Biz geldiiikkkk...
Sonunda evimizdeyiz. Çok şükür Allahıma şu ana kadar bi sorunumuz olmadı. Darısı bekleyen tüm hamilelerin başına. Ben bi selam verim dedim. Malum bugün evdeki ilk günümüz gelen giden çok olcak. Ben ilk fırsatta, hem hikayemi yazıcam hemde oğluşumun resmini koyucam. Biz yokken doğum yapanlarada hayırlı olsun.. Bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun!
Hepinizi çok özledim valla billakaydirigubbakcemile3 Bu arada mutlaka söylemeliyim oğluşum hık demiş anasının burnundan düşmüş. Sanki kendim bebek bide erkek oldum da bidaha doğdumdelikafadulden
selinay hoşgeldin canım....
inşallah bende normal doğum yaparım. çevremde genelde normal doğuranlar var hepside çok memnunlar. bende normal istiyorum.
Kızlar Özlemİn kardeŞİ aradı....
Nİsan ece hanım doĞmuŞ.. Özlem daha ayılmamıŞ ,,
kÜÇÜk hanım 3650 gr -- 52 cm -- maŞallah kızımıza....
Darısı baŞımıza..............
Biz geldiiikkkk...
Sonunda evimizdeyiz. Çok şükür Allahıma şu ana kadar bi sorunumuz olmadı. Darısı bekleyen tüm hamilelerin başına. Ben bi selam verim dedim. Malum bugün evdeki ilk günümüz gelen giden çok olcak. Ben ilk fırsatta, hem hikayemi yazıcam hemde oğluşumun resmini koyucam. Biz yokken doğum yapanlarada hayırlı olsun.. Bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun!
Hepinizi çok özledim valla billakaydirigubbakcemile3 Bu arada mutlaka söylemeliyim oğluşum hık demiş anasının burnundan düşmüş. Sanki kendim bebek bide erkek oldum da bidaha doğdumdelikafadulden
kız unutulmuş olurmu hiç aşk olsun senin bellimi günün
hoşbulduk bebiş uyuyoda bi bakıyım dedim bursasu kimse kalmamış.................................
sen son günlerde çok heyecanlıydın bak atlatmışsın ne güzel allah nazarlardan korusun darısı başımıza bu arada gözünüz aydınBiz geldiiikkkk...
kızlar biz yusufumla beraber geldik.....
dün saat 10,22 de oğlum kucağımdaydı çok mutluyum dünya yakışıklısı oğlum 3800 kg. boyu 54 cm. 10 nisan 2009 bugün evimizdeyiz sezeryan olduk şimdi biraz yatıcam.
maşallaaah tombişe allah adı gibi güzel bir ömür nasip etsin
dün saat 10,22 de oğlum kucağımdaydı çok mutluyum dünya yakışıklısı oğlum 3800 kg. boyu 54 cm. 10 nisan 2009 bugün evimizdeyiz sezeryan olduk şimdi biraz yatıcam.[/QUO
maşallah bebişine canım..............................................................
gözün aydın canım allah nalı babalı büyütsün
sağol canım darısı başınıza....................................
dün saat 10,22 de oğlum kucağımdaydı çok mutluyum dünya yakışıklısı oğlum 3800 kg. boyu 54 cm. 10 nisan 2009 bugün evimizdeyiz sezeryan olduk şimdi biraz yatıcam.
yok sultancım belli değil benim tombiş 1 hafta önde gidiyor yani 38 haftalık olduk ama bebiş 39 haftalık gelişimindeymiş her an bekle dedi doktor sancılar kasılmalar sıklaştı bugün yarın gelir inşallah 3500 oldu çok zorlanıyorum aşağıya düştü iyice yürümek zorlaştı
oh maşallah yavruya
en kısa zamnda iileşirsin inşallah
aynen cnm bende senin gibiyim benimkide 1 hafta önce3300dü 3500 olmuştur heralde
benimkide 1 hafta ilerde ama bende kasılma falann yok yanlız karnım taş gibi oluyor sanki göbeğimde kaya parçası taşıyormuşum gibi sertleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?