slm nisan anneleri...biz geldik tabiki oğluşumla..
hani 6 nisan günü suyum geldi die yazmıştım ya ogün hastaneye gittik çatı muayenesi oldum ve suyumun azaldığını söylediler..akşam saat 8 de ameliyata alındım veeeeeeeeee 8:20 de oğlum emir kağan dünyaya geldi..
şu anda uyuyo benim yakışıklı oğlum 3750 gr 51 cm olarak geldi meleğim..hastanede adımız yakışıklı bebekti...
geçmişi okıuyamıyamıyorum ama bisürü bebeğimiz olduğuna eminim..allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın..darısı bekleyenlerin başına..
azcık düzene girelim girerim inşallah..allaha emanetsiniz...a.s..
MAŞALLAH DEYİN OLURMU....:Saruboceq:
Biz geldiiikkkk...
Sonunda evimizdeyiz. Çok şükür Allahıma şu ana kadar bi sorunumuz olmadı. Darısı bekleyen tüm hamilelerin başına. Ben bi selam verim dedim. Malum bugün evdeki ilk günümüz gelen giden çok olcak. Ben ilk fırsatta, hem hikayemi yazıcam hemde oğluşumun resmini koyucam. Biz yokken doğum yapanlarada hayırlı olsun.. Bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun!
Hepinizi çok özledim valla billakaydirigubbakcemile3 Bu arada mutlaka söylemeliyim oğluşum hık demiş anasının burnundan düşmüş. Sanki kendim bebek bide erkek oldum da bidaha doğdumdelikafadulden
hani 6 nisan günü suyum geldi die yazmıştım ya ogün hastaneye gittik çatı muayenesi oldum ve suyumun azaldığını söylediler..akşam saat 8 de ameliyata alındım veeeeeeeeee 8:20 de oğlum emir kağan dünyaya geldi..
şu anda uyuyo benim yakışıklı oğlum 3750 gr 51 cm olarak geldi meleğim..hastanede adımız yakışıklı bebekti...
geçmişi okıuyamıyamıyorum ama bisürü bebeğimiz olduğuna eminim..allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın..darısı bekleyenlerin başına..
asyacenk sende normal mi bekliyorsun.. yoksa sezeryan mı
sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
chveneburi
listemiz bu esen unutulan arkadaşlar varsa isimlerini yazsın
valla aklıma ne gelirse okurum o sancılarla :))dindirmek için:))
bende Ayetel küri yi duymuştum bol bol okumak lazımmış
evet az kaldık valla
çesav karşıyakada biliyorum öylemiydi?
bende çınarlıda yapıcam allah kısmet ederse
karşılaşırız belki kaydirigubbakcemile3
belkide aynı gün doğum olabilir belkiii de.. benim asıl ismim esen senin ne... gerçi hastanedeyken aa dur bakimmm kim var burda diyecek halimiz olmaz:))))
bide o doğum sancılarını hissetmek istiyorum :))
hih hoh hih hoh die derin derin nefes alıp vermek heyecanlanmak istiyorum
tuhafım ben ya bu hamilelik beni ii ce psikopat yaptı heheeh:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?