2009 Nisan Anneleri buraya

kızlaar taze taze göbüş resmi bu son olur heralde artık sizler koymuyorsunuz

şu bilmiş abla vardı ya asya minik cadı..ona telefon edip benim için 41 kere maşallah dermisin deyince başlıyodu ya maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah.....onun gibi yapayım sultan maşallah göbüşe kaydirigubbakcemile3

sultan valla bide 22 kilo falan diyon bi bbek var orda okadar formun süper gözüküyo
çarşamba toplu kontrol günü herhalde hadi bakalım ne haberler gelecek

maşallah e toprak ne kadar güzel kilo almış bebişin kısa zamanda ne yedin son zamanlarda bi banada söyleyin bende yiyim oğluşum kilo alsın

uykum geldi ama yatınca saatlerce uyuyamıyorum.bi sağ bi sol dön baba dönelim rap rap durumları.cem karacanın ruhu şad olsun yeri gelmişken.

kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz inşallah.güzel sohbetler size.
bu arada sultan oyladım isim anketini.acele edin kız bebişin gelmesine ne kaldı şunun şurasında.
biz de isimde küçük bi değişiklik yaptık GÜLFEM EDA koymaya karar verdik.

ya bu arada ben toplamda 8 kilo aldım.boyum 175 kilom bu sabah itibarile 71.ama sultan sen benden zayıf görünüyosun .maşallah diyim hemen.:1no2:

maşallah e toprak ne kadar güzel kilo almış bebişin kısa zamanda ne yedin son zamanlarda bi banada söyleyin bende yiyim oğluşum kilo alsın

valla şekercim hani ne yemedin desen daha kolay olacakti sanki kaydirigubbakcemile3 ben hemen her gün en az 1 bardak süt içmeye çalışıyorum, hatta gazman oldum bu yüzden..yumurta haşlayıp yemeye çalışırım günde bi tane, ama ben çift sarılı severim yumurtayı beyazını sevmiyorumda !! yoğurt tüketmey çalışıyorum.. kivi çok yedim son 10 günde o çok etkiledi galiba..kaşar peyniri çok tüketiyorum.. bunlar faydalı olanlar..bunun dışında algidanın kalsiyumlu bi sandviç dondurması var tatlı olarak onu tüketiyorum..veee tabiki nutella!! bunlarda benim sık tükettiğim abur cuburum :)))) ha unutuyodum bide fındık..yalnız fındığı çiğ alıp kendim kavurmuştum, biraz fazla kavurmuşum acayip ishal yapıyo, aman dikkatt! klava:

maşallah canım yusuf bebeğe
canım senin bebişe de maşallah

bebek şekerimiz

sultan beğendim kıs şekerinizi

ehe çok güldüm yaa.

Bu arada özlem de doğurmuş almış ece bebeği kucağına darısı başımıza artık

teşkkürler canım aslına bakarsan geneli tutuyo demekki bünyeden plesantadan fark ediyo ama şu algidanın dondurmasını denemedim onuda deneyim bakalım işe yarar belki oğluş onu sever saol canım:icecream:

Şimdi de benden havadisleri vereyim. cuma günü doktora gittik. kapıdan girer girmez dr ay sen doğurmadın mı daha dedi. sanki başkası doğurtçak beni de haberi olmıcak. bebiş 3100 olmuş. sancın oluyo mu dedi yok hiç olmuyo dedim Allah Allah nasıl hiç olmaz ya dedi sonra ultraonda baktı evet hala baya yukarda sancı olmaması normal dedi. Ama zamanında gelir mi bilemem dedidelikafadulden
nstde de hiçbişi çıkmadı dr bakalım nereye kadar beklicek bu bebiş dedi:)

ben de bugüne kadar erken gelmesin istemiyorum 40 ta olsun diodum hep.şimdi korkmaya başladım valla acaba doğuramıcak mıyım diye:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…