Günaydın herkese, benbebişimi kucağıma aldım darısı başınıza.
Kızlar Özlemİn kardeŞİ aradı....
Nİsan ece hanım doĞmuŞ.. Özlem daha ayılmamıŞ ,,
kÜÇÜk hanım 3650 gr -- 52 cm -- maŞallah kızımıza....
Darısı baŞımıza..............
Biz geldiiikkkk...
Sonunda evimizdeyiz. Çok şükür Allahıma şu ana kadar bi sorunumuz olmadı. Darısı bekleyen tüm hamilelerin başına. Ben bi selam verim dedim. Malum bugün evdeki ilk günümüz gelen giden çok olcak. Ben ilk fırsatta, hem hikayemi yazıcam hemde oğluşumun resmini koyucam. Biz yokken doğum yapanlarada hayırlı olsun.. Bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun!
Hepinizi çok özledim valla billakaydirigubbakcemile3 Bu arada mutlaka söylemeliyim oğluşum hık demiş anasının burnundan düşmüş. Sanki kendim bebek bide erkek oldum da bidaha doğdumdelikafadulden
kızlar biz yusufumla beraber geldik.....
dün saat 10,22 de oğlum kucağımdaydı çok mutluyum dünya yakışıklısı oğlum 3800 kg. boyu 54 cm. 10 nisan 2009 bugün evimizdeyiz sezeryan olduk şimdi biraz yatıcam.
slm nisan anneleri...biz geldik tabiki oğluşumla..
hani 6 nisan günü suyum geldi die yazmıştım ya ogün hastaneye gittik çatı muayenesi oldum ve suyumun azaldığını söylediler..akşam saat 8 de ameliyata alındım veeeeeeeeee 8:20 de oğlum emir kağan dünyaya geldi..
şu anda uyuyo benim yakışıklı oğlum 3750 gr 51 cm olarak geldi meleğim..hastanede adımız yakışıklı bebekti...
geçmişi okıuyamıyamıyorum ama bisürü bebeğimiz olduğuna eminim..allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın..darısı bekleyenlerin başına..
azcık düzene girelim girerim inşallah..allaha emanetsiniz...a.s..
MAŞALLAH DEYİN OLURMU....:Saruboceq:
kendimi birden güzin abla gibi hissettim kızzz
herkese yetişiyorum hehehehehihoyyyt
aynen öyle tatlım gün saymaya başladık bizde:) son 2 haftasonumuz diye kocuşumla tadını çıkarıyoruz :)
daha düne kadar şubat anneleri mart anneleri topiklerinde cirit atıyodum ne öğrensem kardır die valla şimdi otorite olduk kaydirigubbakcemile3 şimdide benanbere özendim bak doruk uyurken duş alayım dio ben ne zaman dicem Ecrin uyurken şunu yapayım diee hihoyyyt
maşallah gözün aydın olsun.
maşallah nisan ece hanıma.
maşallah bekliyoruz fotoları.
maşallah.darısı başımıza.
maşallah canım.bu sefer kesin di mi?:roflol:
çok güzel.
daha düne kadar şubat anneleri mart anneleri topiklerinde cirit atıyodum ne öğrensem kardır die valla şimdi otorite olduk kaydirigubbakcemile3 şimdide benanbere özendim bak doruk uyurken duş alayım dio ben ne zaman dicem Ecrin uyurken şunu yapayım diee hihoyyyt
oh oh oh kalabalığız bugün.ben de ancak girebildim.bugün evde yoğun bi çalışma var.son hazırlıklar artık.2 gün kaldı inanamıyorum.
