2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın herkese, ben bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza.

maşallah gözün aydın olsun.

maşallah nisan ece hanıma.

maşallah bekliyoruz fotoları.

maşallah.darısı başımıza.

maşallah canım.bu sefer kesin di mi?:roflol:

çok güzel.

kendimi birden güzin abla gibi hissettim kızzz
herkese yetişiyorum hehehehehihoyyyt

daha düne kadar şubat anneleri mart anneleri topiklerinde cirit atıyodum ne öğrensem kardır die valla şimdi otorite olduk kaydirigubbakcemile3 şimdide benanbere özendim bak doruk uyurken duş alayım dio ben ne zaman dicem Ecrin uyurken şunu yapayım diee hihoyyyt

oh oh oh kalabalığız bugün.ben de ancak girebildim.bugün evde yoğun bi çalışma var.son hazırlıklar artık.2 gün kaldı inanamıyorum.

aynen öyle tatlım gün saymaya başladık bizde:) son 2 haftasonumuz diye kocuşumla tadını çıkarıyoruz :)

bizde eşimle bu sabah kahvaltı yaparken belki bu haftdan sonra uzun süre bukadar uzun sürmez kahvaltılarımız diye konuştuk heranında keyfini çıkarıyoz ama tabii artık bebeğimizle olmakta çokkk istiyoz

evet ya nasıl bi özlemle bekliyoruz di mi?ama artık gerçekten çok az kaldı.:teytey::dance:

evet maşallah bu kadar kalabalık olmayalı oldu baya sayfalar ilerlemiyo valla eskiden olsa 1 saatte yetişemezdk geçmişe

arkadaşlar ben chicco nun soğuk hava nemledndiricisini almıştım.temizliği için beyaz sirke kullanın yazıyordu.beyaz sirke ne bilen var mı?

arkadaşları benim eşimi eğlenmeye götürdüler biliyo musunz?bebek doğunca fırsat bulamayacakmış diye.ama ben sinir oldum ya..

teşekkürler megul hoşgeldin cnm nerelerdesin bakem :içelim:

aynen yaaaaaaaa:roflol:
valla eee tecrübelendik kızım şu an en gözde topic bizim heheh yaşasın:lepi:
o kadar 9 ay geçirdik 2 lafın belini kırmayalımmı kız hak ettik:)):roflol:

oh oh oh kalabalığız bugün.ben de ancak girebildim.bugün evde yoğun bi çalışma var.son hazırlıklar artık.2 gün kaldı inanamıyorum.

evet ne güzel kalabalık özelmişim buranın kalabalık olmasını nerden çokluk orda bolluk heheheh :roflol::roflol:

bende hep hangi aydaysak oayın topiğine girip okurudm telaşları doğumları şimdi sıra bize gldi hatta böle giderse nisan sonuna kadar gelenleri boş bırakmayıp bekliez doğurmadan

selam,

dr. randevumuz vardı bugün, sonrada gezdik biraz...yarında evde değilim o yüzden hem yoklama vereyim hemde bugünkü muayeneyi anlatayım dedim..suyum geldi azıcık demiştim ya dr. azıcık su gelmez geldimi tamamı gelir suyun dedi..renksiz akıntı gelmiş olabilir bu ayda artık akıntı çok artar çünkü dedi..tabi yinede suyum geldi biraz deyince garip şekli olan bi plastik zımbırtıyla muayene etti..inanılmaz canım yandı ve hala yanıyoooo!! sonrada eliyle muayene etti..rahim artık iyice yumuşamış, açılma yok ama heran gelebilir dedi..3 gün sonraya randevu verdi.. gelelim emir efendinin durumuna..10 günde 500 gr kilo almış, dr bile şaşırdı maşallah çok iyi kilo almış dedi..3450 gr. olmuş!! nst de ki hareketlerine baktı, çok hareketli bir bebek olacak hiç durmamış nst çekilirken dedi..gelişimi allaha şükür çok iyi..suyu iyiymiş, eşide eskimemiş henüz..yani bizimkinin keyfi yerinde, gelmeye hiç niyeti yok!! ama dr. 10 günü var ya efendi gibi kendi gelecek yada suni sancı verip biz doğurtacağız...o da işe yaramazsa sezeryan yaparım dedi..dr. 3 gün sonra yine muayene edicem deyince bende ülen ne biçim erkeksin olum sen insan hiç annesini durmadan elletip dururmu bir an önce doğar dedim dr. koptu gülmekten :)))) eşimde sabahtan beri dalga geçiyo, evet hanım senin suyun gelince bizim oğlan çıkmak istemediği için delinen yeri paramağıyla kapamıştır, ondan suyun hepsi gelmemiştir diyooooo !! uyuz ya!

sorma sultancım bugün bizim evde temizlik vardı.ben bişey yapmadım toz falan aldım.dinlendim ancak girebildim.şimdi de annem belini yoruyosun gel uzan diyip duruyo.

maşallah canım ya.güzel beslemişsin demek ki.o zımbırtıyla 5. ayımda bana da bakmışlardı. renksiz bi akıntım var demiştim demez olaydım.amniyon sıvısı olabilir diye yatırdılar masaya.bağırta bağırta yaptılar işlemi.sonuç normal akıntı.

Ay canım maşallah bebeğine..
Yalnız doktora öyle demişsin ya koptum ya..kaydirigubbakcemile3
Benimde çarşamba günü kontrolüm var..
Allah sağlıkla kurtarmayı nasip etsin Canım..

kız ne güldüm :))
maşallah bebişe yaaa

sultan küfür etsen daha iyiydi böle lafmı denir allah aşkına
ben konuşuyom 40 ı bekleyemem

aşk olsun cnm estf.

sorma ya söylemiyecektim normalde dr.a bişey ama kızlar burda dr a sor dr u ara falan deyince şimdi önemli bişi çıkar vicdan azabı duyarım diye söyledim..hay söylemez olaydım! klava: ayak parmaklarıma kadar kramp girdi o zımbırtıyla bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…