2009 Nisan Anneleri buraya

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
köfte : 21 nisan salı

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

kızlar allah hepınızın yardımcısı olsun. bebeklerınız saglıkla gelsın. ben de temmuz annesıyım bana daha var. nasıl son aylar cok zor oluyor mu. bır de son 3 ayda kac kılo aldınız ve de toplamdan yazabılırmısınız

bide o doğum sancılarını hissetmek istiyorum :))
hih hoh hih hoh die derin derin nefes alıp vermek heyecanlanmak istiyorum
tuhafım ben ya bu hamilelik beni ii ce psikopat yaptı heheeh:jeyyar:

çok cesursun valla sultan kaydirigubbakcemile3 benim sancılardan ödüm kopuyor ama yinede normal doğurmak istiyorum sonrası için.doktorum sancı geldiği zaman olabildiğin kadar sakin ol derin nefes alıp ver dedi ama böle filmlerdeki gibi hızlıhızlı değil hızlı derin nefes alıp vermek biliç kaybı bile yapıyormuş

suyum gelirse ne kadar zamanım var hastaneye gelmek için dedim çünkü yarım saatlik yolumuz var hastane ev arası bir de malum istanbul trafiği...ama öyle su gelince hemen doğum olayının başlaması ancak filmlerde olur dedi sakin sakin gelin dedi.çocukluğumdan beri bu filmlerdeki doğum sahneleri yüzünden doğumdan ödüm kopardı zaten

çokkkkk güzelmiş arkası kokulumu şekerli mi?
saol tatlım kokulu buzdolabı süsü oluyor
mıknatıslı
sağol cnm darısı başına artık
valla insan bir ağırlaşıyorki sorma birde zaman geçiyor valla ben toplam 22 kilo aldım ama son 2 ayda 7-9 arası aldım sanırım o da çikolata yemekten

ya en azından bir deneyeyim diyorum ya tabi bebiş izin verirse :)
aynen benimde
ama belkide bizim doğumumuz öyle olmucak herkesinki farklıvalla yaşamadanbilemeyiz sadece kötü sahneleri aklımızdan silmemiz gerek

benim hamileliğim çok zor geçti bulantılarım kusmalarım çoktu o 6.ayda azaldı kusmalar sonra kilo almaya başladım toplamda 10 kilo falan aldım bunun en az 7 kilosu son 3 ayda oldu.ilk aylar bulantılar yüzünden zordu ama son ay en zoruymuş.kendimi kocaman bi plates topu gbi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 birde zaman geçmiyor sanki hiç doğmayacak gibi sanki hayatım boyunca böle kalacakmışım gibi hissediyorum artık

Selam kızlar

benanber nbr tatlım oğluş nasıl resim yokmu bize:çok üzgünüm:
doğurdunuz bizi terk ettiniz

Canım yeni yeni kendime geliyorum.Hastaneden çıktık oğlumun gaz problemi başladı.Bizim içn de uykusu geceler.Bugün iyiydi neyse ki.Sizi ihmal ettim biliyorum ama affedersiniz artık.Fotoğrafı en kısa zamanda göndereceğim size aklımd zaten.Şİmdi hazır Doruk uyuyorken bir duş alayım.
Hadi Sultanen de doğur artık:)

cnm hakllısın bakalım biz bebek olunca ne yapçaz gaz problemi içinde Allah kolaylık versin vallaha sitede faydalı bilgiler yazıyordu bak istersen
siz ii olunda
tuba ıkınıyom ıkınıyom çıkmıyo kıııııııııızzzzzzzzzz-tatlicadiarzu-delikafadulden
daha napam :))

allah yardımcınız olsun. az kalmıs sıkın dişinizi :))) bana daha coook var dımı. az kaldı gıbı gelıyordu ama hesaplayınca cok var

sağol cnm oh senin de az kalmış öyle deme zaman su gibi akıyor var ya hiç anlmazsın bende 20 lerdeyken acaba 30 olacakmıyım 30.haftaları görecekmişyim diodum
zaman akıyor fark etmiyoruz sadece

cnm sen kiloları dert etme bak bizim kızlar bi doğurdu birden 10 kilo verdiler ben hiç önemsemiyorum
illaki verilecek
bol proteinli şeyler ye bebek için fındık badem süt iç ihmal etme ceviz ye çok önemli ceviz beyin gelişimi için
balık ye kafaya takma alır kilo

benım bebegım 4 5 gun gerıden gıdıyormus bugun doktra gıtmıstım moralım bozuldu bıraz

canım bende birara nezle grip oldum yiyemedim iştah kalmadı bende kilo almadım bebişte almadı tabi 2 hafta sürdü ve bizim oğlanda 10 gün geriye düştü şimdi 3000 kg civarı olması gerekirken 2400 civarı.
sen yemene dikkat et dinlen uzan ve protein ağırlıklı beslen bence ben öle yaptımda biraz toplandı oğluş

22 kilo aldım 52 den 74 e

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bursasu, asyacenk+, chveneburi, Esennn, esra8608, etoprak, megul, selinay2002, özlem61-41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…