şimdi de benden havadisleri vereyim. Cuma günü doktora gittik. Kapıdan girer girmez dr ay sen doğurmadın mı daha dedi. Sanki başkası doğurtçak beni de haberi olmıcak. Bebiş 3100 olmuş. Sancın oluyo mu dedi yok hiç olmuyo dedim allah allah nasıl hiç olmaz ya dedi sonra ultraonda baktı evet hala baya yukarda sancı olmaması normal dedi. Ama zamanında gelir mi bilemem dedidelikafadulden
nstde de hiçbişi çıkmadı dr bakalım nereye kadar beklicek bu bebiş dedi:)
ben de bugüne kadar erken gelmesin istemiyorum 40 ta olsun diodum hep.şimdi korkmaya başladım valla acaba doğuramıcak mıyım diye:cüvcüv:
oyyy maşallah o ne masum bi uyuyuştur öleeee
TEŞEKKÜREDERİZ TEYZOŞ SEN BENİ BİDE UYANIKKEN GÖR BAKALIM AYNI FİKİRDE OLACAK MISINdelikafadulden
DEMİR
sultan sen nerene aldın kiloyu allah aşkına incecik duruyosun göbiş gidince bişicik kalmıcak
şu bilmiş abla vardı ya asya minik cadı..ona telefon edip benim için 41 kere maşallah dermisin deyince başlıyodu ya maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah.....onun gibi yapayım sultan maşallah göbüşe kaydirigubbakcemile3
sultan valla bide 22 kilo falan diyon bi bbek var orda okadar formun süper gözüküyo
çarşamba toplu kontrol günü herhalde hadi bakalım ne haberler gelecek
valla sağolun kızlar ne kadar cılızmışım anlayın artık 52 kiloydum 74 oldumya sultan cidden nerende güzelim senin o 22 kilo.
kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz inşallah.güzel sohbetler size.
bu arada sultan oyladım isim anketini.acele edin kız bebişin gelmesine ne kaldı şunun şurasında.
biz de isimde küçük bi değişiklik yaptık GÜLFEM EDA koymaya karar verdik.
kızlar son bişey daha sordum ama kaynadı beyaz sirke nedir?
maşallah canım yusuf bebeğe
canım senin bebişe de maşallah
sultan beğendim kıs şekerinizi
ehe çok güldüm yaa.
Bu arada özlem de doğurmuş almış ece bebeği kucağına darısı başımıza artık
ayyy dolapta bi kornet olacaktı yesemmi acaba aklıma getirdin kızteşkkürler canım aslına bakarsan geneli tutuyo demekki bünyeden plesantadan fark ediyo ama şu algidanın dondurmasını denemedim onuda deneyim bakalım işe yarar belki oğluş onu sever saol canım:icecream:
kıslar doğurmayanlar olarak as kaldık topicte iice boş kaldı ben de boşladım kaç gündür farkındayım.
kociş evde olunca bilg fazla ilgilenince kızıyo o yüzden giremiyorum kaç gündür ama pzt tekrar dönücem sahalara
cnm ya senin haftan yine bizden önde sende doğurrusun biz kalırız gibime geliyor hihhi
valla benim koca hiçbişey demiyor işten geliyor ben yine alıyorum kucağıma bilgisayarı o da tv de zati değmeyin keyfine öle yaşıyoz :))
bu arada dozkan beebeğin çok tatlı maşallah insan inanamıyor öyle bir meleği olacağına
kızlar son bişey daha sordum ama kaynadı beyaz sirke nedir?
cnm ya senin haftan yine bizden önde sende doğurrusun biz kalırız gibime geliyor hihhi
valla benim koca hiçbişey demiyor işten geliyor ben yine alıyorum kucağıma bilgisayarı o da tv de zati değmeyin keyfine öle yaşıyoz :))
bu arada dozkan beebeğin çok tatlı maşallah insan inanamıyor öyle bir meleği olacağına
şirvan ikimiz kalmışız kızzz
benim kociş çok kıskanç ya
bilg ı alınca onu alıosun kucağına beni almıyosun die kızıyo manyakkafamçokkarıştı
benim kociş çok kıskanç ya
bilg ı alınca onu alıosun kucağına beni almıyosun die kızıyo manyakkafamçokkarıştı
CANIM ELMA SİRKESİ OLABİLİRMİ....
BENİM KOCİŞTE KARIŞMIYOR,, GENE K.K DA YAZIŞIYOSUN DİMİ DİYOR,,,
SANKİ YAZIŞTIĞIM BAŞKA BİR YERMİ VAR
DÜN GECEDE BÖYLE OLMUŞTU....
CANIM SENDE BİR BACAĞINA LAPTOP, DİĞERİNE KOCİŞİNİ AL BARİ delikafadulden delikafadulden
Sultan Şeker gÜzel olmuŞ,, hazırmı aldın, kendİn mİ yaptın
bende bugÜn Şeker malzemelerİ sephanın ÜstÜne dİzdİm..
Daha henÜz yapmaya baŞlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?