cnm geçmiş olsun bebiş nasıl
ya yüzü öne bakıyormuş doktor farketmemişmiydi kız
kızlar ben geldim. dün gece sancım vardı yine . ama kısa süreli bu sefer doğuruyorum dedim ama devamı gelmedi. sonra uyumuşum. misafirlerim vardı. şimdi gittiler görümcemlerde geldi bana hiç iş yaptırmadılar sağolsunlar. bulaşıkları filan yıkadılar. geçmişi okuyum bakıyım neler olmuş.. delikafadulden
herkeze slm kızlar iş yerine uğramıştım hemen nete dalayım dedimç. nasılsınız. doğuranların hepsinin gözü aydın olsun. geçen selinleri karıştırıp doğum yapmayan seline mesaj atmışım. allah iyiliğimi versin emi. neyse diğer seline burdan geçmiş olsun diyorum.
didem çok tatlı çıkmışsının demir bebkle canım. allah analı bablı büyütsün.
herkezi çok öpüyorum.:1hug:
artık evdeyimmmmmmmmmm:) kızlar selam bu arada dikişlerim ağrıo azcık ne yazıkki. sultan benim bebişinde yüzü öne bakıomuş öyle çıktı içerden
kızlar dün gece ilk defa sancılandım 1 saat yatamadım oturamadım ana geliyo bebiş denim kalktım evi topladım nler olmaz diye mide bulantısı oldu bide sonra hafifledi uyumuşum bugünde okadar çok hareket ettikidurası kalmadı çıkacak kafaya koymuş valla bakalım bu gece nasıl olcak çarşamba dokt gitcez ama saçıma fönü bile çektirdim kaşımı aldırdım heran herşey olablir gibi geliyo
kızlarr ne heycanlı sizi okumakk..:) meleğine kawuşanlar,maşallah hepsine..kawuşmayı bekliyenler de tez zamanda kolaylık sağlıcakla kawuşurlar inşallah..bize daha 5 ay war..hihoyyytgeçer dimi:CüvCüv:
geçiyo canım aylar geçiyo da şu son günler geçmiyo işte.:CüvCüv:
zuzu tam bilgim yok ama peygamberimizin bi hadisinde hamilelerin hurmayı son aylarında yemesini tavsiye ettiğini okumuştum.
kızlar dün gece ilk defa sancılandım 1 saat yatamadım oturamadım ana geliyo bebiş denim kalktım evi topladım nler olmaz diye mide bulantısı oldu bide sonra hafifledi uyumuşum bugünde okadar çok hareket ettikidurası kalmadı çıkacak kafaya koymuş valla bakalım bu gece nasıl olcak çarşamba dokt gitcez ama saçıma fönü bile çektirdim kaşımı aldırdım heran herşey olablir gibi geliyo
kızlarr ne heycanlı sizi okumakk..:) meleğine kawuşanlar,maşallah hepsine..kawuşmayı bekliyenler de tez zamanda kolaylık sağlıcakla kawuşurlar inşallah..bize daha 5 ay war..hihoyyytgeçer dimi:CüvCüv:
vallahi farketmemişbu arada bebek ağlıodu ona baktım ancak sustu zormuş yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?