kızlar ovtemizkan da sezeryandan çıkmış...
maşallah canım ....
oda kurtuldu... darısı başımıza artık....
maşllah geçmiş olsun.
kızlar ben topiğe döncem haberinşizi bana verirsiniz
ohh ye ye az kaldıben kaçtım yarın girerim kesin görüşürüm öptüm güzel göbeklerden ve bebeklerden seviom sizi
çiçek hoşgeldin.fotolarınızı gördüm maşallah.bekliyoruz seni.biz de seni seviyoruz özledik .
bana da çatı muayenesi yapılmadı dahaa....(((
elletmeye yer arıyorum bende
kaydirigubbakcemile3
kızlar tuvalet sorunu yaşıyorum resmen.. sidikli karı gibiyim..
baran içimde oynuyor,, allta baskı yapıyor... bende devamlı tuvalette..işemeye ...
kalkıp gitmek bile işgence geliyor...
çoçuk hurmadan sonra bir hareketlendi... bakarsın akşam çıkıverir.....
tuvalat sorunu bende de var.gidip gelmekten yoruldum artık.
merhaba arkadaşlar...en sonunda hastaneden gelebildim..yahu ne gündü be... neyseki o iğrenc catı muayenesini atlattık, ve en sonunda dr. gün alabildik.. Allah nasip kısmet ederse, 16 Nisan Persembe gunu Baharnur'uma kavusacam kızlar...dr. tedirginliğimden dolayı sezeryana tamam dedi...39. Haftaya girmiş oluyom o zaman...inşallah önceden gelmeye kalkmaz...
sizler neler yaptınız
maşallah baharnura.biz de 38+4 14nisanda kavuşuyoruz bebişimle inşallah
bızde geldık kontrolden bakalım,bebışımız ıyı çok şükür,cumartesı sabah 9 da gelıyor Ece kız nasıpse,öpüyoruz herkesı
hayırlısı olsun özlem.
herşeyi çok güzel.odasına bittim.ne güzel süslemişsin öyle.
selam kızlar topik yavaş olsada artık yetişemiyorum :çok üzgünüm:
bacaklarım ve belim artık isyanlarda..
benimde artık bi günüm var salı günü kısmetse sezeryana giriyorum şafak 4 mü oluyor
sezeryan düşmanı ben bile sezeryan yapıyorum korksamda çarem yok..
38 dolsun diye uğraştım yoksa yarın olacaktım ama tansiyon ilacını günde 5 almaya başladım
normal insanlar bile günde 1 alıyor herneyse daha fazla uzatamazdım ama küvözde kalır dedi dr o yüzden sevinemedim.
Allah sağlık versinde kalsın ne yapayım ben büyütemiyorum dışarda büyür inşallah..
canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.hayırlısı olsun .inşallah dışarda daha çabuk büyür.kuvöze çok takılma.sağlıklı olsun da kuvöz sorun değil.
selam kıslar.. ben giremiyom çok kayınvalidem bende ondan.... daha doğurmadım haber vereyim dedim... bana dua edin zor günler geçiriyorum....................................... herkese iyi akşamlar......................
Allah yardımcın olsun.
Sonunda Ogluma kavustum...Pazar günü ( 2 hafta erken) suyum patladi. Bugün hastaneden ciktik..SSimdi melek gibi uyuyor bense saniyede bir tepesinde dikilip sevdali sevdali bakiyorum...
Ne güzel bir duyguymus anne olmak....Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah...Ve doguma hazirlanan annelerimize hayirli dogumlar diliyorum...Hayirlisi ile atlatirsiniz insallah...
gözün aydın.hayırlı olsun.darısı başımıza artık.
kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum
özlem senin adına çok sevindim.baya rahatlamışsındır.