selam,
dr. randevumuz vardı bugün, sonrada gezdik biraz...yarında evde değilim o yüzden hem yoklama vereyim hemde bugünkü muayeneyi anlatayım dedim..suyum geldi azıcık demiştim ya dr. azıcık su gelmez geldimi tamamı gelir suyun dedi..renksiz akıntı gelmiş olabilir bu ayda artık akıntı çok artar çünkü dedi..tabi yinede suyum geldi biraz deyince garip şekli olan bi plastik zımbırtıyla muayene etti..inanılmaz canım yandı ve hala yanıyoooo!! sonrada eliyle muayene etti..rahim artık iyice yumuşamış, açılma yok ama heran gelebilir dedi..3 gün sonraya randevu verdi.. gelelim emir efendinin durumuna..10 günde 500 gr kilo almış, dr bile şaşırdı maşallah çok iyi kilo almış dedi..3450 gr. olmuş!! nst de ki hareketlerine baktı, çok hareketli bir bebek olacak hiç durmamış nst çekilirken dedi..gelişimi allaha şükür çok iyi..suyu iyiymiş, eşide eskimemiş henüz..yani bizimkinin keyfi yerinde, gelmeye hiç niyeti yok!! ama dr. 10 günü var ya efendi gibi kendi gelecek yada suni sancı verip biz doğurtacağız...o da işe yaramazsa sezeryan yaparım dedi..dr. 3 gün sonra yine muayene edicem deyince bende ülen ne biçim erkeksin olum sen insan hiç annesini durmadan elletip dururmu bir an önce doğar dedim dr. koptu gülmekten :)))) eşimde sabahtan beri dalga geçiyo, evet hanım senin suyun gelince bizim oğlan çıkmak istemediği için delinen yeri paramağıyla kapamıştır, ondan suyun hepsi gelmemiştir diyooooo !! uyuz ya!
Ay canım maşallah bebeğine..selam,
dr. randevumuz vardı bugün, sonrada gezdik biraz...yarında evde değilim o yüzden hem yoklama vereyim hemde bugünkü muayeneyi anlatayım dedim..suyum geldi azıcık demiştim ya dr. azıcık su gelmez geldimi tamamı gelir suyun dedi..renksiz akıntı gelmiş olabilir bu ayda artık akıntı çok artar çünkü dedi..tabi yinede suyum geldi biraz deyince garip şekli olan bi plastik zımbırtıyla muayene etti..inanılmaz canım yandı ve hala yanıyoooo!! sonrada eliyle muayene etti..rahim artık iyice yumuşamış, açılma yok ama heran gelebilir dedi..3 gün sonraya randevu verdi.. gelelim emir efendinin durumuna..10 günde 500 gr kilo almış, dr bile şaşırdı maşallah çok iyi kilo almış dedi..3450 gr. olmuş!! nst de ki hareketlerine baktı, çok hareketli bir bebek olacak hiç durmamış nst çekilirken dedi..gelişimi allaha şükür çok iyi..suyu iyiymiş, eşide eskimemiş henüz..yani bizimkinin keyfi yerinde, gelmeye hiç niyeti yok!! ama dr. 10 günü var ya efendi gibi kendi gelecek yada suni sancı verip biz doğurtacağız...o da işe yaramazsa sezeryan yaparım dedi..dr. 3 gün sonra yine muayene edicem deyince bende ülen ne biçim erkeksin olum sen insan hiç annesini durmadan elletip dururmu bir an önce doğar dedim dr. koptu gülmekten :)))) eşimde sabahtan beri dalga geçiyo, evet hanım senin suyun gelince bizim oğlan çıkmak istemediği için delinen yeri paramağıyla kapamıştır, ondan suyun hepsi gelmemiştir diyooooo !! uyuz ya!
kız ne güldüm :))selam,
sultan küfür etsen daha iyiydi böle lafmı denir allah aşkına
ben konuşuyom 40 ı bekleyemem
maşallah canım ya.güzel beslemişsin demek ki.o zımbırtıyla 5. ayımda bana da bakmışlardı. renksiz bi akıntım var demiştim demez olaydım.amniyon sıvısı olabilir diye yatırdılar masaya.bağırta bağırta yaptılar işlemi.sonuç normal akıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?