valla ilknurcum ben gezerim hiç kasamam kendimi sen öle diyenlere bakma dün komşuma kahve içmeye gittim bu gün annemdeyim eşin rahat olursa bu konuda problem olmaz......................
inşallah canım normal doğum yaparsan daha rahat ayağa kalkıyosun tabi onun için normal doğum diye direttim ztn..............
herkese iyi geceler. gerçi kimsecikler yok. eşim gece mesayisinde 11,30 gibi geliyor. bi girip bakıyım dedim neler olmuş ya
geda kayınvalidenle yaşadıkların için çok üzüldüm. ama unutma çok büyük bir tesellin var eşinin tavrı. o da annesini tutmuyor allaha şükür ki. bazı erkekler haksızda olsa annesine laf söyletmiyo iyice çileden çıkardın. zaten son 1 haftan kaldı bu ara doğumun olucak inş. son haftandasın diğer hafta zaten istemesede mecbur bakacak sana. bebek olucak yemekleri filan yapıcak illaki. bence şimdi üşendiği ve işine gelmediği için yol yapıyor ben geldim bakmaya sen bana iyi davranmadına getirecek . bana öyle geldi vala. :mymeka: ay neyse iyice sinir oldum hamile kadına yapılacak şey mi bu allah sabır versin emelcim inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu günleri.. :Saruboceq:
özlem yazını okuyunca çok duygulandım. sadece saatler kaldı prensesine kavuşmana rabbim bizede göstersin o günleri...
didem demirin fotosubnu gördüm çok güzel sende çok güzel çıkmışsın . maşallah diyim ana oğula
kızlar hastane çantasına göğüs pedi koymadım aklıma şimdi geldi koyayım mı. ?
bide hasta bezimi almamız gerekiyor yoksa normal büyük boy yoğun günler için ped yeterli geliyormu acaba ben ped koydum
günaydın yine açılışı yapmışsın şirvan :)
bende dün doktordaydım 3500 olmuş tombişim çok ağrım vardı ama nst çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı şemalinde çıktı benneyaptımki eve gelince coştu yine yaramaz bütün gece sancı çektim 37+5 ama yine 1 hafta önden gidiyor artık her an bekle dedi doktorumuz artık 3 günde bir gideceğiz kontrole gece ki gibi sancım olursa dayanamam giderim yine dedim ama şimdi yine ağrım falan yok gece nie coşuyosa bu yaramaz :uhm:
herkeese çoook teşekkürler arkadaşlarım tatlı arkadaşlarım evet kaan gelınce nasıl rahatladım vede mutluyum tahmın edersınız,kızım babasının horlamasını öyle özlemışkı kudurdu sabaha kadar ınanılmazdı,kahvaltımızı yaptık eşım babamla tavla atıyor,annecımde ortalığı süpürüyor bende sıze geldım,kızkardeşım gelınce kahve ıçecem valla şöle keyıfle,yarın bu saatlerde nasıpse kucağımda olacak ınanamamaktayım hala,9 aylık serüvenımız son buluyor ve yenı bır sayfa açıyor kızımız,bebeklerımız hayatlarımızda ne tuhaf dımı,bır sürü şey yazdım ama sonra vazgeçtım belkı sonra yazarım çünkü belkıde şuan yazacaklarımı yanlış anlayabılırdınız,bu dönemde ıyıkı burdaydım ve ıyıkı vardınız,yoksa çooook zor geçerdı zaman ve benı anlamasını ıstedığım ınsanlar bulmaya çalışmak,oysa ıst.arkadaşım olmamasına rağmen sayenızde hıç ıhtıyaç duymadım,ev-ofıs arası mekık dokurken hep yanımdaydınız hatta tanımadan rüyalarıma dahı gırdınız,farkında olmadan hayatımızın bellı bır bölümünü paylaştık yerı geldı eşlerımıze ıtıraf edemedığımız yada söylesekte anlayamayacaklarını düşündüğümüz şeyler bırbırımıze söyledık,uzatmayayım daha fazla çünkü bu bır veda değıl nasıl olsa en fazla "1 hafta sonra her doğum yapan gıbı kendını toplar toplamaz atacağız kendımızı buraya,hepınıze çooooook teşekkür ederım ıyıkı vardınız,okuyan okuyamayan herkese kucak dolusu sevgıler benden ve kızımdan yarın bebeğım değıl ben kendıme gelır gelmez alo dıyecem şırvan bız ıyıyız yaz bızıde teyzesı ver kızlara haberı,öpüldünüz Özlemce şekerler,şımdılık hoşçakalın,artık şafak doğan güneş:lepi:
kızım ne kadar rahatsın diyecektim...ama sonradan yazdıklarını okudum... o gelen suyun değilde... nişanın olabilir.. bence..emir de hareket ettiğine göre, sorun yok...hayırlı cumalar herkese,
özlemcim bende hepinizi tanımaktan çok mutluyum, bizimde duygularımıza tercüman olmuşsun..gözün aydın, allah başka türlü ayrılık yaşatmasın...
