2009 Nisan Anneleri buraya

Bugünde ben gideceğim ağdacıya..
Doğum öncesi temizlik..
Ben her defasında acı çekiyorum...

Ben çıkıyorum
Kahvaltı yapıp dışarı çıkcam..
Malum son günmlerimiz tek gidemiyorum..
Annemle gideceğim..
Öptüm sizi
Görüşmek üzere...

günaydıın...

yine çalar saat gibi 8.30 da uyandık kızımla
acıkıyor mu ne midemdeki tuhaf hisle uyanıyorum hep bi kurtulamadım şu sabah bulantılarından. kfleks ve bol süt eşliğinde kahvaltı yapıyoruzz.tabi bu ön kahvaltı anane uyanınca bize kahvaltı sofrası donatıyor kaydirigubbakcemile3

Bugünde ben gideceğim ağdacıya..
Doğum öncesi temizlik..
Ben her defasında acı çekiyorum...

Türk kadını kadar temiz ve karşısındakine saygılı olan yoktur sanırım acı da çekse karnı burnunda hamilede olsa hem kendine hem karşısındakine saygıdan ağdaya bile katlanıyor yabancı doğum videolarını izlerken kadınlığımdan utanıyorum valla 9 ay dokunmamışlar oralarına ıyykkkkkk kafamçokkarıştı

Kızlar Özlemın kardeŞı aradı....

Nısan ece hanım doĞmuŞ.. Özlem daha ayılmamıŞ ,,
kÜÇÜk hanım 3650 gr -- 52 cm -- maŞallah kızımıza....

Darısı baŞımıza..............

beklemede olanlar....

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
[/QUOTE]

Bende ÖĞleden sonra koÇıŞle gezmeye gıdeceĞım..
AkŞamda arkadaŞlara yemeĞe davetlıyız....

DoĞurmadan arkadaŞ zıyaretlerı yapıyoruz bu arada....

Günaydın herkese, ben bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza.
hadi gözün aydın cnm Allah sana bağışlasın bebeğini...

günaydın arkadaşlar benim bir sorum olacak çok merak ediyorum yeni doğan bebek oto koltuğuna yatabiliyor,oturabiliyor mu acaba?

ya oto koltuğu değilde oto koltuğu gibi olan ana kucakları varya onlarda yatabilir
oturamaz ama

ye ye sen eşin zayıflasın
aynen benimde hayatmın parçasıoldu valla bağımlı gibi oldum:)

aynen cnmm:içelim::hooray:

oyy maşallah yavruya cnm benim

[/QUOTE]

beklemede olanlar....

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

bende bekliyorum :dilcikar:

Biz geldiiikkkk...
Sonunda evimizdeyiz. Çok şükür Allahıma şu ana kadar bi sorunumuz olmadı. Darısı bekleyen tüm hamilelerin başına. Ben bi selam verim dedim. Malum bugün evdeki ilk günümüz gelen giden çok olcak. Ben ilk fırsatta, hem hikayemi yazıcam hemde oğluşumun resmini koyucam. Biz yokken doğum yapanlarada hayırlı olsun.. Bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun!
Hepinizi çok özledim valla billakaydirigubbakcemile3 Bu arada mutlaka söylemeliyim oğluşum hık demiş anasının burnundan düşmüş. Sanki kendim bebek bide erkek oldum da bidaha doğdumdelikafadulden

aynen şirvan bende kocişle anlaşma yaptım bak dedim şimdi he derim sonra nasıl olsa eşim olcak bişey diyemez kapanır die düşünme seni boşarım yinede kapanmam dedim :))
kızlar zaten eşin baban istiyor diye kapanmak çok yanlış... insan içinden gelmeyen bişeyi yapmamalı sonra mutsuz olur en doğrusunu yapmışsınız.

şu 2-3 gündür benim oğlan hiç durmuyor yaa şu sağ tarafımda bir kemikler çıkarıyorki sormayın sanırım topuğu öyle uzatıyorki sanırım içten çürüdü valla
kız benişmde yaa öle hareketler yapıyorki bazen soluğum kesiliyor iyice güçlendi yavrularımız. hihoyyyt

[/QUOTE]

ay çok az kişi kaldık 14 kişiyiz gedada 1/2 güne doğurur.
karnım benimde kazınıyor sık sık çok sık acıkıyorum 3 saat arayla nerdeyse az da yemiyorum öğünlerde hızlı büyüyorlar ya artık ondan herhalde..

Günaydın herkese, ben bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza.
hayırlı uğurlu olsun canımm....
oyy oyy maşallah darısı başımıza kızına kavuşmuşş. hihoyyyt

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
kızlar 10 kişi kalmışız ne diyim artık sıra bizede gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…