2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ovtemizkan da sezeryandan çıkmış...

maşallah canım ....

oda kurtuldu... darısı başımıza artık....

maşllah geçmiş olsun.

kızlar ben topiğe döncem haberinşizi bana verirsiniz

ohh ye ye az kaldı ben kaçtım yarın girerim kesin görüşürüm öptüm güzel göbeklerden ve bebeklerden seviom sizi

çiçek hoşgeldin.fotolarınızı gördüm maşallah.bekliyoruz seni.biz de seni seviyoruz özledik .
bana da çatı muayenesi yapılmadı dahaa.... (((

elletmeye yer arıyorum bende

kaydirigubbakcemile3

tuvalat sorunu bende de var.gidip gelmekten yoruldum artık.

maşallah baharnura.biz de 38+4 14nisanda kavuşuyoruz bebişimle inşallah

bızde geldık kontrolden bakalım,bebışımız ıyı çok şükür,cumartesı sabah 9 da gelıyor Ece kız nasıpse,öpüyoruz herkesı

hayırlısı olsun özlem.

herşeyi çok güzel.odasına bittim.ne güzel süslemişsin öyle.

canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.hayırlısı olsun .inşallah dışarda daha çabuk büyür.kuvöze çok takılma.sağlıklı olsun da kuvöz sorun değil.

selam kıslar.. ben giremiyom çok kayınvalidem bende ondan.... daha doğurmadım haber vereyim dedim... bana dua edin zor günler geçiriyorum....................................... herkese iyi akşamlar......................

Allah yardımcın olsun.

gözün aydın.hayırlı olsun.darısı başımıza artık.

kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum

özlem senin adına çok sevindim.baya rahatlamışsındır.

herkeese çoook teşekkürler arkadaşlarım tatlı arkadaşlarım evet kaan gelınce nasıl rahatladım vede mutluyum tahmın edersınız,kızım babasının horlamasını öyle özlemışkı kudurdu sabaha kadar ınanılmazdı,kahvaltımızı yaptık eşım babamla tavla atıyor,annecımde ortalığı süpürüyor bende sıze geldım,kızkardeşım gelınce kahve ıçecem valla şöle keyıfle,yarın bu saatlerde nasıpse kucağımda olacak ınanamamaktayım hala,9 aylık serüvenımız son buluyor ve yenı bır sayfa açıyor kızımız,bebeklerımız hayatlarımızda ne tuhaf dımı,bır sürü şey yazdım ama sonra vazgeçtım belkı sonra yazarım çünkü belkıde şuan yazacaklarımı yanlış anlayabılırdınız,bu dönemde ıyıkı burdaydım ve ıyıkı vardınız,yoksa çooook zor geçerdı zaman ve benı anlamasını ıstedığım ınsanlar bulmaya çalışmak,oysa ıst.arkadaşım olmamasına rağmen sayenızde hıç ıhtıyaç duymadım,ev-ofıs arası mekık dokurken hep yanımdaydınız hatta tanımadan rüyalarıma dahı gırdınız,farkında olmadan hayatımızın bellı bır bölümünü paylaştık yerı geldı eşlerımıze ıtıraf edemedığımız yada söylesekte anlayamayacaklarını düşündüğümüz şeyler bırbırımıze söyledık,uzatmayayım daha fazla çünkü bu bır veda değıl nasıl olsa en fazla "1 hafta sonra her doğum yapan gıbı kendını toplar toplamaz atacağız kendımızı buraya,hepınıze çooooook teşekkür ederım ıyıkı vardınız,okuyan okuyamayan herkese kucak dolusu sevgıler benden ve kızımdan yarın bebeğım değıl ben kendıme gelır gelmez alo dıyecem şırvan bız ıyıyız yaz bızıde teyzesı ver kızlara haberı,öpüldünüz Özlemce şekerler,şımdılık hoşçakalın,artık şafak doğan güneş:lepi:

özlemcim siteye girdiğim gibi yazını gördüm ve çok duygulandım. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin. İnanılmaz bir duygu. Bakmaaya kıyamıyosun. Herşeye katlanıyosun onun için.

