evet beklemek çok zor.günler geçmek bilmiyo.içimdedi kıpırtıları daçok özlicem ama kızmın gül yüzü herşeye değer nasılsa
lise matematik ama kendimi artık hiç matematikçi gibi hissetmiyorum.eşim mayıs ales sınavlarına hazırlanıyo.ona yardımcı oluyorum sayısal bölümde. 1 senedir matematik adına yaptığım tek şey.
ya kızlar bursasunun basına gelen benim başıma da geldi dunden beri habire su gibi akıntım var... ay camasırım kuru kalmıyor...saat bası değiştiriyom... şu su kacağı meselesi ile ilgili evham mı yapsam ki
evet, koskocaman 9 ayı geride bıraktık. Iyisiyle kötüsüyle hayatımızın en önemli günlerini birlike paylaştık. Bugüne kadar bana destek olan ya da olmayan, herhangi bir sorunumda moral veren, anne olmuş ve olmayı bekleyen tüm muhteşem kadınlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. Iyiki varsınız, iyiki, yüzlerinizi görmesemde, hayatıma girdiniz. Kalplerimiz hep birlikte attı.. Biz geldik bebeğimle yolun sonuna, yarın içiçe yaşadığımız 9 aylık serüvenimiz sonlanıcak. Dualarınızı benden esirgemeyin bende yarın doğuma girerken her biriniz için dua edicem..
Işallah bi sonraki yazımı, bebeğim kucağımdayken yazmak nasip olur! Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, allah herkesin çocuğunu anne ve babasına bağışlasın...
Hoşçakalına.s.
şirvan kız nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet, koskocaman 9 ayı geride bıraktık. İyisiyle kötüsüyle hayatımızın en önemli günlerini birlike paylaştık. Bugüne kadar bana destek olan ya da olmayan, herhangi bir sorunumda moral veren, anne olmuş ve olmayı bekleyen tüm muhteşem kadınlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız, iyiki, yüzlerinizi görmesemde, hayatıma girdiniz. Kalplerimiz hep birlikte attı.. Biz geldik bebeğimle yolun sonuna, yarın içiçe yaşadığımız 9 aylık serüvenimiz sonlanıcak. Dualarınızı benden esirgemeyin bende yarın doğuma girerken her biriniz için dua edicem..
İşallah bi sonraki yazımı, bebeğim kucağımdayken yazmak nasip olur! Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, Allah herkesin çocuğunu anne ve babasına bağışlasın...
Hoşçakalına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?