2009 Nisan Anneleri buraya

valla ilknurcum ben gezerim hiç kasamam kendimi sen öle diyenlere bakma dün komşuma kahve içmeye gittim bu gün annemdeyim eşin rahat olursa bu konuda problem olmaz......................

sağol selinay valla moral verdin...maşallah sende düzenin kurmussun ...inşallah bizde bugunleri atlatır..yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alır ve alışırız...

inşallah canım normal doğum yaparsan daha rahat ayağa kalkıyosun tabi onun için normal doğum diye direttim ztn..............

herkese iyi geceler. gerçi kimsecikler yok. eşim gece mesayisinde 11,30 gibi geliyor. bi girip bakıyım dedim neler olmuş ya
geda kayınvalidenle yaşadıkların için çok üzüldüm. ama unutma çok büyük bir tesellin var eşinin tavrı. o da annesini tutmuyor allaha şükür ki. bazı erkekler haksızda olsa annesine laf söyletmiyo iyice çileden çıkardın. zaten son 1 haftan kaldı bu ara doğumun olucak inş. son haftandasın diğer hafta zaten istemesede mecbur bakacak sana. bebek olucak yemekleri filan yapıcak illaki. bence şimdi üşendiği ve işine gelmediği için yol yapıyor ben geldim bakmaya sen bana iyi davranmadına getirecek . bana öyle geldi vala. :mymeka: ay neyse iyice sinir oldum hamile kadına yapılacak şey mi bu allah sabır versin emelcim inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu günleri.. :Saruboceq:
özlem yazını okuyunca çok duygulandım. sadece saatler kaldı prensesine kavuşmana rabbim bizede göstersin o günleri...
didem demirin fotosubnu gördüm çok güzel sende çok güzel çıkmışsın . maşallah diyim ana oğula
kızlar hastane çantasına göğüs pedi koymadım aklıma şimdi geldi koyayım mı. ?
bide hasta bezimi almamız gerekiyor yoksa normal büyük boy yoğun günler için ped yeterli geliyormu acaba ben ped koydum

canım teşekkür ederim... dua ett............. iyi geceler... görüşürüz inşallah............

bu saatte gelebildim kızlar.....
,bende bir tuaf oldum.. ya sabahın köründe giriyorum...yada gece vakti....

evde oturmaya alışık olmayınca devamlı sokaklardayım...

sonunda gecelik - sabahlık takımı aldım....biraz pahalı oldu ama ... hoşuma gitti....o kadar dolaştığıma deydi...
bu arada iç çamaşırı ve 2 adette korse aldım..... göbek ve baseni saran tip olanlardan

Son düzenleme:

maşallah kız bebişe ..kocaman yapmışsın....

kız ne duygulu yazmışşsın ...sanki veda eder gibi,, daha burda bebeklerimizi sahilde gezdireceğiz... unutmayınnnnn kızım ne kadar rahatsın diyecektim...ama sonradan yazdıklarını okudum... o gelen suyun değilde... nişanın olabilir.. bence..emir de hareket ettiğine göre, sorun yok...
yarın kontrolde bakmışsın doğuruyorusun..... bak güzelim haber ver....senii ve emir bebeği görmeye gelirim.....hastaneyeee

beni yanlız bırakıyosun yaniiii....
kız senle aynı seyleri yaşamısız...
biz nişanlandıktan sonra eşime şirvan ne zaman kapanıyor diye sormuşlar...
oda kapanmayacak demiş.. şaşırmışlar......
arada sırada kayınvaliden laf atar ama... ben hiç umursamamm..

kocişlede anlaşmalı evlendim..
malüm erkekler evlendikten sonra değişir,, nasıl olsa bu benim karım ben her dediğimi yaptırırım diye düşünen zihniyetler vaar...

bak dedimmm.... şimdi bişey demiyorsun..
evlendikten sonra kapanacaksın diye bir ısrarın olursa ,, boşanırım haberin olsun dedimmmm..ben kendi isteğinle kapanırsan ayrı -- bair başkası istiyor diye kapanamam..
burda kapalı arkadaşlar da var yanlış anlamasınllar beni....

huuuuuuuu kızlar yazsanıza bu şirvan da amma gezenti çıktı.sultana diyodu izne ayrılınca hiç uğramaz oldu buralara muhtar.klava:

kız ben burayı ziyaret ediyorum ama -- saatler uymuyor bir türlü ....
evde olmanın tadını çıkartıyorum ... nasılsa doğumdan sonra kaç gün evde olacağız...
cnm rüveyda ve edanur dün buradaydılar

