2009 Nisan Anneleri buraya

didem profilime gir orda avatar resmini değiştir kısmında göz attan resmi yükleyebilirisn... ay bilmem anlatabildim mi....

kızlar ben geldim. dün gece sancım vardı yine . ama kısa süreli bu sefer doğuruyorum dedim ama devamı gelmedi. sonra uyumuşum. misafirlerim vardı. şimdi gittiler görümcemlerde geldi bana hiç iş yaptırmadılar sağolsunlar. bulaşıkları filan yıkadılar. geçmişi okuyum bakıyım neler olmuş.. delikafadulden

herkeze slm kızlar iş yerine uğramıştım hemen nete dalayım dedimç. nasılsınız. doğuranların hepsinin gözü aydın olsun. geçen selinleri karıştırıp doğum yapmayan seline mesaj atmışım. allah iyiliğimi versin emi. neyse diğer seline burdan geçmiş olsun diyorum.
didem çok tatlı çıkmışsının demir bebkle canım. allah analı bablı büyütsün.
herkezi çok öpüyorum.:1hug:

selam kızlar benım kucuk kızım 30 mart ta dogdu sezeryanla. ıkımızde cok sukur ıyıyız.. darızı dıger bekelyenlerın basına..

cnm hoşgeldin selinlerin ikiside doğurdu

hımmm benim attığım zaman doğarmamıştı. onunda gözü aydın olsun o zaman. ayyy sizlerle yazışmayı çok özledim ama çıkmam lazımç kendinize iyi bakın herkezi öptümmmmm

artık evdeyimmmmmmmmmm:) kızlar selam bu arada dikişlerim ağrıo azcık ne yazıkki. sultan benim bebişinde yüzü öne bakıomuş öyle çıktı içerden

Son düzenleme:
ayy kızlar geçmişi okumak bile kolaylaştı
kimsecikler kalmadı bi avuç gebe kaldık burada
bi ana önce geçsin şu günler..

artık evdeyimmmmmmmmmm:) kızlar selam bu arada dikişlerim ağrıo azcık ne yazıkki. sultan benim bebişinde yüzü öne bakıomuş öyle çıktı

geçmiş olsun canım
can bebeğe bakınca ağrı sızı kalmaz gerçi
bende sezeryanlılar kervanına katılacağım kısmetse canım salı günü

kızlar bu arada 2 gündür ağdacıya gideceğim o kadar zor geliyorki
neyse birazdan çıkıp halledeyim şu işi
yoksa aklımda hep bu ağda işi olacak
sezeryandan sonra dehşet zor olur ben en iyisi acıyı düşünmeden tıpış tıpış gideyim..

çiçekcim hoşgeldiniz evinize... can bey e maşallah çok tatlı çıkmışınız sana da maşalah hastaneden yolladın bize:)

sultaaaaaaaaaaannn odanıza bayıldım.... Allah huzur içinde yatırsın oğluşunu....
ben de biras geçmişe baktım size yazayım dedim fırsat bulmuşkene.... duanızı eksik etmeyin.....

kızlar dün gece ilk defa sancılandım 1 saat yatamadım oturamadım ana geliyo bebiş denim kalktım evi topladım nler olmaz diye mide bulantısı oldu bide sonra hafifledi uyumuşum bugünde okadar çok hareket ettikidurası kalmadı çıkacak kafaya koymuş valla bakalım bu gece nasıl olcak çarşamba dokt gitcez ama saçıma fönü bile çektirdim kaşımı aldırdım heran herşey olablir gibi geliyo

kızlarr ne heycanlı sizi okumakk..:) meleğine kawuşanlar,maşallah hepsine..kawuşmayı bekliyenler de tez zamanda kolaylık sağlıcakla kawuşurlar inşallah..bize daha 5 ay war..hihoyyytgeçer dimi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…