2009 Nisan Anneleri buraya

göbüşler ne durumda kızlar benim ki hala yukarıda.ama artık hergün sancımız var.salıdan önce gelmesin diye dua ediyorum.

köfte canım az kaldı.ondan sonra 1 ay daha evde oluruz sonra ben kendi adıma söyleyim yaz boyunca gezecem kızımla inşallah.bi gelse o günler

29. haftadan beri kasılmalarım var ilaç kullanıyorum onlar durduyor ayakta durmak tetikliyo diye anca evde pineklemece oynuyorum yakında patlıycam sanırımkaydirigubbakcemile2

valla canım işin zormuş o zaman ben bir haftadır tam anlamıyla evdeyim bi de gorumcem geldi iş yaprırmıyoooor...y catladım...diyeceksinki buldun da bunuyon eskiden okul iş ev kafayı yiyordum ama biz mazoşistliğe alışmısız...

şirvan s_ebruyu ziyarette ama diğerlerinden haberim yok.sanırım herkes güzel havanın tadını çıkarıyo.

sezeryn canım 14 nisansa inşallah kauşcaz kızımla.

Tamam canım hatırladım ...hatta benim de doğum gunum 14 Nisan bende kızımın o gun doğmasını istemiyom anasıyla aynı gun ...kız omru billah anasıyla kutlama baskısı hisseder..bence ona ozel gun olsun...tuhaf bir duşunce galiba ama ne yapayım :tomato:

benim de annem yanımda.sürekli bişeylerel uğraşıyo.ben zaten yapamıyorum.kitap oku tv izle kk da sohbet zaman geçirmeye çalışıyorum.ben bu sene hep evdeydim.seneye de izinli olacam.sonra nasıl çalışmaya başlıcam hiç bilmiyorum.unuttum iyce öğretmenliği

yok bence çok da tuhaf bi düşünce değil.hatta mantıklı.

ben de yarın dr. gidecem..Allah nasip ederse artık ne olacağına karar verecek paşa ...ama daha oncede soylediğim gibi beni cok beter kastı adam yaaa. ....38 haftalık oldum daha kesin bir şey yok...bakarız...olmazsa seni 39 da doğurtururuz diyor...nalamadım...Allahım tum manyaklar mı beni bulur...

valla kızlar sıkılıyoz dediniz ben de gaza geldim tam randıman size laf yetiştiriyom...yoksa hic mecalım yoktu hani...iki lafın belini kıralım bizi yalnız bırakan diğer hamişler akşam baktıklarında tuh ne kacırdık desinler yerimseniben

lise matematik ama kendimi artık hiç matematikçi gibi hissetmiyorum.eşim mayıs ales sınavlarına hazırlanıyo.ona yardımcı oluyorum sayısal bölümde. 1 senedir matematik adına yaptığım tek şey.

abovvv matematik...uzerine afiyet matematik ozurluyumde ... matematik ögretmenlerine cok saygı duyarımmm ..

ya kızlar bursasunun basına gelen benim başıma da geldi dunden beri habire su gibi akıntım var... ay camasırım kuru kalmıyor...saat bası değiştiriyom... şu su kacağı meselesi ile ilgili evham mı yapsam ki

bugünlerde ne çok doğum olmuş ya ne güzel çok hoşuma gitti herkes ve bebişleri sağlıklıymış, uzun ömürler versin allah maşallah bebişlere
benim gibi bekleyenlere de kolay gelsin diyorum böyle doğumlar olduğunu duyunca da iyice zor gelmeye başladı beklemek :)

evet beklemek çok zor.günler geçmek bilmiyo.içimdedi kıpırtıları daçok özlicem ama kızmın gül yüzü herşeye değer nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…