2009 Nisan Anneleri buraya

korkma bacım beraber bekleriz artık 40 haftayı

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
köfte : 21 nisan salı

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

Son düzenleme:
kıslar doğurmayanlar olarak as kaldık topicte iice boş kaldı ben de boşladım kaç gündür farkındayım.
kociş evde olunca bilg fazla ilgilenince kızıyo o yüzden giremiyorum kaç gündür ama pzt tekrar dönücem sahalara

Kızlar doğum yapanlar olarak sahaları bizde boş bırakmayız canım.
pazartesiden sonra sizlerin heyecanlarını paylaşmak için bende buralarda olucam.
Ama şimdi bebiş uyurken biraz uyuyayım ben görüşürüz.

sultan sen nerene aldın kiloyu allah aşkına incecik duruyosun göbiş gidince bişicik kalmıcak

sultan valla bide 22 kilo falan diyon bi bbek var orda okadar formun süper gözüküyo
çarşamba toplu kontrol günü herhalde hadi bakalım ne haberler gelecek

ya sultan cidden nerende güzelim senin o 22 kilo.
valla sağolun kızlar ne kadar cılızmışım anlayın artık 52 kiloydum 74 oldum
sağolun mucukssssa.s.

sağol cnm sizinde isminiz hayırlı olsun...

kızlar son bişey daha sordum ama kaynadı beyaz sirke nedir?

valla hiç bi bilgim yok ama chiccoyu ara sor bence nede olsa onlar tavsiye etmişler dimi

teşekkürler cnm...a.s.

teşkkürler canım aslına bakarsan geneli tutuyo demekki bünyeden plesantadan fark ediyo ama şu algidanın dondurmasını denemedim onuda deneyim bakalım işe yarar belki oğluş onu sever saol canım:icecream:
ayyy dolapta bi kornet olacaktı yesemmi acaba aklıma getirdin kız
daha şimdi dido yedim :))

cnm ya senin haftan yine bizden önde sende doğurrusun biz kalırız gibime geliyor hihhi

valla benim koca hiçbişey demiyor işten geliyor ben yine alıyorum kucağıma bilgisayarı o da tv de zati değmeyin keyfine öle yaşıyoz :))

bu arada dozkan beebeğin çok tatlı maşallah insan inanamıyor öyle bir meleği olacağına

benim kociş çok kıskanç ya
bilg ı alınca onu alıosun kucağına beni almıyosun die kızıyo manyakkafamçokkarıştı

kızlar son bişey daha sordum ama kaynadı beyaz sirke nedir?

CANIM ELMA SıRKESı OLABıLıRMı....

BENıM KOCıŞTE KARIŞMIYOR,, GENE K.K DA YAZIŞIYOSUN DıMı DıYOR,,,
SANKı YAZIŞTIĞIM BAŞKA BıR YERMı VAR
şirvan ikimiz kalmışız kızzz

DÜN GECEDE BÖYLE OLMUŞTU....

benim kociş çok kıskanç ya
bilg ı alınca onu alıosun kucağına beni almıyosun die kızıyo manyakkafamçokkarıştı

CANIM SENDE BıR BACAĞINA LAPTOP, DıĞERıNE KOCıŞıNı AL BARı delikafadulden delikafadulden

Son düzenleme:
Sultan Şeker gÜzel olmuŞ,, hazırmı aldın, kendın mı yaptın

bende bugÜn Şeker malzemelerı sephanın ÜstÜne dızdım..
Daha henÜz yapmaya baŞlamadım...

ben de elma sirkesi olabilir die düşündüm

benim kocişi alsam kucağıma kesin ikimizden biri sakat kalır:)

bi de dün gece yatarken burda bi konu okumuştum kocanızın eski sevgilisini tanıyo musunuz die. bazıları akrabamızdı die cevap vermiş. ben de dedim ki kocişe Allahtan senin öle akraba filan diilmiş ne gıcık bi durum filan die konuştuk. rüyamda teyzesinin kızı eski sevgilisiymiş meğer kocişin. sabah kalktım bi hışım kızdım buna. o da artık yasaklıcam bu siteyi sana diyooo:1shok:

Sultan Şeker gÜzel olmuŞ,, hazırmı aldın, kendİn mİ yaptın

bende bugÜn Şeker malzemelerİ sephanın ÜstÜne dİzdİm..
Daha henÜz yapmaya baŞlamadım...

yok ya hazır aldım ben zaten çok almadım 60 tane kadın bebeğin ismini soruyor eşim bana bakıyor ben ona ben kuzey diorum o kerem
kadında şaşırdı çarşambaya kadar isim bulmam lazım bebeğime böle olmucak

ruveydax aranma sende kız öle yerlere girme zati hamilesin
senin koca çok kıskanç sanırım
zaten burda misafirler oluyor ya biri kesin senin eşin heheheh:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…