şirvanda çalıştı çalıştı şimdi eksiklerini tamamlıyor geceliklerini bile almamış daha tembel tenekekaydirigubbakcemile3

ne yapim.. tembelim bennn ,,, ama en sonun da aldım geçeliği delikafadulden
doğurabiliirmmmm

maşallah idilimizeee,,

mrb büyülü bahceler sizi
daha doguraadınız mı???
bizim bebişleri sünnet ettircez nerdeyse:::)))))

kocaman öpüyorum siziii
ALLAH a emanet olun ins
saglıcakla kalın

geçin dalganızı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ha kızlar hemen aklıma gelmişken söyleyim.
sütü en çok artıran dereotuymuş.havuç hurma da var.ama adaçayı maydanoz sütü azaltabilirmiş ona göre.ben bi kaç gündür dereotu yiyorum.

teşekkürler güzelim

ii geceler kızlar oğluşum gene karnımda akrobatik hareketler yapıyo karnım bi sağa bi sola dolanıyo sağlıklı demek ki ve yaramaz herhalde
ama sağlıkla tabi gelsin artıkkkk

aynen şirvan bende kocişle anlaşma yaptım bak dedim şimdi he derim sonra nasıl olsa eşim olcak bişey diyemez kapanır die düşünme seni boşarım yinede kapanmam dedim :))

şu 2-3 gündür benim oğlan hiç durmuyor yaa şu sağ tarafımda bir kemikler çıkarıyorki sormayın sanırım topuğu öyle uzatıyorki sanırım içten çürüdü valla

canım çok geçmiş olsun.. zor olmuş ama , sonu güzel olmuşşş.. ,
bütün acılar bitmiştir.. o masum iidilinii görünce..

canım allah sabırlar versin...bu halinle birisine katlanmak zor valla......
allah yardımcın olsun...

birde yandan profil vereyim:)

BAKIN BAKALIM OLMUS MU

idille - demir bebeklere maşallahhhhh

artık evdeyimmmmmmmmmm:) kızlar selam bu arada dikişlerim ağrıo azcık ne yazıkki. sultan benim bebişinde yüzü öne bakıomuş öyle çıktı içerden

hoşgeldin evine şeker

vallahi farketmemişbu arada bebek ağlıodu ona baktım ancak sustu zormuş yaaaaa

karnında tekme atmaya benzemiyormuş desene....

selam arkadaslar...eşim, gorumcem dışarda yemekteydik...son hafta gezebilecğim kadar gezesim var valla hafta sonu da pikniğe girmek istiyom dedim eşim karnı burnunda habire geziyon diye kızdırıyor...

banada aynısını diyorlar.. gez güzelim gez boşver... sen kendini rahat hissediyosan sorun yok...
gez valla ilknur bidaha nerde güzelim havalarda eve tıkılcaz
kızım sende ilknura gez diyosun bana gelince kızıyorsun..
niye ayırım yapıyosun olmuyor böyle süslü gacıııdelikafadulden
selinay hoşgeldin canım....
inşallah bende normal doğum yaparım. çevremde genelde normal doğuranlar var hepside çok memnunlar. bende normal istiyorum.

inşallah bizlerde normal doğum yaparız...
boşuna beklememiş olurz

ii geceler kızlar oğluşum gene karnımda akrobatik hareketler yapıyo karnım bi sağa bi sola dolanıyo sağlıklı demek ki ve yaramaz herhalde
ama sağlıkla tabi gelsin artıkkkk

benimkide bugün yoruldu herhalde .. akşam üstü hiç hareket etmedii,, korktup,,
annemlerden dönüşte,, eşimle tatlı yedik... şimdi mmaşalllahı var..

oylanıp duruyor...

birkaç saat hareket etmeyince de insan korkuyor valla

aynen şirvan bende kocişle anlaşma yaptım bak dedim şimdi he derim sonra nasıl olsa eşim olcak bişey diyemez kapanır die düşünme seni boşarım yinede kapanmam dedim :))

demek ki bu sorunları yaşayan ben değilim...
ne güzel aynı şeyleri yaşayan birilerinin olması ..

ama ben hiç takmıyorum.. sonuçta eşimin ne istediğini biliyorum artık..
geçenlerde bana elbise almış - mini ..

tabii ailesinin yanında giyemiyorum.. yanlız bir yere gittiğimizde giyiniyorum..

şu 2-3 gündür benim oğlan hiç durmuyor yaa şu sağ tarafımda bir kemikler çıkarıyorki sormayın sanırım topuğu öyle uzatıyorki sanırım içten çürüdü valla

benim sağ tarafında poposu var....
kontrole gittiğimmde sormuştum.. burda ne var diye.. hep burdnan bişey çıkartıyır diye,,

ayaklar solda - göğüs altında

beklemede olanlar....

özlem1907 : 11 nisan cumartesi
sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
[/QUOTE]

benim sağ tarafında poposu var....
kontrole gittiğimmde sormuştum.. burda ne var diye.. hep burdnan bişey çıkartıyır diye,,

ayaklar solda - göğüs altında

benim doktorunda dediğine göre
şu an topuk dediğim yerde dizleri varmıl ama bence topuk

valla benimkisi minilere anca tatilde izinn veriyor kıskançtır giydirmez eşşek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…