sultan oğluşun odası çok şeker olmuş..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
şincik bu sabah olanları anlatayım, sabah biraz suyum geldi! hafifte sancım vardı..o kadar mutlu oldum ki oğlum gelecek diye..kalan bi kaç ufak işim vardı onları hallettim, tam artık hazırım inşallah doğar derken sancı falan kalmadı..ufff ya uf!!!acayip mutlu olmuştum oysaki doğacak sıpacık diye...sancı mancı kalmadı şimdi..dalga geçiyo benimle bu yaramaz ama bi doğsun sorcam ona ben bunun hesabını, ısırılmadık yerini bırakmıcam!
beni yanlız bırakıyosun yaniiii....ya kızlar benim de şaka maka 4 günüm kaldı.ben de inanamıyoum hala .kucağıma almadan da inanmıcam galiba.aslında heyecan yoktu ama bugün artık tatlı tatlı biheyecan sardı beni.çok merak ediyorum kızımı aneliği ve doğum yapana arkadaşlar diyoya çok farklı bi duyguymuş.o duyguyu yaşamayı istiyorum artık
kız senle aynı seyleri yaşamısız...cnö benide ilk başta istememeişlerdisebebpse benimkinin ailesi çok mütehasıp
bende açık biriyim açıok dediysem normal açıklardan
başım açıkmış die beni istemediler çünkü ben en baştan beri dedim ben kapanmam eşimle anlaştım böyle salak şeylerden dolayı nçopk tartıştık ama saygıısızlık yapmadım nihayetinde onlarda benim ii bir insan olduğumu anladılar ve şu an aramız ii Allaha şükür
umarım bebeğim olduktan sonra sen artık anne oldun falan filan diye tekarardanb kapanmamı istemezlerklava:
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm
veremedik cnm-tatlicadiarzu-
kararsızlar takımı kocam ve ben:))
huuuuuuuu kızlar yazsanıza bu şirvan da amma gezenti çıktı.sultana diyodu izne ayrılınca hiç uğramaz oldu buralara muhtar.klava:
cnm rüveyda ve edanur dün buradaydılar
şirvanda çalıştı çalıştı şimdi eksiklerini tamamlıyor geceliklerini bile almamış daha tembel tenekekaydirigubbakcemile3
geçmiş okuyayım azıcık dedim megulcüm yakalandım azıcık:)) anneliğe alıştım mecburen ne yaparsın başka çare yok....idil çok iyi maşallah sabah banyo yaptı şimdi açmış ağzını uyuyor...malum benimki gececi olduğu için gündüzleri keyfi yerinde....sezaryan olsanızda çabuk ayağa kalkıyorsunuz....yani ben kalktıysam siz hayli hayli kalkarsınız.....doğum hikayemde anlatmadım ama çok zor bir ameliyattı benimki ve ben bile 10 günde toparlandım sizler 3-4 günde kendinize gelirsiniz gibi.....ha birde süt için bol su için kızlar.....bizim beslenme sorunumuz olmadı çok şükür,sarılık sorunumuzda olmadı çünkü idil emmeyi çok seven bir bebek....ne versen emiyor:)) umarım sizde bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz....
mrb büyülü bahceler sizi
daha doguraadınız mı???
