2009 Nisan Anneleri buraya

gözün aydın april tebrik ederim
bebeğini sağlıkla büyüt inşallah en kısa zamanda hikayeni ve resimleri bekliyoruz cnm

selinay hoşgeldin canım....
inşallah bende normal doğum yaparım. çevremde genelde normal doğuranlar var hepside çok memnunlar. bende normal istiyorum.

inşallah yaparsın canım,normal yaparsan hasta bezi kullanman gerekiyo canımped yetmiyo......................

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..................

oy maşallah bebişine canım benim............................

bu arada kızlar benim bebiş beni kullanmaya başladı bile kucağımda uyumak istiyo almayınca bağıra bağıra ağlıyo yandık valla...............bu arada kızlar bu gün 1 haft oldu ok tatlı tükettiğim halde 10 kilo gitti bi 7 kilo daha giderse olay tamamdır.................................

bende adımı ekledim ama araya kaynak kabul görmüyor sanırım 10 kişi fix olmuş herhalde neyse sağlık olsun biz kızımla başbaşa kalırız
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin a.s.

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

LıSTE BUDUR UNUTULAN VARSA KENDıNı EKLESıN LÜTFEN

kıs normal doğumda göbekte çok az kaldı valla sezeryanda biraz daha zor gidiyomuş sanırım..................

kız unutulmuş olurmu hiç aşk olsun senin bellimi günün

yok sultancım belli değil benim tombiş 1 hafta önde gidiyor yani 38 haftalık olduk ama bebiş 39 haftalık gelişimindeymiş her an bekle dedi doktor sancılar kasılmalar sıklaştı bugün yarın gelir inşallah 3500 oldu çok zorlanıyorum aşağıya düştü iyice yürümek zorlaştı

kızlar biz yusufumla beraber geldik.....

dün saat 10,22 de oğlum kucağımdaydı çok mutluyum dünya yakışıklısı oğlum 3800 kg. boyu 54 cm. 10 nisan 2009 bugün evimizdeyiz sezeryan olduk şimdi biraz yatıcam.

sen son günlerde çok heyecanlıydın bak atlatmışsın ne güzel allah nazarlardan korusun darısı başımıza bu arada gözünüz aydın

Yaaa çok tatlısınız kzlar... senağlama
Ne güzeldir şimdi sizin yaşadığınız heyecanlar... Darısı diğer tüm hamilelere inşallah.
Daha bizim kavuşmamıza 6 ay var. Ama sizi okuyunca heyecana geldim birden.

Rabbim hayırlısıyla kolaycacık kurtarsın sizi de....
bebişlerine kavuşanları da tebrik ediyorummm...

oh maşallah yavruya
en kısa zamnda iileşirsin inşallah

aynen cnm bende senin gibiyim benimkide 1 hafta önce3300dü 3500 olmuştur heralde
benimkide 1 hafta ilerde ama bende kasılma falann yok yanlız karnım taş gibi oluyor sanki göbeğimde kaya parçası taşıyormuşum gibi sertleşiyor

slm nisan anneleri...biz geldik tabiki oğluşumla..

hani 6 nisan günü suyum geldi die yazmıştım ya ogün hastaneye gittik çatı muayenesi oldum ve suyumun azaldığını söylediler..akşam saat 8 de ameliyata alındım veeeeeeeeee 8:20 de oğlum emir kağan dünyaya geldi..

şu anda uyuyo benim yakışıklı oğlum 3750 gr 51 cm olarak geldi meleğim..hastanede adımız yakışıklı bebekti...

geçmişi okıuyamıyamıyorum ama bisürü bebeğimiz olduğuna eminim..allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın..darısı bekleyenlerin başına..

azcık düzene girelim girerim inşallah..allaha emanetsiniz...a.s..

MAŞALLAH DEYİN OLURMU....:Saruboceq:

allah uzun ömür versin maşallah eli kucağı dolduruyodur yusuf bebek
allah kısmetinide bol etsin

bursasu aynı benimde öyle karnım taş gibi oluyor ara sıra kasıklarımda ufak sancılar oluyo ama geçiyor...
ptesi günü 3 gün 1hafta içinde bebiş gelebilir dedi NST ebe.
3gün geçti yarında biterse 1haftada geçmiş olacak benim sancılar gitti ptesi NSt de sancım çıkmıştı çünkü...

doğurmayan kim kaldii....ben varım bursasu sen varsın .....biz beklemeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…