selam güzel nisan anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
kızlar tecrübenize dayanarak bişey sorucam sizlere, pazar günü ben biraz iş yaptım, iş dediğim de yorucu bişey yapmadım ama ayakta fazla kaldım belim falan cok agrıdı. ertesi gün de doktor kontrolüm vardı(3 aylık hamileyim bu arada). doktor ultrasona bakar bakmaz, sancın mı var senin yormuşsun bebeği iş mi yaptın dedi. rahmim kasılmış, tümsek gibi olmuş bebişimin gövdesi o tümsekte, başı da alağı düşmüş toparlayamıyo kendini çocuk rahatsız yani. doktor magnezyumla minoset yazdı. 10 gün yat kalkma dinlen geçer dedi. ama ben bebişimi öyle görünce çok fena oldum kızlar ya şimdi de içim içimi yiyo, düzelir değil mi bana akıl verin. böyle iş yapınca ağrınız oldu mu hiç sizinde?
selam güzel nisan anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
kızlar tecrübenize dayanarak bişey sorucam sizlere, pazar günü ben biraz iş yaptım, iş dediğim de yorucu bişey yapmadım ama ayakta fazla kaldım belim falan cok agrıdı. ertesi gün de doktor kontrolüm vardı(3 aylık hamileyim bu arada). doktor ultrasona bakar bakmaz, sancın mı var senin yormuşsun bebeği iş mi yaptın dedi. rahmim kasılmış, tümsek gibi olmuş bebişimin gövdesi o tümsekte, başı da alağı düşmüş toparlayamıyo kendini çocuk rahatsız yani. doktor magnezyumla minoset yazdı. 10 gün yat kalkma dinlen geçer dedi. ama ben bebişimi öyle görünce çok fena oldum kızlar ya şimdi de içim içimi yiyo, düzelir değil mi bana akıl verin. böyle iş yapınca ağrınız oldu mu hiç sizinde?
canım haftaya kadar bekle derim..şayet dönmezse...sezeryan ol derim...kızlar ben dün doktora gittim ya
benim bebişin başı aşağıda ama yüzü ters yeni doğum yani yüzü arkaya dönük olması gerekirken öne dönük hiç değiştirmedi bu pozisyonunu
dün doktorum böyle olursa sezeryan olur dedi çünkü bu şekilde normal doğum hem anne hem bebek için çok tehlikeyliymiş ve haftaya pazartesiden sonra istedğin bi gün sezeryana alabilirim dedi:1shok:
şu an çok karışığım istersen son ana kadar bekleriz dönmesini dedi bakarız dedi sancıların gelesiye kadar
şimdi iki arada bir derede kaldım ne yapsam akıl verin
bu arada bugün doktora gittik.benim kelebeğim çok yavaş kilo alıyo.daha 2900 gr olmuş.doktor 3100 görürüz belki dedi.doğuma 6 gün kaldı.
nihayet nst ye girdim.sancı mancı çıkmadı.güzeldi bebğimi kendime çok yakın hissettim.
suyumuz falan normal.kızım yüzünü çok net gösterdi.boyumuz biraz uzun olacak galiba.babası gibi uzun ve zayıf olacak sanırım.
ben ilk ultrasonda oğlumuz olcağını duyunca aaa kaynanamı olcam dedim .kız anneleri çok fedakar oluyo genelde diyim ama erkek annesi genelide bulmuyo ki
oğlumuz geliyo daha kayınvalidem 1 iğne almadı bizim aldıklarımıza ne gerek var diyo ve ekonomik hiççç sorunları yok düşünün yani ben nasıl seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?