bende hala bekliyorummmm
beklemedeyim yaniii..... doktorum heran gelebilir dedi ama bizim kızzda tık yık dahahihoyyyt

oslem çok duygulandım hayatım seni tanımış olmaktan çok mutluluk duydum söyledğin bütün bu güzel sözler için çok teşekkür ederim kendi adıma ve karşılıklı bu hislerimiz...
bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah canım artık darıısı bizim başımıza kalbimiz ve dualarımız seninle tatlım...senağlama

aliya nbr nasılsın bebişin nasıl foto sunu bekliyoruz merakla

hayırlı cumalar herkese,

özlemcim bende hepinizi tanımaktan çok mutluyum, bizimde duygularımıza tercüman olmuşsun..gözün aydın, allah başka türlü ayrılık yaşatmasın...

sultan oğluşun odası çok şeker olmuş..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

şincik bu sabah olanları anlatayım, sabah biraz suyum geldi! hafifte sancım vardı..o kadar mutlu oldum ki oğlum gelecek diye..kalan bi kaç ufak işim vardı onları hallettim, tam artık hazırım inşallah doğar derken sancı falan kalmadı..ufff ya uf!!!acayip mutlu olmuştum oysaki doğacak sıpacık diye...sancı mancı kalmadı şimdi..dalga geçiyo benimle bu yaramaz ama bi doğsun sorcam ona ben bunun hesabını, ısırılmadık yerini bırakmıcam!

canım aynı duyguları yaşadık hep beraber burada.yarın senin günün.bizlere de dua et.en kısa zamanada görüşeceğiz yeniden .öpüyorum.hayırlı doğumlar.

hayırlı cumalar anne adayları:))
geçmişe bakiim

hayırlı cumalar sultan.

bende hala bekliyorummmm
beklemedeyim yaniii..... doktorum heran gelebilir dedi ama bizim kızzda tık yık dahahihoyyyt

o geleceği zamanı bilir annesi.

canım suyun geldiyse neden bekliyosun ki?doktorunu ara en azından bence.

selam kıslar.... nasılsınız.... ya kayınvalidem sizle arama girdi.... bana dua edin zor günler geçiriyorum.... ayyy kadın çocuk gibi yaaa... hiç beklediğim gibi olmadı.. zaten tek başıma sizle bi dünyam vardı saolsun çakilmez hale getirdi kadın... yazık eşim de arada kalıyo... Allah tan bana anlayışlı yaklaşıyo..... size çok yazamıyom ama akşamları göz atıyom... bu kadın gidene kadar ara ara gelebilirim beni unutmayın......
bu arada 2 gecedir geceleri ağrılarım oluyo..... sizlerle sohbeti özledim......... dua edinnnnnnn

canım artık 40. haftana girmişsin.hiçbişey için canını sıkma.her an doğum olabilir senin artık.doğumdan sonra da kalacak mı kayınvaliden.?

Kız nerden anladın suyun geldiğinisuyun geldiyse evde durma direkt dokttoara serap

ya renksiz bi sıvı vardı çamaşırımda...ıslanmış biraz, ama çok değil..akıntı falan değil..ne kadar diyeyim hııım çamaşırın ağını ıslatmış komple işte ama çok değil gibi geldi bana bide sancı kesildi şimdi..eh bebekte hareketli, sorun yok gibi geldi bana.. zaten yarın randevumuz var sabahtan ...

kızlar toplanmışız kaçmayın sakın:))

geda ne yaptın kayınvalidenle konuştuınmu yemek meselerini falan ne yapıyorsunuz kız anlaaaaaaat

ay serap ne rahatsın kız ben olsam çoktan gitmiştim ya bebeğin suyu azaldıysa Allah korusun
sen bilirsin tabi yinede
kızlar hoşgeldiniz neredesiniz ya?çok sesszi kaldı bizim topiğimiz.senağlama

bencedesenağlama

ay serap ne rahatsın kız ben olsam çoktan gitmiştim ya bebeğin suyu azaldıysa Allah korusun
sen bilirsin tabi yinede

bencedesenağlama

ya ne bileyim, o kadarcıktan bişi olmaz gibi geldi bana..oynayıp duruyo,hareket etmese gitcektim zaten..bakalım ya, inşallah doğar artık!!! yarın bizim evlilik yıldönümümüz, çok güzel olur doğarsa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…