benim adım özge canım çarşamba doktora gitcez ya tam günü yazarım sana vala olur olur görüşürüz orda
kusura bakma cvp geç yazdım annem geldi de onla konuşuyoduk
bide o doğum sancılarını hissetmek istiyorum :))
hih hoh hih hoh die derin derin nefes alıp vermek heyecanlanmak istiyorum
tuhafım ben ya bu hamilelik beni ii ce psikopat yaptı heheeh:jeyyar:
saol tatlım kokulu buzdolabı süsü oluyorçokkkkk güzelmiş arkası kokulumu şekerli mi?
sağol cnm darısı başına artıkkızlar allah hepınızın yardımcısı olsun. bebeklerınız saglıkla gelsın. ben de temmuz annesıyım bana daha var. nasıl son aylar cok zor oluyor mu. bır de son 3 ayda kac kılo aldınız ve de toplamdan yazabılırmısınız
çok cesursun valla sultan kaydirigubbakcemile3 benim sancılardan ödüm kopuyor ama yinede normal doğurmak istiyorum sonrası için.doktorum sancı geldiği zaman olabildiğin kadar sakin ol derin nefes alıp ver dedi ama böle filmlerdeki gibi hızlıhızlı değil hızlı derin nefes alıp vermek biliç kaybı bile yapıyormuş
suyum gelirse ne kadar zamanım var hastaneye gelmek için dedim çünkü yarım saatlik yolumuz var hastane ev arası bir de malum istanbul trafiği...ama öyle su gelince hemen doğum olayının başlaması ancak filmlerde olur dedi sakin sakin gelin dedi.çocukluğumdan beri bu filmlerdeki doğum sahneleri yüzünden doğumdan ödüm kopardı zaten
ne güzel günü kesinleşmiş seninde 21 nisan şafak 10 desene
kızlar allah hepınızın yardımcısı olsun. bebeklerınız saglıkla gelsın. ben de temmuz annesıyım bana daha var. nasıl son aylar cok zor oluyor mu. bır de son 3 ayda kac kılo aldınız ve de toplamdan yazabılırmısınız
benanber nbr tatlım oğluş nasıl resim yokmu bize:çok üzgünüm:
doğurdunuz bizi terk ettiniz
cnm hakllısın bakalım biz bebek olunca ne yapçaz gaz problemi içinde Allah kolaylık versin vallaha sitede faydalı bilgiler yazıyordu bak istersenSelam kızlar
Canım yeni yeni kendime geliyorum.Hastaneden çıktık oğlumun gaz problemi başladı.Bizim içn de uykusu geceler.Bugün iyiydi neyse ki.Sizi ihmal ettim biliyorum ama affedersiniz artık.Fotoğrafı en kısa zamanda göndereceğim size aklımd zaten.Şİmdi hazır Doruk uyuyorken bir duş alayım.
Hadi Sultanen de doğur artık:)
allah yardımcınız olsun. az kalmıs sıkın dişinizi :))) bana daha coook var dımı. az kaldı gıbı gelıyordu ama hesaplayınca cok var
benım bebegım 4 5 gun gerıden gıdıyormus bugun doktra gıtmıstım moralım bozuldu bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?