2009 Nisan Anneleri buraya

BAKIN BAKALIM OLMUS MU

maşallah ikinize de çok hoşsunuz.nazar değmesin.

hoşgeldin nerelerdesin sen ya.artık pek uğramz oldun.sancılar bende de var ama düzenliplmadığı için takmıyorum artıkın.

bi yakalayamadım seni kardeş ya.neyse kendine iyi bak.

artık evdeyimmmmmmmmmm:) kızlar selam bu arada dikişlerim ağrıo azcık ne yazıkki. sultan benim bebişinde yüzü öne bakıomuş öyle çıktı içerden

canım hoşgeldin.ağrı kesici falan alınabiliyor mu ki acaba?ay ben sezeryandan da korkmaya başladım azıcık ya.normal doğum yapanlar ertesi gün ayakta.

artık her an herşey olabilir.ben de her gece yatarken doğum olmasın salıya kadar beklesin inşallah diye dua ediyorum.

kızlarr ne heycanlı sizi okumakk..:) meleğine kawuşanlar,maşallah hepsine..kawuşmayı bekliyenler de tez zamanda kolaylık sağlıcakla kawuşurlar inşallah..bize daha 5 ay war..hihoyyytgeçer dimi:CüvCüv:

geçiyo canım aylar geçiyo da şu son günler geçmiyo işte.:CüvCüv:

bi de bişey sorucam size..hurmayı doğum kolaylaştırır diye yiyosunuz sanırsam?? ben de duymuştum daha önceden..ben hurmayı çok sewerim..yani günde bikaç tane yerim..şu dönemde benim yememim bi sakıncası warmı??yani düşüğe filan sebep olurmu??

kızlar iyi akşmalr yemek zamanı.yarın görüşürz.kendinize iyi bakın.
ÖZLEM cim inşallah çok kolay olur doğumun.bu gece güzel bi uyku çekmeye çalış.kocişin de yanında yarınd bebeğin seninle olacak.yarın senin günün.

zuzu tam bilgim yok ama peygamberimizin bi hadisinde hamilelerin hurmayı son aylarında yemesini tavsiye ettiğini okumuştum.

cnm hayırlsı olsun yaa
benimkide çok hareketli maşallah canımı çok acıtıyor yanlız

kızlarr ne heycanlı sizi okumakk..:) meleğine kawuşanlar,maşallah hepsine..kawuşmayı bekliyenler de tez zamanda kolaylık sağlıcakla kawuşurlar inşallah..bize daha 5 ay war..hihoyyytgeçer dimi:CüvCüv:

sağol cnm bize bi aralar hangi ay doğurcaksa o topikte misafirdik
ayy öyle çabuk geçiyoki hiçbişey anlamazsın
ama gel gelelim şu son günler geçmiyor

vallahi farketmemişbu arada bebek ağlıodu ona baktım ancak sustu zormuş yaaaaa

ayy cnm yerim ben onu yaaa
bizimkide ağlıcakmı kızz bizde yazcakmıyız buraya
durun kızlar bebişim ağlıyo bakayım falan )

iyi akşamlar kızlar biraz bakıyım dedim ne"var ne yok.........................2

selam arkadaslar...eşim, gorumcem dışarda yemekteydik...son hafta gezebilecğim kadar gezesim var valla hafta sonu da pikniğe girmek istiyom dedim eşim karnı burnunda habire geziyon diye kızdırıyor...

ya kızlar böyle bir daha gezemiyeceksizniz falan denilince üzülüyorum ya...cevremde herkes bu gunlerin tadını cıkar falan diyor...ya hem en güzel duygular bizi bekliyor hem de kabus mu olacak ya....

hoşbulduk bebiş uyuyoda bi bakıyım dedim bursasu kimse kalmamış.................................

valla ilknurcum ben gezerim hiç kasamam kendimi sen öle diyenlere bakma dün komşuma kahve içmeye gittim bu gün annemdeyim eşin rahat olursa bu konuda problem olmaz......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…