatıyım.. mirmirmirmir

kızlar herkese günaydın....
sanki işe gidecem erken den kalktım...

dünkü temizlikten sonra akşam bşr sızmışım anlatamam...
sanki ben yapyım temizliği,, ayakta durmaktan... heryerim ağrıyordu...

sağolsun annemde gelmişti, yardıma.....
allaha şükür bitti,,, evde ne var yok yıkandı. ütülendi....
bu beni bşr süre idare eder artık...

artık baran bey de gelebilir.....

şimdi sıra doğum haberi vermeye geldi...

dün gece 23:31 de s_ebru mesaj atmış...

7.nisan saat 21'de yasemin kızımızda dünyaya gözlerini açmış..2880 gr.normal doğum....

selinin doğumu zor oldu herhalde...6.nisan akşamı saat 19:00 da yavaş yavaş suni sancı veriyorlar dedi...
ertesi akşam doğum olmuş...

ama sonunda kurtulmuş...sonuçta ikiside iyiiiiii...
doğum hikayesini bekliyelim...

evet şimdi gelelim yorumlara... bu arada kimsede kalkmamış .. tembel karılar.....

canım haftaya kadar bekle derim..şayet dönmezse...sezeryan ol derim...
son dakkikaya kadar bekleyip sezeryan olmak beni uyuz ediyor....

kız günlerimizin aynı olduğu gibi,, bebişlerimizin kilolarıda aynı..bende pazartesi kontrole gitttim...2900 gr mış... maşallah bebişlere...

al bende de o kadar ... bizimkide sadece bir yelek mi hırkamı ne ördü...
oğlumun herşeyini bizimkiler yaptı...

kayınvalidemin inancı..sağlıkla doğsun ... hepsini yaparız.. doğmadan alınmazmış..
alınacak ne kaldıysa..... 3ün birini alırlar artık :)))

şimdi gelelim emele..allah sabır versin şekerim sana..
ben olsam susmazdım... allaha şükür bizimkiler öyle değil...
ben bişey olduğunda ne yemek yapacaksın bize diyoroum....
oda girip yapar sağolsun....

bu arada sende oğlun senşn yemeklerini özlemiş dezen...hem bende fazla ayakta kalamıyorum arttık dersin.

elavinya : canım çoçuğa hemen mama verme...onun 2 günlük yemek deposu var merak etmeyim....

bol bol sıvı tüket,, banyoya gir masaj yap..koltuk altından başlayarak dairesel hareketler yaparak.....

en son çare mama.....

bu söylediklerim seminerlerde öğrendiklerim....

roseberry ---

canım bilgilerini aldım... seni de listeye ekledim.. ,

resimleride mail attım.....

son güncellenmiş listemizi herkese gönderdim...

bilginize arkadaşlar....

aaa sıkıldım ama ....saat 7 den beri burdayım ..allahan bir kulu yok ...

gidicem gelmicem heee..

zaten tv. da seyredemiyorum...koltuklarının yüzlerini yıkadık..
kurumadan geçirdik..sonradan geçemesi zor olur diye...

hala kurumamış...oturacak yer yok.....
bende yatak odasında yatağın içinde oturmuşum...
sizi bekliyorum...

günaydın kızlar şirvan bekledi bekledi gitti herhalde yaeni bebişimizde gelmiş hey maşşallaah nisan ayı ne bereketli yağmurları gibi ...rabbim hayırlı sağlıklı analı babalı bir ömür nasip etsin

sabah ilk gözümü açtığımda esra bu ve yarınki son eşinle uyanışın dedim ve kendi kendime çok heycanlandım inşallah cuma sabahı bu saatlerde yusufum kollarımda..

ay şirvan çok sağol msn mi eklemişsin şenayın melekleri çok güzel ya duygulandım görünce iki meleği rabbim korusun ve bütün meleklerimizi rabbim esirgesin korusun..

günaydın arkadaşlar şirvan çok alemsim bayıldım kayınvalide için yazdıklarına... eee doğurcazya uyuyoruz tembellik yapıyoruz tabi yakında bu günlerimizi çook ararız ever esra evde 2 kişi olduğumuz son günler

kızlar dün saat 8,30 da temizlik için bir kadın geldi 22 yaşında beni mahvetti dün sinirimden tansiyonum fırladı kadın temizliğe gelmiş yok ben başka evlerde halı sildiysem cam silmem yok cam sildiysem koltuk silmem bizim apt görevlisinin eşi akşam saat 8 de zor çıktı evde ve mutfağım kaldı 8 den sonra temizlik yaptım bide uyuşuk yapılan temizlik hiç içime sinmedi allahtan halılarımın çoğunu yıkatmıştım ondan çok ben yoruldum belim boynum ağrıyor karnım acıktı annem kalksada kahvaltı yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…