bizim bebişleri sünnet ettircez nerdeyse:::)))))
kocaman öpüyorum siziii
ALLAH a emanet olun ins
saglıcakla kalın
iyi valla böyle dalga geçelim di mi senağlama ülen sıpa doğmadın gittin maskara ettin biziklava: keyfin yerinde tabi didemcim aldım demir bebeği kollarına ohhhh.. biz burda kıvranalım duralım, bi de doğurunca gidip gelmiyonus bisi yalnıs bırakıyonus senağlama kendimi oyunda ebe olmuş gibi hissediyooom gamyoncuiremsu
ha kızlar hemen aklıma gelmişken söyleyim.
sütü en çok artıran dereotuymuş.havuç hurma da var.ama adaçayı maydanoz sütü azaltabilirmiş ona göre.ben bi kaç gündür dereotu yiyorum.
öncelikle boğazımın yapısı çok ince olduğu için ilk takılan hortum uymamış daha sonra ikinci bir hortum ama yine hüsran sonuncusunda 3.ve çok ince bir hortumla bayıltılmışım...tam 25 dakika sürmüş bayılmam ve işin ilginci ben onda bile bayılmadım....yani bir nevi epidural gibi oldu desem yeri:)) herşeyi duydum yani ......sonrasındada kılcal damarlarım çok hassas olduğu için dokundukları her yer kanamış ve benim tüm dikişlerim çift atılmış.....kısaca tüm hastalarda toplam 30 dakika süren sezaryan bende 2 saat sürdü ve ailem çok endişelenmiş....doktorda zaten ameliyat bitince banada hiç çıtır hasta denk gelmez ki dedi bende ona odama gidince dediğinizi duydum dedim:)) çok güldü adamcağız....yani bana göre benim ilk ve son doğumum oldu çünkü gözümü kapatınca bile doğum anı aklıma geliyor...bu yüzden hastanede kaldığım 2 gün boyunca gözümü kırpmadım....ben ekstrem bir örneğim tabi hiçbiriniz bunları yaşamıcaksınız.....sorunsuz alıcaksınız bebeklerinizi....idilin fotosunu eklerim size birazdan
ilk olarak salıdan başlayayım....
salı gece benim ağrım vardı uyuyamadım ve sabah eşim çıktıktan sonra sızmışım... kaynanam 10 - 10.30gibi falan kalkar zaten ben 11.30 gibi uyandım ve onun yanına geldim. günaydın anne kahvaltı yaptın mı dedim o da yok dedi.. bende benim ağrı vardı gece de hiç uyumadım keşke sen yapsaydın dedim. o da ben elşin evini ne bilirim dedi... aprım olduunu söölememe rağmen kalkmadı ben de mutfağa geçtim çay falan yapmaya... sonra eşim aradı nasılsın napıyon diye ben de kahvaltı hazırlıyom dedim o da sen niye yapıyon anneme de dedi. bende ağrım var dedim ama ben elin evini bilmem dedi, dedim. oda evden aramış ve anneme emel hasta sen ona yard et çayı fala yap anne demiş... kaynanam mutfağa ööle bi girdi ki... hemen kocana ben çay yapıyom diye şipledin mi.. hiç sevmem ben bööle şeyi içeceğim bi bardak çay falan diye bağırıyo bana... bende ben aramadım falan dediysem de nafile... sonra 3 saat ağrımı bırakıp onun gönlünü almak için yalvardım diyebilirim... sonra 4 gibi gönlü oldu süpürge falan yaptık. ben sildim iyiydik ama akşam eşim geldiğinde masum ve üzgün bi edayla durdu hep... neyse o gün bitti... asıl bomba dün..........
ben gene sancı ve uykusuz bi geceden sonra saat 12de eşim arayınca uyandım ve hemen mutfağa koştum koca bebek açtır diye. çayı koyup hemen odasına girdim balkondan bakıyo yine günaydın anne diye bi giriş yaptım ve bana mahsus bu saate kadar uyudun de mi dedi. ben de geceyi anlattım ama kim dinler............
