bir banyo sonrası şekerleme yaparken:))
öncelikle boğazımın yapısı çok ince olduğu için ilk takılan hortum uymamış daha sonra ikinci bir hortum ama yine hüsran sonuncusunda 3.ve çok ince bir hortumla bayıltılmışım...tam 25 dakika sürmüş bayılmam ve işin ilginci ben onda bile bayılmadım....yani bir nevi epidural gibi oldu desem yeri:)) herşeyi duydum yani ......sonrasındada kılcal damarlarım çok hassas olduğu için dokundukları her yer kanamış ve benim tüm dikişlerim çift atılmış.....kısaca tüm hastalarda toplam 30 dakika süren sezaryan bende 2 saat sürdü ve ailem çok endişelenmiş....doktorda zaten ameliyat bitince banada hiç çıtır hasta denk gelmez ki dedi bende ona odama gidince dediğinizi duydum dedim:)) çok güldü adamcağız....yani bana göre benim ilk ve son doğumum oldu çünkü gözümü kapatınca bile doğum anı aklıma geliyor...bu yüzden hastanede kaldığım 2 gün boyunca gözümü kırpmadım....ben ekstrem bir örneğim tabi hiçbiriniz bunları yaşamıcaksınız.....sorunsuz alıcaksınız bebeklerinizi....idilin fotosunu eklerim size birazdan
ilk olarak salıdan başlayayım....
salı gece benim ağrım vardı uyuyamadım ve sabah eşim çıktıktan sonra sızmışım... kaynanam 10 - 10.30gibi falan kalkar zaten ben 11.30 gibi uyandım ve onun yanına geldim. günaydın anne kahvaltı yaptın mı dedim o da yok dedi.. bende benim ağrı vardı gece de hiç uyumadım keşke sen yapsaydın dedim. o da ben elşin evini ne bilirim dedi... aprım olduunu söölememe rağmen kalkmadı ben de mutfağa geçtim çay falan yapmaya... sonra eşim aradı nasılsın napıyon diye ben de kahvaltı hazırlıyom dedim o da sen niye yapıyon anneme de dedi. bende ağrım var dedim ama ben elin evini bilmem dedi, dedim. oda evden aramış ve anneme emel hasta sen ona yard et çayı fala yap anne demiş... kaynanam mutfağa ööle bi girdi ki... hemen kocana ben çay yapıyom diye şipledin mi.. hiç sevmem ben bööle şeyi içeceğim bi bardak çay falan diye bağırıyo bana... bende ben aramadım falan dediysem de nafile... sonra 3 saat ağrımı bırakıp onun gönlünü almak için yalvardım diyebilirim... sonra 4 gibi gönlü oldu süpürge falan yaptık. ben sildim iyiydik ama akşam eşim geldiğinde masum ve üzgün bi edayla durdu hep... neyse o gün bitti... asıl bomba dün..........
ben gene sancı ve uykusuz bi geceden sonra saat 12de eşim arayınca uyandım ve hemen mutfağa koştum koca bebek açtır diye. çayı koyup hemen odasına girdim balkondan bakıyo yine günaydın anne diye bi giriş yaptım ve bana mahsus bu saate kadar uyudun de mi dedi. ben de geceyi anlattım ama kim dinler............
bana eşimin ne zaman geleceğini sordu ve babanı (kayınpeder) aradım o beni alcak benim biletimi alsın gece gideyim dedi. bende neden falan dedim ama yok... gidecem diyo başka bişiy yok... ben bi taraftan kahvaltı hazırladım bi taraftan da onu dinliyorum ama yok.. ben de o zaman arayalım gelsin eşim dedim. eşimi aradım annen gitmek istiyo dedim eşi,mle konuştular ağlamaklı sesle gidecem dedi durdu... sonra kapattılar. ben de anne demek be hastanede yatıyo olsam da bırakıp gedeceksin bu torunun değeri yok yanında dedim. o da bana annen burda olsa bu saate çaysız bıırakırmısın dedi. ben de anne hasta olduumu söyldeim dün herşeyin yerini de gösterdim beni bekleme diye de söyledim dedim ama ............
sonra kahvaltı ettirdim benim canım hiç istemedi... kimbilir kayınpedere neler dedi....
sonra sırf gönlü olsun diye hiç gitmediğim bi komşunun evinde Kur an okunuyomuş ağrılı ağrılı oraya gittik... sonra da okuldan bi arkadaşın evine.... sıkılmasın diye...
yani ona yemek hazırlayım onla ilgileneyim sıkılmasın istiyo... o yüzden de neti açamıyom bile.... ama var ya çoooook pişmanım gel dedim diye......... çocuk olsa bu kadar olmaz karnını doyurur uyutursun... az önce yemek hazırladım yedi şimdi de sıkıldıını ima ediyo gezmek istiyo.... ve bi söylediğini 100 defa söylüyo... ne yaparsan yap kendi doğrularından şaşmıyo.. sanki karşısında kara cahil var.... off yaaa... ben de alttan alan paspas oldum yani....
ay ben napcam yaaaaaaaa......
tabi dünün finali kaynanam gitmedi... eşim telda baya bişiyler demiş. anne kız kardeşim hamile olsa onu ööle bırakır mıydın biz seni yard ol diye çağırdık falan demiş... bana da emel idare edelim dedi... aslında seni üzmesin diye göndercektim ama bööle giderse de ankaraya farklı yansıtır aramız iyice soğur diye düşündüm ondan engel oldum dedi... ayy canım saolsun en azından annesine bakıp beni üzmüyo....
kusura bakamayın uzun oldu ama işte.... sizle paylaşmak istedim... bana dua edin...
ben şimdi çıkıyom.. hepinizi çok seviyom Rabbim yardımcımız olsun.... Allah a emanet olun kıslar... vakit bulunca yine gelirim... şimdi kötü olmasın..... aslında uykum var deli gibi ama kaynana yanlış anlıcak diye uyuyamıyorum.... mahsus uyuyosun diye.....
size iyi muhabbetler.. sizi okuyom göz ucuyla..... bi de dünkü hurma muhabbetini kaçırdım neden yemeliyiz...
rumelili geçmş osun
didem demir bey le uzun bi ömür inşallah... sultan serap megül yani tüm doğurmamış olanlar darısı başımıza.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?