2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba arkadaşlar
Oğlum ve ben bugün evimize geldik.Oğluma evimizi gezdirdim,odasını gezdirdim.Sevmiş oacak k yatağında deliksiz bir uyku çekti.
İkimiz de çok şükür gayet iyiyiz.Geçmiş okuyamadım ama destek olan ve iyi dileklerni belirten tüm arkadaşlara teşekkürler.
Ben fırsat bulunca tekrar gelirim.Şimdilik hoşçakalın.

lise matematik ama kendimi artık hiç matematikçi gibi hissetmiyorum.eşim mayıs ales sınavlarına hazırlanıyo.ona yardımcı oluyorum sayısal bölümde. 1 senedir matematik adına yaptığım tek şey.

anaa matematikmi çok taktir ettim megul
matematik benden çok uzaaak

ayy cnm ya vvala hiç telaş etme ben artık bebeğin kafasını görmeden doğurduğuma inanmıcam :))dermişiiiim tabiki o kadar da değil de şöle can acıtıcı sancı olmadığı sürece oturacam kçmn üstüne :))

benanber cnm iyi olmanıza çok sevindim darısı bizim başımıza yaa
bizi ihmal etme
doruk beyi görmek istiyoruz boyunu kilosunuda yazki listeye eklensin cnm

benım mazereteım vardı valla kızlar anneme yardım ettım azıcık yaprak sardık gelen gıden olacak malum kayınvalıdemler ankaradan gelecekler kaç gün kalırlar bılmıyorum ama hazırlıklı olmak lazım 2 gün hastenede geçer evde hazır bışıler olsun demı,benden geçmış valla belımı kaldıramıyorum azıcık avrupa yakasını ızlıım gelecem arada

Evet, koskocaman 9 ayı geride bıraktık. İyisiyle kötüsüyle hayatımızın en önemli günlerini birlike paylaştık. Bugüne kadar bana destek olan ya da olmayan, herhangi bir sorunumda moral veren, anne olmuş ve olmayı bekleyen tüm muhteşem kadınlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız, iyiki, yüzlerinizi görmesemde, hayatıma girdiniz. Kalplerimiz hep birlikte attı.. Biz geldik bebeğimle yolun sonuna, yarın içiçe yaşadığımız 9 aylık serüvenimiz sonlanıcak. Dualarınızı benden esirgemeyin bende yarın doğuma girerken her biriniz için dua edicem..
İşallah bi sonraki yazımı, bebeğim kucağımdayken yazmak nasip olur! Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, Allah herkesin çocuğunu anne ve babasına bağışlasın...

Hoşçakalına.s.

canım ne güzel yaaaa.. Yarn yavruna kavuşacaksın...
Bakalım kız mı erkek mi gelecek.....
Ben senden daha çok merak ediyorum...

Sağlıkla kuçağına alırsın.. Sorunsuz bir sezeryan geçirmen dileğiyle...

Ben bugÜn s_ebrunun bebeĞını gÖrmeye hastaneye gıttım....

Ya maŞallah ...

Kız 40 hafta tuttu ıÇınde ....ufacık bır Şey ÇıkmıŞ...

Oy maŞallah ıÇımızdekı mucıze senmıydın dedım... Uykusunda gÜldÜ bana .....

Allah herkese o gÜzel anı yaŞatsın Çok gÜzel bır duygu...
Bakalım ben nen zaman baranıma kavuŞacaĞım .....

Ebruda ıyıydı,, 3 gÜn hastanede yattı ,, ama herŞeyı unutmuŞ gıbıydı....

suni sancıylamı doğurmuş neden 3gündür hastanede bebiş kaç gram amma çok soru sordum hee
oh ii gezmişin bugün
biride yazmışki çiçeğin can aynı babasına benziyormuş
ay şirvan bi biz kaldık yaa of

valla biz hiç bişey yapmadık bende öğleden sonra çıktım yoktum artık eskisi gibi olmuyor:1no2::çok üzgünüm:

sanırım april cinsiyeti öğremiş herkes senin gibi cinsiyeti öğrencen falan dedi
belkide süpriz olmaz falan dedi aprilde öğremiş sanırım

allaha emanet ol! allah kolay doğumlar nasip etsin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…