bana eşimin ne zaman geleceğini sordu ve babanı (kayınpeder) aradım o beni alcak benim biletimi alsın gece gideyim dedi. bende neden falan dedim ama yok... gidecem diyo başka bişiy yok... ben bi taraftan kahvaltı hazırladım bi taraftan da onu dinliyorum ama yok.. ben de o zaman arayalım gelsin eşim dedim. eşimi aradım annen gitmek istiyo dedim eşi,mle konuştular ağlamaklı sesle gidecem dedi durdu... sonra kapattılar. ben de anne demek be hastanede yatıyo olsam da bırakıp gedeceksin bu torunun değeri yok yanında dedim. o da bana annen burda olsa bu saate çaysız bıırakırmısın dedi. ben de anne hasta olduumu söyldeim dün herşeyin yerini de gösterdim beni bekleme diye de söyledim dedim ama ............
sonra kahvaltı ettirdim benim canım hiç istemedi... kimbilir kayınpedere neler dedi....
sonra sırf gönlü olsun diye hiç gitmediğim bi komşunun evinde Kur an okunuyomuş ağrılı ağrılı oraya gittik... sonra da okuldan bi arkadaşın evine.... sıkılmasın diye...
yani ona yemek hazırlayım onla ilgileneyim sıkılmasın istiyo... o yüzden de neti açamıyom bile.... ama var ya çoooook pişmanım gel dedim diye......... çocuk olsa bu kadar olmaz karnını doyurur uyutursun... az önce yemek hazırladım yedi şimdi de sıkıldıını ima ediyo gezmek istiyo.... ve bi söylediğini 100 defa söylüyo... ne yaparsan yap kendi doğrularından şaşmıyo.. sanki karşısında kara cahil var.... off yaaa... ben de alttan alan paspas oldum yani....
ay ben napcam yaaaaaaaa......
tabi dünün finali kaynanam gitmedi... eşim telda baya bişiyler demiş. anne kız kardeşim hamile olsa onu ööle bırakır mıydın biz seni yard ol diye çağırdık falan demiş... bana da emel idare edelim dedi... aslında seni üzmesin diye göndercektim ama bööle giderse de ankaraya farklı yansıtır aramız iyice soğur diye düşündüm ondan engel oldum dedi... ayy canım saolsun en azından annesine bakıp beni üzmüyo....
kusura bakamayın uzun oldu ama işte.... sizle paylaşmak istedim... bana dua edin...
birde yandan profil vereyim:)
artık evdeyimmmmmmmmmm:) kızlar selam bu arada dikişlerim ağrıo azcık ne yazıkki. sultan benim bebişinde yüzü öne bakıomuş öyle çıktı içerden
vallahi farketmemişbu arada bebek ağlıodu ona baktım ancak sustu zormuş yaaaaa
selam arkadaslar...eşim, gorumcem dışarda yemekteydik...son hafta gezebilecğim kadar gezesim var valla hafta sonu da pikniğe girmek istiyom dedim eşim karnı burnunda habire geziyon diye kızdırıyor...
kızım sende ilknura gez diyosun bana gelince kızıyorsun..gez valla ilknur bidaha nerde güzelim havalarda eve tıkılcaz
selinay hoşgeldin canım....
inşallah bende normal doğum yaparım. çevremde genelde normal doğuranlar var hepside çok memnunlar. bende normal istiyorum.
ii geceler kızlar oğluşum gene karnımda akrobatik hareketler yapıyo karnım bi sağa bi sola dolanıyo sağlıklı demek ki ve yaramaz herhalde
ama sağlıkla tabi gelsin artıkkkk
aynen şirvan bende kocişle anlaşma yaptım bak dedim şimdi he derim sonra nasıl olsa eşim olcak bişey diyemez kapanır die düşünme seni boşarım yinede kapanmam dedim :))
şu 2-3 gündür benim oğlan hiç durmuyor yaa şu sağ tarafımda bir kemikler çıkarıyorki sormayın sanırım topuğu öyle uzatıyorki sanırım içten çürüdü valla
benim sağ tarafında poposu var....
kontrole gittiğimmde sormuştum.. burda ne var diye.. hep burdnan bişey çıkartıyır diye,,
ayaklar solda - göğüs altında
demek ki bu sorunları yaşayan ben değilim...
ne güzel aynı şeyleri yaşayan birilerinin olması ..
ama ben hiç takmıyorum.. sonuçta eşimin ne istediğini biliyorum artık..
geçenlerde bana elbise almış - mini ..
tabii ailesinin yanında giyemiyorum.. yanlız bir yere gittiğimizde giyiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?